chrisly Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ASUS 00800 44142044 ο επίσημο service το έχει η omnitech, η διαδικασία όμως που ακολουθείται για τις συσκευές που χρήζουν επισκευής είναι η εξής: 1) Επικοινωνείς στο 0080044142044 (Ιταλία είναι αλλά χωρίς χρέωση) από Δευτέρα έως Παρασκευή (από τις 09:00-13:00 και από τις 14:00-18:00) και τους λες το πρόβλημα. 2) Σου στέλνουν στο mail σου την αίτηση επισκευής και τον κωδικός προτεραιότητας. Συμπληρώνεις online την αίτηση και εν συνεχεία 3) Σου στέλνουν εκ νέου email με τις οδηγίες για την διαδικασία RMA 4)Πας ο ίδιος την συσκευή με τα απαραίτητα χαρτιά στην omnitech ή τα στέλνεις με το courier που σου παρέχει η Asus δωρεάν. ΣΕΡΒΙΣ : omnitech Διεύθυνση Κλεισθένους 231 Γερακας Αθηνα, Ελλαδα 153 44 Τηλέφωνο 210 6619010 FAX 210 6619020 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑ αυτο ειναι ευχαριστο Νομιζα οτι για service τα asus πανε ιταλια Στην Omnitech ειχα παει πριν κανενα μηνα ενα Sony Z2 tablet και μου το ειχαν ετοιμο μεσα σε ενα 3ημερο (αλλαγη οθονης) Το πιθανοτερο ειναι να καταληξω σε αυτο το κινητο βλεπω Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Το e-shop.gr τι κινητα δινει ρε παιδια ? κινεζικα ή ευρωπαϊκα ? Ρωταω γιατι υπαρχει και η τριτη περιπτωση του αμερικανικου ... πηρα ενα τηλ σε ενα καταστημα πριν απο λιγο και μου ειπαν οτι τα εισαγουν απο αμερικη και οτι σαν εγγυηση καλυπτονται για ενα χρονο μονο και με αποστολη εκει Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Το e-shop.gr τι κινητα δινει ρε παιδια ? κινεζικα ή ευρωπαϊκα ? Ρωταω γιατι υπαρχει και η τριτη περιπτωση του αμερικανικου ... πηρα ενα τηλ σε ενα καταστημα πριν απο λιγο και μου ειπαν οτι τα εισαγουν απο αμερικη και οτι σαν εγγυηση καλυπτονται για ενα χρονο μονο και με αποστολη εκει Οι συσκευές του e-shop καλύπτονται κανονικά από την επίσημη Asus Ιταλίας με το service να δίνεται στην Ελλάδα μέσω της Omnitech. ;) Δες και το παρακάτω μήνυμά μου από την 01/04/2016: Το επίσημο service το έχει η omnitech, η διαδικασία όμως που ακολουθείται για τις συσκευές που χρήζουν επισκευής είναι η εξής: 1) Επικοινωνείς στο 0080044142044 (Ιταλία είναι αλλά χωρίς χρέωση) από Δευτέρα έως Παρασκευή (από τις 09:00-13:00 και από τις 14:00-18:00) και τους λες το πρόβλημα. 2) Σου στέλνουν στο mail σου την αίτηση επισκευής και τον κωδικός προτεραιότητας. Συμπληρώνεις online την αίτηση και εν συνεχεία 3) Σου στέλνουν εκ νέου email με τις οδηγίες για την διαδικασία RMA 4)Πας ο ίδιος την συσκευή με τα απαραίτητα χαρτιά στην omnitech ή τα στέλνεις με το courier που σου παρέχει η Asus δωρεάν. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 η περίοδος του call duration που ρυθμίζεται; τώρα μου έχει από 19 τους ενός μηνός μέχρι 18 του επόμενου ... και θέλω να το αλλάξω αλλά δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) η περίοδος του call duration που ρυθμίζεται; τώρα μου έχει από 19 τους ενός μηνός μέχρι 18 του επόμενου ... και θέλω να το αλλάξω αλλά δεν το βρίσκω Menu ρυθμίσεις κλήσης>διάρκεια κλήσης>πατάς το βελάκι που έχει μέσα στο πλαίσιο με την ημερομηνία>Αλλαγή κύκλου. Edited April 14, 2016 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Menu ρυθμίσεις κλήσης>διάρκεια κλήσης>πατάς το βελάκι που έχει μέσα στο πλαίσιο με την ημερομηνία>Αλλαγή κύκλου. σε ευχαριστώ, ναι εκεί, κάτω κάτω .... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 απο μπαταρια κραταει μια μερα ? κατι τετοιο καταλαβα απο καποια reviews υπαρχει built in startup manager για να κοβεις processes ? ετσι γινεται εξοικονομηση μπαταριας Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 απο μπαταρια κραταει μια μερα ? κατι τετοιο καταλαβα απο καποια reviews υπαρχει built in startup manager για να κοβεις processes ? ετσι γινεται εξοικονομηση μπαταριας υπάρχει η δυνατότητα Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 απο μπαταρια κραταει μια μερα ? κατι τετοιο καταλαβα απο καποια reviews υπαρχει built in startup manager για να κοβεις processes ? ετσι γινεται εξοικονομηση μπαταριαςΚραταει ανετα μια μέρα και ο ενσωματωμενος startup manager ειναι παρα πολυ καλός. Σε ολα τα αλλα μου κινητα περνουσα start managers, σε αυτό με βολεψε ο μαμισιος πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Με αυτές τις custom roms χάνει το σήμα η sim1 και επανέρχεται μονο με επανεκκίνηση....https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160420/8d95baba291be4e4f4c38ccbf0521128.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160420/039da7e54a2a2c43c834c9255e6c98d7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160420/81dfe4d2e1decc67ee09525e613c000f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160420/2385bd1147b416993f9d9771d080df0e.jpg Τελικά μάλλον θα γυρίσω σε stock rom για να μην έχω τέτοια θεματαhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160420/ea0a2620074947ad1fc9968c71498ed0.jpg Οι 3 πρωτες βασίζονται στην cyanogenmod. Η τελευταια είναι AOSP,................ Edited April 20, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 καλα συγγνωμη... απο τα 4gb ram μενουν 843 ελευθερα μονο ????????? Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) καλα συγγνωμη... απο τα 4gb ram μενουν 843 ελευθερα μονο ????????? 2gb ram εχω φιλε. Στο δικο μου, 435 έμεναν με την stock rom, που είχε καμια 25αρια εφαρμογές συστήματος. Οπότε καλά να λες! Edited April 15, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 2gb ram εχω φιλε. Στο δικο μου, 435 έμεναν με την stock rom, που είχε καμια 25αρια εφαρμογές συστήματος. Οπότε καλά να λες! ααα οκ σορρυ , μια χαρα τοτε :) Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Η εμπειρία μου έχει δείξει από άλλα κινητά ότι οι custom Rom μόνο προβλήματα δημιουργούν βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμα...μεινετε με official να έχετε και τα updates Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGA Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Έχει κανείς ολόκληρη την 178? γιατί απο ότι διαβάζω στο ZenTalk την βάλανε και την βγάλανε απο το επίσημο site της Asus το γιατί παραμένει άγνωστο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Παλι χανει το σήμα ρε παιδιά η sim1 με custom rom (beanstalk) έλεος... Το παρουσίασε το πρόβλημα την 4η ημερα χρήσης... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160420/b70cadfdfb50fb65134a10dfeba93330.jpg Edited April 20, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Πάντως εγώ με την 178 είδα διαφορά στην μπαταρία προς το καλύτερο. Το παρατήρησε κανείς άλλος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Πάντως εγώ με την 178 είδα διαφορά στην μπαταρία προς το καλύτερο. Το παρατήρησε κανείς άλλος;;; Την 178 την "τραβηξανε πισω" δηλαδη δεν υπαρχει καν σαν update στο site της Asus... οσοι την βαλαμε την βαλαμε... δεν ξερω γιατι το κανανε αυτο βεβαια... Παντως με την επομενη θα περιμενω καμια βδομαδα αφου βγει update για να το περασω... δεν θελω να καταληξω παλι "ταιβανεζικο πειραματοζωο" :mad: Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitek Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ξέρει κανείς γιατί πήραν πίσω την 178? Έβγαλε κάποια ανακοίνωση η asus? Δεν την πρόλαβα εγώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Την 178 την "τραβηξανε πισω" δηλαδη δεν υπαρχει καν σαν update στο site της Asus... οσοι την βαλαμε την βαλαμε... δεν ξερω γιατι το κανανε αυτο βεβαια... Παντως με την επομενη θα περιμενω καμια βδομαδα αφου βγει update για να το περασω... δεν θελω να καταληξω παλι "ταιβανεζικο πειραματοζωο" :mad: Όντως είναι περίεργο αυτό. Πάντως έχεις παρατηρήσει βελτίωση στην μπαταρία;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Όντως είναι περίεργο αυτό. Πάντως έχεις παρατηρήσει βελτίωση στην μπαταρία;; Δυστυχως οχι ή τουλαχιστον μου φαινεται το ιδιο... αλλα εχθες την εφτασα στο 1%* και την εβαλα μετα για φορτιση το βραδυ και τωρα θα το παρακουλουθησω παλι... κατα την αποψη μου για 3.000mha μπαταρια θα επρεπε να αντεχει πολυ περισσοτερο... Τωρα το εχω γυρισει σε 2G/3G μονο για να δω εαν θα αλλαξει κατι, φωτεινοτητα την εχω περιπου 85%, στο start up manager εχω να τρεχει μονο ξυπνητηρι ημερολογιο και norton Facebook κτλ εχω τσεκαρει να μην ξυπνανε την συσκευη και βλεπουμε... Το ξερω θα φταιει και ο intel για την μπαταρια αλλα οτι γλυτωσουμε.... *δεν το αφησα να κλεισει απο μπαταρια εντελως γιατι ειχα διαβασει στο φορουμ της Asus οτι σε καποιους που το αφησαν να κλεισει απο μπαταρια δεν ξανα ανοιξε και τρεχανε στο service! Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Δυστυχως οχι ή τουλαχιστον μου φαινεται το ιδιο... αλλα εχθες την εφτασα στο 1%* και την εβαλα μετα για φορτιση το βραδυ και τωρα θα το παρακουλουθησω παλι... κατα την αποψη μου για 3.000mha μπαταρια θα επρεπε να αντεχει πολυ περισσοτερο... Τωρα το εχω γυρισει σε 2G/3G μονο για να δω εαν θα αλλαξει κατι, φωτεινοτητα την εχω περιπου 85%, στο start up manager εχω να τρεχει μονο ξυπνητηρι ημερολογιο και norton Facebook κτλ εχω τσεκαρει να μην ξυπνανε την συσκευη και βλεπουμε... Το ξερω θα φταιει και ο intel για την μπαταρια αλλα οτι γλυτωσουμε.... *δεν το αφησα να κλεισει απο μπαταρια εντελως γιατι ειχα διαβασει στο φορουμ της Asus οτι σε καποιους που το αφησαν να κλεισει απο μπαταρια δεν ξανα ανοιξε και τρεχανε στο service! το norton βγάλτο τελείως... τσάμπα το έχεις να υπάρχει,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Εω θα βρειτε το update για την 178 https://tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php?t=3354526&share_tid=3354526&share_fid=3793&share_type=t [stock rom][twrp][z00a] ul-z00a-ww-2.20.40.168 and ota files for 2.20.40.174 and 178 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλησπέρα, Έχει τύχει σε κανέναν σας να κολλάει η οθόνη και να δημιουργούνται διάφορες ανωμαλίες όπως να φαίνονται πολύχρωμα pixel ή να "χωρίζεται" η οθόνη σε δύο μέρη με διαφορετική ανάλυση το καθένα......?? Φανταστείται οτι όταν κολλάει το το πρόβλημα που δημιουργείται είναι σαν ένα μεγάλο "Τ" όπου η οριζόντια γραμμή του Τ είναι όλο το πάνω μέρος της οθόνης (πρέπει να είναι το κομμάτι της οθόνης που φαίνεται με κλειστή την ASUS cover) και επεκτείνεται και πρός τα κάτω σε όλο το μήκος της οθόνης σαν μια στενή λωρίδα περίπου 4cm. Του έχω κάνει δυο φορές recover και το αποτέλεσμα είναι οτι στρώνει για λίγο και μετά από κάποιες ώρες χρήσης το παρουσιάζει πάλι. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία.... Αν ξέρει κάποιος κάτι... Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλησπέρα, Έχει τύχει σε κανέναν σας να κολλάει η οθόνη και να δημιουργούνται διάφορες ανωμαλίες όπως να φαίνονται πολύχρωμα pixel ή να "χωρίζεται" η οθόνη σε δύο μέρη με διαφορετική ανάλυση το καθένα......?? Φανταστείται οτι όταν κολλάει το το πρόβλημα που δημιουργείται είναι σαν ένα μεγάλο "Τ" όπου η οριζόντια γραμμή του Τ είναι όλο το πάνω μέρος της οθόνης (πρέπει να είναι το κομμάτι της οθόνης που φαίνεται με κλειστή την ASUS cover) και επεκτείνεται και πρός τα κάτω σε όλο το μήκος της οθόνης σαν μια στενή λωρίδα περίπου 4cm. Του έχω κάνει δυο φορές recover και το αποτέλεσμα είναι οτι στρώνει για λίγο και μετά από κάποιες ώρες χρήσης το παρουσιάζει πάλι. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία.... Αν ξέρει κάποιος κάτι... Και σε μένα το έκανε αυτό αλλά με επανεκκίνηση έστρωσε. 3 φορές μέχρι τώρα. Δεν έχω ιδέα όμως τι μπορεί να φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts