Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακάτω σας παραθέτω αυτό που έστειλα στην επίσημη σελίδα στο Facebook, της LG:

Παρακάτω σας παραθέτω αυτούσιο το κείμενο που έγραψα στο τόπικ της LG και του G FLEX 2 στο μεγαλύτερο τεχνολογικό forum της Ελλάδας, στο myphone.gr. και το οποίο θα βρείτε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6125008#post6125008

<<Λοιπόν παιδιά μόλις γύρισα από procordia...Δυστυχώς απογοήτευση...με πήραν τηλ το πρωί και μου είπαν να περάσω να παραλάβω.Τελικά πήγα και μου είπαν ότι άλλαξαν σε ένα άλλο flex 2 οθόνη το πρωί και παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα.οπότε θα πρέπει να περιμένω νέα παραλαβή ανταλλακτικών από βδομάδα.Τους είπα ότι είναι τραγική η αντιμετώπιση προς έναν πολύ καλό πελάτη τους, Τους είπα ότι γίνεται τρελή δυσφήμιση στο myphone.gr, μέχρι και την προστασία καταναλωτή ανέφερα,η μόνη απάντηση της υπαλλήλου ήταν: τι να κάνουμε κύριε Μυριαγκε; η LG ίσως μας ενημερώσει ότι έτσι είναι η οθόνη κι ότι δεν έχει πρόβλημα...Της ζήτησα να μιλήσω με κάποιον πιο υπεύθυνο και μου έδωσε το τμήμα εξυπηρέτησης της LG. Εκεί είπα τα ίδια, μου είπαν τα ίδια, ζήτησα να μιλήσω με κάποιον πιο υπεύθυνο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πιο υπεύθυνος.πείτε μου τι κάνουμε...; το κινητό είναι από την Παρασκευή στο service...με έχουν καλέσει 2 φορές να παραλάβω, έχω πάει να παραλάβω, την πρώτη φορά είχε χειρότερο πρόβλημα και την δεύτερη μου είπαν αυτό που σας γράφω παραπάνω.Δ Ο Υ Λ Ε Μ Α με λίγα λόγια...>>

Είμαι σύμβουλος πωλήσεων σε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα WIND της Αθήνας. Ως τώρα πάντα έλεγα στους πελάτες τα καλύτερα για τα κινητά σας αλλά και για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρατε. Πλέον και μετά την άθλια αντιμετώπιση που τυγχάνω εδώ και μια εβδομάδα από την Procordia και από την εξυπηρέτηση πελατών σας θα συμβουλεύω να σας αποφεύγουν. Δεν είναι δυνατόν σε smartphone ναυαρχίδα της LG όπως είναι το G FLEX 2 και το οποίο κοστίζει 769 ευρώ να τοποθετείτε ελλατωματικές οθόνες, χωρίς κανέναν ποιοτικό έλεγχο. Δεν είναι δυνατόν να αλλάζετε την ελλατωματική οθόνη να με καλείτε να έρθω να το πάρω και τελικά να έχετε τοποθετήσει άλλη ελλατωματική οθόνη, χειρότερη από την προηγούμενη χωρίς επίσης κανέναν ποιοτικό έλεγχο. Δεν είναι τέλος δυνατόν να με καλείτε για τρίτη φορά, λέγοντας μου πως είναι έτοιμο και να μου λέτε τελικά πως και η τρίτη οθόνη ήταν ελλατωματική, ότι την δοκιμάσατε σε άλλο και τελικά θα περιμένετε καινούρια ανταλλακτικά. Έχω χάσει γύρω στις 6 ώρες από τη ζωή μου σε δρομολόγια από Κηφισιά- Procordia και πάλι πίσω. Έχω χαλάσει γύρω στα 40 ευρώ βενζίνη, κι όλα αυτά ΓΙΑΤΙ; Την ίδια αντιμετώπιση έχουν και άλλα μέλη του myphone.gr που ατυχώς επέλεξαν την προαναφερθείσα συσκευή. Να ξέρετε πως αν μέχρι αύριο δεν παραλάβω το τηλέφωνο επισκευασμένο θα προχωρήσω σε καταγγελια για προυπαρχον κατασκευαστικο ελαττωμα και θα αναφερω οτι θελω αντικατάσταση συσκευης ιδιων η ανωτερων χαρακτηριστικων. Ήδη τα σχόλια για την LG στο επίσημο τόπικ του FLEX 2 είναι άκρως δυσφημιστικά και θα ακολουθήσουν και άλλα πιο επίσημα και καταγγελτικά... Πραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ για την κατάντια της LG και της Procordia. Από δω και πέρα θα τα πούμε σε νομικό επίπεδο...

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρακάτω σας παραθέτω αυτό που έστειλα στην επίσημη σελίδα στο Facebook, της LG:

Παρακάτω σας παραθέτω αυτούσιο το κείμενο που έγραψα στο τόπικ της LG και του G FLEX 2 στο μεγαλύτερο τεχνολογικό forum της Ελλάδας, στο myphone.gr. και το οποίο θα βρείτε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6125008#post6125008

<<Λοιπόν παιδιά μόλις γύρισα από procordia...Δυστυχώς απογοήτευση...με πήραν τηλ το πρωί και μου είπαν να περάσω να παραλάβω.Τελικά πήγα και μου είπαν ότι άλλαξαν σε ένα άλλο flex 2 οθόνη το πρωί και παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα.οπότε θα πρέπει να περιμένω νέα παραλαβή ανταλλακτικών από βδομάδα.Τους είπα ότι είναι τραγική η αντιμετώπιση προς έναν πολύ καλό πελάτη τους, Τους είπα ότι γίνεται τρελή δυσφήμιση στο myphone.gr, μέχρι και την προστασία καταναλωτή ανέφερα,η μόνη απάντηση της υπαλλήλου ήταν: τι να κάνουμε κύριε Μυριαγκε; η LG ίσως μας ενημερώσει ότι έτσι είναι η οθόνη κι ότι δεν έχει πρόβλημα...Της ζήτησα να μιλήσω με κάποιον πιο υπεύθυνο και μου έδωσε το τμήμα εξυπηρέτησης της LG. Εκεί είπα τα ίδια, μου είπαν τα ίδια, ζήτησα να μιλήσω με κάποιον πιο υπεύθυνο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πιο υπεύθυνος.πείτε μου τι κάνουμε...; το κινητό είναι από την Παρασκευή στο service...με έχουν καλέσει 2 φορές να παραλάβω, έχω πάει να παραλάβω, την πρώτη φορά είχε χειρότερο πρόβλημα και την δεύτερη μου είπαν αυτό που σας γράφω παραπάνω.Δ Ο Υ Λ Ε Μ Α με λίγα λόγια...>>

Είμαι σύμβουλος πωλήσεων σε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα WIND της Αθήνας. Ως τώρα πάντα έλεγα στους πελάτες τα καλύτερα για τα κινητά σας αλλά και για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρατε. Πλέον και μετά την άθλια αντιμετώπιση που τυγχάνω εδώ και μια εβδομάδα από την Procordia και από την εξυπηρέτηση πελατών σας θα συμβουλεύω να σας αποφεύγουν. Δεν είναι δυνατόν σε smartphone ναυαρχίδα της LG όπως είναι το G FLEX 2 και το οποίο κοστίζει 769 ευρώ να τοποθετείτε ελλατωματικές οθόνες, χωρίς κανέναν ποιοτικό έλεγχο. Δεν είναι δυνατόν να αλλάζετε την ελλατωματική οθόνη να με καλείτε να έρθω να το πάρω και τελικά να έχετε τοποθετήσει άλλη ελλατωματική οθόνη, χειρότερη από την προηγούμενη χωρίς επίσης κανέναν ποιοτικό έλεγχο. Δεν είναι τέλος δυνατόν να με καλείτε για τρίτη φορά, λέγοντας μου πως είναι έτοιμο και να μου λέτε τελικά πως και η τρίτη οθόνη ήταν ελλατωματική, ότι την δοκιμάσατε σε άλλο και τελικά θα περιμένετε καινούρια ανταλλακτικά. Έχω χάσει γύρω στις 6 ώρες από τη ζωή μου σε δρομολόγια από Κηφισιά- Procordia και πάλι πίσω. Έχω χαλάσει γύρω στα 40 ευρώ βενζίνη, κι όλα αυτά ΓΙΑΤΙ; Την ίδια αντιμετώπιση έχουν και άλλα μέλη του myphone.gr που ατυχώς επέλεξαν την προαναφερθείσα συσκευή. Να ξέρετε πως αν μέχρι αύριο δεν παραλάβω το τηλέφωνο επισκευασμένο θα προχωρήσω σε καταγγελια για προυπαρχον κατασκευαστικο ελαττωμα και θα αναφερω οτι θελω αντικατάσταση συσκευης ιδιων η ανωτερων χαρακτηριστικων. Ήδη τα σχόλια για την LG στο επίσημο τόπικ του FLEX 2 είναι άκρως δυσφημιστικά και θα ακολουθήσουν και άλλα πιο επίσημα και καταγγελτικά... Πραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ για την κατάντια της LG και της Procordia. Από δω και πέρα θα τα πούμε σε νομικό επίπεδο...

Ερασιτεχνες ειναι? Μπραβο ,ομως δεν τους φταιμε σε τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει

o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση

ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι??

- Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. )

Αλήθεια ξέρει κανείς ένα mail της LG για να το στείλω κι εκεί;;;

https://www.lg.com/gr/support/message-customer-support

Ωραίο κείμενο. Φιλικά σε συμβουλεύω να σβήσεις το σημείο όπου λές ότι " από την Procordia και από την εξυπηρέτηση πελατών σας θα συμβουλεύω να σας αποφεύγουν" και ειδικά "να σας αποφεύγουν" διότι η εταιρεία μπορεί να σε κατηγορήσει για συκοφαντική δυσφήμιση και διαφυγόντα κέρδη.

Edited by walkera82

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Μέχρι 1000 χαρακτήρες σε αφήνει αυτό...έλεγα κανένα ελεύθερο...

Μέχρι 1000 χαρακτήρες σε αφήνει αυτό...έλεγα κανένα ελεύθερο...

Μπορείς να κάνεις και επισύναψη αρχείου.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

καλα κανεις φιλε !!! μολις παραλαβω και εγω και ειναι και το δικο μου ελλατωματικο θα κινηθω και εγω νομικα ενδεχομενος !! δεν ειματε βλακες να τρωμε οτι μας πετανε στη μουρη !! ετσι ημουν με το htc one x μου το οποιο τ ειχα στειλει arvato 3 φορες και καθε φορα με επιπλεον κουσουρι !! εχε χαρη που ημουν αμαθος και δεν το εψαξα περισσοτερο !! και τοσο καιρο που ειμαι με το παλιο μου κινητο μου κοστιζει πολυ χρονο !! οπως για μενα ετσι και για παρα πολλους απο εδω ειναι ενα εργαλειο !! δεν μπορουν να μας λενε θα κανει μια βδομαδα++ για να το ξαναπαρετε και χωρις να εισαι σιγουρος αν θα εχει επισκευαστει σωστα !!! απαραδεκτη αντιμετωπιση απεναντι στον καταναλωτη !! συνηγορος του καταναλωτη τους χρειαζεται !!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο δικο μου τηλεφωνο στο site της lg βλεπω οτι γραφει

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

ΠΡΟΪΟΝ

PRODUCT/SERVICE CENTER INFORMATION

Κατηγορία Smart Phone/Emerging Device

Κωδικός Μοντέλου LGH955

Σειριακός Αριθμός 503KPCAχχχχχχχ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

service center information

Επωνυμία Σέρβις χχχχχχχχχχχχχχχ

Διεύθυνση KRIMAIAS 7-9 NEO PSYCHIKO

Τηλέφωνο 210 7777076

Το πρωι θα παρω τηλεφωνο στην procordia και θα γραψω εδω το τι θα μου πουν

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Και το Κορεάτικο δικό μου το ίδιο (και μάλιστα τα QuadBeat 2, που θεωρούνται καλά). Επίσης, να πω ότι εμένα είναι 501, κατασκευής 1/2015. Δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο για αυτόν τον επεξεργαστή να έχει τέτοια lags. Επειδή θεωρώ ότι το HTC M9 αποκλείεται να είναι έτσι χάλια, κατηγορώ την LG για το βιαστικό λειτουργικό που διέθεσε με αυτό το hardware! Ελπίζω μόνο σε κάποιο μελλοντικό σωστό update, αλλιώς το κινητό κρατείται μόνο ως συλλεκτικό (μιας και είναι και το κόκκινο 32άρι)...

Και σε εμένα τα ιδια ακουστικά Vodafone συσκευη.

Τα οποία βέβαια θα τα χρησιμοποιήσει ο μελλοντικός κάτοχος όταν αποφαςιςω να την δωςω την συςκευη,μιας και εγω δεν χρησιμοποιώ καθολου ακουστικα(εχω Bluetooth stereo hands free που προτιμώ παντα)

ΥΓ:Οπως φοβόμουν το ίδιο χάλια service στις tv εχει και το mobile τμήμα της εταιρίας δυστυχώς.

Το πιο ωραίο οτι κάνουν που κάνουν αντικατάσταση οθόνης,δεν το βλέπουν πριν το δώσουν στον χρήστη.

Μάλλον υποτιμούν την νοημοσύνη μας,δεν εξηγείται διαφορετικά.

Και στην Arvato με την τριτη αντικατάσταση οθόνης παλιότερα με Xperia S πέτυχα το επιθυμητό αποτέλεσμα,διότι τα 2 πρωτα είχαν καμένο pixel ενώ στο δικό μου ειχε μονο ενα μικρό σημάδι κιτρινιλας που τους το έδωσα και αυτοί μου δώσανε χειρότερο panel.

Βέβαια επειδή είχα ήδη και αλλη συσκευη για αυτο και σχετικά χαλαρά το πήρα,αλλα ενα διμηνο μου πήρε εως παραλάβω χωρις κανένα θέμα και αφου πήρα την Sony στα κεντρικά και τους έκραξα που 2 στην σειρα αντικαταστάσεις οθόνης μου το έφεραν με καμένο pixel!!!

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πηρα τηλεφωνο στην procordia.

Μου ειπαν οτι επιδη ειναι καινουριο μοντελο δεν υπαρχει αυτη τι στιγμη ανταλακτικο σε αυτους. Μου ειπαν οτι θα υπαρξει καθυστεριση με μεχρι να παραλαβουν αυτοι ανταλακτικα ισως και εναν μηνα.

Επισης μου ειπαν οτι για να μην περιμενω και ειμαι χωρις τηλεφωνο θα μου το στειλουν πισω και θα ειμαστε σε επικοινωνια οταν ερθει ανταλακτικο να το στειλω για αλλαγη οθονης.

Μετα τους ειπα οτι εχει γινει θεμα στο myphone με την οθονη του flex και θελω το καλυτερο αποτελεσμα.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Και σε εμένα τα ιδια ακουστικά Vodafone συσκευη.

Τα οποία βέβαια θα τα χρησιμοποιήσει ο μελλοντικός κάτοχος όταν αποφαςιςω να την δωςω την συςκευη,μιας και εγω δεν χρησιμοποιώ καθολου ακουστικα(εχω Bluetooth stereo hands free που προτιμώ παντα)

ΥΓ:Οπως φοβόμουν το ίδιο χάλια service στις tv εχει και το mobile τμήμα της εταιρίας δυστυχώς.

Το πιο ωραίο οτι κάνουν που κάνουν αντικατάσταση οθόνης,δεν το βλέπουν πριν το δώσουν στον χρήστη.

Μάλλον υποτιμούν την νοημοσύνη μας,δεν εξηγείται διαφορετικά.

Και στην Arvato με την τριτη αντικατάσταση οθόνης παλιότερα με Xperia S πέτυχα το επιθυμητό αποτέλεσμα,διότι τα 2 πρωτα είχαν καμένο pixel ενώ στο δικό μου ειχε μονο ενα μικρό σημάδι κιτρινιλας που τους το έδωσα και αυτοί μου δώσανε χειρότερο panel.

Βέβαια επειδή είχα ήδη και αλλη συσκευη για αυτο και σχετικά χαλαρά το πήρα,αλλα ενα διμηνο μου πήρε εως παραλάβω χωρις κανένα θέμα και αφου πήρα την Sony στα κεντρικά και τους έκραξα που 2 στην σειρα αντικαταστάσεις οθόνης μου το έφεραν με καμένο pixel!!!

χμμ παιζει να τη δώσεις?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

χμμ παιζει να τη δώσεις?

Αυτα τα δίνω αυςτηρα όταν ειναι να δωςω την οποία συσκευη.

Οχι σκέτα.

Συγνωμη, ολα βγαλαν προβλημα στην οθονη?

Αρκετοί,οχι όλοι εννοείται.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το δικό μου που πηρα το εδωσα γιατι ειχα ψιλο ξενερωση, είχα σκοπο να το κρατισω αλλα τελικα εμεινα με το G3 32gb μου.. . Ο φίλος που το αγορασε απο εμένα το ανοιξε μπροστα μου και τελικα ηταν μια χαρα η οθόνη κτλ

Παρτίδα 504 Vodafone

Greek Android & iOS users (FB group)

Σήμερα παρέλαβα και εγώ. 503 παρτίδα unbranded από ΟΤΕ.

Πήρε αμέσως αναβαθμίσεις και έχω την 10e.

Πάνω δεξιά έχω μια μικρή κιτρινηλα.

Περισσότερα αργότερα

Σήμερα παρέλαβα και εγώ. 503 παρτίδα unbranded από ΟΤΕ.

Πήρε αμέσως αναβαθμίσεις και έχω την 10e.

Πάνω δεξιά έχω μια μικρή κιτρινηλα.

Περισσότερα αργότερα

Το όλο θέμα δημιουργήθηκε για αυτή τη κιτρινίλα στην οθόνη. Σχεδόν όλη η 503 παρτίδα την έχει.

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί σχετικά πρόσφατα αλλά που φαίνεται η παρτίδα ; Την περιέχει το IMEI;Σειριακός αριθμός ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί σχετικά πρόσφατα αλλά που φαίνεται η παρτίδα ; Την περιέχει το IMEI;Σειριακός αριθμός ;

Δες στο κουτι εκει που γραφει S/N τα πρωτα τρια νουμερα

Μπορει καποιος με ελληνικη unbranded συσκευη (GRC) να βαλει στο site αυτο http://devtester.ro/projects/lg-firmwares-download.php το IMEI του και να μας πει τι του βγαζει?

Επισης να κανει paste το λινκ της ρομ που βγαζει ως αποτελεσμα

Edited by Psycho13

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Μπορει καποιος με ελληνικη unbranded συσκευη (GRC) να βαλει στο site αυτο http://devtester.ro/projects/lg-firmwares-download.php το IMEI του και να μας πει τι του βγαζει?

Επισης να κανει paste το λινκ της ρομ που βγαζει ως αποτελεσμα

SW Version: H95510E_00

Την 10e έχω όντως

To link που βγάζει:

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW2654W032VDAKSFBD15JW2/H95510e_00.kdz

SW Version: H95510E_00

Την 10e έχω όντως

To link που βγάζει:

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW2654W032VDAKSFBD15JW2/H95510e_00.kdz

Παρομοίως :)

πως γινεται να πηρατε απο βοντα αλλα να ειναι unbranded ?

Unbranded και παρτίδα 504 και με κωδικό GRC και με άψογη μέχρι στιγμής οθόνη!

Θα παίξω και κανα lotto...:)