Jump to content

Αγορά κινητού (Κίνα παντα) με κύριο κριτήριο την κάμερα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω για κάποιο κινητό μέχρι 200 ευρώ που να έχει μια καλή κάμερα, έρχομαι απο galaxy s5 και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι έξω με αντίστοιχη κάμερα.

Οι μάρκες που κοιτάω ειναι Xiaomi, Lenovo,Huawei αφου τις δυο τελευταίες τις έχω δοκιμάσει (lenovo a850 καλό χρυσό αλλά η κάμερα του ειναι μέτρια προς κακή)

Οπότε υπάρχει κάτι αξιόπιστο με καλή κάμερα σε αυτή την τιμή;

ευχαριστω

Ψάχνω για κάποιο κινητό μέχρι 200 ευρώ που να έχει μια καλή κάμερα, έρχομαι απο galaxy s5 και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι έξω με αντίστοιχη κάμερα.

Οι μάρκες που κοιτάω ειναι Xiaomi, Lenovo,Huawei αφου τις δυο τελευταίες τις έχω δοκιμάσει (lenovo a850 καλό χρυσό αλλά η κάμερα του ειναι μέτρια προς κακή)

Οπότε υπάρχει κάτι αξιόπιστο με καλή κάμερα σε αυτή την τιμή;

ευχαριστω

τα 200 ευρώ για κάμερα καλή και αντίστοιχη του s5(κινητό αξίας 600+ ευρώ) δεν θα βρείς..

Έτσι πιστεύω και εγώ. Δεν μπορείς να περιμένεις παρόμοιες επιδόσεις από κινητό που κοστίζει το 1/3 της τιμής του S5.
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

το ξέρω οτι θα βρώ τόσο φθηνό κινητό με τα ιδια χαρακτηριστικά αλλα να έχει μια κάμερα που να θεωρείται τελος παντων καλή και αξιοπρεπής

Εγώ έχω το meizu mx3 που κοστίζει περίπου 200 ευρώ και νομίζω πως η camera του είναι αξιοπρεπέστατη.. An με χαλάει κάτι αυτή ίσως να είναι η μπροστινή camera που είναι 2.1 mp, θα την ήθελα 5..

200ευρω και καλή camera δεν πάνε μαζί....... καλή camera πάντα πάει σε συνδυασμό με ναυαρχίδα :)

αν φτάσεις στα 260+ τοτε υπάρχει το huawei p7 (υπάρχει και στην Ελλάδα)

και καθώς αναφέρθηκε το mx3, ναι μεν έχει καλή camera..... αλλά μόνο την ήμερα το βράδυ και γενικός με μέτριο φωτισμό βγάζει το λιγότερα άθλιες φώτο........

υπαρχει και το ZTE Nubia Z7 mini στα 210 ευρω

Edited by egodemis

το ξέρω οτι θα βρώ τόσο φθηνό κινητό με τα ιδια χαρακτηριστικά αλλα να έχει μια κάμερα που να θεωρείται τελος παντων καλή και αξιοπρεπής

Umi Zero φιλε ,εχει τον ιδιο φακο στην καμερα με το S5 Imx214 και ειναι 8πυρηνο..!

το είδα το συγκεκριμένο και μου άρεσε πολύ αλλά μου φαίνεται αντιγραφεί xiaomi λίγο...η συγκεκριμένη μαρκα έχει βγάλει αλλα μοντέλα ή εχει πάρει κάποιος το συγκεκριμένο ωστε να μας δώσει μια ιδέα ?

Από Ελλάδα φτηνό με καλή κάμερα παίρνεις το huawei p7 και από Κίνα παίρνεις το ZTE Nubia z7 mini.. Για τα χρήματα που κοστίζουν και τα 2 σίγουρα θα σε καλύψουν στον τομέα αυτόν..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Umi Zero φιλε ,εχει τον ιδιο φακο στην καμερα με το S5 Imx214 και ειναι 8πυρηνο..!

Σαν πωλητής από γνωστή αλυσίδα μου ακούστηκες λίγο :)

Μα πάω να δω το z3 compact από κοντά και μου πετάγεται πωλητής και μου λέει, δες αυτό (κάποιο άσχετο, μάπα) είναι 8πήρυνο!!! Και του λέω: πλάκα κάνεις!!!!! Και με κοιτούσε περίεργα μετά...

Στα 200 ευρώ πας σε κάτι μεταχειρισμένο για να βρεις καλή κάμερα. Για τον καθένα η ορολογία "καλή κάμερα" ή "αξιοπρεπή κάμερα" διαφέρει. Για τους σελφάκιδες και φεισμπουκάκιδες μια χαρά είναι όλες. Αν θέλεις το κάτι παραπάνω κοιτάς σε άλλα λεφτά ή σε μεταχειρισμένο.