Jump to content

eskimo_13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eskimo_13

  1. Γειά σας κι από εμένα . Έχω το κινητό κάνα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Μόνο μικροπροβληματακια . Ένα από αυτά είναι ότι κάποια email δεν τα διαβάζει Ελληνικά και βγάζει αλαμπουρνεζικα . Δεν έχω πειράξει τίποτα , fonts και άλλα . Παραθέτω και ένα screenshot για βοήθεια .https://www.dropbox.com/s/q0qcvc236fbt6ki/Screenshot_2015-12-01-11-19-34.png?dl=0
  2. Φυσικα και αμεσως το πρωτο που εκανα ειναι να δοκιμασω αλλον φορτιστη. :cry: Το εστειλα στο safesales αφου εχει εγγυηση . Και μετα απο ενα μηνα και 3-4 τηλεφωνα μου το εστειλαν πισω . Μου ειπαν οτι αλλαξαν πλακετα και οτι ειναι σαν καινουριο . Δεν το εχω δει ακομα και δεν ξερω ποτε ,γιατι στο μεταξυ αγορασα αλλο . Πάντως απο οτι θυμαμαι οταν το ειχα για μια εβδομαδα ,ειναι πολυ καλο στο harware του αλλα η rom του ειναι για τα μπαζα . Οταν βρω ευκαιρεια και το δω ( γιατι στο μεταξυ ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το καινουριο ) θα σας πω νεα .
  3. Παιδιά , γεια σας , εχω αγορασει το κινητο απο ελλαδα εδω και μια εβδομαδα , ειναι φοβερο , το μονο μειονεκτημα ειναι η μπαταρια που δεν κραταει ουτε μιση μερα μονο με ανταλλαγη μηνυματων, ομιλια καμια ωρα και σερφαρισμα κανα μισαωρο.Τελος πάντων χθες επαιζα με το μενου "για προγραματιστες" μηπως και γινει καμια βελτίωση .Τωρα ,(και εδω ζηταω βοηθεια αν κανεις ξερει ) δεν φωρτιζει ουτε οταν συνδεω το usb με υπολογιστη το βλεπει .Φωρτηζει μονο οταν το κινητο ειναι κλειστο και πολυ αργα .Εγραψα στους τοπικου αντιπρωσοπους αλλα δεν πηρα απαντηση, και στο επισημο site της εταιρεια και περημενω.Αν εχει καποιος καμια γνωση ..... ευχαρηστω εκ των προτερων.
  4. Προβλημα στην Ληξη Χρονικου οριου οθονης , ειναι κολλημένο στα πεντε λεπτα το βαζω στο ενα λεπτο ή στα τριαντα δευτερολεπτα αλλα αυτο ξαναγυρναει στα πεντε.Ξερεις κανεις τι μπορει να φτεει ??
  5. Με επανεκκίνηση δεν εφτιαχνε, πριν δω το μήνυμα σου χτες το βράδυ το έκλεισα και σήμερα που το άνοιξα είναι οκ, ευχαριστώ παντός.
  6. ειναι εφαρμογες που εχω μεταφερει στην sd καρτα και τις εχω στην επιφανεια εργασειας μεσα σε φακελο.
  7. Μήπως ξέρει κανείς γιατί τις εφαρμογές που μετέφερα στην sd κάρτα δεν μου βγάζει το εικονίδιο της εφαρμογής αλλά ένα εικονίδιο με αχνό γρι και γραφείο sd και άλλοι κάτω το όνομα της εφαρμογής. Η εφαρμογή παίζει κανονικά. ?
  8. Έχει χρησημποποιησει κάνεις το All share με smatr tv ? Και αν ναι, βρήκε λύση με απευθείας subtitles download όπως κάνει o bs player ?
  9. Εχει χρησιμοποιησει καποιος το multitasking; εχει περιορισμενα apps ή κανω κατι λαθος ;
  10. Μηπως καποιος που εχει βαλει το next launcher ; Ξερει αν καταναλωνει πολυ μπαταρία ; και πως γυριζου στον launcher της stock rom ;
×
×
  • Create New...