Jump to content

[Google Nexus 6] Προβλήματα / Ελαττώματα / Παράπονα

souliar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω μπορουμε να λεμε για τυχον προβληματα του νεου nexus 6....για παραδειγμα εχει προσεξει κανεις screen burn in...?Υπαρχουν ειδη παραπονα για το ποσο γρηγορα η amoled οθονη του nexus 6 κανει burn in ειδικα στην navigation bar οπου τα buttons ειναι σταθερα και οι πιθανοτητες να αφησουν στιγμα ειναι μεγαλες...δειτε εδω το test και καντε μια δοκιμη....https://www.youtube.com/watch?v=-h98u1DzuS8

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 99
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχει προσέξει κάποιος απο εσάς white noise απο το πανω ηχείο του nexus 6;;; Εχει και σχετικό thread στο XDA...http://forum.xda-developers.com/nexus-6/help/nexus-6-speaker-static-white-noise-t2962949

Nexus 5 red 16GB

Δύο φίλοι στο φόρουμ ανέφεραν φουσκωμενη μπαταρία... Και στο σέρβις για 2 μιλάνε.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Εγώ μόλις τώρα παρατήρησα ότι έχω πολύ ελαφρό burn-in στην navigation bar!!Ούτε καν που φαινόταν.

Πείτε μου λιγάκι,όταν το βάζω για φορτισμα πίσω αρχίζει και ζεσταίνεται για λίγη ώρα,είναι φυσιολογικό αυτό?!Γίνετε και στους υπόλοιπους όσους έχουν Ν6?!

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Εγώ μόλις τώρα παρατήρησα ότι έχω πολύ ελαφρό burn-in στην navigation bar!!Ούτε καν που φαινόταν.

Πείτε μου λιγάκι,όταν το βάζω για φορτισμα πίσω αρχίζει και ζεσταίνεται για λίγη ώρα,είναι φυσιολογικό αυτό?!Γίνετε και στους υπόλοιπους όσους έχουν Ν6?!

Πιστεύω πως όσοι έχουμε N6 και κάνουμε το test για burn-in θα διαπιστώσουμε οτι όντως υπάρχει πρόβλημα... Όπως προσέξτε όταν η μπαταρία πεσει κάτω απο το 20℅ τα επανω ηχείο έχει αρκετό θόρυβο (static noise).

Nexus 5 red 16GB

Πιστεύω πως όσοι έχουμε N6 και κάνουμε το test για burn-in θα διαπιστώσουμε οτι όντως υπάρχει πρόβλημα... Όπως προσέξτε όταν η μπαταρία πεσει κάτω απο το 20℅ τα επανω ηχείο έχει αρκετό θόρυβο (static noise).

Μου ειχε φτασει στα 16% αλλα static noice δεν εκανε εμενα το ηχειο μου.

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Τελικά παιδιά δεν είπατε,σας ζεσταίνετε και εσάς το κινητό την ώρα της φόρτισης?

Τελικά παιδιά δεν είπατε,σας ζεσταίνετε και εσάς το κινητό την ώρα της φόρτισης?

Λογικο ειναι να ζεσταινετε,ειδικα μεχρι να παει στο 70% περιπου οπου ο φορτιστης τα δινει ολα.....Απο που το εχεις αγορασει αν επιτρεπεται;

Nexus 5 red 16GB

Λογικο ειναι να ζεσταινετε,ειδικα μεχρι να παει στο 70% περιπου οπου ο φορτιστης τα δινει ολα.....Απο που το εχεις αγορασει αν επιτρεπεται;

Από κοτσωβολο το πήρα μέσα Δεκέμβρη.Παντως σε γενικες γραμμες δεν μου εχει καποιο προβλημα,ουτε μπαταρια μεχρι τωρα φουσκωσε *χτυπα ξυλο* ουτε το ακουστικο ή το ηχειο να εχουν θεματα.

Edited by drake19

• 3 weeks later...
Σήμερα το άφησα στο public να σταλεί στο service. Αιτίες η φουσκωμενη μπαταρία, τα έντονα restart και η συχνή απώλεια σήματος. Όλα μαζί παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Πιθανών θα αντικατασταθεί η συσκευή. Θα σας ενημερωσω τις επόμενες μέρες.

Σήμερα το άφησα στο public να σταλεί στο service. Αιτίες η φουσκωμενη μπαταρία, τα έντονα restart και η συχνή απώλεια σήματος. Όλα μαζί παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Πιθανών θα αντικατασταθεί η συσκευή. Θα σας ενημερωσω τις επόμενες μέρες.

Μετά από πόσο καιρό στα παρουσίασε αυτά από τη αγορά της συσκευής?

Περίπου δυο μήνες.
Ωχ μη μου λες τετοια και με ζωνουν τα φιδια:cry:εγω το εχω μια βδομαδα και προς το παρον ολα καλα ελπιζω να ειμαι τυχερος.

Ωχ μη μου λες τετοια και με ζωνουν τα φιδια:cry:εγω το εχω μια βδομαδα και προς το παρον ολα καλα ελπιζω να ειμαι τυχερος.

Το δικο μου τωρα μπηκε στον τεταρτο μηνα,ολα οκ :)

Καλησπέρα.

Πριν 3 μέρες παρατήρησα ένα κενό, στο επάνω μέρος της συσκευής, ανάμεσα στο μεταλλικό μέρος και το γυαλί. Δεν είναι μεγάλο, και δε φαίνεται πάντα. Πρέπει να δεις τη συσκευή από πάνω και να έχει φως.

Να υποθέσω ότι δεν είναι μια συνηθισμένη κατάσταση....

Καλησπέρα.

Πριν 3 μέρες παρατήρησα ένα κενό, στο επάνω μέρος της συσκευής, ανάμεσα στο μεταλλικό μέρος και το γυαλί. Δεν είναι μεγάλο, και δε φαίνεται πάντα. Πρέπει να δεις τη συσκευή από πάνω και να έχει φως.

Να υποθέσω ότι δεν είναι μια συνηθισμένη κατάσταση....

Μάλλον οχι,μπορει να σου φουσκωνει η μπαταρια αλλα αντι να ανοιγει το καπακι πισω να σου σπρωχνει την οθονη προς τα πανω.

Μην τον περνεις της μετρητής αυτο που λεω,υποθεσεις κανω.

Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα την συσκευή, έγινε αντικατάσταση της με νέα λόγω προβλήματος στην φόρτιση.

Μάλλον οχι,μπορει να σου φουσκωνει η μπαταρια αλλα αντι να ανοιγει το καπακι πισω να σου σπρωχνει την οθονη προς τα πανω.

Μην τον περνεις της μετρητής αυτο που λεω,υποθεσεις κανω.

Τελικά το πήγα για service στη cellcom. Από Δευτέρα τα νεότερα....

Λοιπόν θα σκασω... Η καινούργια συσκευή στο 25% σβηνει ,πάω να τραβηξω φωτό και σβήνει, το έχω σε αναμονή και το βρίσκω σβηστο, σήμερα μετα απο βίντεο 5 λεπτών ξαφνικά υπερθερμανθηκε και έσβησε. Απο δευτέρα έχει ντέρμπι με την cellcom.

• 3 weeks later...

Παιδιά καλημέρα. Μετά από σύγκριση του κινητού μου με 3 διαφορετικά nexus 6 από ΠΛΑΙΣΙΟ και PUBLIC διαπίστωσα πως το δικό μου έχει ένα μικρό θέμα με την οθόνη και συγκεκριμένα στο λευκό χρώμα. Είναι πιο ροζ ενώ στα υπόλοιπα ήταν πιο καθαρό. Πήρα τηλέφωνο στη cellcom και μου είπαν ότι δεν τους έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα και να τους το στείλω να το δουν.

Αναρωτιέμαι αν αξίζει να το στείλω. Αν υπάρχει κάποιο παιδί που είναι από Θεσσαλονίκη και μπορεί να βρεθούμε για να δούμε τις οθόνες ας μου στείλει π.μ.

:D

έχω το εξής πρόβλημα ξαφνικά χωρίς να μου έχει πέσει το κινητό το volume down ενώ ανταποκρίνεται κανονικά δεν έχει αυτό το κλικ κλικ που κάνει είναι τελείως μαλακό το έχει πάθει κανένας άλλος?και τι να κάνω?

έχω το εξής πρόβλημα ξαφνικά χωρίς να μου έχει πέσει το κινητό το volume down ενώ ανταποκρίνεται κανονικά δεν έχει αυτό το κλικ κλικ που κάνει είναι τελείως μαλακό το έχει πάθει κανένας άλλος?και τι να κάνω?

Τηλ στην cellcom. Μη το αφήσεις. Μάλλον πρέπει να είσαι ο πρώτος.

Το είχα πάθει σε παλιότερο κινητό που είχα. Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να είναι πολύ απλό στο φτιάξιμο. Το βλέπουν όμως σαν αναλώσιμο υλικό τα κουμπιά (σαν την μπαταρία ; ) και θα πούνε πως το χαλασεσ εσύ, ή θα στο φτιάξουν δωρεάν λόγω εγγύησης άραγε?

Έχω μια απορία. Αν το στείλεις στο σέρβις πρέπει να το κάνεις unroot και να το στείλεις?

Edited by gesvts

Στο service το τηλ παει μαμά. Οτιδήποτε άλλο βγαίνει εκτός εγγύησης.

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα

• The title was changed to [Google Nexus 6] Προβλήματα / Ελαττώματα / Παράπονα