alextrela Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Όχι ΟΚ μου λέει. Θα τρελαθώ αλήθεια Ηταν σφραγισμένη η συσκευη με αυτοκόλλητο γνησιότητας LG η παρόχου αν ειναι πχ Vodafone. Αν το πήρες απο μαγαζί καλύτερα να το επιστρέψεις. Τόσοι έχουμε παρει την συσκευη και δεν εχει αναφερθεί τέτοια θεματα. Η μόνη λογική εξήγηση αν ηταν unbranded συσκευη και ο πάροχος έβαλε customized rom και σου άλλαξε τον μαμισιο φορτιστή. Δεν βρισκω αλλο πιο λογικό νόημα. Εκτός αν το πήρες μεταχειρισμένο απο τρίτο κάτοχο. Edited June 3, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Από ιδιώτη το πήρα μεταχειρισμενο αλλά ίσα που το είχε ανοίξει. Είχε ακόμα τη μεμβράνη πάνω η οθόνη με τα χαρακτηριστικά. Να άλλαξε φορτιστή; τι να πω. Τον ρώτησα είπε δε πείραξε κάτι. Από Vodafone είναι αγορασμένο το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Από ιδιώτη το πήρα μεταχειρισμενο αλλά ίσα που το είχε ανοίξει. Είχε ακόμα τη μεμβράνη πάνω η οθόνη με τα χαρακτηριστικά. Να άλλαξε φορτιστή; τι να πω. Τον ρώτησα είπε δε πείραξε κάτι. Από Vodafone είναι αγορασμένο το τηλέφωνο Γράψε εδω στο νήμα την εκδοςη λογισμικού που εχεις τωρα για να το συγκρίνεις με αλλα παιδιά που έχουν την 5.0.1 να δεις τι παίζει. Δεν θυμάμαι εγω τι είχα πριν και ήδη αναβαθμιςα στην 5.1.1. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Απο οτι διαβαζω η καινουρια εκδοση δε ρουταρεται ακομη.... Edited June 3, 2015 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 504 ελληνικό έχω και όταν πάω να κάνω update μου λέει ότι τρέχει την τελευταία έκδοση παρόλο που έχω την 5.0.1 (V10e-EUR). Όμως όταν πάω εδώ και βάζω το IMEI μου τότε μου βγάζει ότι υπάρχει το επόμενο update (V15a-EUR) Οπότε λογικά για κάποιον λόγο δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμα update ΟΤΑ αλλά manualy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 504 ελληνικό έχω και όταν πάω να κάνω update μου λέει ότι τρέχει την τελευταία έκδοση παρόλο που έχω την 5.0.1 (V10e-EUR). Όμως όταν πάω εδώ και βάζω το IMEI μου τότε μου βγάζει ότι υπάρχει το επόμενο update (V15a-EUR) Οπότε λογικά για κάποιον λόγο δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμα update ΟΤΑ αλλά manualy. Και εμένα που έβαλα το imei τώρα, μου έδειξε ότι υπάρχει η νέα έκδοση για download, OTA όμως ακόμα. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Και εμενα το ιδιο μου βγαζει με το LG Phone From απο το store αυτο το kdz με το lg flash tool 2014 το τρεχουμε? Επισης θελει πρωτα unroot και μετα πχ reset to defaults και μετα το kdz? Edited June 3, 2015 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Και εμενα το ιδιο μου βγαζει με το LG Phone From απο το store αυτο το kdz με το lg flash tool 2014 το τρεχουμε? Επισης θελει πρωτα unroot και μετα πχ reset to defaults και μετα το kdz? Εάν το περάσεις μέσω lg flash tool, δε χρειάζεται τίποτα. Τουλάχιστον στο g3 δε χρειάζονταν. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εάν το περάσεις μέσω lg flash tool, δε χρειάζεται τίποτα. Τουλάχιστον στο g3 δε χρειάζονταν. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 με αυτο το guide? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 με αυτο το guide? Σωστά! Απλά επέλεξε το CSE flash για να κάνεις clean install σβήνοντας τα πάντα από τη συσκευή σου. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Κατέβασα από εδώ το εργαλείο της LG και μου έβγαλε ότι υπάρχει update όπως φαίνεται στην 1η εικόνα, αλλά πρέπει να απελευθερώσω χώρο, οπότε θα πετάξω κανά παιχνίδι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Σωστά! Απλά επέλεξε το CSE flash για να κάνεις clean install σβήνοντας τα πάντα από τη συσκευή σου. ευχαριστω πολυ! Αν και δε θελω να χασω το root μαλλον θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Κατέβασα από εδώ το εργαλείο της LG και μου έβγαλε ότι υπάρχει update όπως φαίνεται στην 1η εικόνα, αλλά πρέπει να απελευθερώσω χώρο, οπότε θα πετάξω κανά παιχνίδι.:) Πέρασε το μέσω του lg flash tool, όπου δε χρειάζεται 3,7 Gb για να κάνει την εγκατάσταση. Να ξέρεις όμως ότι θα διαγραφούν τα πάντα από τη συσκευή. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω πολυ! Αν και δε θελω να χασω το root μαλλον θα το δοκιμασω Το root θα το χάσεις ούτως ή άλλως από τη στιγμή που θα κάνεις αναβάθμιση με kdz αρχείο. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Πέρασε το μέσω του lg flash tool, όπου δε χρειάζεται 3,7 Gb για να κάνει την εγκατάσταση. Να ξέρεις όμως ότι θα διαγραφούν τα πάντα από τη συσκευή. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το root θα το χάσεις ούτως ή άλλως από τη στιγμή που θα κάνεις αναβάθμιση με kdz αρχείο. ναι το ξερω απλως η νεα εκδοση ακομα δεν ρουταρεται(τουλαχιστον σε αυτους με firmware Vodafone Germany κτλ) εμεις μηπως ειμαστε οι τυχεροι και ξεκλειδωνει και ο bootloader lol Edited June 3, 2015 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Που θα βρω παιδιά το τελευταίο kdz της 5.1.1 να το φλασαρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Που θα βρω παιδιά το τελευταίο kdz της 5.1.1 να το φλασαρω; Εδώ. http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=142 Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Πέρασε το μέσω του lg flash tool, όπου δε χρειάζεται 3,7 Gb για να κάνει την εγκατάσταση. Να ξέρεις όμως ότι θα διαγραφούν τα πάντα από τη συσκευή. Αν το κάνω update μέσω του εργαλείου που κατέβασα θα διαγραφούν πάλι τα πάντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εδώ. http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=142 Ωραία. Και ποια έκδοση να επιλέξω; ποια είναι το τελευταίο; η v15; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ωραία. Και ποια έκδοση να επιλέξω; ποια είναι το τελευταίο; η v15; Η v15a εάν δεν απατώμαι. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το κάνω update μέσω του εργαλείου που κατέβασα θα διαγραφούν πάλι τα πάντα? Νομίζω πως ναι γι αυτό και ζητάει και τόσο χώρο. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 επιβεβαιωνω οτι με το lg flash tool ολα πηγανε καλα και εγινε η αναβαθμιση χωρις προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 επιβεβαιωνω οτι με το lg flash tool ολα πηγανε καλα και εγινε η αναβαθμιση χωρις προβληματα Ωραία, πιστεύω να του έκανες και μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εάν όχι, κάνε του. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ωραία, πιστεύω να του έκανες και μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εάν όχι, κάνε του. καλα λες παρολο clean install χρειαζεται για σιγουρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Πέρασε το μέσω του lg flash tool, όπου δε χρειάζεται 3,7 Gb για να κάνει την εγκατάσταση. Να ξέρεις όμως ότι θα διαγραφούν τα πάντα από τη συσκευή. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το root θα το χάσεις ούτως ή άλλως από τη στιγμή που θα κάνεις αναβάθμιση με kdz αρχείο. Sorry, γιατί χρειάζεται 3,7GB από το software της LG και μόλις 1,5GB με το lg flash tool; Τι παίζει; Επίσης, root δοκιμάσατε και όντως δεν γίνεται με το τελευταίο firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Θα γκρίζες γραμμές στην οθόνη είναι φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Θα γκρίζες γραμμές στην οθόνη είναι φυσιολογικό; σου εβγαλε banding μετα το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts