kostassmartphone Δημοσιεύτηκε January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2015 Ψάχνω για κάποιο κινητό μέχρι 200 ευρώ που να έχει μια καλή κάμερα, έρχομαι απο galaxy s5 και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι έξω με αντίστοιχη κάμερα. Οι μάρκες που κοιτάω ειναι Xiaomi, Lenovo,Huawei αφου τις δυο τελευταίες τις έχω δοκιμάσει (lenovo a850 καλό χρυσό αλλά η κάμερα του ειναι μέτρια προς κακή) Οπότε υπάρχει κάτι αξιόπιστο με καλή κάμερα σε αυτή την τιμή; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ψάχνω για κάποιο κινητό μέχρι 200 ευρώ που να έχει μια καλή κάμερα, έρχομαι απο galaxy s5 και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι έξω με αντίστοιχη κάμερα. Οι μάρκες που κοιτάω ειναι Xiaomi, Lenovo,Huawei αφου τις δυο τελευταίες τις έχω δοκιμάσει (lenovo a850 καλό χρυσό αλλά η κάμερα του ειναι μέτρια προς κακή) Οπότε υπάρχει κάτι αξιόπιστο με καλή κάμερα σε αυτή την τιμή; ευχαριστω τα 200 ευρώ για κάμερα καλή και αντίστοιχη του s5(κινητό αξίας 600+ ευρώ) δεν θα βρείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Έτσι πιστεύω και εγώ. Δεν μπορείς να περιμένεις παρόμοιες επιδόσεις από κινητό που κοστίζει το 1/3 της τιμής του S5. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Redmi note! Πάρτο κ δεν θα χασεις ;) Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassmartphone Δημ. January 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 το ξέρω οτι θα βρώ τόσο φθηνό κινητό με τα ιδια χαρακτηριστικά αλλα να έχει μια κάμερα που να θεωρείται τελος παντων καλή και αξιοπρεπής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Εγώ έχω το meizu mx3 που κοστίζει περίπου 200 ευρώ και νομίζω πως η camera του είναι αξιοπρεπέστατη.. An με χαλάει κάτι αυτή ίσως να είναι η μπροστινή camera που είναι 2.1 mp, θα την ήθελα 5.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) 200ευρω και καλή camera δεν πάνε μαζί....... καλή camera πάντα πάει σε συνδυασμό με ναυαρχίδα :) αν φτάσεις στα 260+ τοτε υπάρχει το huawei p7 (υπάρχει και στην Ελλάδα) και καθώς αναφέρθηκε το mx3, ναι μεν έχει καλή camera..... αλλά μόνο την ήμερα το βράδυ και γενικός με μέτριο φωτισμό βγάζει το λιγότερα άθλιες φώτο........ υπαρχει και το ZTE Nubia Z7 mini στα 210 ευρω Edited January 1, 2015 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 το p7 που ανέφερε ο egodemis έχει 243 ευρώ στο best price. πιστεύω είναι πολύ καλό vfm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 το ξέρω οτι θα βρώ τόσο φθηνό κινητό με τα ιδια χαρακτηριστικά αλλα να έχει μια κάμερα που να θεωρείται τελος παντων καλή και αξιοπρεπής Umi Zero φιλε ,εχει τον ιδιο φακο στην καμερα με το S5 Imx214 και ειναι 8πυρηνο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassmartphone Δημ. January 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 το είδα το συγκεκριμένο και μου άρεσε πολύ αλλά μου φαίνεται αντιγραφεί xiaomi λίγο...η συγκεκριμένη μαρκα έχει βγάλει αλλα μοντέλα ή εχει πάρει κάποιος το συγκεκριμένο ωστε να μας δώσει μια ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonia_ Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 παιδια, το umi zero φαινεται οντως πολυ καλο, ομως πολλοι λενε οτι εμφανιζει καποια προβληματα... ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Από Ελλάδα φτηνό με καλή κάμερα παίρνεις το huawei p7 και από Κίνα παίρνεις το ZTE Nubia z7 mini.. Για τα χρήματα που κοστίζουν και τα 2 σίγουρα θα σε καλύψουν στον τομέα αυτόν.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Umi Zero φιλε ,εχει τον ιδιο φακο στην καμερα με το S5 Imx214 και ειναι 8πυρηνο..! Σαν πωλητής από γνωστή αλυσίδα μου ακούστηκες λίγο :) Μα πάω να δω το z3 compact από κοντά και μου πετάγεται πωλητής και μου λέει, δες αυτό (κάποιο άσχετο, μάπα) είναι 8πήρυνο!!! Και του λέω: πλάκα κάνεις!!!!! Και με κοιτούσε περίεργα μετά... Στα 200 ευρώ πας σε κάτι μεταχειρισμένο για να βρεις καλή κάμερα. Για τον καθένα η ορολογία "καλή κάμερα" ή "αξιοπρεπή κάμερα" διαφέρει. Για τους σελφάκιδες και φεισμπουκάκιδες μια χαρά είναι όλες. Αν θέλεις το κάτι παραπάνω κοιτάς σε άλλα λεφτά ή σε μεταχειρισμένο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts