giannis12a Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Rom μπορώ να του βάλω τελικά παιδιά?? Καλωσ ήρθα στη παρέα σας Δεν υπάρχει κάποια για το flex 2. Μόνο ρουτ μπορείς να κάνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 ναι δε διαφωνώ απλά όλα αυτά είναι ανεπίσημα πριν λίγο καιρό είχαν βγει κάποιοι πάλι επικαλούμενοι άρθρα στο νετ κτλ. και λέγανε τελικά δεν θα την πάρει την 6.0, άκυρο fail η LG κτλ, θα πάρω το G3 καλύτερα κτλ σε αυτό εδώ το topic ψάξε να δεις ;) απλά να ξέρουμε τι διαβάζουμε ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, δεν ξέρουμε ακόμα αν θα την πάρει ή όχι την 6.0, αυτή είναι η πραγματικότητα μακάρι να την πάρει βέβαια μπας και το σενιάρουν το software καθόλου κιόλας :p Θα είναι έγκλημα κινητό με τέτοιο chipset να μην παρει αυτή, αλλα και την επόμενη αναβάθμιση. Τώρα αν εχει πέσει η τιμή, αυτό είναι άλλο θέμα, εγώ αναφέρομαι στο hardware που το εχουν και συσκευές που παρουσιάστηκαν μόλις ένα μήνα πριν. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Here's the scorecard for devices that are not directly backed by Google but have been confirmed to get the latest version of its mobile platform. Keep in mind that this list includes only devices that have been officially confirmed to get Android 6.0 Marshmallow :):):):):):) http://www.gsmarena.com/the_big_android_60_marshmallow_update_list-news-14514.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου το review μου για το Flex 2, μετά από 9 ημέρες χρήσης του. Κατ΄ αρχήν, αν θυμάστε είχα ρωτήσει για ένα πρόβλημα στην οθόνη, ότι στην απεικόνιση του λευκού χρώματος, η αριστερή πλευρά ήταν πιο κιτρινωπή από την δεξιά. Μιας και το πρόβλημα δεν ήταν ιδιαίτερα έντονο, είπα να εξαντλήσω τις ημέρες του DOA, για να δω πως θα εξελιχθεί. Το περίεργο είναι ότι το πρόβλημα μέρα με την ημέρα περιοριζόταν, με αποτέλεσμα την 7 ημέρα του DOA να είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Σήμερα πρακτικά δεν υφίσταται. Αν κάποιος έχει κάποια εξήγηση για αυτό, μπορεί να την προσφέρει, πάντως πλέον ευχαριστιέμαι την οθόνη. Να σημειώσω ότι το προηγούμενο βασικό κινητό μου ήταν το Sony Z1. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κινητό από την LG και το Flex με έχει καλύψει απόλυτα σε όλους τους τομείς και πραγματικά το ευχαριστιέμαι. Έχει πολύ καλή οθόνη, είναι γρήγορο, πολύ όμορφο και δεν με έχει κρεμάσει σε επαγγελματική χρήση. Η δε ποιότητα συνομιλίας και σήματος (ειδικά WiFi) είναι πολύ καλύτερη από αυτή του Ζ1. Επίσης με την κάμερα και τις φωτογραφίες που βγάζει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επειδή όμως παντού υπάρχουν συννεφάκια, το Flex μου έχει δύο από αυτά. Κατά την σκρολάρισμα στο app drawer υπάρχουν σκαλωματάκια που δεν δικαιολογούνται. Ορισμένες φορές και κατά την εναλλαγή των αρχικών οθονών. Επίσης θα ήθελα κάτι παραπάνω από την μπαταρία, αν και μετά την 4η-5η φόρτιση έχιε βελτιωθεί. Ειδικά με την τιμή που το πήρα από το eshop, 299 Ευρώ, το θεωρώ εξαιρετική αγορά. (510 παρτίδα, ελληνικό) Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Θα είναι έγκλημα κινητό με τέτοιο chipset να μην παρει αυτή, αλλα και την επόμενη αναβάθμιση. Τώρα αν εχει πέσει η τιμή, αυτό είναι άλλο θέμα, εγώ αναφέρομαι στο hardware που το εχουν και συσκευές που παρουσιάστηκαν μόλις ένα μήνα πριν. Καλά το hardware ούτως ή άλλως είναι εδώ και πολύ καιρό αδιάφορο για το αν θα πάρει αναβάθμιση ένα κινητό (βλέπε motorola που έδωσε lollipop ακόμα και στο moto e) Το άλλο για την τιμή δεν κατάλαβα που κολλάει :P Here's the scorecard for devices that are not directly backed by Google but have been confirmed to get the latest version of its mobile platform. Keep in mind that this list includes only devices that have been officially confirmed to get Android 6.0 Marshmallow :):):):):):) http://www.gsmarena.com/the_big_android_60_marshmallow_update_list-news-14514.php ημερομηνία άρθρου, 2 μήνες πριν κι εμείς ακόμα ψαχνόμαστε αν θα την πάρει :rolleyes: καμία αναφορά σε πηγή και καμία επιβεβαίωση από την LG στο διαδίκτυο, εκτός κι αν είναι τόσο κρυμμένη και δεν την βρίσκουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλά το hardware ούτως ή άλλως είναι εδώ και πολύ καιρό αδιάφορο για το αν θα πάρει αναβάθμιση ένα κινητό (βλέπε motorola που έδωσε lollipop ακόμα και στο moto e) Το άλλο για την τιμή δεν κατάλαβα που κολλάει :P Καμμιά φορά η αναβάθμιση χαντακώνει τη συσκευή, Εδώ το hardware όμως είναι ικανό για πολυ περισσότερα πράγματα από την marshmallow. Ανεξάρτητα τιμής που έπεσε χαμηλά, το κινητό είναι αξιοπρεπές σε όλα του και πρέπει να αναβαθμιστεί. Εδώ η Sony θα αναβαθμίσει το z ultra gpe του 2013.... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 @rickdnagerous θεωρω οτι εφοσον το λεει το gsmarena ισχυει.τωρα βλεπουμε. στο xda διαβασα οτι ενας εστειλε προχτες μηνυμα στην LG και τον πηραν πισω και του ειπαν οτι θα παρουμε την 6.0 φεβρουαριο με μαρτιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 @rickdnagerous θεωρω οτι εφοσον το λεει το gsmarena ισχυει.τωρα βλεπουμε. στο xda διαβασα οτι ενας εστειλε προχτες μηνυμα στην LG και τον πηραν πισω και του ειπαν οτι θα παρουμε την 6.0 φεβρουαριο με μαρτιο. Αναβαθμιση θα παρουμε..τωρα αν θα χαντακωσει την συσκευη δεν χρειαζετε να την αναβαθμισουμε αμεσως,βλεπουμε πρωτα Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 @rickdnagerous θεωρω οτι εφοσον το λεει το gsmarena ισχυει.τωρα βλεπουμε. στο xda διαβασα οτι ενας εστειλε προχτες μηνυμα στην LG και τον πηραν πισω και του ειπαν οτι θα παρουμε την 6.0 φεβρουαριο με μαρτιο. skatz δεν είναι έτσι ακριβώς η επιβεβαιώση από την όποια εταιρεία δεν είναι προνόμιο ενός site, όποιο και να είναι αυτό Εδώ βλέπεις βγάζει μια εταιρεία π.χ. Samsung ανακοίνωση για τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν και γίνεται ολόκληρο topic στο myphone και τώρα μιλάμε για ένα άρθρο ανυπόγραφο και χωρίς καμία παράθεση πηγής Όσο για το άλλο που λες και σε αυτό εδώ το topic αν θυμάσαι, πόσταρε παλικάρι ότι είχε στείλει στην LG στο εξωτερικό email σχετικό και του απαντήσανε ότι δεν θα πάρει το Flex 2 την 6.0 :p Απλά θέλω να πω ότι δεν λέει ιδιαίτερα κάτι το συγκεκριμένο Και ίσως ο λόγος που δεν έχει τοποθετηθεί η LG, είναι για να διατηρήσει την ευελιξία-δυνατότητα να μην την δώσει την 6.0 τελικά αν κάτι δεν της κάτσει καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο.παρόλο που δεν αλλάζει η άποψη μου ότι είναι κινηταρα,φοβάμαι μήπως δεν έκανα καλά που πήρα τηλέφωνο χωρίς υποστήριξη από xda... ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διάβαζα κάτι ενδιαφέροντα σχολια σε άλλο site και συνειδητοποίησα το εξής: η έλλειψη υποστήριξης ή ακόμα και καθυστερημένης υποστήριξης είναι μια αιτία επιστροφής στο iPhone για κάποιους και για να είμαι ειλικρινής δεν τους αδικώ.σκέφτομαι έναν που πήρε το φλεξ2 όταν βγήκε στο 650 ευρώ χοντρικά να λέει δεν έπαιρνα το iPhone? Και δεν λέμε για power users τόσο γιατί κι αυτοί σαν ποσότητα είναι αμελητέα θεωρώ. Ένα άλλο πράγμα που έσωσε την σονυ και το έβλεπα όσο ήμουν εκεί είναι ο ξεκλείδωτος boot loader,μαζί με τα updatesβ βεβαίως. Edited December 12, 2015 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 καλησπέρα, θα αγοράσω ενα μεταχειρισμένο lg flex 2 απο αγγελία αλλά κάπου είδα ότι κάποιος άλλος ζητούσε το ίδιο κινητό λέγοντας ότι ψάχνει την παρτίδα 510 η όποια άλλη δεν είχε πρόβλημα στην οθόνη με το ασπρο και το γκρι ! ξέρει κανείς τι εννοούσε και τι πρόβλημα ειναι αυτό ακριβώς???? και αν υπάρχει τέτοιο πράγμα πως μπορώ να ελενξω οτι το κινητό που θα πάρω δεν ειναι προβληματικό ! αν φυσικά υφίσταται όντως πρόβλημα και δεν ειναι απλά μια ιδέα !! Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Εγω φιλε μου δεν εχω τετοιο προβλημα...και δεν ειναι 510,πιστευω οτι ηταν κομμάτια που ειχαν τετοιο θεμα.... Και πιστευω πολλοι επηρεαστηκαν....οπως και με το lg g3 ...ναι μεν ειχαν προβλημα....αλλα ορισμενα ιδιας παρτιδας δεν εβγαλαν τιποτε... Το κινητο πραγματικα πεταει,ουτε θεμα υπερθερμανσης....που να δεις κατι αλλα....επειδη αλλαζω πολλες συσκευες.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 μάλιστα ! καλά κάτι τέτοιο υπέθεσα ότι πιο πολύ είναι θέμα ιδέας.. Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 εχω παραγγειλει ενα gflex 2 σε ασημι χρωμα και την επομενη εβδομαδα θα το εχω.ηθελα να ρωτησω ποια παρτιδα κυκλοφορει τωρα?σε σχεση με το mx4 pro που εχω τωρα τι λετε αξιζει η αλλαγη?εχει τα προβληματα που ειχα με το g3 οπως ραγισμα bezel χωρις λογο ,κιτρινιλες στην οθονη κτλ,τα καλυπτει η εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 εχω παραγγειλει ενα gflex 2 σε ασημι χρωμα και την επομενη εβδομαδα θα το εχω.ηθελα να ρωτησω ποια παρτιδα κυκλοφορει τωρα?σε σχεση με το mx4 pro που εχω τωρα τι λετε αξιζει η αλλαγη?εχει τα προβληματα που ειχα με το g3 οπως ραγισμα bezel χωρις λογο ,κιτρινιλες στην οθονη κτλ,τα καλυπτει η εγγυηση? 26 Νοεμβρίου από eshop παρτίδα 510 απροβλημάτιστη.σε σχέση με το δικό σου δεν ξέρω .όσο για τυχόν προβλήματα Φυσικά σε καλύπτειη εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εγω από πλευράς μου επιβεβαιώνω τα όσα γραφει ο skatzivas, το Eshop δινει παρτίδα 510 με κανονική εγγύηση. Το μόνο που μπορω να πω σχετικά με την εμπειρία χρήσης είναι οτι το Flex 2 ειναι το πιο απροβλημάτιστο κινητό που είχα. Λειτουργεί ρολόι, χωρίς lags και χωρίς κολλήματα. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα. Περιμένω από Αμερική το δικό μου Η950 με 3Gb RAM και 32Gb και ελπίζω να αντεπεξέλθει των δυνατοτήτων του Moto X που με πόνο ψυχής αποχωρίστηκα. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα. Περιμένω από Αμερική το δικό μου Η950 με 3Gb RAM και 32Gb και ελπίζω να αντεπεξέλθει των δυνατοτήτων του Moto X που με πόνο ψυχής αποχωρίστηκα. σαν εμπειρία χρήσης το Moto X είναι πολύ μπροστά συγκριτικά, καθαρά λόγω software αλλά είναι ξεχωριστό κινητό το flex 2, δε νομίζω ότι θα το μετανοιώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα. Περιμένω από Αμερική το δικό μου Η950 με 3Gb RAM και 32Gb και ελπίζω να αντεπεξέλθει των δυνατοτήτων του Moto X που με πόνο ψυχής αποχωρίστηκα. bye bye 4g εσυ λοιπον :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Γιατί το λες αυτό; Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Γιατί το λες αυτό; Το συγκεκριμένο εδώ Ελλάδα δεν πιάνει 4g Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το συγκεκριμένο εδώ Ελλάδα δεν πιάνει 4g το αυτο. Πηρες αμερικανικη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 4G+ LTE σαν τα δικά μας δίκτυα είναι. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το φαινομενο grain με τους μικρους κοκκους σε γκρι φοντο ιδιαιτερα και χαμηλη φωτεινοτητα(σαν σκονη) θεωρειται προβλημα και αξιζει αλλαγη οθονης ή εμφανιζεται στο μεγαλυτερο ποσοστο των συσκευων και ειναι χαρακτηριστικο της P-Oled τεχνολογιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 4G+ LTE σαν τα δικά μας δίκτυα είναι. not true δυστυχως. αμερικανικο LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 17(700) ευρωπαικο LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts