msdxgr Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Και η Exodus πάει μπάλα ωραία ρομ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Πω πω σφεντόνα η PureNexus... αισθητή διαφορά με Euphoria, μου θύμισε αυτή την αίσθηση που είχα με στοκ όταν το άνοιξα για πρώτη φορά που είναι σαν να μπερδέυεται επειδή πηγαίνει πιο γρήγορα απ'τον εαυτό του! (φοβερή περιγραφή :lol: ) Βάλε του και έναν hells core kernel να πάρει κι άλλο :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 offtopic (επειδή το topic με τα αξεσουάρ έχει ψοφήσει): παίζει από Ελλάδα quick charger για πρίζα αυτοκινήτου?? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 offtopic (επειδή το topic με τα αξεσουάρ έχει ψοφήσει): παίζει από Ελλάδα quick charger για πρίζα αυτοκινήτου?? Όλοι παρακολουθούμε και τα αξεσουάρ αλλά όταν δεν χρειάζεται κάποιος κάτι δεν γράφει εκεί και αυτό δεν σημαίνει ότι το topic έχει "ψοφήσει". Στην ερώτηση σου, πάρε έναν με 2Α ρεύμα εξόδου και είσαι οκ. Για οτιδήποτε άλλο συνεχίζουμε στο κατάλληλο θέμα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα ...ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί ή πίσω camera ...όπως και το φλασ...επίσης έχει εξαφανιστεί και το ειοκονειδιο για τον φακό...να κάνω επαναφορά ??ευχαριστώ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Βάλε του και έναν hells core kernel να πάρει κι άλλο :) Έβαλα lean μιας κ ειχα καλη εμπειρία από παλιά κ μου αρεσε το χρωματικο προφιλ που ειχε ετοιμο, με τον hells δεν εχω καταλάβει γιατί δεν τον βρίσκω στο (original) / android development στο xda οπότε τον παράτησα. Μπορεί να τον δοκιμάσω όμως αν φλασάρεται απλά πάνω από lean χωρίς factory reset Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Με PureNexus είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον στοκ kernel, ειδικά από SOT. Και το βασικότερο, η οθόνη όταν σε καλεί κάποιος ανοίγει σε κλάσματα (με τον Hells είχα μικρή καθυστέρηση). Πάντως - χωρίς να τον έχω δοκιμάσει - στο θέμα του PureNexus αναφέρουν πολύ καλά λόγια και για τον Despair. Edited September 9, 2015 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Έβαλα lean μιας κ ειχα καλη εμπειρία από παλιά κ μου αρεσε το χρωματικο προφιλ που ειχε ετοιμο, με τον hells δεν εχω καταλάβει γιατί δεν τον βρίσκω στο (original) / android development στο xda οπότε τον παράτησα. Μπορεί να τον δοκιμάσω όμως αν φλασάρεται απλά πάνω από lean χωρίς factory reset Hells kernel https://plus.google.com/u/0/communities/115269166678032690242 Περνάς ξανά την rom με dirty flash και βάζεις τον kernel που θέλεις ,δεν χρειάζεται full wipe . Edit, :Καμία ιδέα για καλή rom με cm theme engine έχουμε? Εκτός από benzo γιατί έχει ψιλοκοκηματα, και η teamOs που έβαλα της λείπουν ακόμα αρκετά πράγματα. Edited September 11, 2015 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 offtopic (επειδή το topic με τα αξεσουάρ έχει ψοφήσει): παίζει από Ελλάδα quick charger για πρίζα αυτοκινήτου?? ελλάδα μάλλον όχι, αλλά μπορείς να πάρεις από άμαζον εγώ πήρα αυτόν εδώ, 10 λίρες http://www.amazon.co.uk/dp/B00WWPGB2C (το άμαζον επειδή έχει appstore οι αγορές από το οποίο επιτρέπονται με κάρτες, μπορεί και σε χρεώνει και για άλλα προϊόντα) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγήκε νέο built, LMY48M (παραμένει 5.1.1) Εμφανισιακά δεν αλλάζει τίποτα, έχει μόνο διορθώσεις ασφαλείας Το image εδώ: https://developers.google.com/android/nexus/images#shamu Bootloader και Radio είναι ίδια (αρκούν boot.img και system.img) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 H Pure Nexus εχει dt2w? επίσης ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για root + image back up ? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 H Pure Nexus εχει dt2w? επίσης ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για root + image back up ? 1) Έχει ναι, το ενεργοποιείς μέσω Kernel Adiutor (το κατεβάζεις από Play Store). 2) Wugs Nexus toolkit για root. Και μετά μέσω TWRP παίρνεις nandroid backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) tnx bill_viper για notification απλα Light flow μεσω οδηγου το εκανε κανεις? works? http://forum.xda-developers.com/nexus-6/general/led-speaker-confirmed-t2947625/page42 Edited September 14, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 tnx bill_viper για notification απλα Light flow μεσω οδηγου το εκανε κανεις? works? http://forum.xda-developers.com/nexus-6/general/led-speaker-confirmed-t2947625/page42 Έχει η pure nexus επιλογές για το led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 tnx bill_viper για notification απλα Light flow μεσω οδηγου το εκανε κανεις? works? http://forum.xda-developers.com/nexus-6/general/led-speaker-confirmed-t2947625/page42 Ναι, με αγορασμένο το LightFlow λειτουργεί κανονικά και το led blinking. Η PureNexus υποστηρίζει led notifications αλλά με solid led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Ναι, με αγορασμένο το LightFlow λειτουργεί κανονικά και το led blinking. Η PureNexus υποστηρίζει led notifications αλλά με solid led. Εφοσον η Pure Nexus εχει double tap & led notification (αν δεν ασχοληθω με light flow)...λεω να το επιχειρησω ευχαριστω για τις απαντησεις σας Edited September 15, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Εφοσον η Pure Nexus εχει double tap & led notification (αν δεν ασχοληθω με light flow)...λεω να το επιχειρησω ευχαριστω για τις απαντησεις σας Do it, έχοντας δοκιμάσει πάνω από 30 roms είναι υπερβολικά σταθερή (με τον stock kernel) και πολύ πολύ γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Do it, έχοντας δοκιμάσει πάνω από 30 roms είναι υπερβολικά σταθερή (με τον stock kernel) και πολύ πολύ γρήγορη. τNx bill_viper Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Εφοσον η Pure Nexus εχει double tap & led notification (αν δεν ασχοληθω με light flow)...λεω να το επιχειρησω ευχαριστω για τις απαντησεις σας Δεν χρειάζεσαι πάντως custom rom ή custom kernel για όλα αυτά Με root και το Nexus 6 Double Tap to Wake (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codechron.n6doubletapunlock) και το Lightflow, είσαι έτοιμος Για sleep, μια καλή λύση είναι να βάλεις το εικονίδιο του Screen Off and Lock (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock) κάτω στο dock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Δεν χρειάζεσαι πάντως custom rom ή custom kernel για όλα αυτά Με root και το Nexus 6 Double Tap to Wake (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codechron.n6doubletapunlock) και το Lightflow, είσαι έτοιμος Για sleep, μια καλή λύση είναι να βάλεις το εικονίδιο του Screen Off and Lock (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock) κάτω στο dock ενδιαφερον...! Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παιδιά κάποιον εύκολο γρήγορο τρόπο για ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παιδιά κάποιον εύκολο γρήγορο τρόπο για ροοτ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2947452 Και όχι μόνο για root, αλλά και πολλά άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καμιά καλή rom έχουμε στα υπόψιν ;εκτός από τις συνηθισμένες . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καμιά καλή rom έχουμε στα υπόψιν ;εκτός από τις συνηθισμένες . Μιχάλη το παράτησα το άθλημα. Κουράστηκα από τα συνεχή φλασαρισματα και πλέον έχω δέσει τον γάιδαρο μου με την PureNexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ένα δίκιο το έχεις, όλες πάνω κάτω το ίδιο είναι. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) Μιχάλη το παράτησα το άθλημα. Κουράστηκα από τα συνεχή φλασαρισματα και πλέον έχω δέσει τον γάιδαρο μου με την PureNexus. +1 Τοσο σταθερή και γρήγορη. Απροβληματιστη σε όλα. Ας βγάζει και ένα update το δίμηνο δεν την αλλάζω Edited September 24, 2015 by narta Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts