hara75gr Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλή χρόνια, τι layer είναι αυτό που έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 H Navbar είναι το layer (Navigate) , το υπόλοιπο θεμα ειναι απ το Layer (DropUI) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Έχουμε και λέμε... Στοκ rooted Franko kernel r40 Supersu 2.65 Ολα ανοιχτά Wifi, 4g, 3 email με push +6 εφαρμογές με τα notification, location κανονικά ανοιχτά σε υψηλή ακρίβεια. Καλή χρονιά σε όλους. Εξαιρετικοί χρόνοι πάντως, δεν έχω πλησιάσει ποτέ σε τέτοιους χρόνους. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά... 2η Μέρα με τον Franco kernel Ίδια χρήση όπως και εχθές. Έχει ξεφύγει ο Franco, έχοντας δοκιμάσει και τεστάρει όλους τους kernel που παίζουν. Edited January 2, 2016 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Ουάου. Πως το έκανες αυτό; Με τι χρήση είναι; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Ουάου. Πως το έκανες αυτό; Με τι χρήση είναι; Κοίτα στο προηγούμενο ποστ μου + πολύ Facebook και πολύ Browsing καμιά Ώρα ομιλία και κάνα 15λεπτο παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εντυπωσιακό πραγματικά!! Μπορώ να τον φλασάρω απευθείας πάνω από τον elementalX; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εντυπωσιακό πραγματικά!! Μπορώ να τον φλασάρω απευθείας πάνω από τον elementalX; Οχι πανω απ τον Elemental... καλο ειναι να φλασαρεις dirty την rom απο πανω για να φυγει ο Elemental ,μετα φλασαρεις τον Franco και τελευταίο το Supersu 2.65 ,κάνεις wipe cashe+dalvic και reboot . Υπόψιν... αν δεν εχεις Supersu 2.60 και πανω που σημαίνει οτι εισαι χωρίς Systemeless Root ,πρέπει να μπεις στο supersu να πας στης ρυθμίσεις και κατω κατω και θα κάνεις πλήρη κατάργηση πρόσβασης root , μετά ολη την υπόλοιπη διαδικασία με τα φλασαρισματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Θα flashαρω με clean install την επόμενη stable Cataclysm και μετά τον franco. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Θα flashαρω με clean install την επόμενη stable Cataclysm και μετά τον franco. Ακόμα καλύτερα ετσι... Οτι χρειαστείς άλλο πες :);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Κοίτα στο προηγούμενο ποστ μου + πολύ Facebook και πολύ Browsing καμιά Ώρα ομιλία και κάνα 15λεπτο παιχνίδι. Φωτεινότητα ποσο %? Μηδενίζουν τα ποσοστά όταν το βγάζεις από τον φορτιστή; Πολύ εντυπωσιακά τα νούμερα!!! Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Φωτεινότητα ποσο %? Μηδενίζουν τα ποσοστά όταν το βγάζεις από τον φορτιστή; Πολύ εντυπωσιακά τα νούμερα!!! 50% χωρίς προσαρμοστική φωτεινότητα ,το βγαζω οταν η μπαταρια παει 100% οποτε εχει μηδενίσει όπως και να έχει . Edited January 3, 2016 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Χάρη αν φλασαρει 2.65 ή 2.64 πάλι σύστεμ Ρουτ θα του βάλει ως default για να εγκαταστήσει systemless χρειάζονται κάποιες εντολές στον terminal emulator η εναλλακτικά μέσω twrp στο advanced Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Χάρη αν φλασαρει 2.65 ή 2.64 πάλι σύστεμ Ρουτ θα του βάλει ως default για να εγκαταστήσει systemless χρειάζονται κάποιες εντολές στον terminal emulator η εναλλακτικά μέσω twrp στο advanced ώπα προσοχή εδώ...κάπου μπερδεύτηκες...v2.66 πλέον και όλα οκ!:) Root without modifying /system: If you are coming from a SuperSU 2.60 system-less install, or were not rooted at all, then you can just flash the ZIP without any special prior instructions. If on Android 6.0 or Samsung 5.1, the ZIP installer will install SuperSU in systemless mode and patch the boot image. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Αν μπερδευτηκα κάπου θα είναι αν δεν ισχύουν τα ίδια στο 6 και στο 6p οπότε ζητώ συγνώμη σε κάθε άλλη περίπτωση από τον 2.64 και μετά υπάρχει ένα universal zip για system και systemless αν το φλασαρεις όπως είναι σου εγκαθιστά το system root αλλιώς πρέπει να γράψεις εντολή στο terminal emulator major change in setup is that the ZIP installer will try to detect 6.0 firmwares that can be rooted*without*doing a systemless install. In other words, a root that modifies only /system, but not the boot image. If this is possible, the installer will install into /system (unless you override via "echo SYSTEMLESS=true>>/data/.supersu"). Edited January 3, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 50% χωρίς προσαρμοστική φωτεινότητα ,το βγαζω οταν η μπαταρια παει 100% οποτε εχει μηδενίσει όπως και να έχει . Μια χαρά. Τόση διαφορά αυτός ο κέρνελ; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Μια χαρά. Τόση διαφορά αυτός ο κέρνελ; Κάνω την ιδια παντα χρήση σε ολα τα σεταρισματα που δοκιμάζω , αυτους τους χρόνους μου τους έδωσε μονο το σετ (Stock +Franco), γιαυτό και το ανέβασα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Νέα έκδοση 6.0.1 (MMB29S) https://dl.google.com/dl/android/aosp/shamu-mmb29s-factory-fc7b590e.tgz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Τι διαφορές έχει; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Τι διαφορές έχει; Οπτικά καμία Μάλλον έχει μόνο bug & security fixes Bootloader και radio είναι ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 όντας ρουτ, γνωρίζετε πως μπορούμε να κάνουμε battery calibration ? Επειδή φλασάρισμα στο φλασάρισμα, όταν φτάνει το 5-7% κλέινει αμέσως με ένδειξη 0%, πράγμα που υποθέτω σημαίνει πως την έχω φθήρει κατά περίπου 7%. Δοκίμασα με κατι battery calibration apps αλλα δεν κατάφερα να μηδενίσω την διαφορά και να εμφανίσω την πραγματική ποσότητα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 όντας ρουτ, γνωρίζετε πως μπορούμε να κάνουμε battery calibration ? Επειδή φλασάρισμα στο φλασάρισμα, όταν φτάνει το 5-7% κλέινει αμέσως με ένδειξη 0%, πράγμα που υποθέτω σημαίνει πως την έχω φθήρει κατά περίπου 7%. Δοκίμασα με κατι battery calibration apps αλλα δεν κατάφερα να μηδενίσω την διαφορά και να εμφανίσω την πραγματική ποσότητα. Νομίζω κανένα κινητό δεν αφήνει την μπαταρία να πέσει στο 0% για να την προστατέψει. Όλα μου τα κινητά έκλειναν γύρω στο 5% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Νομίζω κανένα κινητό δεν αφήνει την μπαταρία να πέσει στο 0% για να την προστατέψει. Όλα μου τα κινητά έκλειναν γύρω στο 5% Ακριβως ετσι... Και εμένα στο 5% κλείνει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εμένα κλείνει στο 10% περίπου. Και 15% κάποιες φορές. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εμένα κλείνει στο 10% περίπου. Και 15% κάποιες φορές. 15%;;;; είσαι με Custom rom; και αν ναι με ποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts