Jump to content

[Google Nexus 6] Αξεσουάρ

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα νεα...

ΔΕΝ καλυπτει τον proximity sensor, εχει λιγο μεγαλυτερο ανοιγμα στο πανω ηχειο. Φαινεται αψογο εμφανησιακα!

Εχω παραγγειλει και γω απο προχτες....θα κανει βεβαια 20 μερες+ να ερθει, οποτε μεχρι τοτε δε θα βγαλω τη stock ζελατινα...

https://images.tapatalk-cdn.com/15/05/01/d066a60705e6836b447967d3793ed8bf.jpg

ωραίος! thanks για το tip!

• Απαντήσεις 387
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γρήγορη ερώτηση: θήκες spigen (Neo Hybrid & Thin Fit) παραγγέλνω από το spigen.com ή έχει και αλλού για πιο γρήγορα? thanks :)

γρήγορη ερώτηση: θήκες spigen (Neo Hybrid & Thin Fit) παραγγέλνω από το spigen.com ή έχει και αλλού για πιο γρήγορα? thanks :)

Έχει και στο skroutz αλλά με καπέλο

γενικα καλες τιμες σε spigen εχει και το amazon.co.uk

Εγω θα παραγγειλω την ultra hybrid με 7 λιρες. Η τιμη ειναι αστεια (εδω την πουλανε 30ε και στο ebay 20) αλλα χειροτερευει καπως με τα μεταφορικα που ειναι αλλες 6.5 λιρες, ομως θα παραγγειλω και αλλα πραγματα οποτε τα μεταφορικα δεν αυξανονται ιδιαιτερα

Αν θες να παρεις ΜΟΝΟ τη θηκη τοτε με μεταφορικα παλι φτηνοτερα θα βγει αλλα οχι κατι τρομερο....αν παρεις και αλλα πραγματα, αξιζει παρα πολυ ομως, θα σου βγει πολυ φτηνα η θηκη...

Παίδες αν έχει κανείς καμιά θήκη που δεν χρησιμοποιεί ή καμιά μεμβράνη οθόνης. Στο σκρουτζ όχι απλά έχει καπέλο αλλά δαγκώνουν άσχημα και δεν θέλω να περιμένω μέχρι να έρθει απ το ebay κανά μήνα. Ερώτηση απ το εξωτερικό τι άλλες επιλογές έχουμε και πόσο κάνουν να έρθουν? πχ amazon...

Thanks...τις παρήγγειλα από amazon...αρκετά μεγάλη η διαφορά από spigen.com ;)

Υπάρχει και το spiegen.co.uk που έχει παρόμοιες τιμές με το αμαζον

Στην ουσια και στο amazon.co.uk πολλες φορες ο πωλητης δεν ειναι το ιδιο το amazon αλλα η spigen...ομως επειδη ειναι fulfiled by amazon, επωφελεισαι με πιο τιμια μεταφορικα και επισης μπορεις να το συνδιασεις με αλλα πραγματα απο amazon...

Thanks...τις παρήγγειλα από amazon...αρκετά μεγάλη η διαφορά από spigen.com ;)

Υπάρχει και το spiegen.co.uk που έχει παρόμοιες τιμές με το αμαζον

Στην ουσια και στο amazon.co.uk πολλες φορες ο πωλητης δεν ειναι το ιδιο το amazon αλλα η spigen...ομως επειδη ειναι fulfiled by amazon, επωφελεισαι με πιο τιμια μεταφορικα και επισης μπορεις να το συνδιασεις με αλλα πραγματα απο amazon...

Τελικά έχει κάποιος λινκ απο tempered glass που δεν βγάζει πρόβλημα με τον Proximity sensor? Ευχαριστω :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Τελικά έχει κάποιος λινκ απο tempered glass που δεν βγάζει πρόβλημα με τον Proximity sensor? Ευχαριστω :)

Nαι παιδια υπαρχει καποιο?

αφου στην προηγουμενη σελιδα σας εχω κανει quote και εχω γραψει οτι το καινουριο (γαματο) Nillkin ΔΕΝ καλυπτει τον proximity sensor....μεχρι και φωτογραφια εχω βαλει...

Απλα θελει αναμονη απο Κινα, εγω το εχω παραγγειλει πριν 5 μερες και εχω στο προγραμμα οτι θα κανει αλλες 2 εβδομαδες σιγουρα!

αφου στην προηγουμενη σελιδα σας εχω κανει quote και εχω γραψει οτι το καινουριο (γαματο) Nillkin ΔΕΝ καλυπτει τον proximity sensor....μεχρι και φωτογραφια εχω βαλει...

