cfoudas Δημοσιεύτηκε January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2015 Γεια σας παιδιά θα ήθελα λίγη βοήθεια για επιλογή κινητού. Σκέφτομαι το cubot s168 που είναι αρκετά οικονομικό ή να ανέβω λίγο σε κάποιο άλλο cubot μέχρι 100 ευρώ, όπως το s200? Επίσης να αγοράσω από bangood.com ή από vickmall για πιο γρήγορα και αξιόπιστα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) οχι s168 λογω μπαταριας. δες cubot s200 €88, leagoo lead 7 €95, thl 4000 €79 http://www.vickmall.com, http://www.to2c.com, http://www.minideal.net πληρωμη paypal, αποστολη ταχ/μειο σιγκαπουρης (singpost), παραλαβη 15-25 μερες Edited January 2, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Furious666 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Γιατι δεν βλεπεις το cubot s222 ? 5,5 ιντσες, hd, 4πυρηνο, 1 gb ram, ips οθονη. Εγω ψηνομαι αγρια αλλα θαθελα να ακουσω αποψεις απο καποιους που ηδη το χρησιμοποιουν. Εχει καποιος να μας πει κατι; Για phablet στις 5,5ιντσες φαινεται ακαταμαχητο με τιμη 108€. Για βοηθατε... Παράθεση Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά εντάξει. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 @cfoudas Cubot S200 στα 96$ απο Gearbest ή στα 106$ απο vickmall @Furious666 TCL S720 στα 110$ απο vickmall. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfoudas Δημ. January 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Να εμπιστευτώ τελικά gearbest που είναι φθηνότερο ? Είχα ακούσει ότι κάποιοι είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Με το gearbest υπήρχαν προβλήματα όσον αφορά την σειρά προτεραιότητας που δεν κρατήθηκε , όσο το S200 ήταν σε πρό-παραγγελία. Αν τώρα έχει στρώσει η ροή από τον προμηθευτή δεν θα έχεις πρόβλημα. Κανείς δεν έχασε τα χρήματά του και οι πρώτες παραλαβές έχουν γίνει από μέλη του forum. Ρώτησέ τους να σου επιβεβαιώσουν οτι το έχουν σε stock και προχώρα. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Να εμπιστευτώ τελικά gearbest που είναι φθηνότερο ? Είχα ακούσει ότι κάποιοι είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα. δεν ειναι κλεφτες. ειναι ανοργανωτοι και λιγο παραμυθαδες :p Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfoudas Δημ. January 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 To Gearbest εμένα μου βγάζει τιμή 106$ και όχι 96 $.Υπάρχει κανένα κουπόνι που δεν είδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 δοκιμασε το S200MK. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfoudas Δημ. January 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 ok! φαίνεται να δουλεύει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Άντε καλορίζικο ! :p Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Furious666 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) @cfoudas Cubot S200 στα 96$ απο Gearbest ή στα 106$ απο vickmall @Furious666 TCL S720 στα 110$ απο vickmall. Gia ποιους λογους μου προτεινεις το tcl s720 ;Ειναι καλυτερο απο το cubot s222; PΠραγματι φαινεται εντυπωσιακο και 8πυρηνο . Το χεις στα χερια σου; Γραψε καμια εντυπωση.Απο ποιοτητα κατασκευης πως παει; Edited January 4, 2015 by Furious666 Παράθεση Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά εντάξει. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Gia ποιους λογους μου προτεινεις το tcl s720 ;Ειναι καλυτερο απο το cubot s222; Ειναι φθηνοτερο,με καλυτερο επεξεργαστη και μπαταρια.Η TCL ειναι ελαφρως μεγαλυτερη της Cubot. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Furious666 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ειναι φθηνοτερο,με καλυτερο επεξεργαστη και μπαταρια.Η TCL ειναι ελαφρως μεγαλυτερη της Cubot. Ti ennoeis; Ως εταιρια; ΑΠο ποιοτητα κατασκευης τι λεει το συγκεκριμενο TLC; Γνωριζει κατι; Παντως πραγματι φαινεται να σκιζει. Μονο που δεν εχει κιτκατ. Οποιος εχει πληροφοριες για το συγκεκριμενο tlc ας τις αναρτησει. Φαινεται τουμπανο . Παράθεση Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά εντάξει. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts