helven Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Μετά από την τελευταία αναβάθμιση που έκανα (LEAGOO_Elite 1_OS1.1.1_S160419), μου εμφάνισε 2ο εικονίδιο για τον Chrome και 2ο εικονίδιο για τη Μουσική. Για πιο λόγο έγινε αυτό? Έγινε το ίδιο και σε σας? Πως μπορώ να σβήσω το ένα εικονίδιο? Τέλος γνωρίζει κανείς για την εφαρμογή LEAGOO Share που εγκαταστήθηκε με την τελευταία αναβάθμιση? Ποια η χρησιμότητά της? Την έχει δοκιμάσει κανείς? Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atevagge1983 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εμενα δεν μου εμφανισε διπλα εικονιδια. Σβηστα δεν νομιζω να εχει θεμα,αφoυ θα εχεις το αλλο. Οσο για το προγραμμα που λες πρεπει να ειναι προγραμμα μεταφορας αρχειων μεταξυ κινητων leagoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Το πρόβλημα είναι ότι δεν σβήνονται... Προσπάθησα να τα σβήσω με τον κλασικό τρόπο αλλά δεν γίνεται. Όταν σέρνω το εικονίδιο του Chrome προς τα πάνω το μόνο που μου έχει είναι να κάνω "ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ", και αν πατήσω ΟΚ με ρωτάει αν θέλω να αντικαταστήσω την εφαρμογή με την εργοστασιακή έκδοση. Όσο για το δεύτερο εικονίδιο της Μουσικής, αυτό έχει μόνη επιλογή την "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ", που δε νομίζω να βοηθάει... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atevagge1983 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Πατα οκ και κανε εργοστασιακη εκδοση. Τι εγινε. Και αν θες την τελευταια εκδιση κατεβασε το απο το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Καλησπέρα στην παρέα! Πως κρίνετε την κάμερα του κινητού; (Σε σχέση πχ με του LG G4 πχ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atevagge1983 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Δεν την ξερω αυτη του LG αλλα αυτη μου φαινεται εμενα μια χαρα για τα λεφτα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISLIAKO Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 παιδια γεια σας αν ξερει κανεις να βοηθησει το εχω το κιν 15 μερες το εκλεισα να βγαλω την σιμ να την βαλω σε αλλο κιν .τωρα που την ξαναβαζω παλι, δεν ανοιγει το κιν δεν ακουει τπτ ουτε καν φορτιζει.νεκρο.εχει τυχει σε κανεναν αυτο???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atevagge1983 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 παιξε λιγο με τον φορτιστη μηπως δεν κανει καλα επαφη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol4 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Γειά σας κι από μένα! Τον τελευταίο μήνα ψάχνω για κινητό και έχω καταλήξει στο Leagoo Elite 1 και στο Umi Touch. Έχω δει και διαβάσει αρκετά reviews και δεν μπορώ να αποφασίσω.. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο από τα δύο ή και κάποιο άλλο με παρόμοια χαρακτηριστικά και τιμή? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλως ηρθες ! Αν και συμπαθω τη Leagoo δεν θα εδινα αυτη τι στιγμη αυτα τα χρηματα για να το αποκτησω. Κανε την ερωτηση σου εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 , γραψε οσα περισσοτερα μπορεις σε αυτα που θες πχ μεγεθος οθονης - τιμη - κλπ και θα παρεις περισσοτερες γνωμες Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol4 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μεταβαινω αμέσως!! Σ'ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexmars Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Kαλησπέρα σε όλους. Πριν από 4 ημέρες έκανα την αναβάθμιση LEAGOO_Elite 1_OS1.1.1_S160701. Από τοτε αυξάνεται η θερμοκρασία της CPU, η πίσω πλευρά της συσκευής κ ο χρόνος διάρκειας της μπαταρίας είναι περίπου 13 ώρες, χωρίς χρήση wifi, bt, 3G. To 90% του χρόνου είναι σε stby. Εκανα HARD RESET αλλά τίποτα... Δεν έχω καμμία έξτρα εφαρμογή. Γνωρίζει κάποιος κάτι να με βοηθήσει ή να το πετάξω?! Πριν την αναβάθμιση, με την ίδια χρήση, η μπαταρία διαρκούσε περίπου 1,5 ημέρες. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Aφού δεν έστρωσε και με hard reset δες http://www.needrom.com/download/leagoo-elite-1/comment-page-4/#comments και βάλε του κάποια παλιότερη ρομ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexmars Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Ευχαριστώ, θα το προσπαθήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telson71 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε miracast... Αν γίνεται δηλαδή επειδή δεν το βρήκα πουθενά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Δες αν υπάρχει ρυθμίσεις-->προβολή-->μετάδοση οθόνης Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telson71 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Γεια χαρα , ξερει κανεις γιατι δεν μου ερχονται ειδοποιησεις απο yahoo και viber,ειδικα στο viber με δειχνει εκτος΅.Μεχρι και reboot στο κινητο εκανα.....απεγκατεστησα τις εφαρμογες....τιποτα.Εχω παει καισ τις ρυθμισεις...ολα ειναι ενεργοποιημενα για ειδοποιησεις:blink: Καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 γνωριζει κανεις εαν υπαρχει custom rom για αυτη τη συσκευη (εχω ιο του οποιου το ονομα δεν γνωριζω -βγαινει ενα ρολοι μπροστα απο το μενου και δεν μπορεις να πατησεις η να δεις αυτο που θελεις) και ενω εκανα τα παντα.. σχεδον, με ρουτ , φλασαριμα ολες τις γνησιες ρομ και custom recovery, format κτλ, ο ιος ειναι εκει.. ) αν γνωριζει καποιος link για custom που δεν μπορω να βρω με τιποτα, η πως θα διαγραψω οτι υπαρχει και δεν υπαρχει ωστε να βαλω σε καθαρο τηλ τη γνησια ρομ. η αν καποιος μπορει να ανεβασει η να στειλει screenshot το system/apps και system/private αναφεροντας την εκδοση που φοραει ωστε να βρω ποιο ειναι αυτο το παρασιτο... ) ευχαριστω! Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Γεια χαρα , ξερει κανεις γιατι δεν μου ερχονται ειδοποιησεις απο yahoo και viber,ειδικα στο viber με δειχνει εκτος΅.Μεχρι και reboot στο κινητο εκανα.....απεγκατεστησα τις εφαρμογες....τιποτα.Εχω παει καισ τις ρυθμισεις...ολα ειναι ενεργοποιημενα για ειδοποιησεις:blink: Καποια βοηθεια? μηπως διαχειριζεται τις ειδοποιησεις καποιο security app η πηγαινε στεις ρυθμισεις διαχειριστης ειδοποιησεων... Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 γνωριζει κανεις εαν υπαρχει custom rom για αυτη τη συσκευη (εχω ιο του οποιου το ονομα δεν γνωριζω -βγαινει ενα ρολοι μπροστα απο το μενου και δεν μπορεις να πατησεις η να δεις αυτο που θελεις) και ενω εκανα τα παντα.. σχεδον, με ρουτ , φλασαριμα ολες τις γνησιες ρομ και custom recovery, format κτλ, ο ιος ειναι εκει.. ) αν γνωριζει καποιος link για custom που δεν μπορω να βρω με τιποτα, η πως θα διαγραψω οτι υπαρχει και δεν υπαρχει ωστε να βαλω σε καθαρο τηλ τη γνησια ρομ. η αν καποιος μπορει να ανεβασει η να στειλει screenshot το system/apps και system/private αναφεροντας την εκδοση που φοραει ωστε να βρω ποιο ειναι αυτο το παρασιτο... ) ευχαριστω! αφου εισαι και root κανε μια δοκιμη σε οποια rom και να φορας και καθαρισε το με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.security.stubborntrjkiller&hl=el το εχω δοκιμασει και μου εχει κανει καλη δουλεια...ισως δεν χρειαστεις αλλαγη rom μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 αφου εισαι και root κανε μια δοκιμη σε οποια rom και να φορας και καθαρισε το με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.security.stubborntrjkiller&hl=el το εχω δοκιμασει και μου εχει κανει καλη δουλεια...ισως δεν χρειαστεις αλλαγη rom μετα δεν βρηκε τιποτα.. θα το στειλω στην εταιρια μαλλον αποτι βλεπω.. Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telson71 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Καλησπέρα Μετά από 3 μήνες περίπου χρήσης.... Το ηχειακι παρέδωσε!! Έχουμε κάποια λύση ή το στέλνω για σέρβις; Να σημειώσω ότι έκανα και rebbot μπας και.... Αλλά τίποτα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telson71 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Το πρόβλημα λύθηκε :μου έπεσε από τον καναπέ με τη μούρη και άρχισε να τραγουδά.... Τι να πω...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gpass Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Γεια σας μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε σε κατι? 1.Μου εγιναν οι εφαρμογες μου διπλες και δεν μπορω να τις διαγραψω τι πρεπει να κανω? 2.Δεν ξερω πως να περασω τις επαφες μου απο το κινητο στην sim (ουτε το αντιστροφο) και δεν μου συνδεεται με τον υπολογιστη για να μπορεσω να τις περασω εκει 3.Θελω να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις μηπως γνωριζει καποιος τι θα διαγραφει ? ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LEAGOO ELITE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atevagge1983 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Καλησπερα. Εδω και κανα μηνα οι δυο μου browser (crome,opera) εχουν αρχικη σελιδα το pioce.com . τι ειναι αυτο? Δεν μπορω νσα ρυθμισω αλλη αρχικη σελιδα. Εσβησα τα cookies ,διεγραψα και το ιστορικο, απεγκατεστησα κσι τις ενημερωσεις αλλα αυτη παλι εκει. Εκανα και reset σε αρχικες ρυθμισεις. Για 2 μερες δεν υπηρχε αλλα μετα παλι εμφανιστηκε. Εχει κανεις καποια ιδεα πως να φευγει? Μηπως ειναι της Leagoo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts