Jump to content

Ulefone Be Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η beta lollipop που τρεχω απο τη πρωτη μερα εχει θεματακια με τον ηχο (κλησεις+μουσικη) και κατι ψηλα με εμφανιση κατα τα αλλα ειναι μια χαρα. Α δε βγαζει και καλες φωτο, εγω δεν εβγαλα καμια μεχρι τωρα και δε με καιει... Η toutch screen δουλευει πολυ καλα ομως που ειχα θεμα πριν με 4.4.4 αρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

• Απαντήσεις 776
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ας ελπίσουμε με την τελική έκδοση να λυθούν. Γιατί πάντα oι Beta έχουν θεματάκια. Πάντως γενικά φαίνεται οκ το κινητάκι.. Μικροθεματάκια έχουν όλα τα τηλέφωνα.. Μόλις το παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις ;)

Η beta lollipop που τρεχω απο τη πρωτη μερα εχει θεματακια με τον ηχο (κλησεις+μουσικη) και κατι ψηλα με εμφανιση κατα τα αλλα ειναι μια χαρα. Α δε βγαζει και καλες φωτο, εγω δεν εβγαλα καμια μεχρι τωρα και δε με καιει... Η toutch screen δουλευει πολυ καλα ομως που ειχα θεμα πριν με 4.4.4 αρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Φίλε μπορείς να δοκιμάσεις το Bluetooth εσύ που έχεις lollipop να μας πεις εάν λειτουργεί σωστά?

Δοκιμασα μολις με ενα αρχειο μεταφορα απο αλλο κινητο δουλεψε μια χαρα. Αλλη συσκευη bluetooth δεν εχω τωρα να δοκιμασω εδω που ειμαι πχ ακουστικα....

Το χωρισμενο αποθηκευτικό χώρο, αν θυμάμαι καλά, Δεν το θεωρεί κανείς σας αρνητικό;

Το πρόβλημα με τα ακουστικά;

δε θυμασαι καλα. ειναι ενοποιημενος

Πριν απο λιγο μου εβγαλε αναβαθμιση με σημερινη ημερομηνια μεγεθους 569mb γνωριζει κανεις εαν ειναι η lolipop ρωταω για να κανω backup πρωτα.

Οχι δεν πρέπει να είναι η Lolilop... γράφει μόνο ότι διορθώνει μερικές λειτουργίες του συστήματος και μερικά bugs.

Οχι δεν πρέπει να είναι η Lolilop... γράφει μόνο ότι διορθώνει μερικές λειτουργίες του συστήματος και μερικά bugs.

και όμως είναι η lolipop... και χάθηκαν όλα και τώρα με κυνηγάει η κυρά!!

κάτι δεν έγινε καλά..μου βγάζει εσωτερική μνήμη μόνο 1,07G.. τα άλλα 14 περίπου που πήγαν?

και κάτι άλλο..πως γίνεται να βλέπω στο pc win7 την εσωτερική μνήμη?δεν μου την βγάζει. μόνο την sd μπορώ να δω.

Πες μας εάν δουλεύουν τα google services

απ ότι βλέπω μια χαρά δουλεύουν αν εννοούμε το ίδιο.

δηλαδή συνδέθηκε κανονικά στο λογαριασμό μου έκανε κανονικά ενημέρωση εφαρμογών..

Πρέπει να δω κάτι άλλο αν λειτουργεί σωστά?

αα και η εσωτερική μνήμη επανήλθε μόνη της 12,77g μετά από κανά 2 επανεκκινήσεις..

ναι κανονικά δουλεύει το gmail και το store και οι χάρτες.

πλς οποίος ξέρει πως γίνετε να βλέπει το pc την εσωτερική μνηνη ας γράψει..

Μήπως είναι θέμα drivers ?

Όταν το συνδέεις με το USB σου ανοίγει διάλογος επιλογών στο κινητό ;;;

Με Κιτ Κατ έβλεπε ο υπολογιστής την εσωτερική μνήμη ;;;

Αν δεν τα καταφέρεις δοκίμασε με το MyPhoneExplorer.

ναι κανονικά δουλεύει το gmail και το store και οι χάρτες.

πλς οποίος ξέρει πως γίνετε να βλέπει το pc την εσωτερική μνηνη ας γράψει..

στο ulefone be x οταν το κανεις συνδεση με τον υπολογιστη πρεπει να επιλεξεις απο το κινητο να συνδεθει σαν mtp και οχι σαν usb για να δει και την εσωτερικη...με usb βλεπει μονο την εξωτερικη

το λεω μηπως εχει η ulefone αντιστοιχη επιλογη και στα αλλα κινητα της.

Dear Friends,

Today some of you updated your phone to Android Lollipop. As a result some of you lost your data and received version of Lollipop that have a lot of bugs. It was an engineer version of ROM that was published for testing and wasn't meant to be downloaded by our customers. However, because of the mistake of one of our software engineer this testing version have been released. That is totally a company's mistake and we are apologize for that. We promise that the final version of the Android 5.0 will be released this week.

απο την σελιδα της ulefone στο facebook

Πριν μια ώρα δημοσιεύτηκε στο φβ προφίλ της UleFone για beta tester του Lolipop.

Dear Friends,

Today some of you updated your phone to Android Lollipop. As a result some of you lost your data and received version of Lollipop that have a lot of bugs. It was an engineer version of ROM that was published for testing and wasn't meant to be downloaded by our customers. However, because of the mistake of one of our software engineer this testing version have been released. That is totally a company's mistake and we are apologize for that. We promise that the final version of the Android 5.0 will be released this week.

Σε τελική λέει ότι :

Ήταν λάθος της εταιρείας και λυπούμαστε για αυτό.

Σας υποσχόμαστε ότι η τελική έκδοση του το Android 5.0 θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα.

Εμενα παντως χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια γιατι μετα την αναβαθμιση δεν επανεκινουσε με τιποτα εαν το τηλεφωνο χαλαγε τι θα γινοταν.Αναβαθμιση παντως που ειναι beta δεν δινεται ετσι δημοσια προφανως βιαζονται για να εχουν την πρωτια του κινεζου με lolipop.

Πέρασα την OTA lollipop χθες πριν πάρω είδηση οτι ήταν ληγμένη beta. :lol: Αν και έχει τα bugs της και δε συγκρίνεται σε σταθερότητα με την kitkat, μπορώ να πω οτι μου αρέσει το UI περισσότερο.

Υπάρχει τρόπος να απαντήσεις στην κλήση όταν έχεις κλειστή την θήκη απο το παραθυράκι?

Έχει άλλος πρόβλημα με bluetooth?

Στο FACEBOOK ζητησαν να στειλουμε το Imei οσοι αναβαθμισαν σε LOLIPOP για να μας στειλουν patch για διορθωση,τους το εστειλα με μηνυμα και απαντησαν οτι θα διορθωσουν τα προβληματα και θα ενημερωθουμε.Εντωμεταξυ το τηλεφωνο σε ελαφρυ serfing με 4g μου εβγαλε τρεις φορες μηνυμα για υπερθερμανση μπαταριας.

καλησπερα.... η αναβαθμιση σε lolipop θα ερθει με ειδοποιηση στο κινητο και την κατεβασουμε ή θα πρεπει να μπουμε μεσω υπολογιστη ????