Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ σε αυτό απολύτως.απλά το αναφέρω ότι το έκανε εκεί που δεν το έκανε μέχρι πρότινος.αυτό λέω.αν δεις σε προηγούμενα ποστ μου το εκθειαζω για το ότι δεν υπερθερμαινεται.απλά πιστεύω ότι το αντροιντ κατά την χρήση βαραίνει και αυτό Ίσως φταίει.

Το κινητό για έναν ενεργο χρήστη είναι απλά απαράδεκτο.

Από τον dialer στο mail από εκεί στα contacts και στον chrome και πάλι στον dialer για κλήση και γεια σας. Άρχισε το lag. Μην ξεχνάτε ότι ήταν το τηλέφωνο που έφερε στο φως το πρόβλημα του sd810. Μπορεί να μην ζεστενεται γιατι το throtling ξεκιναει νωρις αλλα σερνεται. Ο χωρος μη επαρκης και πλησιαζοντας στο full τα προβλήματα γίνονται ακόμη χειρότερα. Το κραταω μια και όπως ειπαν θα πάρει android 6 μήπως και στρώσει.

:ninja:

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ θα διαφωνήσω μιας και έχω μηδενικό λαγκ

+1000 εγω δεν εχω καθολου

android or ios or wm......who cares.....???

Εδώ θα διαφωνήσω μιας και έχω μηδενικό λαγκ

Ούτε γι αστείο δεν υπάρχει λαγκ. Και. αν κάνω βαριά χρήση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά το lag είναι εκεί και ειναι ο λογος που σε λιγοτερο απο ενα χρόνο έχοντας την ναυαρχίδα της qualcom πήγε απο τα 760 ευρω στα 240 ευρω . Το ποσο βγαίνει στον καθένα εξαρτάται απο την χρηση και το ποσο το εχει φορτώσει. Το lg g4 εχει μικροτερο επεξεργαστή 808 και τα διπλα λεφτά αν και ξεκίνησε απο χαμηλότερη αρχική Edited by TheWizard
:ninja:

1.Ητιμη έχει να κάνει με το ότι δεν πούλησε και όχι με το λαγκ.μάρκετινγκ είναι.

2.κι εμείς που λέμε ότι δεν έχουμε δεν ξέρεις τι χρήση κάνουμε και πόσο βαρύ είναι. Θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο χρήστη πλέον και μπορώ να πω με ασφάλεια ότι έχει κάνει καλή δουλειά η LG εδώ.με ένα μεγάλο αλλά όμως...το πλήρωσαν οι πρώτες φουρνιες που στην ουσία έγιναν beta testers.σε πληροφορώ ότι έκατσα και διάβασα όλο το παρόν νήμα και λυπάμαι για τα παιδιά στις πρώτες παρτίδες.αυτό όμως φίλε μου δεν αλλάζει ότι η 510 που έχω εγώ ή το δικό μου τελοσπαντων δεν έχει λαγκ ούτε προβλήματα.

Φιλικα πάντα.

Edited by skatzivas

Το κινητό για έναν ενεργο χρήστη είναι απλά απαράδεκτο.

Από τον dialer στο mail από εκεί στα contacts και στον chrome και πάλι στον dialer για κλήση και γεια σας. Άρχισε το lag. Μην ξεχνάτε ότι ήταν το τηλέφωνο που έφερε στο φως το πρόβλημα του sd810. Μπορεί να μην ζεστενεται γιατι το throtling ξεκιναει νωρις αλλα σερνεται. Ο χωρος μη επαρκης και πλησιαζοντας στο full τα προβλήματα γίνονται ακόμη χειρότερα. Το κραταω μια και όπως ειπαν θα πάρει android 6 μήπως και στρώσει.

Εγώ θα συμφωνήσω εν μέρει με τον ΤheWizard πάντως

Δεν ξέρω αν είναι θέμα throttling ή απλά κακού software. Τείνω να πιστέψω το τελευταίο

Αλλά δεν έχει σχέση π.χ. με το Find 7a με CM που είχα πριν, σε εμπειρία χρήσης, σπιρτάδα κτλ

(Μιλάμε για παρόμοιο αριθμό εφαρμογών/setup όπως είχα και πριν, μπήκαν με titanium)

Προσωπικά θεωρώ ότι το software της LG το χαντακώνει πολύ αυτό το κινητό

Κι ένα άλλο μέλος, είχε παρόμοια εμπειρία/άποψη, μου διαφεύγει τώρα ποιος

Εγώ από την άλλη θεωρώ απαράδεκτο από την Lg να μην ξεκλειδώνει τον bootloader. Απλά χαντακώνει το κινητό.τι δεν καταλαβαίνουν;

Μετα απο 2 εβδομάδες χρησης ...μπορω να πω οτι οχι απλα πεταει **** τα τηλεφωνα...πανεμορφο...αξιζει να το παρετε η τιμη ειναι ξεφτιλα...κι απο λαγκαρισματα δεν ξερει τι θα πει..

Έχει κανείς άποψη για το Η950 που είναι 32Gb με 3Gb RAM? Κυκλοφορεί πολύ στην ΑΤ&Τ στις Ην.Πολιτείες και δίνου πολλά στο ebay Network Unlocked.
Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε.

Έχει κανείς άποψη για το Η950 που είναι 32Gb με 3Gb RAM? Κυκλοφορεί πολύ στην ΑΤ&Τ στις Ην.Πολιτείες και δίνου πολλά στο ebay Network Unlocked.

Το θέμα είναι αν θα υποστηρίζει τις δικές μας μπάντες 4G...

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Καλησπέρα, ψάχνοντας πάρα πολύ για το πολύ καλό Flex 2 ήθελα το μοντέλο με τα 3GB ram και τα 32GB disk και τελικά το βρήκα απο Αμερική. Εχει μια πολύ καλή προσφορά στα 244 δολλάρια το newegg μέχρι τις 12/12 ! καθως δε στέλνει σε Ελλάδα βρήκα ένα τρόπο με μια εταιρία που το παραλαμβάνει στο Μαιάμι και μετά αναλαμβάνουν να στο στείλουν αυτοί Ελλάδα. το θέμα είναι το εξής ,

1) δεν ξέρω αν θα χρεωθώ με φόρο αγοράς και πόσο θα ήταν αυτό

2) μου ειπαν ότι το μοντέλο αυτό δεν πιάνει ελληνικό 4g αλλά προς τα Giga τι είναι το 4G εδώ που τα λέμε..

3) η εταιρία ειναι η usabox για την παραλαβή και αποστολη σε Ελλάδα.

γνωρίζει κανείς περισσότερα??

Ολα γύρο μου γυρίζουν

Κατοχος και εγω του κινητου το οποίο βρηκα μεταχειρισμενο σε πολυ λογικη τιμη λιγων ημερων...Ειχα δοκιμασει και παλαιοτερα ενος φιλου απο την προσφορα της Vodafone...Αυτο που εκαψε. το κινητο ηταν οπως εχει υποθει τα προβληματα στην οθονη και το ζεσταμα του cpu τα οποια ειχα παρατηρησει και εγω και ηταν πραγματι πολυ ενοχλητικα ειδικα αυτο της οθονης...Τωρα που εχουν εξαλιφθει το κινητο ειναι super..Ο cpu οσο τσεκαρα δεν ανεβηκε πανω απο 42-44 σε bench το οποιο πιστευω οτι ειναι λογικο και η οθονη ειναι κομπλε...Τα μονα αρνητικα ειναι η μπαταρια και η μικρη χωρητικότητα η οποια παλευεται με sd....Η φορτιση απο το 20% στο 100% ποσο πρεπει να διαρκεί; Edited by toko

Αρε lg ...οχι σαν την σαμμυ.....ακομα και το g2 !!!!! Edited by mirrorofsorrow
android or ios or wm......who cares.....???

Παιδιά ένα leak είναι, δεν είναι κάτι επίσημο.

Εδώ γράφει ότι θα την πάρει και το πρώτο flex που δεν έχει πάρει ούτε lollipop

ναι δε διαφωνώ απλά όλα αυτά είναι ανεπίσημα

πριν λίγο καιρό είχαν βγει κάποιοι πάλι επικαλούμενοι άρθρα στο νετ κτλ. και λέγανε τελικά δεν θα την πάρει την 6.0, άκυρο fail η LG κτλ, θα πάρω το G3 καλύτερα κτλ

σε αυτό εδώ το topic ψάξε να δεις ;)

απλά να ξέρουμε τι διαβάζουμε

ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, δεν ξέρουμε ακόμα αν θα την πάρει ή όχι την 6.0, αυτή είναι η πραγματικότητα

μακάρι να την πάρει βέβαια μπας και το σενιάρουν το software καθόλου κιόλας :p