giannis12a Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Η πλάτη γρατσουνιεται πολύ εύκολα πάντως. Το self healing πόση ώρα θέλει για να δουλέψει ξέρει κανείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Η πλάτη γρατσουνιεται πολύ εύκολα πάντως. Το self healing πόση ώρα θέλει για να δουλέψει ξέρει κανείς; Από εμπειρία και από την προηγούμενη συσκευή που είχα (την καινούργια μου δεν έχω προλάβει να τη γρατσουνίσω) πολύ απλά δεν επανέρχεται και ναι γρατζουνιέται πανεύκολα :) Μπορείς πάντως να βρείς αυθεντικό καπάκι σχετικά φθηνό οπότε το αλλάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Από εμπειρία και από την προηγούμενη συσκευή που είχα (την καινούργια μου δεν έχω προλάβει να τη γρατσουνίσω) πολύ απλά δεν επανέρχεται και ναι γρατζουνιέται πανεύκολα :) Μπορείς πάντως να βρείς αυθεντικό καπάκι σχετικά φθηνό οπότε το αλλάζεις. ισως οντως ετσι να ειναι απλα να αναφερω οτι η lg λεει οτι επανερχεται αν το θερμανεις με πιστολακι οχι ετσι μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 ισως οντως ετσι να ειναι απλα να αναφερω οτι η lg λεει οτι επανερχεται αν το θερμανεις με πιστολακι οχι ετσι μονο του Φίλε προτιμώ να μου μείνει έτσι από το να βάλω πιστολάκι στο πλαστικό καπάκι :) Πάντως thanks για την πληροφορία, δεν το είχα ακούσει αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλά δεν παίζει, θα πάω να πάρω θήκη, απλά έχω τρεξιματα και δεν έχω προλάβει να πάρω, μιας και δεν βρίσκεις εύκολα θήκη γι αυτό το μοντέλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλά εννοείται ότι αν δεν σου έλεγε κανείς ότι έχει self-healing αυτό το καπάκι, δεν θα καταλάβαινες κάποια διαφορά έσυ από μόνος σε σχέση με άλλα που δεν έχουν και τώρα που το ξέρεις δεν καταλαβαίνεις δηλαδή :P ισως οντως ετσι να ειναι απλα να αναφερω οτι η lg λεει οτι επανερχεται αν το θερμανεις με πιστολακι οχι ετσι μονο του Συγνώμη, που το αναφέρει ακριβώς αυτό η LG; Έχεις κάποιο link - κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Θέλω κι εγώ θήκη. Άμα βρείτε τπτ καλό ή την μαμά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Η πλάτη γρατσουνιεται πολύ εύκολα πάντως. Το self healing πόση ώρα θέλει για να δουλέψει ξέρει κανείς; H πλατη πισω εχει προσταυτετικη μεμβαρνη, την εχεις βγαλει ? Δες προσεχτικα στο κατω μερος γυρο απο την usb για να διακρινεις αν εχεις την μεμβρανη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Θέλω κι εγώ θήκη. Άμα βρείτε τπτ καλό ή την μαμά Δευτέρα θα πάω, θα σου πω τι έχει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H πλατη πισω εχει προσταυτετικη μεμβαρνη, την εχεις βγαλει ? Δες προσεχτικα στο κατω μερος γυρο απο την usb για να διακρινεις αν εχεις την μεμβρανη. Δείχνει σαν να έχει όντως μεμβράνη, αλλά δεν βλέπω να σκαλωνει το νυχι. Τι κουφό είναι αυτό τώρα. Μήπως έμεινε σημάδι από την μεμβράνη και δεν έχει τελικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλά εννοείται ότι αν δεν σου έλεγε κανείς ότι έχει self-healing αυτό το καπάκι, δεν θα καταλάβαινες κάποια διαφορά έσυ από μόνος σε σχέση με άλλα που δεν έχουν και τώρα που το ξέρεις δεν καταλαβαίνεις δηλαδή :P Συγνώμη, που το αναφέρει ακριβώς αυτό η LG; Έχεις κάποιο link - κάτι; αντιγραφω απο το site της lg Apparently, the outer coating of the G Flex's backcover is made with Hydrogen atoms infused into it. Hydrogen has a natural tendency to arrange its atoms equi-distant to each other. When small scratches are made on the backcover these atoms are pushed towards each other. Once the cause of the scratch is removed, due to its natural "equi-distancing" property, these atoms align themselves back into their original place and in way heals the scratch. This is happens faster at warmer temperature. By rubbing on the scratch, you create heat due to friction and that speeds up the "healing". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Φίλε μου μπορείς να δώσεις το link; Γιατί με λίγο google search (του quote που έγραψες) δεν μου έβγαλε κάτι από το site της LG αλλά από άλλα site άσχετα. Κι επίσης, δεν λέει κάτι για πιστολάκι αλλά για τρίψιμο με το χέρι :p Αμφιβάλλω πάντως ότι θα φύγουν οι γρατζουνιές που έχει πάνω και στο φούρνο να το βάλω :P Εντάξει μπορεί αν δεν υπήρχε το self-healing να είχε κι άλλες γρατζουνιές πάνω το καπάκι, κάνεις δεν ξέρει.. Μακάρι να το εξελίξει η LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Πήρα τη συσκευή και είχε ήδη το 5.1.1. Έκανα ένα update και έβαλα την 5.1.1 15c και μετά ένα hardreset (μάλλον αυτό ήταν το λάθος...). Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ στην πρηγούμενη συσκευή υπήρχε κανονικά η επιλογή στην εφαρμογή mail της lg για να προσθέσεις exchange account, σε αυτήν που έχω τώρα μπορείς να βάλεις μόνο POP3 η IMAP. Τις ίδιες επιλογές έχεις και από την εφαρμογή gmail. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 πηρα τηλ.Procordia και εχουν την μαμα θηκη με το φλιπ 35 ευρω περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 πηρα τηλ.Procordia και εχουν την μαμα θηκη με το φλιπ 35 ευρω περιπου. Γενικώς οι flip της LG είναι πάρα πολύ καλές. Την είχα στο g3 και ήταν φοβερή, αλλά τελικά δεν με βολεύει καθόλου το flip. Προτιμώ τις θήκες πλάτης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Εγώ μάλλον πήρα την τελευταία flip θήκη από το eshop, αλλά ακόμα περιμένω να την παραλάβω. Και επειδή η παραγγελία έγινε μαζί με το κινητό, καθυστερεί όλη την παραγγελία. Ελπίζω να είναι τόσο καλή όσο λέτε και να αξίζει την αναμονή.. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Πήρα τη συσκευή και είχε ήδη το 5.1.1. Έκανα ένα update και έβαλα την 5.1.1 15c και μετά ένα hardreset (μάλλον αυτό ήταν το λάθος...). Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ στην πρηγούμενη συσκευή υπήρχε κανονικά η επιλογή στην εφαρμογή mail της lg για να προσθέσεις exchange account, σε αυτήν που έχω τώρα μπορείς να βάλεις μόνο POP3 η IMAP. Τις ίδιες επιλογές έχεις και από την εφαρμογή gmail. Καμιά ιδέα? Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το exchange services apk και ξαναδοκίμασε http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/exchange-services/exchange-services-6-5-1791555-android-apk-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ηρθε!!! Έχει την 5.1.1 και κάνει κατευθείαν ένα update 298mb πως βλέπω παρτίδα? Πρώτη φόρτιση παρακαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ηρθε!!! Έχει την 5.1.1 και κάνει κατευθείαν ένα update 298mb πως βλέπω παρτίδα? Πρώτη φόρτιση παρακαλω? Μεγειές και καλοδούλευτο! Από που το πήρες? Παρτίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Ευχαριστώ. Eshop. Πως το βλέπω? Άκυρο το βρήκα. 510 είναι. Καλή? Edited November 26, 2015 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Είναι οι πρώτοι 3 χαρακτήρες στο serial number Από 503 εώς 510 λογικά θα έχεις κάτι :p Μεγιά! :) Παιδιά να επανέλθω λίγο με το back cover Θυμάμαι του είχα βγάλει τη ζελατίνα στο πάνω και κάτω μέρος που είναι τα ακουστικά-usb port κτλ Αλλά τώρα που μου ήρθε και το δεύτερο καπάκι και το ξανατσέκαρα, φαίνεται σα να έχει ακόμα ζελατίνα Και στο σημείο που είναι το κενό για το ηχείο φαίνεται σα να αρχίζει γύρω του ζελατίνα Προσπάθησα να την βγάλω αλλά με τίποτα Μήπως είναι απλά το αποτύπωμα της πρώτης που βγήκε; Δεν μπορώ να καταλάβω Μπορεί να πει και κάποιος άλλος τι παίζει με το δικό του; Έχω μπερδευτεί :p Στο μεταξύ και στο καινούριο που μου ήρθε φαίνεται το ίδιο πράγμα περίπου στο πάνω και κάτω μέρος (usb port / ir lens) αλλά κι εκεί τα ίδια δεν μπορώ να βγάλω κάτι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Είναι οι πρώτοι 3 χαρακτήρες στο serial number Από 503 εώς 510 λογικά θα έχεις κάτι :p Μεγιά! :) Παιδιά να επανέλθω λίγο με το back cover Θυμάμαι του είχα βγάλει τη ζελατίνα στο πάνω και κάτω μέρος που είναι τα ακουστικά-usb port κτλ Αλλά τώρα που μου ήρθε και το δεύτερο καπάκι και το ξανατσέκαρα, φαίνεται σα να έχει ακόμα ζελατίνα Και στο σημείο που είναι το κενό για το ηχείο φαίνεται σα να αρχίζει γύρω του ζελατίνα Προσπάθησα να την βγάλω αλλά με τίποτα Μήπως είναι απλά το αποτύπωμα της πρώτης που βγήκε; Δεν μπορώ να καταλάβω Μπορεί να πει και κάποιος άλλος τι παίζει με το δικό του; Έχω μπερδευτεί :p Στο μεταξύ και στο καινούριο που μου ήρθε φαίνεται το ίδιο πράγμα περίπου στο πάνω και κάτω μέρος (usb port / ir lens) αλλά κι εκεί τα ίδια δεν μπορώ να βγάλω κάτι :P Έτσι είναι και σε μένα, μάλλον είναι η ειδική επίστρωση που έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Έλεγα μήπως δεν την είχα βγάλει τελικά και οι γρατζουνιές είναι πάνω στη ζελατίνα, αλλά μάλλον όχι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το exchange services apk και ξαναδοκίμασε http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/exchange-services/exchange-services-6-5-1791555-android-apk-download/ Το δοκίμασα φίλε να εγκαταστήσω την εφαρμογή. Εμφανίστηκε η επιλογή "Exchange" στο προσθήκη λογαριασμού αλλά δε συνδέεται. Τελικά αυτή είναι η εφαρμογή που έκανε ακριβώς αυτό που ήθελα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 καλά email clients υπάρχουν πολλοί νόμιζα ότι ήθελες να το κάνεις μόνο από την εφαρμογή gmail ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 καλά email clients υπάρχουν πολλοί νόμιζα ότι ήθελες να το κάνεις μόνο από την εφαρμογή gmail ;) Φίλε δεν ήθελα καν από το gmail που το έχω απενεργοποιημένο σαν εφαρμογή, ήθελα από τη μαμίσια εφαρμογή mail της lg , αλλά ούτε με αυτή (η μαμίσια δε βγάζει καν exchange, μόνο pop3 και imap) ούτε με τη gmail (μετά από αυτό που μου έστειλες βγάζει exchange αλλά δε συνδέεται) έκανα τη δουλειά μου. Τεσπα. Ελπίζω με μελλοντικό update να διορθωθεί... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts