enas_nikos Δημοσιεύτηκε January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2015 Καλησπέρα παιδιά Έχω ένα παλιό εκτυπωτή και scanner, τα οποία λειτουργούν, αλλά τα έχω αντικαταστήσει με καινούργια. Τί μπορώ να κάνω τα παλιά; Σκέφτομαι να τα πουλήσω στο ebay με κάποιο μικρό αντίτιμο. Αλλά όλη η ταλαιπωρία, να τα στείλω ταχυδρομικά, να τα πακετάρω κτλ, είναι και ταλαιπωρία, και το κόστος θα ανεβάσει. Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα, να τα αγοράζει, έστω και σε χαμηλές τιμές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 δωστα καπου χωρις αντιτιμο. ποσο να πιανουν; 5 ευρω το ενα; θα σωθεις με ενα 10αρικο; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Χαρισε τα σε ενα σχολειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 και το ebay το ξεχνάς.. μόνο τα μεταφορικά θα είναι η τριπλή τιμή απ'ότι θα τα πουλήσεις.. ή χάρισε τα ή βάλε καμιά αγγελία αλλά δύσκολα θα βρεθεί κάποιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Συμφωνώ με τον bill33,σε κανένα σχολείο να πιάσουν τόπο Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 προτιμησε κανενα νηπιαγωγείο δεν εχουν ποτε τιποτε δεν προλαβενουν να εξοπλιστούν και με το ζορη να εχουν κανενα εκτυπωτή μας εχουν ταραξη στα παντα λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spu8as Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Τι να το κάνουν στο νηπιαγωγείο το φωτοτυπικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Τι να το κάνουν στο νηπιαγωγείο το φωτοτυπικό? Να τυπωνουν ζωγραφιες για τα παιδιά .. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Λεει καπου για φωτοτυπικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spu8as Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εκτυπωτή σόρρυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Παιδια τα σχολεια είναι η καλυτερη λυση. Παντα χρειαζονται τετοια μηχανήματα και πιανουν τοπο. Εγω εχω δωσει pc και tv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Χαρισε τα φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts