Jump to content

Leagoo Elite 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

χιλιες φορες το εκανα και μου εγραψε οτι εγινε root.αλλα το κινητο δεν τρεχει ουτε superuser,Ουτε busy box,και καμια εφαρμογη που θελει ροοτ,ενω σε root checker μου λεει δεν ειναι ροοτ

Δεν τρέχει superuser!!!!Είναι άλλη εφαρμογή.Είναι το kingroot.Αφού σου γράφει ότι έγινε root,θα σου έχει φτιάξει δυο εικονίδια τα kingroot και purify και πατάς αυτό που γράφει kingroot.Πατάς επάνω και ακολουθείς τις οδηγίες.Πανεύκολο είναι.Εμένα δουλεύει μια χαρά,και το rootchecker το επιβεβαιώνει.Μάλιστα απεγκατέστησα με το purify και καμιά δυο bloatware κινεζιές που δεν μπορούσα πριν.

Edited by dkan
OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

• Απαντήσεις 275
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν τρέχει superuser!!!!Είναι άλλη εφαρμογή.Είναι το kingroot.Αφού σου γράφει ότι έγινε root,θα σου έχει φτιάξει δυο εικονίδια τα kingroot και purify και πατάς αυτό που γράφει kingroot.Πατάς επάνω και ακολουθείς τις οδηγίες.Πανεύκολο είναι.Εμένα δουλεύει μια χαρά,και το rootchecker το επιβεβαιώνει.Μάλιστα απεγκατέστησα με το purify και καμιά δυο bloatware κινεζιές που δεν μπορούσα πριν.

οΚ φιλε τα καταφερα.Ξερεις αν μπορω να αλλαξω τα ledakia σε αλλες αποχρωσεις ?καμια εφαρμογη απο το Playstore δε λειτουργει σε αυτο το τηλεφωνο.Μονο μπλε φως βγαζει

Aντώνης

Για τα λεντάκια δεν την έχω ψάξει.Πάντως το ρουτάρισα καί με SU ακολουθώντας τη λύση στο XDA.
OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

Για τα λεντάκια δεν την έχω ψάξει.Πάντως το ρουτάρισα καί με SU ακολουθώντας τη λύση στο XDA.

Επισης το layer manager δεν λειτουργεί, ουτε 3 minitbattery,

Aντώνης

Καλησπεριζω και εγώ με την σειρά μου τα μέλη του φορουμ! Αγορασα πριν μια εβδομαδα το elite 1 και απο την πρώτη μέρα μου κάνει προβλήματα ή οθόνη, για την ακρίβεια στα ξαφνικά αλλάζουν τα χρώματα όλης της οθόνης σαν να το δείχνει με εφέ αρνητικό.... δουλεύει κανονικά ή άφη και αυτά απλα αλλάζουν τα χρώματα.... μήπως ξέρει κανείς τι παίζει;;

Καλησπεριζω και εγώ με την σειρά μου τα μέλη του φορουμ! Αγορασα πριν μια εβδομαδα το elite 1 και απο την πρώτη μέρα μου κάνει προβλήματα ή οθόνη, για την ακρίβεια στα ξαφνικά αλλάζουν τα χρώματα όλης της οθόνης σαν να το δείχνει με εφέ αρνητικό.... δουλεύει κανονικά ή άφη και αυτά απλα αλλάζουν τα χρώματα.... μήπως ξέρει κανείς τι παίζει;;

δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα.. απλα θα εχεις ενεργοποιησει την αυτοματη τυχαια αλλαγη φοντου απο τις ρυθμισεις..

Καλημέρα παιδιά !

Έχω το Elite 1 από τον Οκτώβριο, γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς μέχρι τώρα δε μου χει παρουσιάσει κάτι και όλες οι εφαρμογές που έχω φορτώσει πάνε σφαίρα !

Το μόνο μου θέμα, σημαντικό για μένα καθώς ήταν βασικός λογος για την επιλογή μου είναι η κάμερα, δεν ξέρω πως και γιατί αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω φωτογραφέις της προκοπής, γανταστείτε ότι με το LG990P που είχα πριν έβγαζα καλύτερες.

Για την ακρίβεια έχουν αρκετό "θόρυβο" που λένε, δηλαδή σαν ένα πέπλο "σκόνης" που χαλάει την καθαρότητά τους. Υπάρχει κάποια ιδέα πάνω σ'αυτό ; :confused:

Ευχαριστώ

Αντώνης

Καλημέρα παιδιά !

Έχω το Elite 1 από τον Οκτώβριο, γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς μέχρι τώρα δε μου χει παρουσιάσει κάτι και όλες οι εφαρμογές που έχω φορτώσει πάνε σφαίρα !

Το μόνο μου θέμα, σημαντικό για μένα καθώς ήταν βασικός λογος για την επιλογή μου είναι η κάμερα, δεν ξέρω πως και γιατί αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω φωτογραφέις της προκοπής, γανταστείτε ότι με το LG990P που είχα πριν έβγαζα καλύτερες.

Για την ακρίβεια έχουν αρκετό "θόρυβο" που λένε, δηλαδή σαν ένα πέπλο "σκόνης" που χαλάει την καθαρότητά τους. Υπάρχει κάποια ιδέα πάνω σ'αυτό ; :confused:

Ευχαριστώ

Αντώνης

για ανεβασε μια

για ανεβασε μια

Αυτή εδώ είναι μια χαρακτηριστική του τι εννοώ ... σε κλειστό χώρο αλλά με αρκετό φως, αρχικό μέγεθος είναι 9MB αλλά όπως βλέπετε καθόλου καθαρή .... και γενικά όλες έχουν τέτοιο θέμα όταν τις κατεβάζω στο PC

https://goo.gl/photos/jEwiticCypbw7qhM8

δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα.. απλα θα εχεις ενεργοποιησει την αυτοματη τυχαια αλλαγη φοντου απο τις ρυθμισεις..

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... όταν πίεζω πιο δυνατά την οθόνη διορθωνεται, μετά πάλι το ίδιο... στελνω και φωτο μήπως ξέρει καποιος τι παίζει!! Δεν μπορώ να βρω κάτι στις ρυθμίσεις!!! http://goo.gl/photos/wwuxhEbkQqTjvw6Z7

Edited by Vaggos_pe

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... όταν πίεζω πιο δυνατά την οθόνη διορθωνεται, μετά πάλι το ίδιο... στελνω και φωτο μήπως ξέρει καποιος τι παίζει!! Δεν μπορώ να βρω κάτι στις ρυθμίσεις!!! http://goo.gl/photos/wwuxhEbkQqTjvw6Z7

εμενα για σπασμενη οθονη μου κανει

εμενα για σπασμενη οθονη μου κανει

Μάλλον αλλά έλεος απο την πρώτη μέρα πρόβλημα.... απο εβδομαδα θα το παω πίσω στο καταστημα ή αντικατασταση με καινούριο ή τα λεφτά πίσω!!!

• 2 weeks later...

Καλημέρα σε ολους ρε παιδιά τελικά αξίζει η αγωρά του η είναι όλο προβήματα ?

Είχα το elite2 αλλά μετά απο πτώση έσπασε οθόνη και μάλλον χτύπησε και μητρική και σκέφτομαι να πάρω το elite 1 τι λέτε ??

Καλημέρα σε ολους ρε παιδιά τελικά αξίζει η αγωρά του η είναι όλο προβήματα ?

Είχα το elite2 αλλά μετά απο πτώση έσπασε οθόνη και μάλλον χτύπησε και μητρική και σκέφτομαι να πάρω το elite 1 τι λέτε ??

οχι. πηγα xiaomi μερια και βρηκα την υγεια μου.

ριξε μια ματια στο xiaomi redmi 3

• 2 weeks later...
Καλησπερα .To πηρα πριν μια εβδομαδαΠαιδια πολυ καλο.Εμεινα εντυπωσιασμενος και με το design αλλα και απο τις επιδοσεις. Η μπαταρια με μετρια χρηση και 4G ή 3G κραταει 1,5 μερα και ωριακα 2 μερες. Ισως το μονο αρνητικο ειναι οτι η πληρης φορτιση κανει 3,5 ωρες περιπου. Αλλα αυτο συνηθιζεται....

Εγώ το έχω εδώ και τέσσερις μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Η κάμερα του είναι σαφώς καλύτερη από του redmi note 2 που έχει μια κολλητή μου. ....ενώ η ποιότητα κ το design του είναι από άλλη κατηγορία!

Είμαι κάτοχος του Elite 1 εδώ και 3 μήνες περίπου & είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...

Μία ερώτηση μόνο. Εδώ και ένα μήνα περίπου μου βγάζει νέα έκδοση συστήματος. Την LEAGOO_Elite 1_OS1.1.1_S160225. Έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση? Ποιές οι διαφορές της νέας έκδοσης σε σχέση με την προηγούμενη? Αν κάνω την αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να χάσω κάτι από αυτά που έχω στη συσκευή μου? Ευχαριστώ...

Είμαι κάτοχος του Elite 1 εδώ και 3 μήνες περίπου & είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...

Μία ερώτηση μόνο. Εδώ και ένα μήνα περίπου μου βγάζει νέα έκδοση συστήματος. Την LEAGOO_Elite 1_OS1.1.1_S160225. Έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση? Ποιές οι διαφορές της νέας έκδοσης σε σχέση με την προηγούμενη? Αν κάνω την αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να χάσω κάτι από αυτά που έχω στη συσκευή μου? Ευχαριστώ...

Να την κανεις φιλε μου.Δεν αλλαζει εκδοση,απλα καποιες βελτιωσεις εχει.Αν δεν κανεις εσυ clear data/factory reset δεν χανεις απολυτως τιποτε!

να την κανεις δεν χανεις τιποτα...

Εχω ενα θεμα . Στα βιντεο που τραβαω , οταν παω να τα δω για 3 sec μου κανουν εναν θορυβο σαν φυσιμα , αλλα μετα τα 3 sec σταματαει ο θορυβος και παιζουν κανονικα..

Μιλησα με την leagoo στο FB και μου ειπε αν το ειχα και πριν το update αλλα δεν το ειχα δοκιμασει πριν το βιντεο. Επειτα με προτειναν να μου στειλουν καποια αρχεια ωστε να το παω το κινητο πριν το update 225 ωστε να το τσεκαρω να δω αν συνεχιζετε... Δισταζω ομως να το κανω γιατι το προβλημα με τα βιντεο ειναι νομιζω ασημαντο για 3 sec μονο. Εσεις τον εχετε αυτον τον θορυβο? Τι προτεινετε να κανω?

• 1 month later...

Καλησπέρα...

Καμιά παρατήρηση για τη νέα αναβάθμιση (LEAGOO_Elite 1_OS1.1.1_S160419) του Leagoo Elite 1?

Ένας γνωστός μου που έκανε την αναβάθμιση έχει 2 θέματα.

1ον Δεν ακούει τον ήχο κλήσης όταν τον καλούν.

2ον Το τηλέφωνο κολλάει μερικές φορές. Ξαφνικά χωρίς λόγο μαυρίζει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Μετά από μερικά λεπτά ξεκολλάει από μόνο του.

Δεν είναι βέβαιο φυσικά ότι τα παραπάνω οφείλονται στην αναβάθμιση.

Έχει κανείς αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα? Γνωρίζει κανείς κάτι?:!:

Ευχαριστώ...

Καλησπέρα...

Καμιά παρατήρηση για τη νέα αναβάθμιση (LEAGOO_Elite 1_OS1.1.1_S160419) του Leagoo Elite 1?

Ένας γνωστός μου που έκανε την αναβάθμιση έχει 2 θέματα.

1ον Δεν ακούει τον ήχο κλήσης όταν τον καλούν.

2ον Το τηλέφωνο κολλάει μερικές φορές. Ξαφνικά χωρίς λόγο μαυρίζει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Μετά από μερικά λεπτά ξεκολλάει από μόνο του.

Δεν είναι βέβαιο φυσικά ότι τα παραπάνω οφείλονται στην αναβάθμιση.

Έχει κανείς αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα? Γνωρίζει κανείς κάτι?:!:

Ευχαριστώ...

Οσον αφορα το 2ο προβλημα...αν εχει μεμβρανη προστασιας στην οθονη ή γυαλι να δει μηπως ετσι οπως ειναι κολλημενο του καλυπτει καποιον απο τους αισθητηρες

• 2 weeks later...
καλημέρα. κάτοχος εδώ και 4 μήνες. μετά από επικοινωνία με την leagoo μου είπαν ότι τον ιούνιο έρχεται αναβάθμιση σε android 6. για να δούμε