dkan Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) χιλιες φορες το εκανα και μου εγραψε οτι εγινε root.αλλα το κινητο δεν τρεχει ουτε superuser,Ουτε busy box,και καμια εφαρμογη που θελει ροοτ,ενω σε root checker μου λεει δεν ειναι ροοτ Δεν τρέχει superuser!!!!Είναι άλλη εφαρμογή.Είναι το kingroot.Αφού σου γράφει ότι έγινε root,θα σου έχει φτιάξει δυο εικονίδια τα kingroot και purify και πατάς αυτό που γράφει kingroot.Πατάς επάνω και ακολουθείς τις οδηγίες.Πανεύκολο είναι.Εμένα δουλεύει μια χαρά,και το rootchecker το επιβεβαιώνει.Μάλιστα απεγκατέστησα με το purify και καμιά δυο bloatware κινεζιές που δεν μπορούσα πριν. Edited February 11, 2016 by dkan Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Δεν τρέχει superuser!!!!Είναι άλλη εφαρμογή.Είναι το kingroot.Αφού σου γράφει ότι έγινε root,θα σου έχει φτιάξει δυο εικονίδια τα kingroot και purify και πατάς αυτό που γράφει kingroot.Πατάς επάνω και ακολουθείς τις οδηγίες.Πανεύκολο είναι.Εμένα δουλεύει μια χαρά,και το rootchecker το επιβεβαιώνει.Μάλιστα απεγκατέστησα με το purify και καμιά δυο bloatware κινεζιές που δεν μπορούσα πριν. οΚ φιλε τα καταφερα.Ξερεις αν μπορω να αλλαξω τα ledakia σε αλλες αποχρωσεις ?καμια εφαρμογη απο το Playstore δε λειτουργει σε αυτο το τηλεφωνο.Μονο μπλε φως βγαζει Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Για τα λεντάκια δεν την έχω ψάξει.Πάντως το ρουτάρισα καί με SU ακολουθώντας τη λύση στο XDA. Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Για τα λεντάκια δεν την έχω ψάξει.Πάντως το ρουτάρισα καί με SU ακολουθώντας τη λύση στο XDA. Επισης το layer manager δεν λειτουργεί, ουτε 3 minitbattery, Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Εχει κανενας θεμα με το σημα της κοσμοτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos_pe Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλησπεριζω και εγώ με την σειρά μου τα μέλη του φορουμ! Αγορασα πριν μια εβδομαδα το elite 1 και απο την πρώτη μέρα μου κάνει προβλήματα ή οθόνη, για την ακρίβεια στα ξαφνικά αλλάζουν τα χρώματα όλης της οθόνης σαν να το δείχνει με εφέ αρνητικό.... δουλεύει κανονικά ή άφη και αυτά απλα αλλάζουν τα χρώματα.... μήπως ξέρει κανείς τι παίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλησπεριζω και εγώ με την σειρά μου τα μέλη του φορουμ! Αγορασα πριν μια εβδομαδα το elite 1 και απο την πρώτη μέρα μου κάνει προβλήματα ή οθόνη, για την ακρίβεια στα ξαφνικά αλλάζουν τα χρώματα όλης της οθόνης σαν να το δείχνει με εφέ αρνητικό.... δουλεύει κανονικά ή άφη και αυτά απλα αλλάζουν τα χρώματα.... μήπως ξέρει κανείς τι παίζει;; δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα.. απλα θα εχεις ενεργοποιησει την αυτοματη τυχαια αλλαγη φοντου απο τις ρυθμισεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Legion7 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλημέρα παιδιά ! Έχω το Elite 1 από τον Οκτώβριο, γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς μέχρι τώρα δε μου χει παρουσιάσει κάτι και όλες οι εφαρμογές που έχω φορτώσει πάνε σφαίρα ! Το μόνο μου θέμα, σημαντικό για μένα καθώς ήταν βασικός λογος για την επιλογή μου είναι η κάμερα, δεν ξέρω πως και γιατί αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω φωτογραφέις της προκοπής, γανταστείτε ότι με το LG990P που είχα πριν έβγαζα καλύτερες. Για την ακρίβεια έχουν αρκετό "θόρυβο" που λένε, δηλαδή σαν ένα πέπλο "σκόνης" που χαλάει την καθαρότητά τους. Υπάρχει κάποια ιδέα πάνω σ'αυτό ; :confused: Ευχαριστώ Αντώνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλημέρα παιδιά ! Έχω το Elite 1 από τον Οκτώβριο, γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς μέχρι τώρα δε μου χει παρουσιάσει κάτι και όλες οι εφαρμογές που έχω φορτώσει πάνε σφαίρα ! Το μόνο μου θέμα, σημαντικό για μένα καθώς ήταν βασικός λογος για την επιλογή μου είναι η κάμερα, δεν ξέρω πως και γιατί αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω φωτογραφέις της προκοπής, γανταστείτε ότι με το LG990P που είχα πριν έβγαζα καλύτερες. Για την ακρίβεια έχουν αρκετό "θόρυβο" που λένε, δηλαδή σαν ένα πέπλο "σκόνης" που χαλάει την καθαρότητά τους. Υπάρχει κάποια ιδέα πάνω σ'αυτό ; :confused: Ευχαριστώ Αντώνης για ανεβασε μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Legion7 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 για ανεβασε μια Αυτή εδώ είναι μια χαρακτηριστική του τι εννοώ ... σε κλειστό χώρο αλλά με αρκετό φως, αρχικό μέγεθος είναι 9MB αλλά όπως βλέπετε καθόλου καθαρή .... και γενικά όλες έχουν τέτοιο θέμα όταν τις κατεβάζω στο PC https://goo.gl/photos/jEwiticCypbw7qhM8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos_pe Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 (edited) δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα.. απλα θα εχεις ενεργοποιησει την αυτοματη τυχαια αλλαγη φοντου απο τις ρυθμισεις.. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... όταν πίεζω πιο δυνατά την οθόνη διορθωνεται, μετά πάλι το ίδιο... στελνω και φωτο μήπως ξέρει καποιος τι παίζει!! Δεν μπορώ να βρω κάτι στις ρυθμίσεις!!! http://goo.gl/photos/wwuxhEbkQqTjvw6Z7 Edited February 27, 2016 by Vaggos_pe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... όταν πίεζω πιο δυνατά την οθόνη διορθωνεται, μετά πάλι το ίδιο... στελνω και φωτο μήπως ξέρει καποιος τι παίζει!! Δεν μπορώ να βρω κάτι στις ρυθμίσεις!!! http://goo.gl/photos/wwuxhEbkQqTjvw6Z7 εμενα για σπασμενη οθονη μου κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos_pe Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 εμενα για σπασμενη οθονη μου κανει Μάλλον αλλά έλεος απο την πρώτη μέρα πρόβλημα.... απο εβδομαδα θα το παω πίσω στο καταστημα ή αντικατασταση με καινούριο ή τα λεφτά πίσω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 εχει κανενας προβλημα με το ρολοι απο εφαρμογη (καιρου στην προκειμενη)?? χανει λεπτα μεσα σε λιγες ωρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpazuzu Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλημέρα σε ολους ρε παιδιά τελικά αξίζει η αγωρά του η είναι όλο προβήματα ? Είχα το elite2 αλλά μετά απο πτώση έσπασε οθόνη και μάλλον χτύπησε και μητρική και σκέφτομαι να πάρω το elite 1 τι λέτε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλημέρα σε ολους ρε παιδιά τελικά αξίζει η αγωρά του η είναι όλο προβήματα ? Είχα το elite2 αλλά μετά απο πτώση έσπασε οθόνη και μάλλον χτύπησε και μητρική και σκέφτομαι να πάρω το elite 1 τι λέτε ?? οχι. πηγα xiaomi μερια και βρηκα την υγεια μου. ριξε μια ματια στο xiaomi redmi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atevagge1983 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καλησπερα .To πηρα πριν μια εβδομαδαΠαιδια πολυ καλο.Εμεινα εντυπωσιασμενος και με το design αλλα και απο τις επιδοσεις. Η μπαταρια με μετρια χρηση και 4G ή 3G κραταει 1,5 μερα και ωριακα 2 μερες. Ισως το μονο αρνητικο ειναι οτι η πληρης φορτιση κανει 3,5 ωρες περιπου. Αλλα αυτο συνηθιζεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εγώ το έχω εδώ και τέσσερις μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Η κάμερα του είναι σαφώς καλύτερη από του redmi note 2 που έχει μια κολλητή μου. ....ενώ η ποιότητα κ το design του είναι από άλλη κατηγορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Είμαι κάτοχος του Elite 1 εδώ και 3 μήνες περίπου & είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Μία ερώτηση μόνο. Εδώ και ένα μήνα περίπου μου βγάζει νέα έκδοση συστήματος. Την LEAGOO_Elite 1_OS1.1.1_S160225. Έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση? Ποιές οι διαφορές της νέας έκδοσης σε σχέση με την προηγούμενη? Αν κάνω την αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να χάσω κάτι από αυτά που έχω στη συσκευή μου? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Είμαι κάτοχος του Elite 1 εδώ και 3 μήνες περίπου & είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Μία ερώτηση μόνο. Εδώ και ένα μήνα περίπου μου βγάζει νέα έκδοση συστήματος. Την LEAGOO_Elite 1_OS1.1.1_S160225. Έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση? Ποιές οι διαφορές της νέας έκδοσης σε σχέση με την προηγούμενη? Αν κάνω την αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να χάσω κάτι από αυτά που έχω στη συσκευή μου? Ευχαριστώ... Να την κανεις φιλε μου.Δεν αλλαζει εκδοση,απλα καποιες βελτιωσεις εχει.Αν δεν κανεις εσυ clear data/factory reset δεν χανεις απολυτως τιποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atevagge1983 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 να την κανεις δεν χανεις τιποτα... Εχω ενα θεμα . Στα βιντεο που τραβαω , οταν παω να τα δω για 3 sec μου κανουν εναν θορυβο σαν φυσιμα , αλλα μετα τα 3 sec σταματαει ο θορυβος και παιζουν κανονικα.. Μιλησα με την leagoo στο FB και μου ειπε αν το ειχα και πριν το update αλλα δεν το ειχα δοκιμασει πριν το βιντεο. Επειτα με προτειναν να μου στειλουν καποια αρχεια ωστε να το παω το κινητο πριν το update 225 ωστε να το τσεκαρω να δω αν συνεχιζετε... Δισταζω ομως να το κανω γιατι το προβλημα με τα βιντεο ειναι νομιζω ασημαντο για 3 sec μονο. Εσεις τον εχετε αυτον τον θορυβο? Τι προτεινετε να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα... Καμιά παρατήρηση για τη νέα αναβάθμιση (LEAGOO_Elite 1_OS1.1.1_S160419) του Leagoo Elite 1? Ένας γνωστός μου που έκανε την αναβάθμιση έχει 2 θέματα. 1ον Δεν ακούει τον ήχο κλήσης όταν τον καλούν. 2ον Το τηλέφωνο κολλάει μερικές φορές. Ξαφνικά χωρίς λόγο μαυρίζει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Μετά από μερικά λεπτά ξεκολλάει από μόνο του. Δεν είναι βέβαιο φυσικά ότι τα παραπάνω οφείλονται στην αναβάθμιση. Έχει κανείς αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα? Γνωρίζει κανείς κάτι?:!: Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα... Καμιά παρατήρηση για τη νέα αναβάθμιση (LEAGOO_Elite 1_OS1.1.1_S160419) του Leagoo Elite 1? Ένας γνωστός μου που έκανε την αναβάθμιση έχει 2 θέματα. 1ον Δεν ακούει τον ήχο κλήσης όταν τον καλούν. 2ον Το τηλέφωνο κολλάει μερικές φορές. Ξαφνικά χωρίς λόγο μαυρίζει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Μετά από μερικά λεπτά ξεκολλάει από μόνο του. Δεν είναι βέβαιο φυσικά ότι τα παραπάνω οφείλονται στην αναβάθμιση. Έχει κανείς αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα? Γνωρίζει κανείς κάτι?:!: Ευχαριστώ... Οσον αφορα το 2ο προβλημα...αν εχει μεμβρανη προστασιας στην οθονη ή γυαλι να δει μηπως ετσι οπως ειναι κολλημενο του καλυπτει καποιον απο τους αισθητηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atevagge1983 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ολα καλα με την αναβαθμηση κανενα προβλημα. Το κινητο ειναι super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 καλημέρα. κάτοχος εδώ και 4 μήνες. μετά από επικοινωνία με την leagoo μου είπαν ότι τον ιούνιο έρχεται αναβάθμιση σε android 6. για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts