charlie_GR Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) απ'οσο καταλαβα με 100 δεν κανεις τιποτα.... αμα πας εκει που λεει "redeem points" δειχνει σαν επιλογες οτι με 500 παιρνεις -10% εκπτωση και με 1000 μπορεις να παρεις -25%. Κατω απο 500 δεν εχει τιποτα οποτε δε μπορεις να κανεις κατι με τα 100, μονο να τα χρησιμοποιησεις στο να αρχισεις να μαζευεις προς τα 500.... Αυτο που εννοει με το 10$ value ειναι οτι κανονικα για να μαζεψεις τους 100 ποντους θα επρεπε να εχεις ξοδεψει 10$ στο μαγαζι τους και τωρα σου τους δινουν τσαμπα.... αρκετα παραπλανητικη διατυπωση ομως το "10$ value" γιατι φαινεται σα να εννοουν πως με τους 100 ποντους μπορεις να παρεις 10$ εκπτωση (εστω και υπο καποιες συνθηκες, πχ παραγγελια πανω απο 50$ ή οτι αλλο) μαλιστα...ευχαριστω για τη διευκρινιση.πολυ καλες τιμες αλλα χαλια τα shipping costs... ΥΓ μεσα η θηκη απο spigen εχει screen protector?αν και ειδα οτι τις πουλανε ξεχωριστα στο site τους.. Edited June 10, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 μαλιστα...ευχαριστω για τη διευκρινιση.πολυ καλες τιμες αλλα χαλια τα shipping costs... ΥΓ μεσα η θηκη απο spigen εχει screen protector?αν και ειδα οτι τις πουλανε ξεχωριστα στο site τους.. δεν εχουνε screen protector μεσα, αν και μεταξυ μας δε θα το χρησιμοποιουσες... Το tempered glass ειναι μονοδρομος στις τιμες που εχουν φτασει, αφου η αφη ειναι σε αλλο επιπεδο. Οι θηκες της spigen για το συγκεκριμενο κινητο κρινονται απο την κοινοτητα μετριες λειτουργικα. Προσφερουν ΟΚ προστασια (οχι την καλυτερη δυνατη αλλα κοντα) αλλα κυριως κατακρινονται για την αισθηση των πληκτρων. Αυτος ειναι και ο λογος πιστευω που οι τιμες τους πεσανε τοσο γρηγορα χαμηλα και στο amazon αλλα και στο site τους... Εμφανησιακα παντως ειναι μακραν οι πιο ομορφες κατα τη γνωμη μου και γι'αυτο αξιζουν και η slim armor και η ultra hybrid ειδικα στο metal slate χρωμα, αρκει να μην εισαι πολυ ψειρας με τα κουμπια. Προσωπικα εχω την ultra hybrid και ειαμι αρκετα ευχαριστημενος. Η αισθηση των πλαινων κουμπιων ειναι οντως μετρια (αλλα καλυτερη αποσο περιμενα με βαση τα οσα διαβαζα), η προστασια περιμετρικα πολυ καλη και η εμφανηση αψογη. Επισης το διαφανες πισω επιτρεπει να βαλεις και ενα skin αν θες στο κινητο και να φαινεται. Η εμφανιση ειναι υποκειμενικο θεμα, αλλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ειναι οτι πολλες θηκες που προτεινονται ειναι εκτρωματα και χαλανε εντελως τον αρχικο σχεδιασμο του κινητου (οπως η i-blason που αναφερθηκε παραπανω, ή καποιες diztronic που θεωρουνται πολυ καλες). Σεβομαι ομως οτι περαν της υποκειμενικοτητας στο θεμα της εμφανισης, καποιος μπορει να ζυγιζει περισσοτερο τον τομεα λειτουργικοτητα/προστασια απο αυτον της εμφανισης... οποτε ο καθενας κανει τις επιλογες του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Μήπως θυμασαι Και χρόνο παράδοσης μετά Την παραγγελία σου?Το άσχημο είναι ότι η spigen δεν έχει tempered θα χρεωθω που θα χρεωθω τα απαραδεκτα μεταφορικά Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Έχω κι εγώ την ultra hybrid σε metal slate και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, και τα πλήκτρα μια χαρά μου φαίνονται. Αν πάρω δεύτερη θήκη, πάλι Spigen θα είναι. Την πήρα από amazon uk, και έκανε 12 μέρες να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Μήπως θυμασαι Και χρόνο παράδοσης μετά Την παραγγελία σου?Το άσχημο είναι ότι η spigen δεν έχει tempered θα χρεωθω που θα χρεωθω τα απαραδεκτα μεταφορικά παιζει ρολο απο που θα παρεις και με τι τροπο... Εγω ας πουμε ειχα παρει απο amazon.co.uk αλλα ειχα φροντισει να μαζευτουν 3-4 πραγματα που ηθελα να παρω αποκει οποτε και τα μεταφορικα μοιραστηκαν, αλλα και μου εδωσε χωρις παραπανω κοστος UPS Express και ηρθαν σε 1 μερα... ηταν ομως ειδικη περιπτωση οπως καταλαβαινεις. Αν παρεις απο spigen.com να θεωρεις δεδομενες τις 2 εβδομαδες, και μαλλον προς ~3 θα κανει. Αν παρεις απο Ευρωπη περιπου εβδομαδα με 10 μερες ειναι το φυσιολογικο για απλα μεταφορικα Οσον αφορα το tempered glass, μη νομιζεις οτι αν ειχε η spigen θα το επαιρνες. Καλη χρυση αλλα μερικες φορες οι τιμες τους δε παλευονται, και το Glas.tr που προσφερει σε αλλα κινητα εχει τιμη που δεν αγγιζεις (40$ πχ εκανε για το G3 που ειχα παλιοτερα....). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 απο amazon πρεπει ο seller να στελνει ελλαδα. επίσης δε ξερω αν η ιδια η amazon σου κανει πακετο τα 2-3 πραγματακια απο διαφορετικους πωλητες.. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 απο amazon πρεπει ο seller να στελνει ελλαδα. επίσης δε ξερω αν η ιδια η amazon σου κανει πακετο τα 2-3 πραγματακια απο διαφορετικους πωλητες.. οταν οι πωλητες ειναι στο προγραμμα "fulfiled by amazon" οπου στην ουσια το amazon σου πουλαει τα items, τοτε γινεται συνολικο πακετο με οτιδηποτε αλλο παρεις απο πωλητες που ειναι σε αυτο το προγραμμα, αλλα και απο το ιδιο το amazon. Στο amazon.co.uk η spigen.co.uk ειναι τετοιος πωλητης οποτε γινεται συνδιασμος. Συγκεκριμενα εγω αυτην ειχα παρει : http://www.amazon.co.uk/Nexus-Spigen-Cushioned-Bumper-Hybrid/dp/B00OH4HY3G/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1434026132&sr=8-2&keywords=spigen+nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) οταν οι πωλητες ειναι στο προγραμμα "fulfiled by amazon" οπου στην ουσια το amazon σου πουλαει τα items, τοτε γινεται συνολικο πακετο με οτιδηποτε αλλο παρεις απο πωλητες που ειναι σε αυτο το προγραμμα, αλλα και απο το ιδιο το amazon. Στο amazon.co.uk η spigen.co.uk ειναι τετοιος πωλητης οποτε γινεται συνδιασμος. Συγκεκριμενα εγω αυτην ειχα παρει : http://www.amazon.co.uk/Nexus-Spigen-Cushioned-Bumper-Hybrid/dp/B00OH4HY3G/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1434026132&sr=8-2&keywords=spigen+nexus θυμασαι πωλητη? δεν μπορω να κανω bundle nilkin temprered+spigen hybrid PS Btw ευχαριστώ για τις ως τωρα απαντησεις Edited June 11, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 θυμασαι πωλητη? δεν μπορω να κανω bundle nilkin temprered+spigen hybrid το link που σου εχω δωσει ειναι με πωλητη τη Spigen UK store, αλλα FULFILED BY AMAZON. Αυτο σημαινει οτι συνδιαζεται με οτιδηποτε αλλο παρεις με πωλητη το Amazon ή Fulfiled by Amazon. Αρα το προβλημα εγγειται στο οτι το tempered που εχεις βρει ΔΕΝ τηρει αυτες τις προδιαγραφες... Ροχνοντας μια ματια, το Nillkin Amazing H+ υπαρχει και με πωλητη το Amazon αλλα λιγο ακριβοτερα (12.19 λιφες) οποτε εσυ προφανως δεν βαζεις αυτο στο καλαθι, βαζεις τη φτηνοτερη τιμη που ειναι 9.99. Αν επιλεξεις με πωλητη το amazon θα μπει στο καλαθι με συνολικα μεταφορικα... (βεβαια αυτη τη στιγμη ειναι και temprarily out of stock απο το amazon οποτε δε ξερω ποτε θα σου τα στειλουν) Σε καθε περιπτωση ομως δε νομιζω οτι αξιζει αυτο το tempered glass και σε αυτην την τιμη... κατα τη γνωμη μου παρε το Intellipro απευθειας απο Αμερικη οπως συζητουσαμε στην προηγουμενη σελιδα, ή αν πας για Nillkin παρε το CP+ απο ebay....θα σου βγει αρκετα φτηνοτερα και ειναι καλυτερη επιλογη απο το amazing H. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ποια περιοχη μενεις charlie? Γιατι το σκεφτομουνα να παρω μια slim armor απο spigen να την εχω για δευτερη θηκη, και το σκεφτομαι και για ενα Intellipro tempered glass γιατι το nillkin μου βγηκε μετριο.... Αν μενεις Αθηνα θα μπορουσαμε να κανουμε μαζι τις παραγγελιες και να μοιραστουμε τα μεταφορικα... στη Spigen για 2 θηκες ειναι 16$ αρα 8$ ο καθενας μας και οι τιμες των θηκων που συζηταμε ξεφτυλα.... και στην intellipro το tempered εχει 12$ με μια εκπτωσουλα που κανουν, και τα μεταφορικα για 2 κομματια παραμενουν 4$ οποτε 2$ ο καθενας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 θεσσαλονικη βρισκομαι :( Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 θεσσαλονικη βρισκομαι :( ah, δεν εχει νοημα τοτε... Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι να παρεις το intellipro αποδω : http://www.intelliarmor.com/intelliglass-pro-nexus-6-the-smarter-real-glass-screen-protector.html με coupon "intellipro" κανει -20% και βγαινει 12$ και μετα 4$ μεταφορικα, θα σου βγει δηλαδη γυρω στα 14ε τελικη. Αλλιως με 9ε τελικη παιρνεις το Nillkin CP+ απο ebay, πχ εδω : http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-CP-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Moto-Nexus-6-/151669214465?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2350308d01 Αυτα απο tempered glass.... και μετα για θηκη ή το παιρνεις αποφαση οτι θα δωσεις γυρω στα 17ε για τη spigen (τοσο βγαινει και απο Αμερικη τοσο και απο Amazon.co.uk με μεταφορικα, αλλα απο amazon θα σου ερθει πιο γρηγορα) ή ψαχνεις κανενα φιλο απο θεσσαλονικη να το μοιρασετε καπως , ή να μαζεψεις και καναδυο πραγματακια ακομα που μπορει να ηθελες απο amazon.co.uk και να μη πληρωσεις ετσι τσαμπα τα 8ε περιπου μεταφορικα... Αν δε βρεις καποιο τροπο να μοιρασεις τα μεταφορικα παντως, και αν δε θες την απολυτως φτηνοτερη λυση, ισως αξιζει να παρεις 2 θηκες απο spigen.com, και την slim armor, και την ultra hybrid γιατι τουλαχιστον ετσι θα δωσεις 5ε παραπανω αλλα θα εχεις με 22ε , 2 πολυ καλες και ομορφες θηκες να εναλλασεις... Εγω αυτο θα εκανα αν δεν ειχα ηδη την ultra hybrid, αλλα τωρα για να παρω μονο τη slim armor δεν αξιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 ελεγα αυτα να παρω http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Film-For-Motorola-Nexus-6-XT1103-XT1100-/381087411555?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item58ba946d63 http://www.ebay.com/itm/Spigen-Motorola-Google-Nexus-6-Case-Air-Cushion-Ultra-Hybrid-SERIES-/201211908726?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2ed92a1276 βγαινουν καπου στα ~23-24 ευρω Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 για τη θηκη μια χαρα....φαινεται απο ebay δινει λιγο πιο λογικα μεταφορικα... και στην ultra hybrid εχει ιδια τιμη με το site, (ενω στην slim armor καμια σχεση) αλλα για το tempered για 2 ευρω θα προτιμουσα το nillkin που σου εδειξα. Μπορει να μην εκατσε αριστα σε μενα (μπορεις να δεις και το album που εχω ανεβασει πριν καποιες σελιδες) αλλα φοβαμαι οτι αυτο που δεν εχει καν το μαυρο πλαισιο θα κατσει ακομα χειροτερα (το νοημα του μαυρου πλαισιου ειναι οτι περιμετρικα οπου δεν κολλησει καλα λογω καμπυλοτητας της οθονης, ΔΕΝ φαινεται, ενω σε αυτο που εχεις διαλεξει θα φαινεται και θα σε ενοχλει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Το intelliGLASS PRO έχει κάτσει υπεράψογα σε εμένα. Ένα δεύτερο το έψηνα, αλλά κάτι είδα στο xda ότι θα βγάλουν νέα βελτιωμένη έκδοση. Και για Slim armor ψήνομαι, αλλά θέλω τη λευκή και είναι ακριβή, ακούς γαύρε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 ah, δεν εχει νοημα τοτε... Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι να παρεις το intellipro αποδω : http://www.intelliarmor.com/intelliglass-pro-nexus-6-the-smarter-real-glass-screen-protector.html με coupon "intellipro" κανει -20% και βγαινει 12$ και μετα 4$ μεταφορικα, θα σου βγει δηλαδη γυρω στα 14ε τελικη. Αλλιως με 9ε τελικη παιρνεις το Nillkin CP+ απο ebay, πχ εδω : http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-CP-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Moto-Nexus-6-/151669214465?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2350308d01 Αυτα απο tempered glass.... και μετα για θηκη ή το παιρνεις αποφαση οτι θα δωσεις γυρω στα 17ε για τη spigen (τοσο βγαινει και απο Αμερικη τοσο και απο Amazon.co.uk με μεταφορικα, αλλα απο amazon θα σου ερθει πιο γρηγορα) ή ψαχνεις κανενα φιλο απο θεσσαλονικη να το μοιρασετε καπως , ή να μαζεψεις και καναδυο πραγματακια ακομα που μπορει να ηθελες απο amazon.co.uk και να μη πληρωσεις ετσι τσαμπα τα 8ε περιπου μεταφορικα... Αν δε βρεις καποιο τροπο να μοιρασεις τα μεταφορικα παντως, και αν δε θες την απολυτως φτηνοτερη λυση, ισως αξιζει να παρεις 2 θηκες απο spigen.com, και την slim armor, και την ultra hybrid γιατι τουλαχιστον ετσι θα δωσεις 5ε παραπανω αλλα θα εχεις με 22ε , 2 πολυ καλες και ομορφες θηκες να εναλλασεις... Εγω αυτο θα εκανα αν δεν ειχα ηδη την ultra hybrid, αλλα τωρα για να παρω μονο τη slim armor δεν αξιζει... Φιλέ osfp είμαι απο Αθήνα και θέλω και εγώ tempered αν δεν εχεις κανει παραγγελία πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Βλεπω να γίνεται ομαδική παραγγελία... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Επειδη εχω ηδη βαλει nillkin το οποιο λειτουργικα ειναι πολυ καλο απλα εχω ελαχιστο Halo στο κατω μερος, σκοπευα να παρω αλλο ενα αλλα για να το εγκαταστησω μετα τις διακοπες.....αφου καλυτερα να φαει τη φθορα της παραλιας το nillkin. Οποτε δε βιαζομαι, και αφου λενε οτι θα βγαλουν νεο revision αυτοι της intelliarmor, θα περιμενω να το παρω αργοτερα προς τελος καλοκαιριου. Αν ομως το θες Astreapower, χτυπα ενα μονος σου ρεσυ μονο 4$ ειναι τα μεταφορικα, και ηδη σου κοβει 3$ αυτην την εποχη με το κουπονι -20% ....δεν υπαρχει σοβαρο κερδος απο "ομαδικη" παραγγελια. Για τις spigen ομως, Stefan_city ή οποιος αλλος, αν καποιοι θελετε να παρετε θα ειχε ενδιαφερον μια ομαδικη αφου υπολογιζοντας τωρα τα μεταφορικα βγαινει περιπου ανα κομματι : 1 κομματι : 14$ 2 κομματια : 9$ 3 κομματια : 7$ 4 κομματια : 5$ (με +1.5$ παει σε courier express) 5 κομματια : 5$ αλλα με courier express Οποτε ειδικα αυτη τη spigen slim armor metal slate με τα 4.99$ (αλλα και οποια αλλη εχει καλη τιμη) αν μαζευτουμε καποιοι αξιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Εγώ είμαι μέσα για slim armor αν μαζευτούμε. Βέβαια θέλω τη λευκή, που έχει 11.99$, αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Ξέρουμε σε σχέση με την ultra hybrid, αν είναι πιο ογκώδες και πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Πολύ καλή θήκη η supcase(μόλις παρέλαβα). Καλό πλαϊνό grip, ελαφριά και δεν προσθέτει όγκο , ούτε χαλάει την αισθητική του κινητού με το frosted back. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Πολύ καλή θήκη η supcase(μόλις παρέλαβα). Καλό πλαϊνό grip, ελαφριά και δεν προσθέτει όγκο , ούτε χαλάει την αισθητική του κινητού με το frosted back. πότε την παράγγειλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) πότε την παράγγειλες? ίδια μέρα με σένα:) έχω καλές σχέσεις με τον ταχυδρόμο όμως και όλα τα δέματα μου, δεν καθυστερούν καθόλου στα ΕΛΤΑ:happy: Θα ανέβαζα photos, αλλά η μόνη κάμερα που έχω σπίτι αυτή τη στιγμή είναι μια web 1.3 mp και την αδικεί τελείως.Εμένα μου άρεσε πολύ, απ' όλες τις απόψεις, πες κι εσύ γνώμη όταν παραλάβεις... edit:περιμένω ακόμη ένα otg flash drive και ένα φθηνό tempered που μου το σύστησε φίλος.Αν κάνει δουλειά, ενημερώνω φυσικά:) Edited June 15, 2015 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 ίδια μέρα με σένα:) έχω καλές σχέσεις με τον ταχυδρόμο όμως και όλα τα δέματα μου, δεν καθυστερούν καθόλου στα ΕΛΤΑ:happy: είχα και εγώ κάτι σημειώματα για δέματα. ελπίζω να είναι η θήκη σε ένα από αυτά. thanks για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Bάλτε καμία φωτογραφία με τη πρώτη ευκαιρία να τη δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και περασμένη στη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Σε άσπρο τηλέφωνο με πλαϊνό μαύρο, που δεν είχα δει πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts