idi Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Η beta lollipop που τρεχω απο τη πρωτη μερα εχει θεματακια με τον ηχο (κλησεις+μουσικη) και κατι ψηλα με εμφανιση κατα τα αλλα ειναι μια χαρα. Α δε βγαζει και καλες φωτο, εγω δεν εβγαλα καμια μεχρι τωρα και δε με καιει... Η toutch screen δουλευει πολυ καλα ομως που ειχα θεμα πριν με 4.4.4 αρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ας ελπίσουμε με την τελική έκδοση να λυθούν. Γιατί πάντα oι Beta έχουν θεματάκια. Πάντως γενικά φαίνεται οκ το κινητάκι.. Μικροθεματάκια έχουν όλα τα τηλέφωνα.. Μόλις το παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν εχει χωρισμενο χωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Η beta lollipop που τρεχω απο τη πρωτη μερα εχει θεματακια με τον ηχο (κλησεις+μουσικη) και κατι ψηλα με εμφανιση κατα τα αλλα ειναι μια χαρα. Α δε βγαζει και καλες φωτο, εγω δεν εβγαλα καμια μεχρι τωρα και δε με καιει... Η toutch screen δουλευει πολυ καλα ομως που ειχα θεμα πριν με 4.4.4 αρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Φίλε μπορείς να δοκιμάσεις το Bluetooth εσύ που έχεις lollipop να μας πεις εάν λειτουργεί σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δοκιμασα μολις με ενα αρχειο μεταφορα απο αλλο κινητο δουλεψε μια χαρα. Αλλη συσκευη bluetooth δεν εχω τωρα να δοκιμασω εδω που ειμαι πχ ακουστικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Το χωρισμενο αποθηκευτικό χώρο, αν θυμάμαι καλά, Δεν το θεωρεί κανείς σας αρνητικό; Το πρόβλημα με τα ακουστικά; δε θυμασαι καλα. ειναι ενοποιημενος Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis K Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πριν απο λιγο μου εβγαλε αναβαθμιση με σημερινη ημερομηνια μεγεθους 569mb γνωριζει κανεις εαν ειναι η lolipop ρωταω για να κανω backup πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Οχι δεν πρέπει να είναι η Lolilop... γράφει μόνο ότι διορθώνει μερικές λειτουργίες του συστήματος και μερικά bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis K Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Στο xdaforum γραφουν οτι ειναι η lolipop στην οποια ομως δεν δουλευει το google service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Οχι δεν πρέπει να είναι η Lolilop... γράφει μόνο ότι διορθώνει μερικές λειτουργίες του συστήματος και μερικά bugs. και όμως είναι η lolipop... και χάθηκαν όλα και τώρα με κυνηγάει η κυρά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis K Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πες μας εαν δουλευουν τα google services Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 κάτι δεν έγινε καλά..μου βγάζει εσωτερική μνήμη μόνο 1,07G.. τα άλλα 14 περίπου που πήγαν? και κάτι άλλο..πως γίνεται να βλέπω στο pc win7 την εσωτερική μνήμη?δεν μου την βγάζει. μόνο την sd μπορώ να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πες μας εάν δουλεύουν τα google services απ ότι βλέπω μια χαρά δουλεύουν αν εννοούμε το ίδιο. δηλαδή συνδέθηκε κανονικά στο λογαριασμό μου έκανε κανονικά ενημέρωση εφαρμογών.. Πρέπει να δω κάτι άλλο αν λειτουργεί σωστά? αα και η εσωτερική μνήμη επανήλθε μόνη της 12,77g μετά από κανά 2 επανεκκινήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis K Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Αυτο εννοω αν δουλευει το gmail,google store γενικα ολες οι εφαρμογες της google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 ναι κανονικά δουλεύει το gmail και το store και οι χάρτες. πλς οποίος ξέρει πως γίνετε να βλέπει το pc την εσωτερική μνηνη ας γράψει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Μήπως είναι θέμα drivers ? Όταν το συνδέεις με το USB σου ανοίγει διάλογος επιλογών στο κινητό ;;; Με Κιτ Κατ έβλεπε ο υπολογιστής την εσωτερική μνήμη ;;; Αν δεν τα καταφέρεις δοκίμασε με το MyPhoneExplorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 ναι κανονικά δουλεύει το gmail και το store και οι χάρτες. πλς οποίος ξέρει πως γίνετε να βλέπει το pc την εσωτερική μνηνη ας γράψει.. στο ulefone be x οταν το κανεις συνδεση με τον υπολογιστη πρεπει να επιλεξεις απο το κινητο να συνδεθει σαν mtp και οχι σαν usb για να δει και την εσωτερικη...με usb βλεπει μονο την εξωτερικη το λεω μηπως εχει η ulefone αντιστοιχη επιλογη και στα αλλα κινητα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalosko Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Dear Friends, Today some of you updated your phone to Android Lollipop. As a result some of you lost your data and received version of Lollipop that have a lot of bugs. It was an engineer version of ROM that was published for testing and wasn't meant to be downloaded by our customers. However, because of the mistake of one of our software engineer this testing version have been released. That is totally a company's mistake and we are apologize for that. We promise that the final version of the Android 5.0 will be released this week. απο την σελιδα της ulefone στο facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Πριν μια ώρα δημοσιεύτηκε στο φβ προφίλ της UleFone για beta tester του Lolipop. Dear Friends, Today some of you updated your phone to Android Lollipop. As a result some of you lost your data and received version of Lollipop that have a lot of bugs. It was an engineer version of ROM that was published for testing and wasn't meant to be downloaded by our customers. However, because of the mistake of one of our software engineer this testing version have been released. That is totally a company's mistake and we are apologize for that. We promise that the final version of the Android 5.0 will be released this week. Σε τελική λέει ότι : Ήταν λάθος της εταιρείας και λυπούμαστε για αυτό. Σας υποσχόμαστε ότι η τελική έκδοση του το Android 5.0 θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis K Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Εμενα παντως χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια γιατι μετα την αναβαθμιση δεν επανεκινουσε με τιποτα εαν το τηλεφωνο χαλαγε τι θα γινοταν.Αναβαθμιση παντως που ειναι beta δεν δινεται ετσι δημοσια προφανως βιαζονται για να εχουν την πρωτια του κινεζου με lolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chroma Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Πέρασα την OTA lollipop χθες πριν πάρω είδηση οτι ήταν ληγμένη beta. :lol: Αν και έχει τα bugs της και δε συγκρίνεται σε σταθερότητα με την kitkat, μπορώ να πω οτι μου αρέσει το UI περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spip Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Εμενα με προβληματισε οτι ζεσταινεται πολυ ευκολα το κινητο πλεον, και οτι τραβαει περισσοτερη ραμ αποτι 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Υπάρχει τρόπος να απαντήσεις στην κλήση όταν έχεις κλειστή την θήκη απο το παραθυράκι? Έχει άλλος πρόβλημα με bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis K Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Στο FACEBOOK ζητησαν να στειλουμε το Imei οσοι αναβαθμισαν σε LOLIPOP για να μας στειλουν patch για διορθωση,τους το εστειλα με μηνυμα και απαντησαν οτι θα διορθωσουν τα προβληματα και θα ενημερωθουμε.Εντωμεταξυ το τηλεφωνο σε ελαφρυ serfing με 4g μου εβγαλε τρεις φορες μηνυμα για υπερθερμανση μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniodel2015 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 καλησπερα.... η αναβαθμιση σε lolipop θα ερθει με ειδοποιηση στο κινητο και την κατεβασουμε ή θα πρεπει να μπουμε μεσω υπολογιστη ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts