Jump to content

[Google Nexus 6] Προβλήματα / Ελαττώματα / Παράπονα

souliar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα λες να μην ασχοληθω με την wind ; να το παω εγω service?

Επισεις εγω δεν θελω να το φτιαξει. Να το αντικαταστησει θελω με καινουργιο

Τότε αναγκαστικά στη Wind. Να ξέρεις όμως ότι θα αργήσεις να ξεμπερδεψεις

• Απαντήσεις 99
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έγραψα και στο επίσημο νήμα αλλά το σωστό σημείο είναι αυτό.

Τέτοιο πράγμα δεν έχουν ξαναδεί τα μάτια μου.

Ναυ-(αρχίδα) 700€ σου λέει μετά.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Το έγραψα και στο επίσημο νήμα αλλά το σωστό σημείο είναι αυτό.

Τέτοιο πράγμα δεν έχουν ξαναδεί τα μάτια μου.

Ναυ-(αρχίδα) 700€ σου λέει μετά.

Έχεις δίκαιο. Και το δικό μου φουσκωμενη μπαταρία είχε.

Εδώ στο φτηνό Nexus 5 και δεν είχε τέτοια και με το Nexus 6 των 650 το να σου βγάζει τέτοια σοβαρά προβλήματα είναι απαράδεκτο

Εμένα στο δικό μου δεν έσκασε απλά έκαψε πολύ η μπαταρία και έσβησε στα καλά καθούμενα. Συμπλήρωσε τους κύκλους της πρόωρα και από τότε έσβηνε όποτε ήθελε και πάντα στο 10%. Το πήγα στην Motorola και μου αλλάξανε μπαταρία και άλλα έξι εξαρτήματα που πιθανόν ξέρουν από τις παρτίδες ότι είναι ελαττωματικά. Ευτυχώς που δεν έσκασε εκείνη τη μέρα γιατί το είχα στη τσέπη του παντελονιού μου. Πάντως το service της Motorola είναι άψογο αλλά κάποιες φορές δεν φτάνει αυτό μιας και έδωσα τον Δεκέμβριο 700€ για αυτή τη συσκευή. Ήθελα να ήξερα τί θα γινόταν άμα είχανε τέτοια προβλήματα τα iPhone? η Google δεν θα έπρεπε να πάρει θέση? μετάνιωσα που πήρα συσκευή που φοβάμαι να τη φορτίσω ακόμη και όταν κοιμάμαι. Ντροπή πραγματικά!

σκιαζομαι με αυτά που διαβάζω. το έχω εδώ και 1 μήνα και δόξα το Θεό δεν εχω Ακόμα πρόβλημα εγκυμοσύνης

Εμενα 1 μηνα που το εχω, δε το εκανε αυτο με το φουσκωμα της μπαταριας....

Βεβαια εγω σπανια το ζοριζω με 3D games, οποτε δε ζεστενεται και πολυ, και πιθανολογω οτι οι μπαταριες φουσκωνουν απο τη θερμοτητα λογω κακου σχεδιασμου της συσκευης....αρα ισως δε δημιουργησα και τις συνθηκες για να γινει οπως αλλοι (με καθε δικαιωμα τους φυσικα, δεν εννοω οτι δε πρεπει να το ζοριζουν για να μη γινει)

Οπως και να'χει, χτες που το πηρα απο τη cellcom για ενα θεμα με παρασιτα, μεσα στην προληπτικη αλλαγη διαφορων εξαρτηματων, μου αλλαξανε ΚΑΙ την μπαταρια, οποτε ισως υπαρχει εντολη να το κανουν σε ολα οσα πανε service (εαν εχει βγει αλλη εκδοση μπαταριας που δε φουσκωνει ας πουμε)

Εμένα πάντως μετά από 5 μήνες που έχω το τηλέφωνο, τίποτα από αυτά που λέτε δεν μου έχουν συμβεί. Βίντεο μια χαρά (ειχα το θέμα που λένε μερικοί στο nexus 5) , μπαταρία μια χαρά. Περίεργο πως πολλά προβληματικά έτυχαν με τις προσφορές. Θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο, και πως δεν έσπρωξαν προβληματικές συσκευές στον κόσμο.

Όση ώρα φορτίζεται με τον turbo charger και βρίσκεται μέχρι το 50%-60% η θερμοκρασία ανεβαίνει πολύ. Αν το σκαλίζεις μάλιστα έστω και λίγο με κάνα Facebook- Internet, χτυπάει εύκολα 50 άρια.

Σημειωτέον ότι παιχνίδια δεν παίζω.

Για να αποφύγω όσο είναι δυνατό το φούσκωμα αντικατέστησα το φορτιστή με έναν αυθεντικό Samsung 2A με το αντίστοιχο καλώδιο.

Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της φόρτισης έπεσε κατά 10 βαθμούς και το κινητό θέλει μισή ώρα το πολύ παραπάνω από το 10% μέχρι τη πλήρη φόρτιση. Νύχτα το φορτίζω και δε με νοιάζει.

Οι φορτιστές αυτού του είδους είναι συμβατοί κατά το Αμερικάνικο site της Motorola.

Edited by spyrdano

• 1 month later...
Εγώ φίλε μου το φορτιζα τρεις φορές την μέρα.... Αν το έπιανα στα χέρια μου να χάζευα κάτι ή 3G η WiFi τέλος ήξερα πως μετά έπρεπε να φόρτισω ΓΙΑ να βγάλω την μέρα συν οτι ζεσταίνεται πολύ..

Εγώ φίλε μου το φορτιζα τρεις φορές την μέρα.... Αν το έπιανα στα χέρια μου να χάζευα κάτι ή 3G η WiFi τέλος ήξερα πως μετά έπρεπε να φόρτισω ΓΙΑ να βγάλω την μέρα συν οτι ζεσταίνεται πολύ..

φωτεινότητα 33 την ημέρα και 8 το βράδυ

• 5 weeks later...
Και τι κερδισες με αυτό?μια ώρα έξτρα???δύσκολο...

20 ώρες με ανοιχτά 3g και Wi-Fi μόνιμα και sot 4+ ώρες

Εχω παρατηρήσει πως όταν κανω συνεχόμενη χρήση του κινητού σε ομιλία π.χ 30 λεπτά αμέσως μετά αν παω να ανοιξω την κάμερα σβήνει.αυτό μπορεί να μου το κάνει και κατά τη διάρκεια κλήσης αν προσπαθησω π.χ να μπω στο ίντερνετ.έχει δει κανείς κάτι αντίστοιχο;

• 2 weeks later...
Εχω παρατηρήσει πως όταν κανω συνεχόμενη χρήση του κινητού σε ομιλία π.χ 30 λεπτά αμέσως μετά αν παω να ανοιξω την κάμερα σβήνει.αυτό μπορεί να μου το κάνει και κατά τη διάρκεια κλήσης αν προσπαθησω π.χ να μπω στο ίντερνετ.έχει δει κανείς κάτι αντίστοιχο;

καο εμένα το κάνει κατά καιρούς

• 4 weeks later...
Καλησπέρα στην παρέα .Να ρωτησω έχει κάποιος θέμα με επανεκκινήσεις ;Εμένα τον τελευταίο καιρό κάποιες φορές κάνει μόνο τού επανεκκινήσεις ή κλείνει όταν το ανοιγεις μπορεί να ξανά κάνει .Το πήγα για service στήν εταιρεία άλλαξαν μπαταρία και κάτι αλλά και τώρα πάλι το κάνει δύο φορές καπάκι.

Καλησπέρα στην παρέα .Να ρωτησω έχει κάποιος θέμα με επανεκκινήσεις ;Εμένα τον τελευταίο καιρό κάποιες φορές κάνει μόνο τού επανεκκινήσεις ή κλείνει όταν το ανοιγεις μπορεί να ξανά κάνει .Το πήγα για service στήν εταιρεία άλλαξαν μπαταρία και κάτι αλλά και τώρα πάλι το κάνει δύο φορές καπάκι.

Το ίδιο κάνει και εμένα ειναι ακόμη για δεύτερη φορά στο service έχει βέβαια και άλλα θέματα να δούμε τι θα κάνουν.

Α είναι γενικό δηλαδή. Να ρώτησω έχεις περασμένη κάποια αλλη εφαρμογή καμερας όπως open camera ? Τώρα το δοκιμάζω μόνο με της google γιατι το πρόβλημα μου πρωτοξεκίνησε όταν ειχα περάσει αλλαες εφαρμογές κάμερας. Καί σήμερα το έκανε μόλις εγκατεστησα και χρισημοποίησα κάποιες .

Α είναι γενικό δηλαδή. Να ρώτησω έχεις περασμένη κάποια αλλη εφαρμογή καμερας όπως open camera ? Τώρα το δοκιμάζω μόνο με της google γιατι το πρόβλημα μου πρωτοξεκίνησε όταν ειχα περάσει αλλαες εφαρμογές κάμερας. Καί σήμερα το έκανε μόλις εγκατεστησα και χρισημοποίησα κάποιες .

Όχι δεν έχω καμία άλλη περασμένη. Εμένα έχει πάλι πρόβλημα με τη μπαταρία παρόλο που μου την αλλάξανε πριν πέντε μήνες. Το τζαμί της οθόνης ειναι λίγο πιο αριστερά και το νιώθεις από εκείνη την πλευρά και έχω και αυτό το πρόβλημα που δείχνει το βίντεο http://youtu.be/8dD0tTxEB08

Όχι δεν είναι γενικό, ποτέ δεν μου έχει κάνει επανεκκινήσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως, φταίει κάποια εφαρμογή.

• The title was changed to [Google Nexus 6] Προβλήματα / Ελαττώματα / Παράπονα