Απλα θελει αναμονη απο Κινα, εγω το εχω παραγγειλει πριν 5 μερες και εχω στο προγραμμα οτι θα κανει αλλες 2 εβδομαδες σιγουρα!

ok ok, εχεις δικιο δεν το ειδαμε καλα. Τώρα το ερωτημα.. ποια απο τις 3 λετε?

1) http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=5109&page=1

2) http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=4717&page=1

3) http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=4711&page=1

αυτο πως σας φαίνεται? γιατί βρίσκομαι αγγλια και το παιρνω ευκολα και φτηνα http://www.amazon.co.uk/Kepuch-ANTI-BURST-Tempered-Glass-Protector-Protecting/dp/B00WDTIV02/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1431044301&sr=8-2&keywords=nillkin+nexus+6+tempered+glass

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

Το πρώτο πάρε.. δεν το έχουν ακόμα απ'ότι βλέπω στο amazon αλλά και εγώ αυτό παράγγειλα από ebay

Το πρώτο πάρε.. δεν το έχουν ακόμα απ'ότι βλέπω στο amazon αλλά και εγώ αυτό παράγγειλα από ebay

Καλημέρα φίλε μου, το έχουν από άλλη εταιρεία, δες το 4ο λινκ μου

Oneplus 5 - 128GB

Καλημέρα φίλε μου, το έχουν από άλλη εταιρεία, δες το 4ο λινκ μου

ναι το είδα.. είναι μια απομίμηση δηλαδή.. δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα. θα προτιμούσα το αυθεντικό από την nillkin. και να είχε καμία σημαντική διαφορά στη τιμή να έλεγα να το ρισκάρεις. το μόνο θέμα είναι ότι το ένα λογικά θα το πάρεις σε δυο μέρες και το άλλο σε κανένα μήνα.

edit. τώρα παρατηρώ στις φωτογραφίες ότι λέει nillkin. τις έχει πάρει από αλλού ή όντως είναι της nillkin? στο κουτί πάντως το έχει σβήσει το nillkin λογότυπο

Edited by Xander

Για μενα η 1η προταιρεοτητα σε tempered glass ειναι να καλυπτει ολη την οθονη περαν των ηχειων (και αν ειναι βολικο των sensors).

Αυτο το θελω για 2 λογους :

1) Καλυτερη προστασια αν καλυπτει ολη την οθονη περιμετρικα και δε σταματαει απλα στο πανω μερος γιατι αν ειναι να γινει πτωση η περιμετρος ειναι πιο επικυνδυνη

2) Με ενδιαφερει να ειναι οσο πιο stealth γινεται, να μη φαινεται δηλαδη οτι εχω βαλει κατι πανω στο κινητο, και αυτο ΔΕΝ επιτυγχανεται οταν απλα σταματαει το tempered glass εκει που αρχιζουν οι αισθητηρες γιατι φαινεται πολυ το lip του.

Γι'αυτο αλλωστε και ενθουσιαστικα με αυτο το τελευταιο nillkin. Οποτε απο μενα εννοειται το CP+ !!!

Το Kepuch που εχεις βαλει το ειχα δει και εγω στο amazon, στην ουσια φαινεται να ειναι rebranded nillkin cp+.

Εκτος του οτι οι φωτογραφιες ειναι ιδιες, αν δεις ενω στη τεταρτη Photo (με τις 2 πλευρες του κουτιου) εχουν κανει την προσπαθεια και εχουν σβησει με κυανη μπογια στο ms paint το λογοτυπο της nillkin, στην εκτη photo τους εχει ξεφυγει και φαινεται το Nillkin πανω στο manual...

Αν επιβεβαιωσεις οτι αυτος που πουλαει το Kepuch εχει ηδη stock στην αγγλια και θα το παρεις αμεσα, παρε αυτο....αλλιως αν εινα ινα το φερει και αυτος απο Κινα και να αργησει δε βλεπω το λογο να ρισκαρεις, παρε το original nillkin...

Για μενα η 1η προταιρεοτητα σε tempered glass ειναι να καλυπτει ολη την οθονη περαν των ηχειων (και αν ειναι βολικο των sensors).

Αυτο το θελω για 2 λογους :

1) Καλυτερη προστασια αν καλυπτει ολη την οθονη περιμετρικα και δε σταματαει απλα στο πανω μερος γιατι αν ειναι να γινει πτωση η περιμετρος ειναι πιο επικυνδυνη

2) Με ενδιαφερει να ειναι οσο πιο stealth γινεται, να μη φαινεται δηλαδη οτι εχω βαλει κατι πανω στο κινητο, και αυτο ΔΕΝ επιτυγχανεται οταν απλα σταματαει το tempered glass εκει που αρχιζουν οι αισθητηρες γιατι φαινεται πολυ το lip του.

Γι'αυτο αλλωστε και ενθουσιαστικα με αυτο το τελευταιο nillkin. Οποτε απο μενα εννοειται το CP+ !!!

Το Kepuch που εχεις βαλει το ειχα δει και εγω στο amazon, στην ουσια φαινεται να ειναι rebranded nillkin cp+.

Εκτος του οτι οι φωτογραφιες ειναι ιδιες, αν δεις ενω στη τεταρτη Photo (με τις 2 πλευρες του κουτιου) εχουν κανει την προσπαθεια και εχουν σβησει με κυανη μπογια στο ms paint το λογοτυπο της nillkin, στην εκτη photo τους εχει ξεφυγει και φαινεται το Nillkin πανω στο manual...

Αν επιβεβαιωσεις οτι αυτος που πουλαει το Kepuch εχει ηδη stock στην αγγλια και θα το παρεις αμεσα, παρε αυτο....αλλιως αν εινα ινα το φερει και αυτος απο Κινα και να αργησει δε βλεπω το λογο να ρισκαρεις, παρε το original nillkin...

Γαμωτο, και ημουν ετοιμος να το παρω. Οχι μονο εχει στοκ, αλλα ειναι και με amazon prime, θα το εχω Κυριακη το αργοτερο Δευτερα. Απλα αυτο που λες, το ρισκο... Απο την αλλη απο κινα, μπηκα στο λινκ και για καποιον λογο δεν εντοπιζω που πηγαινω για αγορα, μπορεις να μου πεις ? εχω φαει σκαλωμα

Oneplus 5 - 128GB

Εγώ πήρα αυτή τη θήκη που φαίνεται πολύ ωραία

http://www.amazon.com/gp/product/B00P8D5AAO/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

με τον κωδικό ' ARFA6ESE ' βγαίνει γύρω στα 12 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά

και ένα hands on

Σκέφτομαι να βάλω σκιν στο κινητό, αλλά ταυτόχρονα θελω να το εχω και σε θηκη. Γνωριζει κανεις αν χωραει το κινητο με σκιν σε tpu case?

Oneplus 5 - 128GB

Σκέφτομαι να βάλω σκιν στο κινητό, αλλά ταυτόχρονα θελω να το εχω και σε θηκη. Γνωριζει κανεις αν χωραει το κινητο με σκιν σε tpu case?

http://i.imgur.com/JvlpGQ9.jpg

κάτι τέτοιο εννοείς λογικά.

http://i.imgur.com/JvlpGQ9.jpg

κάτι τέτοιο εννοείς λογικά.

υπεροχο! ναι κάτι τέτοιο, η και κανενα που να φερνει σε ξύλο-μπαμπου (απο εδω μαλλον θα το τσιμπησω https://dbrand.com/shop/nexus-6 ) . Απλα επειδη ειναι ακριβο και δεν μπαινοβγαινει, θελω να το φοραει συνεχεια. Ωστε και οταν το εχω χωρις θηκη να εχει μια καποια προστασια :)

Oneplus 5 - 128GB

Τι τρελό skin είναι αυτό???

DBrand matte white με colored X

ακριβός. αυτό το χρωματιστό x είναι άψογο

υπεροχο! ναι κάτι τέτοιο, η και κανενα που να φερνει σε ξύλο-μπαμπου (απο εδω μαλλον θα το τσιμπησω https://dbrand.com/shop/nexus-6 ) . Απλα επειδη ειναι ακριβο και δεν μπαινοβγαινει, θελω να το φοραει συνεχεια. Ωστε και οταν το εχω χωρις θηκη να εχει μια καποια προστασια :)

ναι δεν θα έχεις πρόβλημα είναι πολύ λεπτό απ'όσο έχω δει σε review και δεν προσθέτει έξτρα πάχος.

εγώ πάντως σκέφτομαι το mahogany skin με το χρωματιστό x.. βγαίνει στα 15 δολλάρια για Ελλάδα με τα μεταφορικά.

η μαλ.. πάντως με το nexus είναι ότι φοβάμαι πολύ το μεταλικό πλαίσιο μην κάνει κανένα σημάδι για να το έχω χωρίς θήκη.. οπότε λύση τύπου bumper με διάφανο πίσω μέρος ή της nillkin είναι μονόδρομος για μένα

Edited by Xander

• The title was changed to [Google Nexus 6] Αξεσουάρ