Jump to content

LG G3 16GB vs Sony Xperia Z2 16GB επιλογή

Altair77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να πάρω καινούργιο κινητό σε κάποιες μέρες και δεν ξέρω πιο να διαλέξω από τα δυο.

Και τα δυο θα πάρουν Lollipop(το G3 έχει ήδη).

Το G3 έχει καλύτερη camera κατά την γνώμη μου,καλύτερη οθόνη, εναλλασσόμενη μπαταρία ,IR blaster,0.2 GHz παραπάνω,πιο δυνατό ηχείο,και πιο ωραίο design λόγω τον μικρών bezels και με τα κουμπιά στο πίσω μέρος.

Από την άλλη το Z2 έχει καλύτερη μπαταρία που κρατάει αρκετά παραπάνω αλλα δεν είναι εναλλασσόμενη, νομίζω ότι έχει λίγο καλύτερο performance (διορθώστε με αν είναι) λόγο τις μικρότερης ανάλυσης της οθόνης,έχει 1GB περισσότερο ram σε σχέση με την 16Gb έκδοση του g3 και είναι και αδιάβροχο.

Για πείτε γνώμες

:ninja:

Τα είχα και τα δύο και θα σου πω ότι η διαφορά στο δούλεμα είναι χαοτική υπέρ του Ζ2. Για μένα είναι καλύτερη επιλογή το Ζ2 για αυτό το λόγο και μόνο. Με είχε ταράξει στο λαγκ το g3.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το g3 πλέον δουλεύει υποδειγματικά.αξίζει αν θες την γνώμη μου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το g3 πλέον δουλεύει υποδειγματικά.αξίζει αν θες την γνώμη μου.

Το 32αρι ναι, το 16 αρι όμως που λέει ο φίλος μας ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κι αυτό δουλεύει καλά.εμένα επίσης μου άφηνε με περίπου 80 εφαρμογές 760mb ram free

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κι αυτό δουλεύει καλά.εμένα επίσης μου άφηνε με περίπου 80 εφαρμογές 760mb ram free

80 εφαρμογες να τρεχουν μαζι?Επισεις ποσο σας κραταει η μπαταρια στο G3 και στο Ζ2 ?

80 εφαρμογες να τρεχουν μαζι?Επισεις ποσο σας κραταει η μπαταρια στο G3 και στο Ζ2 ?

Το z2/z3 έχουν την καλύτερη αυτονομία σε συσκευές εντός 14.

Εμένα μου έβγαζε 2 ημέρες χρηςη ένα εξάμηνο που το είχα το z2 και ένα μήνα τώρα το z3.

Η αυτονομία τους κυμαίνεται στα ιδια επίπεδα με το g2 με την 4.4.2 που το είχα πριν μεταβώ στα Xperia.

Κοινός δεν θα σε προδώσει ποτε.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

80 εφαρμογές ανοιχτές και 760RAM free, απλά δεν γίνεται

80 εφαρμογές ανοιχτές και 760RAM free, απλά δεν γίνεται

Τι ανοικτές ρε παιδιά? γίνεται 80 εφαρμογές παράλληλα να είναι ανοικτές? 80 εφαρμογές εγκατεστημένες στο κινητό εννοεί ο άνθρωπος

on topic βάλε 30 ευρώ παραπάνω και πάρε το g3 32 gb

και τι δουλειά έχει η εγκατάστασή τους με το πόση RAM είναι free? καμία :P

όσες περισσότερες εφαρμογές έχεις εγκατεστημένες τόσες περισσότερες μπορεί να τρέχουν στο backround, επίσης θα χρισιμοποιείς και περισσότερες άρα έχουν άμεση σχέση με την ram

Τι ανοικτές ρε παιδιά? γίνεται 80 εφαρμογές παράλληλα να είναι ανοικτές? 80 εφαρμογές εγκατεστημένες στο κινητό εννοεί ο άνθρωπος

on topic βάλε 30 ευρώ παραπάνω και πάρε το g3 32 gb

ναιι αλλα το 32gb εχει σχεδον 400Ε :p¨, και τα βρισκω λιγο πολλα ...

φημες λενε οτι με το Lollipop 5.0 το g3 δεν εχει καθολου lag , ισχυει?

Με απασχολει αρκετα το performance σε αυτο το κινητο...

ναιι αλλα το 32gb εχει σχεδον 400Ε :p¨, και τα βρισκω λιγο πολλα ...

φημες λενε οτι με το Lollipop 5.0 το g3 δεν εχει καθολου lag , ισχυει?

Με απασχολει αρκετα το performance σε αυτο το κινητο...

κοίτα ο επεξεργαστής που φοράει δεν μπορεί να σηκώσει άνετα την ανάλυση της οθόνης, οι χρήστες λένε ότι δεν κολλάει πια, εμένα θα με φόβιζε για το πόσο θα αντέξει στο μέλλον, το 16 με τα 2γβ ραμ δεν θα το σκεφτόμουν καν

πάρε το oneplus one τότε.. είναι άψογο.. από Γερμανία θα σου στοιχίσει σύνολο 340 ευρώ..

Edited by Xander

κοίτα ο επεξεργαστής που φοράει δεν μπορεί να σηκώσει άνετα την ανάλυση της οθόνης, οι χρήστες λένε ότι δεν κολλάει πια, εμένα θα με φόβιζε για το πόσο θα αντέξει στο μέλλον, το 16 με τα 2γβ ραμ δεν θα το σκεφτόμουν καν

πάρε το oneplus one τότε.. είναι άψογο.. από Γερμανία θα σου στοιχίσει σύνολο 340 ευρώ..

δεν μου πολυαρεσει το oneplus , αμα παθει κατι αντε να το πας για service, δεν περνει microSD + δεν ξερω τι παιζει με τα updates και αν θα ειανι up to date για καιρο

δεν μου πολυαρεσει το oneplus , αμα παθει κατι αντε να το πας για service, δεν περνει microSD + δεν ξερω τι παιζει με τα updates και αν θα ειανι up to date για καιρο

για το πρώτο έχει 64gb εσωτερική οπότε δεν νομίζω να χρειαστείς περισσότερο, updates θα παίρνει σχεδόν σίγουρα πολύ περισσότερο καιρό από τα lg και sony μιας και έχει υποστήριξη από cm.. τώρα για το service αν και έχεις δυο χρόνια ναι αν σου πάθει κάτι θα πρέπει να το περιμένεις λίγο να σου έρθει..

αλλά αφού δεν σου αρέσει προτίμησε κάτι άλλο γιατί όλο θα βρίσκεις κάτι που θα σου 'βρωμάει'