petransfhp Δημοσιεύτηκε December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 31, 2014 (edited) Μετα και την παρότρυνση του συνφορουμίτη telefoneri ανοίγω καινούριο θέμα, και με την προσθήκη ενός ακόμα , προς το παρόν, νέου εργαλείου. Η περιπλάνιση μου ξεκίνησε με το Umi Zero για το οποίο ήμουν έτοιμος να το αγοράσω, διαπίστωσα όμως ότι έχει για εμένα δύο θεματάκια... Πρώτον, είναι πρακτικά μονόκαρτο για κάποιον που θέλει να έχει και αποθηκευτικό χώρο από micro SD, και δίκαρτο στην πείπτωση που για κάποιον επαρκεί ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού των 16γίγα! όπου μετά τις εφαρμογές θα είναι σίγουρα λιγότερος υπολογίζω στα 10γίγα ; Δεύτερον, καταγράφει βίντεο σε ένα "απαρχαιωμένο" φορμάτ, περίπου 14fps με αποτέλεσμα να εμφανίζει θολάδα και γενικά το αποτέλεσμα της εγγραφής δεν ικανοποιεί. Το φορμάτ της εγγραφής δεν μπορεί να αλλάξει από τις ρυθμήσεις του κινητού. Κατά τα άλλα το κινητό είναι πάρα πολύ καλό και θα το είχα παραγγείλει εάν δεν είχε αυτά τα δύο θεματάκια. Σαν εναλακτική επιλογή σε 8πύρηνο βλέπω και το Elephon P3000S. Σε τετραπύρηνο βλέπω το πολύ καλό ZTE NUBIA Z5S με highlight 32GB ROM, Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 2.3GHz Quad Core, δεν τον γνωρίζω αλλά μου φένεται πολύ δυνατός, Φουλ HD, Dolby ηχεία, μονόκαρτο όμως και μόνο 2μπ μπροστά κάμερα. Επίσης σε τετραπύρηνο βλέπω το Elephone P6000 64μπιτο lolipop android , 20%γρηγορότερο, 30%λιγότερο ενεργοβόρο ανφέρει, 2700mAh 16 core mali T760 Gpu 4G σημαντικό 130 ευρώ φαντάζει value for money ? Δεν γνωρίζω εάν πρέπει να πάω ντε και καλά σε 8πύρηνο, νομίζω ότι τα 2 τετραπύρηνα παραπάνω θα με υπερκαλύψουν, τι λέτε; Εάν κάποιος έχει κατι άλλο να προτείνει στα 150 ευρώ μέχρι 5 ίντσες πολύ ευχαρίστως. Edited January 3, 2015 by petransfhp προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 για δικαρτο p6000 και p3000s ειναι vfm. ομως ειναι νεα κ περιμενουμε περισσοτερα τεστ-reviews. για μενα η μπαταρια του z5s ειναι deal breaker. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. December 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ενnοείς ότι λόγω μπαταρίας (2300mΑh) αποκλείω τo Z5S ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) το umi στις τιμες που πουλιεται ειναι ακριβο για αυτα που προσφερει το zte θελει πολυ καστομιασμα και ψαξιμο ενω οπως ειπαν η μπαταρια του ειναι πολυ μικρη το elephone 3000s ειναι πληρες αλλα με παλια πλεον cpu και επειδη εχει ζητηση τσιμπισαν και την τιμη του το elephone 6000 ειναι vfm και συνετη επιλογη στην 64bit εποχη αλλα δεν εχουμε reviews και ολοι φοβουνται τα elephone ως ζημιαρικα επειδη βλεπω οτι τσεκαρεις ολα τα vfm δες και αυτα http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-golden-warrior-a8 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-coolpad-great-god-f2 Edited December 31, 2014 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 το umi στις τιμες που πουλιεται ειναι ακριβο για αυτα που προσφερει το zte θελει πολυ καστομιασμα και ψαξιμο ενω οπως ειπαν η μπαταρια του ειναι πολυ μικρη το elephone 3000s ειναι πληρες αλλα με παλια πλεον cpu και επειδη εχει ζητηση τσιμπισαν και την τιμη του το elephone 6000 ειναι vfm και συνετη επιλογη στην 64bit εποχη αλλα δεν εχουμε reviews και ολοι φοβουνται τα elephone ως ζημιαρικα επειδη βλεπω οτι τσεκαρεις ολα τα vfm δες και αυτα http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-golden-warrior-a8 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-coolpad-great-god-f2 τα 2 τηλεφωνα που προτεινεις καλα ειναι, αλλα θελει δικαρτο αρα οχι το a806, θελει μεχρι 5" αρα οχι το f2. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 το umi στις τιμες που πουλιεται ειναι ακριβο για αυτα που προσφερει το zte θελει πολυ καστομιασμα και ψαξιμο ενω οπως ειπαν η μπαταρια του ειναι πολυ μικρη το elephone 3000s ειναι πληρες αλλα με παλια πλεον cpu και επειδη εχει ζητηση τσιμπισαν και την τιμη του το elephone 6000 ειναι vfm και συνετη επιλογη στην 64bit εποχη αλλα δεν εχουμε reviews και ολοι φοβουνται τα elephone ως ζημιαρικα επειδη βλεπω οτι τσεκαρεις ολα τα vfm δες και αυτα http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-golden-warrior-a8 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-coolpad-great-god-f2 φοβερο το site που εβαλες φιλε ευχαριστουμε! Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. December 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Θα πρέπει να με προβληματίσει η μπροστινή κάμερα των 2MP του Εlephone P6000 ; Είναι προτιμότερο το 64μπιτο τετραπύρηνο πακέτο που προσφέρει σε σχέση με τα 8πύρηνα; Για την αξιοπιστία δεν νομίζω να περιμένουμε κάποιο ριβιού διότι έχουμε δείγματα μέχρι τώρα της εταιρίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. January 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Xρόνια πολλά σε όλους! Εύχομαι η νέα χρονιά να σας φέρει υγεία αγάπη χαρά και καλή τύχη στους τολμηρούς! Βοηθάτε ρε παιδιά να ξεφορτωθώ το απαρχαιωμένο πλέον xperia Ray που έχω στην κατοχή μου πόσα χρόνια! Εχω αποφασίσει να πάρω ή το P6000 ή το P3000S! Θα ήθελα το 64μπιτο πακέτο του ρ6000 αλλά με κερδίζει μέχρι στιγμής η 13ara κάμερα Sony του ρ3000ς και η 5αρα μπροστινή, η μεγαλύτερη μπαταρία του , η σιγουριά των 8 πυρήνων του! Το μόνο που με ενοχλεί είναι η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος την οποία δεν θα χρησιμοποιήσω, για αυτό το πληρώνω 30 ευρώ παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Εχω αποφασίσει να πάρω ή το P6000 ή το P3000S! Θα ήθελα το 64μπιτο πακέτο του ρ6000 αλλά με κερδίζει μέχρι στιγμής η 13ara κάμερα Sony του ρ3000ς και η 5αρα μπροστινή, η μεγαλύτερη μπαταρία του , η σιγουριά των 8 πυρήνων του! Το μόνο που με ενοχλεί είναι η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος την οποία δεν θα χρησιμοποιήσω, για αυτό το πληρώνω 30 ευρώ παραπάνω; τα 2 κινητα αναμενεται να εχουν παρομοια αυτονομια λογω λιγοτερο ενεργοβορου επεξεργαστη του p6000. προτιμω τον επεξεργαστη του p6000. ναι πληρωνεις τα fingerprint κτλ :p θα πηγαινα στο p6000 (δες και αυτο) Edited January 1, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. January 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Το ειδα το ριβιου , εκτος του οτι δεν δουλευει η πυξιδα , ολα καλα. Με χαλαει λιγο το οτι δεν ειναι FHD αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα. Αντε να μην παρω το umi zero στα 160 με δωρο δερματινη θηκη για μονοκαρτο να τελιωνω, μου αρεσει πολυ η ποιοτικη του κατασκευη. To elephone μεσα στα χαρκτηριστικα το δινει 5μπ την μπροστινη καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 για τις 5" μια χαρα ειναι η αναλυση του. αν ηταν παραπανω θα ετρωγε μπαταρια ασκοπα. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. January 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Αλλαγή πλεύσης εξολοκλήρου μετά το ψάξιμο που έπεσε τις τελευταίες μέρες:wacko: Θα καταλήξω σε ένα από τα τρια εάν δεν βγάλουν οι συγκεκριμένες εταιρίες αντιστοιχη επιλογή στις 5 ίντσες, διότι μου φένεται λίγο τεράστιο το κινητό των 5.5 ιντσών αλλά νομίζω θα το συνηθίσω. Θα ήθελα κάποιος διαχειριστής εάν μπορεί να μου αλλάξει την ονομασία του θέματος όπως το έβαλα στον προαιρετικό τίτλο. Καλοβλέπω πιο πολυ το S3 σαν περισσότερες δυνατότητες και διαθεσιμότητα, αλλά από ότι έχω καταλάβει η Meizu είναι πιο δυνατή εταιρία και σου δίνει μια επιπλέον ασφάλεια. Το Coolpad το έχω ψιλοαποκλίσει , μόνο εάν βγάλει 5ιντσο. H πρόταση της ΖΤΕ είναι το V5 Max στα 190 δολάρια απο vickmall http://www.vickmall.com/zte-v5-max-smartphone-64bit-4g-lte-android-4-4-quad-core-2gb-16gb-5-5-inch-hd-screen.html 64bit 4g φοράει τον Qualcomm MSM8916,Cortex A53 Quad Core, 64bits GPU:Adreno 306 Dual micro sim! 3100mAh Kαι ναι είναι διαθέσιμο!!! Edited January 3, 2015 by petransfhp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ρε αγόρι μας εχει καταμπερδέψει με ολα τα κινητά που ανεφερες! Και εγω κλινω προς το s3. Ο Qualcomm του zte ειναι 64άρης; Γενικότερα ποια ειναι πιο αξιόπιστη εταιρία απο τις 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. January 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Και εχω μπερδευτει πραγματικα! Θεωρω επιτυχια οτι εχω απομονωσει 2-3 συσκευες! Απο την ερευνα των τελευταιων ημερων εχω καταλαβει οτι η jiayu με το s3 θελει ναδωσει στον καταναλωτη ενα ολοκληρωμενο ελκυστικο πακετο! Τα χαρακτηριστικα της συσκευης ειναι πολυ δυνατα. Αγοραζοντας το s3 τα χρηματα σου πηγαινουν στην ουσια και δεν πληρωνεις το brand name! Το μειονεκτημα που δινουν για το gps του πιστευω πως δεν υφισταται πλεον, αυτο φενεται και στις μεχρι τωρα παρουσιασεις. Απο την αλλη, ναι ο επεξεργαστης του v5 max ειναι 64μπιτος! Ειναι ομως 4πυρηνος! Δεν γνωριζω πως τα παει σε κοντρα με τον 8πυρηνο του s3-m1 note. Σιγουρα η ZTE ειναι μεγαλυτερη εταιρια. Πιθανολογω οτι το v5 max να ειναι πιο ποιοτικο! Το μονο για μενα ειναι η αρχιτεκτονικη που εχει επιλεξει η ζτε για τον επεξεργαστη του κινητου. Το οτι ειναι δηλ 4πυρηνος χρονισμενος βεβαια σε περισσοτερες στροφες. Σε αυτο το ερωτημα δεν μπορω να απαντησω! Ισως καποιος γνωστης να μας βοηθησει. Ισως το ζτε να ειναι πιο σιγουρη επιλογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts