Jump to content

Smartphone δυνατο γυρω στα 300 €.

igoumenos7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας!

Ηρθε η ωρα να αφησω το nexusακι μου(samsung galaxy nexus i9250).Τι θα γινει τωρα με τον αντικαταστατη του?

Ψαχνω ενα κινητο το οποιο ελπιζω να με παει καμια δυετια σιγουρα.Γυρω στα 300€ ελεγα να διαθεσω.

Λογικά παμε σε κινεζική αγορά, εκτός αν αξιζουν και εδώ κάποια κομματια.

Απο εκει και περα αυτα που ψαχνω ειναι:

καλη οθονη

καλη μπαταρια

καλη κατασκευη

οπωσδηποτε πανω απο 2gb ram

να ειναι δυναμιτης, γιατι κανω παρα πολλα πραγματα ταυτοχρονα και τσαντιζομαι αν υπαρχει και υποψια κολληματος!!! :)

(ξερει καποιος να μου πει τι γινεται με καποια καινουρια που βγαινουν σε 64bit?Και αυτα που βγαινουν με διπλη καμερα(honor6 plus? Και αν αξιζουν φυσικα)

εχω καποια κινητα στο νου μου που με κολλαζουν αλλα θελω να δω τι θα μου πειτε εσεις...

Ευχαριστω πολυ και περιμενω τις απαντησεις σας συντομα γιατι δεν κρατιεμαιιι!!! :lol:

Edited by igoumenos7

Βάλε 34€ ακομη και χτυπά το Sony Z2. Εγγυημένη επιλογή σε αυτά που θες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Να πω οτι φυσικά και ενδιαφερομαι να τιμησω τους "κινέζους" εφόσον αξίζει οικονομικά!!

Αφού είσαι nexusakias γιατί δεν χτυοας ενα nexus 5 όσο υπάρχουν ακόμα στα skroutzomagaza... Η εμπειρία χρήσης του είναι απλα μαγευτική

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

πάρε το τελευταίο πραγματικό nexus, το nexus 5 να το έχεις και σαν αναγνωστικό, γιατί το 6 κοστίζει χρυσό και έγινε και tablet

και one plus one

Να πω την αληθεια αυτα που ειχα βαλει στο ματι ηταν το oneplusone και το honor 6...

Με το 1+1 τι γινεται με τις "προσκλησεις" ? Και το οτι ειναι περσινο μοντελο??

στα 300€ περιπου ποιο θεωρειτε εσεις το VFM ?

Να πω την αληθεια αυτα που ειχα βαλει στο ματι ηταν το oneplusone και το honor 6...

Με το 1+1 τι γινεται με τις "προσκλησεις" ? Και το οτι ειναι περσινο μοντελο??

στα 300€ περιπου ποιο θεωρειτε εσεις το VFM ?

προσκλιση ολο και καπου βρίσκεις (αν θελεις το ευρωπαϊκό) αν θελεις απο κινα δεν υπάρχει θέμα....... και ναι ακομη ειναι vfm σαν συνολο

Απλα επειδή όπως είπα σκοπεύω να το κρατήσω καμια 2ετια μίνιμουμ(ελπίζω!).

Για το honor 6 γιατί δεν μου λέει κανείς????? :) είναι τοσο ωραίο οσο φαίνεται??

Απλα επειδή όπως είπα σκοπεύω να το κρατήσω καμια 2ετια μίνιμουμ(ελπίζω!).

Για το honor 6 γιατί δεν μου λέει κανείς????? :) είναι τοσο ωραίο οσο φαίνεται??

Είναι. Και είναι και αρκετά δυνατό.

Πολύ καλή μπαταρία, ωραία οθόνη (νταξ, του Note 3 είναι εμφανώς καλύτερη), δυνατός επεξεργαστής, στιβαρή κατασκευή!

Όσο για την σύγκριση με το Note 3 που το έχει φίλος, ήθελε να δει πόσο γρήγορα φορτώνει το Temper Run 2 και σελίδες στον browser. Του έριχνα στ αυτιά και στις 2 περιπτώσεις.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Είναι. Και είναι και αρκετά δυνατό.

Πολύ καλή μπαταρία, ωραία οθόνη (νταξ, του Note 3 είναι εμφανώς καλύτερη), δυνατός επεξεργαστής, στιβαρή κατασκευή!

Όσο για την σύγκριση με το Note 3 που το έχει φίλος, ήθελε να δει πόσο γρήγορα φορτώνει το Temper Run 2 και σελίδες στον browser. Του έριχνα στ αυτιά και στις 2 περιπτώσεις.

καπου διαβαζα για προβληματα με το wifi. εντοπισες κανα θεμα τετοιο??

νομιζω πως απεκλησα το oneplus one,διαβαζα και κατι περιεργα για την οθονη...

λεω να καταληξω στο honor 6! το διλημμα τωρα ειναι: honor 6 ή honor 6 plus(με καλυτερο επεξεργαστη σιγουρα και καλυτερη μπαταρια)??

Η οθόνη όντως κάνει κάτι τρελά.ωστόσο εμένα δεν με ενθουσίασε και στην απεικόνισή.

Ψάξε το και επέλεξε κάτι αξιόπιστο για να μην μπλέκεις μετά με επιστροφές και επισκευές και περιμένεις μήνα+.

Service ίσον πρωταγωνιστικός ρόλος.

ΤΟ 6plus πάντως δείχνει καλό....επίσης αντιγραφή 4s με μεγαλύτερες διαστάσεις κάτι πού το κάνει πιο συμπαθητικό.καλό δάσκαλό εχουν οι Κινέζοι.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

καπου διαβαζα για προβληματα με το wifi. εντοπισες κανα θεμα τετοιο??

νομιζω πως απεκλησα το oneplus one,διαβαζα και κατι περιεργα για την οθονη...

λεω να καταληξω στο honor 6! το διλημμα τωρα ειναι: honor 6 ή honor 6 plus(με καλυτερο επεξεργαστη σιγουρα και καλυτερη μπαταρια)??

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι, απεναντίας μάλιστα!

Για το δίλημμά σου δεν έχω άποψη. Οι 5.5" μου φαίνονται πολλές σε εμένα. Θα πήγαινα όμως στο 6 plus αν είχα ψώρα με την κάμερα, μιας και φαίνεται αρκετά υποσχόμενη.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι, απεναντίας μάλιστα!

Για το δίλημμά σου δεν έχω άποψη. Οι 5.5" μου φαίνονται πολλές σε εμένα. Θα πήγαινα όμως στο 6 plus αν είχα ψώρα με την κάμερα, μιας και φαίνεται αρκετά υποσχόμενη.

δεν εχω και μεγαλη ψωρα με την καμερα, απλα μιλαει για kirin925 οποιος ειναι καλυτερος λεει απο τον 920. Και επιπλεον ενα συστημα καλυτερης διαχειρησης της μπαταριας.(big.LITTLE καπως ετσι...). Αλλα εχει και καποια λεφτα παραπανω! ;)

Edited by igoumenos7

Εγώ μια φορά το oneplus one το καταπολαυσα. Εκπληκτική συσκευή, χωρίς θέματα στην οθόνη που λέτε. Το μόνο θέμα ότι είναι μεγάλο και πως ότι χρειαστείς πρέπει να έρθει από Κίνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τελικά παρηγγειλα το honor 6. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας!! :)