Jump to content

[Google Nexus 6] Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πέρασα lk 11.1 . Θα περιμένω να δω πως θα παει με αυτόν. Να κάνω και μια ερώτηση, ίσως και χαζή. Αν περάσω τον no force encryption kernel και κάνω factory reset θα είναι Non encrypted μετά?

Αν κάνεις factory reset, λογικά θα είναι unencrypted, ανεξαρτήτως kernel

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν κάνεις factory reset, λογικά θα είναι unencrypted, ανεξαρτήτως kernel

Μα πως? αφού απο default ειναι encrypted, αν κάνω factory reset δίχως κάποια αλλαγή πως θα γίνει unencrypted?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Εγώ είχα κάνει wipe data και έγινε unecrypted. Η επιλογή είναι στο recovery, ακριβώς πάνω και δεξιά από το factory reset. Αν κάνει το wipe data από το advanced wipe δεν κάνει τίποτα. Απλά να ξέρεις θα σβήσουν κυριολεκτικά όλα. Και το internal storage. Όλα!

ΥΓ. Δεν θα δεις διάφορες, νομίζω δεν αξίζει τον κόπο. Περισσότερο ψυχολογικό είναι.

Εγώ είχα κάνει wipe data και έγινε unecrypted. Η επιλογή είναι στο recovery, ακριβώς πάνω και δεξιά από το factory reset. Αν κάνει το wipe data από το advanced wipe δεν κάνει τίποτα. Απλά να ξέρεις θα σβήσουν κυριολεκτικά όλα. Και το internal storage. Όλα!

ΥΓ. Δεν θα δεις διάφορες, νομίζω δεν αξίζει τον κόπο. Περισσότερο ψυχολογικό είναι.

Κοίταξε, σε επίπεδο επεξεργαστικής επιβάρυνσης είναι δεδομένο πως κουράζει λιγότερο την CPU, αλλά μόνο για αυτό δεν θα κανω wipe. Έρχεται από μέρα σε μέρα η 5.1 και τότε αφού θα πέσει φορματ θα του κάνω και un encrypt

Oneplus 5 - 128GB

Δεν έχω κάτι σχετικό υπόψη μου.

Από μπαταρία/σταθερότητα κομπλέ; Διαβάζω αρκετά θεματάκια με το wifi.

κανενα προβλημα

Vamos Aris

Καινουργιος Franco (r12) οποιος τον εβαλε παντως ειχε πολλα bug και reboots
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

O Franco kernel υποστηρίζει Swipe gestures?

(swipe to wake, swipe to sleep)

Άσε καλύτερα, lean 1.12 φρέσκος φρέσκος κ το τηλέφωνο πετάει.

Ρε παιδιά μια χάρη, όποιος δοκιμάζει custom roms μπορεί να μου πει ποιές υποστηρίζουν custom tiles? Και συγκεκριμένα αν μπορούν να βάλουν Data on/off και 2g/4g toggle εκεί.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με τον μαμά κερνελ της du δεν νιώθω την αναγκη να βάλω άλλον

Ρε παιδιά μια χάρη, όποιος δοκιμάζει custom roms μπορεί να μου πει ποιές υποστηρίζουν custom tiles? Και συγκεκριμένα αν μπορούν να βάλουν Data on/off και 2g/4g toggle εκεί.

Με chroma που είμαι εγώ, δεν γίνεται να αλλάξεις απευθείας 2g/3g.Σχετικά όμως με τα δεδομένα, γίνεται και χωρίς custom rom απλα πρέπει να πατήσεις στο notification center πάνω στον πάροχο σου ,και στο παράθυρο που σου ανοίγει πάνω δεξιά λέει δεδομενα,αλλά λογικά το ξέρεις αυτό.Δεν γίνεται ταχύτερα ούτε με custom rom.

Ούτε με du liquidsmooth και validus που είχα κατά καιρούς εγώ γίνεται

Ναι το stock tile το ξέρω αλλά έψαχνα για κάτι άμεσο όπως σε παλιότερες συσκευές. Αυτές οι τροποποιήσεις γινόντουσαν μέσω xposed μάλλον γιαυτό δεν είναι ακόμα διαθέσιμες πουθενά. Οπότε μένω με στοκ για την ώρα.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Μην ταλαιπωρείσαι με τα tiles

Βάλε το Power Toggles (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc) και βάλε ένα widget στην Home Screen με όλα τα Toggles που θες (data, wifi, bt, gps, sound, etc)

Μην ταλαιπωρείσαι με τα tiles

Βάλε το Power Toggles (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc) και βάλε ένα widget στην Home Screen με όλα τα Toggles που θες (data, wifi, bt, gps, sound, etc)

Power Toggles, τι μου θύμισες τώρα... Η λύση σε συσκευές που δεν γινόταν με τίποτα να τροποποιήσεις το notification bar. Σε Nexus όμως, τον άρχοντα του customization να έχεις power toggles για custom tiles είναι απλά ανεπίτρεπτο! Έλλειψη αξιοπρέπειας ρε παιδί μου!! Εδώ (βλέπε προηγούμενα Nexus) τα πάντα γίνονται με mods όχι με apps/widgets. Αυτή είναι η φιλοσοφία. :p

ΥΓ. Πέρα από την πλάκα, αυτή τη στιγμή είναι η μόνη λύση το ξέρω, αλλά θα περιμένω.

Power Toggles, τι μου θύμισες τώρα... Η λύση σε συσκευές που δεν γινόταν με τίποτα να τροποποιήσεις το notification bar. Σε Nexus όμως, τον άρχοντα του customization να έχεις power toggles για custom tiles είναι απλά ανεπίτρεπτο! Έλλειψη αξιοπρέπειας ρε παιδί μου!! Εδώ (βλέπε προηγούμενα Nexus) τα πάντα γίνονται με mods όχι με apps/widgets. Αυτή είναι η φιλοσοφία. :p

ΥΓ. Πέρα από την πλάκα, αυτή τη στιγμή είναι η μόνη λύση το ξέρω, αλλά θα περιμένω.

Αναφέρεστε σε κάτι του στυλ notification toggle ?

Oneplus 5 - 128GB

Αναφέρεστε σε κάτι του στυλ notification toggle ?

Toggles για διάφορες λειτουργίες, όχι κατεβάζοντας το notification bar, αλλά έχοντάς τα σαν εικονίδια στην Home Screen.

Π.χ. κάτι τέτοιο:

2012-09-14-12-52-31.png

Για μένα το widget του Power Toggles είναι καλύτερο από οποιαδήποτε προσαρμογή των tiles γιατί είναι πιο άμεσο

ΑΑααααα.. Με τίποτα παιδιά... δε θέλω να τρώει χώρο από την οθόνη μου toggles. Χρησιμοποιώ για τα πιο συχνά τα notification toggles και τα υπόλοιπα τα καλύπτει η μαμά.. Βέβαια αναμένουμε και xposed επιτέλους για να παίξουμε όπως πρέπει

Oneplus 5 - 128GB

ΑΑααααα.. Με τίποτα παιδιά... δε θέλω να τρώει χώρο από την οθόνη μου toggles. Χρησιμοποιώ για τα πιο συχνά τα notification toggles και τα υπόλοιπα τα καλύπτει η μαμά.. Βέβαια αναμένουμε και xposed επιτέλους για να παίξουμε όπως πρέπει

Σε κάθε περίπτωση, όλα καλύπτονται κάπως, στην χειρότερη πηγαίνοντας στα Settings

To θέμα είναι ποια λειτουργικότητα είναι πιο γρήγορη

Το power toggles έχει πάρα πολλά toggles όπως Wifι, Mobile Data, BT, NFC, Hotspot, Data Sync, Brightness, Volume Toggle, Volume Slider, Screen Always On, Screen AutoRotate, Shutdown Menu, App shortucts και γενικά ότι μπορείς να φανταστείς

Και είναι βολικό να τα έχεις στο home screen

Βέβαια δεν τα βάζεις όλα τα toggles, διαλέγεις τα 8 που θεωρείς πιο σημαντικά και μπαίνουν σε μια γραμμή

Ειδικά στο nexus 6 που έχει μεγάλη οθόνη που χωράνε 6 γραμμές, δεν είναι σπουδαίο να έχεις μια γραμμή με toggles

Βέβαια όλα είναι θέμα γούστου και περί ορέξεως ...

O Franco kernel υποστηρίζει Swipe gestures?

(swipe to wake, swipe to sleep)

Οχι ο Franco δεν υποστηρίζει κανένα swipe gesture

Με Franco r13 όλα οκ εδώ και δυο μέρες, τον βλέπω λίγο καλυτερο απο τον r11.

Πως ενεργοποιείται το DT2W?

Πηγαίνω στην εφαρμογή FKU στο μενού αριστερά, Kernel Settings, τσεκάρω το Double tap to wake, δείχνει enabled, κάνω reboot για να το πάρει, αλλά δεν δουλεύει, και μετά όταν ξαναπάω στην εφαρμογή δείχνει disabled

Μην κανεις reboot τσεκαρε απλα την επιλογη σε καθε rebοοt θα απενεργοποιητε

Μην κανεις reboot τσεκαρε απλα την επιλογη σε καθε rebοοt θα απενεργοποιητε

Thanks, μετά κατάλαβα ότι το checkbox είναι για set on boot και όχι για enable/disable

Μερικές φορές για το DT2W δεν λειτουργεί με την πρώτη αλλά θέλει και μια δεύτερη για να ανοίξει

Ξέρεις αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που αυξάνει ίσως την ευαισθησία αναγνώρισης του double tap?

Edited by Nikos2k5

Σε εμενα θελει και μια τριτη καμια φορα ,υπαρχει και μια τροποποιημενη εκδοση του Franco με stw και sts που δειχνουν τα gestures να δουλευουν καλυτερα θα την βρεις στο op της chroma στο xda

• The title was changed to [Google Nexus 6] Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις