RickDangerous Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ευχαριστώ parafron :) Κάτι άλλο, είμαι με v15a rooted και θέλω να βάλω v15c, να δοκιμάσω μήπως στρώσει το θέμα (λέμε τώρα) Θα μπει με OTA ή να την φλασάρω ολόκληρη την v15c και να το σετάρω από το μηδέν πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Παιδια υπαεχει (εχει βγει) ποτε εκδοση 3γ ραμ/32γ ρομ? Βρισκω μια εκδοση τετοια απο Κιανα μερια στα 250ευρω περιπου.....να βουτηξω? :worry: Ps Κοκκινο η ασημι ειναι ποιο ομορφο? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ευχαριστώ parafron :) Κάτι άλλο, είμαι με v15a rooted και θέλω να βάλω v15c, να δοκιμάσω μήπως στρώσει το θέμα (λέμε τώρα) Θα μπει με OTA ή να την φλασάρω ολόκληρη την v15c και να το σετάρω από το μηδέν πάλι; Με φλασάρισμα. Με root δεν περνάει αναβαθμίσεις OTA Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Παιδια υπαεχει (εχει βγει) ποτε εκδοση 3γ ραμ/32γ ρομ? Βρισκω μια εκδοση τετοια απο Κιανα μερια στα 250ευρω περιπου.....να βουτηξω? :worry: Ps Κοκκινο η ασημι ειναι ποιο ομορφο? Έχει βγει το H950 στην Αμερική μόνο με 3GB/32GB ram/storage για την AT&T. Τώρα δεν ξέρω αν παίζουν και ξεκλείδωτα, μπορεί. Κόκκινο πολύ πιο ωραίο, αν και είναι υποκειμενικό πάντα :P Με φλασάρισμα. Με root δεν περνάει αναβαθμίσεις OTA Ναι κι εγώ εκεί βλέπω να καταλήγω, ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Έχει βγει το H950 στην Αμερική μόνο με 3GB/32GB ram/storage για την AT&T. Τώρα δεν ξέρω αν παίζουν και ξεκλείδωτα, μπορεί. Κόκκινο πολύ πιο ωραίο, αν και είναι υποκειμενικό πάντα :P LG G Flex 2 LS996 αυτος ειναι ο κωδικος που το βρισκω και λογικα ειναι ξεκλειδωτο, εσεις τι λετε? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 To LS996 βγήκε στην Αμερική για την Sprint. Έχει 32GB storage αλλά 2GB RAM. Να το διπλοτσεκάρεις για την RAM πριν προχωρήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δηλαδή Θα έχει πρόβλημα με το 4G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 καλησπέρα παιδιά ερώτηση για 3g-4g πρέπει να ενεργοποιήσουμε κάτι?? γιατί δεν νομίζω να πιάνω μόνο Η βλέπω διπλά από το σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 καλησπέρα παιδιά ερώτηση για 3g-4g πρέπει να ενεργοποιήσουμε κάτι?? γιατί δεν νομίζω να πιάνω μόνο Η βλέπω διπλά από το σήμα Το έχεις ενεργοποίησει στον παροχο σου? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το έχεις ενεργοποίησει στον παροχο σου? όχι δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους για ενεργοποίηση δεν τον γνώριζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 όχι δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους για ενεργοποίηση δεν τον γνώριζα Νομίζω αν δεν το έχεις ενεργοποίησει ποτέ χρειάζεται. Εμένα τουλάχιστον με cosmote χρειαζόταν Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Θέλει οπωσδήποτε ενεργοποίηση από τον πάροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 e-bay ... εδώ δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές Φίλε μου επειδή δεν την βρίσκω πουθενά την θήκη μόνο από των skroutz 90 ευρώ (είναι ακριβή). Άμα την αγοράσω από το ebay πώς θα ξέρω ότι είναι η γνησια θήκη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Το πήρα κι εγώ σήμερα και δεν καταφέρνω να μπω στο Διαδίκτυο μέσω δεδομένων παρόλο που πέρασα το apn της Q και ενεργοποίησα την περιαγωγή... Κάνουμε κάτι άλλο; :wacko: Edited January 20, 2016 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Φίλε μου επειδή δεν την βρίσκω πουθενά την θήκη μόνο από των skroutz 90 ευρώ (είναι ακριβή). Άμα την αγοράσω από το ebay πώς θα ξέρω ότι είναι η γνησια θήκη;; Προφανώς εννοείς την Quick Circle έτσι ? Νομίζω είναι εύκολο να διακρίνει κάποιος την γνήσια από την μη Δες πχ ΑΥΤΗ ... αν και κάνει τη δουλειά της δεν είναι "γνήσια". (16€ απο Ουκρανία) . Όμως για ΑΥΤΗ, τη γνώμη έχεις ... δεν είναι ? (και μάλιστα απ τη μαμα Κορέα :shifty: με 35€) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Νεος κατοχος και εγω.... Μετα απο τ πρωτη φορτιση μπορω να πω πως η μπαταρια τα παει πλ καλα.... Εχω ως τωρα 4 ωρες και 20 λεπτα οθονη με τ μπαταρια πλεον στο 15% Edited January 20, 2016 by kosaggel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Χτύπησα ένα τζαμάκι της Nillkin απο ΕΔΩ με επιπλέον μεμβράνη προστασίας για το πίσω μέρος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Το ίδιο τζαμακι έβαλα πριν λιγες ημέρες. Με δυσκόλεψε στην τοποθέτηση λόγω της κυρτότητας της οθόνης, το τζαμάκι ήταν ίσιο. Όμως είναι πολύ καλο, αφού τελικά μπήκε. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagxal Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Πάντως ενημερωτικά το ίδιο τζαμακι του flex 2 ταιριάζει πολύ καλύτερα σε g4..αυτό φοράω τώρα λόγο το ότι έδωσα το flex και μου έμεινε και είπα να το δοκιμάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Το ίδιο τζαμακι έβαλα πριν λιγες ημέρες. Με δυσκόλεψε στην τοποθέτηση λόγω της κυρτότητας της οθόνης, το τζαμάκι ήταν ίσιο. Όμως είναι πολύ καλο, αφού τελικά μπήκε. Έβαλες αυτό της Nillkin ? ... μπήκε δύσκολα ε ? χμμμ θα το παλέψω ! Αυτή η μεμβράνη προστασίας για το πίσω μέρος που περιλαμβάνεται στο πακέτο τι λέει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xti Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Καλησπέρα! Είμαι πολύ κοντά στο να κάνω επιτέλους την παραγγελία γιατί το s3 Mini που έχω εδώ και 3,5 χρόνια είναι πλέον στα τελευταία του! Καταρχάς θα ήθελα αν έχει κάποιος την καλή διάθεση να μου επιβεβαιώσει το συμπέρασμα που έβγαλα τις τελευταίες μέρες που διαβάζω αυτό το θέμα, ότι δηλαδή με την αναβάθμιση σε 5.1.1 λύθηκαν προβλήματα υπερθέρμανσης, υπερβολικού lag κλπ και ότι οι καινούριες παρτίδες (μετά την 504) δεν εμφανίζουν τόσο συχνά προβλήματα στην οθόνη. Επίσης κάποιος το έχει πάρει από σκρουτζομάγαζο πρόσφατα μπορεί να μου πει από που το πήρε και από ποια παρτίδα ήταν ; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Την μεμβράνη δεν την έβαλα γιατί έχω θήκη. Αλλά μου φάνηκε καλή σε ποιότητα Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Καλησπέρα! Είμαι πολύ κοντά στο να κάνω επιτέλους την παραγγελία γιατί το s3 Mini που έχω εδώ και 3,5 χρόνια είναι πλέον στα τελευταία του! Καταρχάς θα ήθελα αν έχει κάποιος την καλή διάθεση να μου επιβεβαιώσει το συμπέρασμα που έβγαλα τις τελευταίες μέρες που διαβάζω αυτό το θέμα, ότι δηλαδή με την αναβάθμιση σε 5.1.1 λύθηκαν προβλήματα υπερθέρμανσης, υπερβολικού lag κλπ και ότι οι καινούριες παρτίδες (μετά την 504) δεν εμφανίζουν τόσο συχνά προβλήματα στην οθόνη. Επίσης κάποιος το έχει πάρει από σκρουτζομάγαζο πρόσφατα μπορεί να μου πει από που το πήρε και από ποια παρτίδα ήταν ; Ευχαριστώ!! Αν και δεν γνωρίζω την προηγούμενη αναβάθμιση (μόλις το πήρα κατέβασε μόνο του την 5.1.1) νομίζω ότι δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο σε lagαρίσματα. Του έχω βάλει και ένα σκασμό προγράμματα ... :) Κάποιες αραιά και που υπερθερμάνσεις θεωρώ ότι είναι φυσιολογικές και για να συμβούν θα πρέπει να του αλλάξεις τα φώτα ! Το αγόρασα απο το ι-σοπ παρτίδα 510 ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την μεμβράνη δεν την έβαλα γιατί έχω θήκη. Αλλά μου φάνηκε καλή σε ποιότητα Ευχαριστώ Αλκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xti Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Αν και δεν γνωρίζω την προηγούμενη αναβάθμιση (μόλις το πήρα κατέβασε μόνο του την 5.1.1) νομίζω ότι δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο σε lagαρίσματα. Του έχω βάλει και ένα σκασμό προγράμματα ... :) Κάποιες αραιά και που υπερθερμάνσεις θεωρώ ότι είναι φυσιολογικές και για να συμβούν θα πρέπει να του αλλάξεις τα φώτα ! Το αγόρασα απο το ι-σοπ παρτίδα 510 Ευχαριστώ για την απάντηση! Από ότι είδα στο eshop είναι σε προσφορά τώρα στα 288ευρώ. Η οθόνη σου παρουσίασε κάποιο από τα γνωστά προβλήματα που αναφέρουν αρκετοί για αυτή τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση! ...Η οθόνη σου παρουσίασε κάποιο από τα γνωστά προβλήματα που αναφέρουν αρκετοί για αυτή τη συσκευή; ...να είσαι καλά ... Προβλήματα ! ... όπως ? (μπορεί να είναι κάτι που δεν το έχω προσέξει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts