Jump to content

[Google Nexus 6] Αξεσουάρ

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα.. Βρίσκομαι σε δίλημμα. Ποιά να πάρω? Όχι από πλευράς εμφάνισης, με ενδιαφέρει η αίσθηση στα κουμπιά.

1) http://www.amazon.co.uk/Spigen-Cushioned-Bumper-Hybrid-Series/dp/B00OH4I2LY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1426392513&sr=8-2&keywords=spigen+nexus+6

2) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00QVO0D4W/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Ψήνομαι για την 2η, μιας και κακά τα ψέματα, ο v@gelis είναι εγγύηση :D

Η diztronic είναι εγγύηση!

Με κλειστά τα μάτια προχώρα στην αγορά της συγκεκριμένης θήκης.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

• Απαντήσεις 387
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα.. Βρίσκομαι σε δίλημμα. Ποιά να πάρω? Όχι από πλευράς εμφάνισης, με ενδιαφέρει η αίσθηση στα κουμπιά.

1) http://www.amazon.co.uk/Spigen-Cushioned-Bumper-Hybrid-Series/dp/B00OH4I2LY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1426392513&sr=8-2&keywords=spigen+nexus+6

2) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00QVO0D4W/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Εγώ είμαι φαν της spigen.Από βδομάδα αυτή θα παραγγείλω!

:D

Diztronic θα έλεγα και εγώ. Είχα πατήσει παραγγελία πριν καμία βδομάδα, αλλά βγήκε με μεταφορικά κάπου στα 28 ευρώ και το ακύρωσα. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω την ringke fusion. Δεν είμαι απογοητευμένος, αλλά δεν μπορώ να πω πως νιώθω και απόλυτα σίγουρος αν πέσει κάτω το τηλέφωνο.

Σας ευχαριστώ παιδιά. Θα προχωρήσω με την Diztronic και βλέπουμε :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Σας ευχαριστώ παιδιά. Θα προχωρήσω με την Diztronic και βλέπουμε :)

Πες μας εντυπώσεις μόλις έρθει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα!

ξέρουμε κανένα screen protector ή tembered glass που να μην αφήνει δαχτυλιές γιατι έχω της nilkin screen protector και γεμίζει δαχτυλιες ολη την ωρα

ξέρουμε κανένα screen protector ή tembered glass που να μην αφήνει δαχτυλιές γιατι έχω της nilkin screen protector και γεμίζει δαχτυλιες ολη την ωρα

Από τη στιγμή που μιλάμε για tempered glass, όλα θα αφήνουν δαχτυλιές.

Google Pixel 5

Εγώ είχα screen protector που είχε έρθει μαζί με την ringke fusion θήκη , κρατούσε παρά πολύ δαχτυλιές. Τώρα έχω tempered glass της nilkin που όμως επειδή δεν πιάνει οριακά ίσα ίσα την οθόνη (είναι δηλαδή λίγο πιο φαρδύ) , γύρω γύρω έχει κάτσει χάλια! Και ειδικά στην πάνω γωνία έχει μια τεράστια φούσκα μέχρι εκεί που τελειώνει το glass. Έτσι ήταν από όταν το έβαλα, δεν έχει σκόνη από κάτω και το έχω βάλει απόλυτα συμμετρικά και έμεινε έτσι. Έχουν πολλοί θέματα με tempered glass αν δείτε στο xda συγκεκριμένα στο nexus 6. Από την άλλη, το nilkin δεν κρατάει δαχτυλιές (σε σχέση με την ζελατίνα που είχα είναι πολύ πολύ καλύτερο).

Έλαβα την diztronic σήμερα. Μέχρι στιγμής τα καλύτερα έχω να πώ. Εξαιρτικό grip καθώς και απίστευτο feeling στα κουμπιά. Η ενίσχυση στις γωνίες δίνει μεγάλυ αίσθηση ασφάλειας, στην πράξη βέβαια δεν ξέρω τι θα κάνει αν ποτέ χρειαστεί.

Oneplus 5 - 128GB

Έλαβα την diztronic σήμερα. Μέχρι στιγμής τα καλύτερα έχω να πώ. Εξαιρτικό grip καθώς και απίστευτο feeling στα κουμπιά. Η ενίσχυση στις γωνίες δίνει μεγάλυ αίσθηση ασφάλειας, στην πράξη βέβαια δεν ξέρω τι θα κάνει αν ποτέ χρειαστεί.

Ήρθε κιόλας σε μια μέρα? Είναι σκέτο tpu η θήκη?

Ήρθε κιόλας σε μια μέρα? Είναι σκέτο tpu η θήκη?

Επειδή σπουδάζω εδώ, έχω δωρεάν Amazon prime για 1 χρόνο..

Τι εννοεις σκέτο;

Oneplus 5 - 128GB

Επειδή σπουδάζω εδώ, έχω δωρεάν Amazon prime για 1 χρόνο..

Τι εννοεις σκέτο;

Εννοώ είναι ολόκληρη μόνο μαλακό πλαστικό, η έχει και σκληρά μέρη? Ακόμα το σκέφτομαι και εγώ πάντως να την παραγγείλω.

Εννοώ είναι ολόκληρη μόνο μαλακό πλαστικό, η έχει και σκληρά μέρη? Ακόμα το σκέφτομαι και εγώ πάντως να την παραγγείλω.

Ά, εννοείς σαν κάτι θήκες που έρχονται με 2 μέρη το ένα μέσα στο άλλο. Όχι, σκέτη tpu είναι. :)

Oneplus 5 - 128GB

• 2 weeks later...
Σε όσα nexus 5 είχα, αγόραζα ένα συγκεκριμένο skin της dbrand, πήρα λοιπόν και για το nexus 6 για να το "ντύσω" :p . Όταν παραλάβω και το βάλω θα ποστάρω φωτογραφίες!
:D

• 5 weeks later...
Είδα σε ένα βίντεο review του pocketnow, στο τηλέφωνο μας, αλλά και στο Moto x που είναι ίδιο, ένα skin στα 2 μεταλλικά κομμάτια των ηχείων. Έχει βρει /βαλει κάποιος κάτι τέτοιο?

Oneplus 5 - 128GB

Δεν εννοώ skin για την προσοψη του κινητού. Αλλάζει μόνο το χρώμα του μεταλλικού σημείου στα ηχεία πάνω και κάτω. Όλη η υπόλοιπη συσκευή μένει η ίδια!

Δεν εννοώ skin για την προσοψη του κινητού. Αλλάζει μόνο το χρώμα του μεταλλικού σημείου στα ηχεία πάνω και κάτω. Όλη η υπόλοιπη συσκευή μένει η ίδια!

Αα, δεν το χω δει αυτό φιλέ μου

Oneplus 5 - 128GB

παιδες...βγηκε επιτελους το "υπερτατο" στα tempered glasses και σε λογικη τιμη απο nillkin.

Καλυπτει ΟΛΗ την προσοψη οποτε στην ουσια δεν φαινεται οτι το κινητο φοραει κατι απο πανω, και εχει εξαρχης προβλεψη και για την καμπυλη της οθονης περιμετρικα...

Τα ειχε βγαλει μια ιαπωνικη εταιρεια η DEFF αλλα τα δινει πολυ ακριβα, γυρω στα 30$ + μεταφορικα, αλλα πλεον το εβγαλε και η nillkin (που ειναι επαρκως ποιοτικη οπως ξερουμε) και ερχονται με 11-12$ απο ebay!

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=nillkin+nexus+cp&_sop=15

Δε νομιζω οτι υπαρχει λογος πλεον να βαλει κανεις οτιδηποτε αλλο...

παιδες...βγηκε επιτελους το "υπερτατο" στα tempered glasses και σε λογικη τιμη απο nillkin.

Καλυπτει ΟΛΗ την προσοψη οποτε στην ουσια δεν φαινεται οτι το κινητο φοραει κατι απο πανω, και εχει εξαρχης προβλεψη και για την καμπυλη της οθονης περιμετρικα...

Τα ειχε βγαλει μια ιαπωνικη εταιρεια η DEFF αλλα τα δινει πολυ ακριβα, γυρω στα 30$ + μεταφορικα, αλλα πλεον το εβγαλε και η nillkin (που ειναι επαρκως ποιοτικη οπως ξερουμε) και ερχονται με 11-12$ απο ebay!

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=nillkin+nexus+cp&_sop=15

Δε νομιζω οτι υπαρχει λογος πλεον να βαλει κανεις οτιδηποτε αλλο...

Καλό αυτό! Θα μπαίνουν κανονικά μετά οι θήκες όμως ή θα έχουμε καινούρια θεματάκια?

Αυτο λογικα εξαρταται και απο τη θηκη αναλογα με το ποσο εντονα "lips" εχει μπροστα...

Σιγουρα παντως για αυτους που θελουν να το εχουν naked το κινητο και να προστατευουν μονο την οθονη, το tempered glass αυτο ειναι ΤΕΛΕΙΟ.

Αλλα και με τις πιο πολλες θηκες δε πιστυω να υπαρχει θεμα... Δηλαδη προσωπικα σκοπευω να παρω αυτο και μια spigen ultra hybrid, γιατι νομιζω πως ενα τοσο μεγαλο κινητο δε το παιρνει να το μεγαλωσεις ακομα περισσοτερο, αρα με minimal θηκες δε νομιζω να εχεις προβλημα...

Το βασικό ερώτημα είναι μη δημιουργεί πρόβλημα με τον proximity sensor

Oneplus 5 - 128GB

την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει για τυχόν προβλήματα με proximity sensor??

την παράγγειλα σήμερα εγώ.. όταν έρθει θα ποστάρω εντυπώσεις.

Καλα νεα...

ΔΕΝ καλυπτει τον proximity sensor, εχει λιγο μεγαλυτερο ανοιγμα στο πανω ηχειο. Φαινεται αψογο εμφανησιακα!

Εχω παραγγειλει και γω απο προχτες....θα κανει βεβαια 20 μερες+ να ερθει, οποτε μεχρι τοτε δε θα βγαλω τη stock ζελατινα...

https://images.tapatalk-cdn.com/15/05/01/d066a60705e6836b447967d3793ed8bf.jpg

• The title was changed to [Google Nexus 6] Αξεσουάρ