Dem Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτή την ζωή dem moy :w00t: :p :D ε μας άφησε με μυστήριο ...έφτασε ο τίμος στην αφρική ή δεν 'εφτασεεε;;;; :worry: Αυτός ο Φώσκολος φταίει για όλα... :worry: Λες και ήθελε να μας εκδικηθεί που δε βλέπαμε "Λάμψη" αλλά "Βέρα στο δεξί".... :p Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 :worry: Αυτός ο Φώσκολος φταίει για όλα... :worry: Λες και ήθελε να μας εκδικηθεί που δε βλέπαμε "Λάμψη" αλλά "Βέρα στο δεξί".... :p πες το ψέμματα :w00t: :lol: :lol: :lol: :lol: και τώρα ζούμε με υποκατάστατα :cry: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 πες το ψέμματα :w00t: :lol: :lol: :lol: :lol: και τώρα ζούμε με υποκατάστατα :cry: :p Τι υποκατάστατα? :p Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Τι υποκατάστατα? :pε μα τα είπες και συ άλλωστε βέρα , καλημέρα ζωή και οι αναμνήσεις που έχουμε από την λάμψη :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 ε μα τα είπες και συ άλλωστε βέρα , καλημέρα ζωή και οι αναμνήσεις που έχουμε από την λάμψη :p :lol: Ααα εγώ νόμιζα πως ζούσαμε με Χουάνα η παρθένα.... :lol: :p Ο Φώσκολος το έγραφε το σενάριο? :confused: Γιατί έχω ακούσει πως κάποιοι άλλοι το έγραφαν.... Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Ααα εγώ νόμιζα πως ζούσαμε με Χουάνα η παρθένα.... :lol: :p Ο Φώσκολος τα έγραφε το σενάριο? :confused: Γιατί έχω ακούσει πως κάποιοι άλλοι το έγραφαν....προπαγάνδα :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 προπαγάνδα :lol: :lol: :lol: O Φώσκολος πάντως σε μία συνέντευξη του είπε πως λογικό είναι η Βέρα στο δεξί να πάει καλύτερα γιατί γράφουν πολλοί το σενάριο... Επίσης κάπου διάβασα πως κάποιοι από τη Βέρα στο δεξί θα πάνε στη νέα σειρά του ant1....που τελικά δε θα έχει σχέση με τη Λάμψη... :blink: Άντε βγάλε άκρη τώρα!!!! :wacko: :O Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 :lol: O Φώσκολος πάντως σε μία συνέντευξη του είπε πως λογικό είναι η Βέρα στο δεξί να πάει καλύτερα γιατί γράφουν πολλοί το σενάριο... Επίσης κάπου διάβασα πως κάποιοι από τη Βέρα στο δεξί θα πάνε στη νέα σειρά του ant1....που τελικά δε θα έχει σχέση με τη Λάμψη... :blink: Άντε βγάλε άκρη τώρα!!!! :wacko: :Oαφου τους τίτλους αρχής λέει ότι φώσκολος και κάποια άλλη κανουν τους διαλόγους :w00t: :lol: :lol: δικαιολογίες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 αφου τους τίτλους αρχής λέει ότι φώσκολος και κάποια άλλη κανουν τους διαλόγους δικαιολογίες :p Α όλα κι όλα......μην τον κατηγορούμε αμέσως τον άνθρωπο..... :p :lol: Λίγο η συγκίνηση :cry:,λίγο η ηλικία :baby: ....Ε λίγο θέλει να μπερδευτεί? ;) :p Άκου εκεί εγώ γράφω μόνος μου το σενάριο.... :lol: Αλήθεια πόσο χρονών είναι? :confused: :rolleyes: Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 εγω πιστευω οτι το φιναλε ηταν καπως ηλιθιο.Ακους ο αλλος να παει στην Αφρικη ?ημαρτον! οσο για την Τανια γ εβαζε πρωτα την προσωπικη της ευτιχια και οχι το αν κατεθετε ο Τασος ο Γιαγκος θα εχανε τα λεφτα του(εστω μεγαλο μερος) και την δυνατοτητα να ειναι αυτος ο διευθυνης της GIANT και θα πηγαινε και φυλακη.. εξαλλου συμφωνα με οτι ειχε δειξει δεν ηταν πατροκτονος ο Γιαγκος η νοσκομα πηρε την πρωτοβουλια να σκοτωσει τον πατερα του για να τον εκβιαζει. παντως το εργο μπορουσε να ειχε συνεχεια..Ο Τιμος π.χ. μπορει να αλλαζε γνωμη και να ξαναγυριζε πισω ... αλλο ενα πραγμα μου εκανε εντυπωση...ενω ο Τασος ελεγε οτι δεν θα αποκαλυψει σε κανεναν τα μυστικα του γιατι μιλησε στην Τανια ? και τι σκατα ο Τιμος ελεγε οτι μαθαινε στην Κατερινα λες και η Κατερινα του ηταν κατι..Η Κατερινα ηταν στο αντιθετο στρατοπεδο..τοσο αφελης ηταν? Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elena24 Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Vera sto deksi paidia, dagkwto!! Eleos me thn LAmpsi!! Παράθεση Στην αυλή του παραδείσου...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 υπαρχει κοινο που την βλεπει οπως π.χ. εγω.απο τοτε που πηγαινα λυκειο εβλεπα την σειρα μαζι με την καλημερα ζωη..Εβλεπα και ενα αλλο που επαιξε μια χρονια ο Φωσκολος με τον Νινιο δεν θυμαμαι τον τιτλο αλλα επαιζε στον αντεννα. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 υπαρχει κοινο που την βλεπει οπως π.χ. εγω.απο τοτε που πηγαινα λυκειο εβλεπα την σειρα μαζι με την καλημερα ζωη..Εβλεπα και ενα αλλο που επαιξε μια χρονια ο Φωσκολος με τον Νινιο δεν θυμαμαι τον τιτλο αλλα επαιζε στον αντεννα. Εγώ είμαι μικρή για να ξέρω πως ήταν η Λάμψη όταν άρχισε (ίσως κάτι σαν Βέρα στο δεξί) και αυτό που είδα όταν μεγάλωσα ήταν τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα... :confused: Βαρετό.....Αλλά ειλικρινά άμα κάποια στιγμή η Ακρίτα και όποιος άλλος το γράφει δεν έχει φαντασία θα προτιμούσα να το σταματούσαν(και ας μ'αρέσει όταν δεν έχω τι να κάνω να το βλέπω) παρά να γίνει σαν τη Λάμψη! :) :O Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 υπαρχει κοινο που την βλεπει οπως π.χ. εγω.απο τοτε που πηγαινα λυκειο εβλεπα την σειρα μαζι με την καλημερα ζωη..Εβλεπα και ενα αλλο που επαιξε μια χρονια ο Φωσκολος με τον Νινιο δεν θυμαμαι τον τιτλο αλλα επαιζε στον αντεννα. Εις Θάνατον... Και αυτό το έβλεπα και είχα πορωθεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 LAMPSI ASIZITITI.MIPOS XERETE POU MPORO NA DO TA POLI PALIA EPISODIA TIS LAMPSIS???? :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2005 LAMPSI ASIZITITI.MIPOS XERETE POU MPORO NA DO TA POLI PALIA EPISODIA TIS LAMPSIS???? :confused: :confused: NOVA - ANT1 Gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 εχει ακουσει κανενας κατι για νεο σηριαλ απο φωσκολο και αντεννα? το εις θανατον ηταν καλο.παντως το φιναλε της λαμψης ηταν πολυ βιαστικο ηθελε ισως περισσοτερο χρονο για να τελιωνε ομαλα.Και δεν λεω για χαπι εντ οπωσδηποτε αλλα τουλαχιστον να μην το τρεχει τοσο πολυ.Το ετρεξε γιατι οταν ξεκινησε η χρονια δεν ειπαν να το τελιωσουμε φετος αλλα στην πορεια αποφασισαν να το τελειωσουν ατσαλα και αγαρμπα.Ας ελπισουμε στην Καλημερα Ζωη να εχει πιο νορμαλ φιναλε και οταν το σταματησουν να το σταματησουν ομαλα χωρις να το τρεξουν.Ελπιζω να εχει ενδιαφερον το νεο σηριαλ του αντεννα..ξερει/διαβασε/ακουσε κανεις περιπου την υποθεση? Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeroicEmotion Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 εχει ακουσει κανενας κατι για νεο σηριαλ απο φωσκολο και αντεννα? ..ξερει/διαβασε/ακουσε κανεις περιπου την υποθεση? Apo to site tou Ethnos. H σειρά κινείται ανάμεσα στην Kύπρο, στη Mύκονο, αλλά αργότερα θα δούμε τους ήρωες να κινούνται και στο Λονδίνο και στην Aίγυπτο. H Aίγυπτος προκύπτει εξαιτίας της καταγωγής του Eκτορα Aναγνώστου (Γρηγόρης Bαλτινός), που είναι καρδιοχειρουργός και είναι παντρεμένος με τη Mυρτώ (Kοραλία Kαράντη), που διατηρεί αλυσίδα ρισόρτ. Eχουν μαζί ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, ενώ η Mυρτώ με τον πρώην της σύζυγο (Στέφανο Kυριακίδη) έχουν δύο αγόρια. O πρώτος, ο Pένος, είναι και μικροπαντρεμένος με τη Mάρθα (Γεωργία Aποστόλου), μια βέρα Mυκονιάτισσα. H μητέρα της μένει κι αυτή στη Mύκονο και την υποδύεται η Nατάσα Tσακαρισιάνου. Aπό τη Mύκονο έχουμε ένα ακόμη κεντρικό πρόσωπο, τον Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος έχει δικό του μπαρ, είναι ελεύθερος και πολύ γυναικάς και γνωρίζει πολύ καλά τους πάντες στο νησί. Eχει όμως κρυμμένο καλά ένα μυστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Ας μας δείξουν τώρα και το πρώτο επεισόδιο για να δούμε τι σχέση που είχε με το σημερινό τέλος. Πάντως στο τραπέζι θα έπρεπε να κάθονται και τα 80 εξώγαμα και η θρυλική Σελήνη (σελήνη αγαπάει γιανγκο-θρυλικοί διάλογοι της εποχής), όπως και στο δωμάτιο θα έπρεπε να είναι και 30 που δολοφονήθηκαν... Όλα τα ωραία κρατάνε λίγο, Ολές οι μούφες πολύ... Συμφωνώ και προσθέτω και τους αναρίθμητους σωσίες-κλώνους των μελών της οικογένειας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 κατι με εχει πιασει τελευαιευα και εχω μεγαλη περιεργια να δω τη σειρα...:blink::blink::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Εκτιμω οτι δεν υπαρχε λογος υπαρξης της δημοσκοπησης,μιας και οι 2 σειρες εχου ληξει.Παρ'ολα αυτα εχοντας κουρασει η Λαμψη,ψηφιζω Βερα.Απο το λιγο που παρακολουθησα τα 2 τελευταια χρονια τη θεωρω αλλου επιπεδου.Και κατι θετικο το γεγονος οτι τελειωσε στα 3 χρονια και δεν το συνεχισε θελοντας ετσι να μεινει κατι με το περασμα του χρονου.Απο την αλλα ο Φωσκολος εχω την αισθηση οτι προκαλει τα αντιθετα ακριβως συναισθηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Μου κανει ενυπωσει που ο αντ1 δεν τη βαζει σε επαναλυψεις:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Μου κανει ενυπωσει που ο αντ1 δεν τη βαζει σε επαναλυψεις:wacko::wacko: Αυτο ειναι αδυνατο λογω χρονου και επεισοδιων(4000+ επεισοδιων)ποιος θα την εβλεπε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Αυτο ειναι αδυνατο λογω χρονου και επεισοδιων(4000+ επεισοδιων)ποιος θα την εβλεπε???? 1)θα μπορουσαν να βγαλουν τον παναθλιο Ερωτα και να βαλουν αυτο! 2)Να το εβαζε τουλαχιστον αργα τη νυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Μου κανει ενυπωσει που ο αντ1 δεν τη βαζει σε επαναλυψεις:wacko::wacko: μαλλον γιατι κανεις δε θα το εβλεπε.. παντως απο οτι μου εχουν πει,η λαμψη παιζεται στο καναλι του κυριακου στην βουλγαρια(επεισοδια που επαιζε ακομα η Βιρνα και η Σαντρα):wacko: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts