jack88 Δημοσιεύτηκε January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 6, 2015 Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν κι Καλή Χρονιά :) Έχω την εξής απορία: Έχω για modem το ZXHN H108N. Αυτό που θέλω να κάνω κι δε ξέρω πως είναι με το που βρίσκει κάποιος το modem κι πάει να συνδεθεί αντί για κωδικό να τον πετάει απλώς σε μια σελίδα που θέλω εγώ κι μετά να του επιτρέπεται η πρόσβαση.Το έχω δει σε μερικές καφετέριες.Γίνεται; Ότι κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jack88 Δημ. January 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα σε όλους:) Καμία ιδέα κανείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Θελει software για να γινει αυτο, σε free δε γνωριζω τι παιζει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Δοκίμασε στο dwrean.net Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts