godofwar161 Δημοσιεύτηκε January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2015 (edited) Καλησπερα και χρονια πολλα... Εδω και μερες σκεφτομαι να αγορασω κινεζικο δικαρτο με τιμη <150 ευρω και ηδη εχω "σταμπαρει" το elephone p6000 το οποιο ειναι εξαιρετικοτατο για τα λεφτα του, αλλα επειδη δεν ειναι δοκιμασμενο ακομα εχω καποιες αμφιβολιες... Μηπως εχετε να προτεινετε κατι κοντινο σε specs (οσο γινεται) αλλα να ειναι δοκιμασμενο και απροβληματιστο; Για να εχω και αυτην την επιλογη σε περιπτωση που αποφασισω να μην το ρισκαρω. Απο δικο μου ψαξιμο βρηκα το Coolpad f1 σαν μια εναλλακτικη επιλογη. Αποψεις για αυτο; Και μια λιγο off topic ερωτησουλα, αν θελετε απαντατε.. Θα αγοραζατε απο το gearbest για να γλτωσετε πχ 10 ευρω, η θα προτιμουσατε τις πιο σιγουρες επιλογες (minideal, to2c, vickmall etc)?? Edited January 2, 2015 by godofwar161 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 p6000 to2c κτλ Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. January 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Εννοείς να προχωρήσω για το elephone άφοβα; Οκ θα μου πεις δεν έχω να χάσω τίποτα με 130€ αλλά διάβαζα τι λέγαν κάτι παιδιά στο thread του κινητού από ένα review και ψιλοτρομαξα (ότι δεν δουλεύει η πυξίδα κλπ). Edited January 2, 2015 by godofwar161 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) το coolpad f1 βγαινει στο b2cbuying στα ιδια λεφτα με το elephone p6000 κατωτερο σε δυνατοτητες βεβαια αλλα ποιοτικοτερο,δοκιμασμενο με ιδιες επιδοσεις επεξεργαστη (gpu χειροτερη βεβαια) και πολλες rom να δοκιμασεις απεφυγε το gearbest,αργουν πολυ στις αποστολες τους και δεν ειναι και οι πιο αξιοπιστοι στο κομματι της επικοινωνιας τουλαχιστον Edited January 2, 2015 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Στα 150$ στα 2 εξαιρετικα καταστηματα vickmall και b2cbuying,το Coolpad F1. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Πολυ καλο το f1 αλλα εχει 8γιγα ρομ, καποια αλλη επιλογη με 16; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. January 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Οκ παίδες σας ευχαριστώ... Μάλλον θα μείνω σε αυτά τα δύο σαν επιλογές (Elephone p6000 & Coolpad f1)... Πολυ καλο το f1 αλλα εχει 8γιγα ρομ, καποια αλλη επιλογη με 16; Βασικά αν υπάρχει κάτι θα ήθελα και εγώ να μάθω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) δικαρτα vfm (2ram, 16rom, καλη μπαταρια-αυτονομια, android 4.4+ out-of-the-box κτλ) 5" : p6000, p3000s 5.5" : coolpad f2, zte v5 max και τα 4 πιο πανω ειναι νεα μοντελα για αυτο και δεν προλαβαν να τα παραλαβουν πολλοι. αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι καλα. παντα ετσι συμβαινει. δες και reviews. καποια μικρα θεματα συνηθως λυνονται σε λιγο με updates, βγαινουν περισσοτερες rom αν θελει καποιος να αλλαξει κτλ κτλ. τα zte v5 red bull (2ram/8rom) και coolpad f1 (2ram/8rom) θεωρω πως ειναι πλεον καπως γερασμενες επιλογες και σαφως υποδεεστερες. για τα 10-15€ που θα γλιτωσει καποιος νομιζω δεν υπαρχει λογος να τα επιλεξει. ουτε θεωρω οτι υπερεχουν "ποιοτικα" σε υλικα κτλ. επισης και αυτα οταν βγηκαν ειχαν μικροθεματα που φτιαχτηκαν με νεες rom-ενημερωσεις. Edited January 2, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. January 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ευχαριστώ φίλε μου, μου έδωσες μια καλή εικόνα για τις επιλογές που υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Και γω ειμαι αναμεσα στο p3000s και στο coolpad f1. Το ενα ειναι πιο καινουριο με παρα πολλες δυνατοτητες ενω το αλλο ειναι δοκιμασμενο με μηδεν σχεδον προβληματα. Και αυτα που εχω διαβασει εδω για τα υπολοιπα μοντελα της elephone μονο ενθαρυντικα δεν ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εαν σκεφτεσαι να "παιξεις" μαζι τους με custom rom κλπ, κανενα απο τα δυο δεν σου κανει, η μεν elephone εχει ασταθεις rom και προβληματα, η δε coolpad εχει μονο αγγλικα και κινεζικα καθως και περιορισμενο firmware κλειδωμενο bootloader κλπ. Αν παρεις καποιο για βασικο τηλεφωνο σαφως το coolpad ειναι βραχος. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts