ninjamoz Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Δεν την έβαλα ακόμη. Αλλά με flash tool θα την βάλω για να μην πειράξω την recovery και εχω πρόβλημα αργότερα με το wireless update http://androidmtk.com/flash-stock-rom-using-smart-phone-flash-tool αυτος ο οδηγος ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 http://androidmtk.com/flash-stock-rom-using-smart-phone-flash-tool αυτος ο οδηγος ειναι οκ? Ναι, αυτός είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 εστειλα στην leagoo στο fb μου και μου απαντησαν αμεσα. μου ζητησαν screenshot της εκδοσης. για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Το 1949deal έχει προσφορά το χρυσό -λευκό 100usd..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pit Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 ξερει κανεις τι παιζει με τις σελιδες igogo ή 1949deal... είναι αξιοπιστες? ρωταω γιατι με ενδιαφερει και εμενα το συγκεκριμενο κινητο. και μου φαινεται καπως φθηνο στα 100 ευρω. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Η συσκευη υποστηριζει συγχρονως ΚΑΙ 2 sim KAI micro sd ? Η μονο 2 sim η μια sim και μια sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Από το 1949deal έχω αγοράσει 4-5 φορές χωρίς πρόβλημα, το άλλο δεν το ξέρω. Υποστηρίζει 2 sim ή 1sim και 1Micro sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaper Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 1 sim και 1 sd η 2 sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eskimo_13 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 φιλε μου μαλλον θα εχει θεμα ο φορτιστης του αλλαξε τον η δοκιμασε απο αλλο κινητο ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πολυ αξιοπιστο καταστημα κ ευγενικο προσωπικο πηρα απο εκει πριν απο κατι μηνες το elite 2 κ με βοηθησαν παρα πολυ σε ολους τους τομεις... κ οταν χρειαστηκε να στειλω το κινητο για service μου το επεστρεψαν πισω στην πενα... κ σε γρηγορο χρονικο διαστημα... και το σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι καταστημα στο κεντρο της θεσνικης και τους βρισκεις κ απο κοντα αν θελεις να σε βοηθησουν Φυσικα και αμεσως το πρωτο που εκανα ειναι να δοκιμασω αλλον φορτιστη. :cry: Το εστειλα στο safesales αφου εχει εγγυηση . Και μετα απο ενα μηνα και 3-4 τηλεφωνα μου το εστειλαν πισω . Μου ειπαν οτι αλλαξαν πλακετα και οτι ειναι σαν καινουριο . Δεν το εχω δει ακομα και δεν ξερω ποτε ,γιατι στο μεταξυ αγορασα αλλο . Πάντως απο οτι θυμαμαι οταν το ειχα για μια εβδομαδα ,ειναι πολυ καλο στο harware του αλλα η rom του ειναι για τα μπαζα . Οταν βρω ευκαιρεια και το δω ( γιατι στο μεταξυ ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το καινουριο ) θα σας πω νεα . Παράθεση LG G3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 4G μπαινετε κανονικα?? γιατι εγω παρολο που το εχω κλικαρει σαν προτεινομενο δικτυο δεν το εχω δει να εμφανιζεται ουτε εστω και στιγμιαια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 εγω θα το στειλω για σερβις. φλασαρα το update το 06 αλλα καμια βελτιωση + προβλημα πλεον και στο μεγαφωνο. παραμορφωνει ο ηχος. ρωτησα το σερβις τους να μου πουν που θα το στειλω. παντως ειναι αμεσοι στις απαντησεις του. αυτο ειναι ενα θετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Γεια σε όλους... Θέλω να παραγγείλω το Leagoo Elite 1. Το είχα παραγγείλει από Gearbest αλλά το ακύρωσα και πήρα τα λεφτά πίσω επειδή αργούσαν πάρα πολύ να το στείλουν. Το έχω βρει στο Geekbuying και στο Everbuying αλλά δεν ξέρω ποιο είναι πιο αξιόπιστο? Νομίζω το Geekbuying είναι καλύτερο αλλά έχω ακούσει διάφορα και δεν βγάζω άκρη. Έχει κανείς προσωπική άποψη για Geekbuying??? Παρακαλώ βοηθήστε με... Edited December 3, 2015 by helven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 εγω το πηρα απο geakbuying και το συστηνω ανεπιφυλακτα.. πριν καν τους στειλω email για να τους πω τι να κανουν το ειχαν στειλει ηδη! απλα ρωτησε τους αν το εχουν στα χερια τους ηδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 εγω το πηρα απο geakbuying και το συστηνω ανεπιφυλακτα.. πριν καν τους στειλω email για να τους πω τι να κανουν το ειχαν στειλει ηδη! απλα ρωτησε τους αν το εχουν στα χερια τους ηδη.. Τελικά το παρήγγειλα κι εγώ από geekbuying. Το πλήρωσα στις 03/12 και περιμένω να μου το στείλουν. Σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι το έχουν διαθέσιμο και θα σταλθεί σε 2-7 μέρες. Πόσες μέρες έκαναν να σου το στείλουν και σε πόσες μέρες το παρέλαβες? Και μια ερώτηση για την μπαταρία του... Είναι ενσωματωμένη ή αποσπόμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ενα εικοσαημερο θα το κανει αν εβαλες απλο ταχυδρομειο οπως εγω... οσο για την μπαταρια του ειναι ενσωματωμενη και πολυ μικρη οποτε οπως καταλαβαινεις η διαρκεια της ειναι πολυ μικρη.. αυτο ειναι και το μοναδικο μειονεκτημα που εχω δει ως τωρα μια βδομαδα που εχω το κινητο... καλο θα ηταν να παρεις και την γνησια θηκα απο κει γιατι ειναι πολυ φθηνη ξαι κανει δουλεια.. εγω δεν την βρηκα πουθενα αλλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Τελικά το παρήγγειλα κι εγώ από geekbuying. Το πλήρωσα στις 03/12 και περιμένω να μου το στείλουν. Σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι το έχουν διαθέσιμο και θα σταλθεί σε 2-7 μέρες. Πόσες μέρες έκαναν να σου το στείλουν και σε πόσες μέρες το παρέλαβες? Και μια ερώτηση για την μπαταρία του... Είναι ενσωματωμένη ή αποσπόμενη? Μήπως μπορείς να μας πεις πώς το πλήρωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ενα εικοσαημερο θα το κανει αν εβαλες απλο ταχυδρομειο οπως εγω... οσο για την μπαταρια του ειναι ενσωματωμενη και πολυ μικρη οποτε οπως καταλαβαινεις η διαρκεια της ειναι πολυ μικρη.. αυτο ειναι και το μοναδικο μειονεκτημα που εχω δει ως τωρα μια βδομαδα που εχω το κινητο... καλο θα ηταν να παρεις και την γνησια θηκα απο κει γιατι ειναι πολυ φθηνη ξαι κανει δουλεια.. εγω δεν την βρηκα πουθενα αλλου.. Με απλό ταχυδρομείο το έβαλα κι εγώ. Για το 20ήμερο οκ, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι το πότε φεύγει από αυτούς. Μέσα σε πόσες μέρες από την ώρα που το πλήρωσες στο στείλανε??? Την μέρα τη βγάζει τουλάχιστον ή μπαταρία??? Για θήκη αν λέμε την ίδια την έχω βρει φθηνότερη εδώ: http://www.ebay.com/itm/301815703558?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=600626985447&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Με απλό ταχυδρομείο το έβαλα κι εγώ. Για το 20ήμερο οκ, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι το πότε φεύγει από αυτούς. Μέσα σε πόσες μέρες από την ώρα που το πλήρωσες στο στείλανε??? Την μέρα τη βγάζει τουλάχιστον ή μπαταρία??? Για θήκη αν λέμε την ίδια την έχω βρει φθηνότερη εδώ: http://www.ebay.com/itm/301815703558?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=600626985447&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT την επομενη μερα ειχε φυγει απο τα χερια τους γιατι μου στειλαν tracking number ενω ηθελα να τους ρωτησω κατι ακομα να μου στειλουν μαζι.. οσο για την θηκα αυτη ειναι ναι και οντως την βρηκες φθηνοτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 την επομενη μερα ειχε φυγει απο τα χερια τους γιατι μου στειλαν tracking number ενω ηθελα να τους ρωτησω κατι ακομα να μου στειλουν μαζι.. οσο για την θηκα αυτη ειναι ναι και οντως την βρηκες φθηνοτερη.. Τελικά ή μπαταρία τη βγάζει τη μέρα με λογική χρήση??? Εγώ το πλήρωσα την Πέμπτη 03/12 κι ακόμα δεν πήρα tracking number. Βέβαια μεσολάβησε και Σ/Κ... Να ανησυχώ ή όχι ακόμα??? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως μπορείς να μας πεις πώς το πλήρωσες; Το πλήρωσα μέσω Paypal με American Express... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Τελικά ή μπαταρία τη βγάζει τη μέρα με λογική χρήση??? Εγώ το πλήρωσα την Πέμπτη 03/12 κι ακόμα δεν πήρα tracking number. Βέβαια μεσολάβησε και Σ/Κ... Να ανησυχώ ή όχι ακόμα??? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πλήρωσα μέσω Paypal με American Express... μια μερα βγαζει με νορμαλ χρηση. αν και εχω μια υποψια οτι με το update σαν να την τρωει λιγο πιο γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πήρα 3 απ'το 1949deal , εδώ κ 14 μέρες κ ακόμα processing είναι. ....ας τα στειλουν κι ας αργήσουν αφού ήταν 100€ έκαστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Τελικά ή μπαταρία τη βγάζει τη μέρα με λογική χρήση??? Εγώ το πλήρωσα την Πέμπτη 03/12 κι ακόμα δεν πήρα tracking number. Βέβαια μεσολάβησε και Σ/Κ... Να ανησυχώ ή όχι ακόμα??? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πλήρωσα μέσω Paypal με American Express... εγω επειδη βαριεμαι να ανοιγοκλεινω wifi, δεδομενα και τα λοιπα που τρωνε μπαταρια δεν την βγαζει την μερα αλλα επειδη ειναι το μονο μειονεκτημα που βρισκω μαζι με το οτι φορτιζει πααααααρα πολυ αργα δεν με πειραζει καθολου απο το να ειχε και αλλα μειονεκτηματα.. εξαλλου με 10000 power bank λυνεται το προβλημα πανευκολα... οσο για το tracking number αν τους ρωτησες πριν και σου ειπαν οτι το εχουν στα χερια τους μην ανησυχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 εγω επειδη βαριεμαι να ανοιγοκλεινω wifi, δεδομενα και τα λοιπα που τρωνε μπαταρια δεν την βγαζει την μερα αλλα επειδη ειναι το μονο μειονεκτημα που βρισκω μαζι με το οτι φορτιζει πααααααρα πολυ αργα δεν με πειραζει καθολου απο το να ειχε και αλλα μειονεκτηματα.. εξαλλου με 10000 power bank λυνεται το προβλημα πανευκολα... οσο για το tracking number αν τους ρωτησες πριν και σου ειπαν οτι το εχουν στα χερια τους μην ανησυχεις... Δεν είπα ότι έχουν το tracking number στα χέρια τους, αλλά ότι έχουν σε στοκ τη συσκευή... Οπότε περίμενα ότι θα το στείλουν άμεσα. Από 03/12 που το πλήρωσα φαίνεται ακόμα "processing"... Να ανησυχώ ή όχι ακόμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Πήρα 3 απ'το 1949deal , εδώ κ 14 μέρες κ ακόμα processing είναι. ....ας τα στειλουν κι ας αργήσουν αφού ήταν 100€ έκαστο! Σε 14 μερες ερχονται απο κινα , εσενα σε 14 και ακομη να τα προχωρησουν? οπως καταλαβες οχι το καλυτερο καταστημα. Edited December 9, 2015 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο μαγαζί από service, αλλά έχει πολύ καλές τιμές μερικές φορές κι όσες φορές αγόρασα οι συσκευές ήταν εντάξει.....κι ας άργησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts