kage Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 http://www.worldlingo.com/en/products_services/worldlingo_translator.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Για το λεμόνι είχε κάνει μια φίλη μου πριν λίγες μέρες μια εργασία τέτοια. Αν σε ενδιαφέρει να τη ρωτήσω τα links. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 δεν έχω να χάσω κάτι Ιωάννα, αν δε σου κάνει κόπο μάθε τα links. :) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Kalimera, Paw prwti lykeiu kai xreiazomai epigontos ergasia texnologias. Exume ena trelo kathigiti pu miazi me pithiko. An ton eixe dei o darvinos tha eixe anaptyxei tin theoria tu poly pio grigora. Telos panton mas zitise 20-30 selides kai dn exw vrei akoma thema. An exete kamia etimi ergasia tha voithusate ypervolika poly alliws doste kanena kalo link. Gia thema skeytomun gia to CERN kai tus epitaxyntes swmatidiwn ti lete? Euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Kalimera, Paw prwti lykeiu kai xreiazomai epigontos ergasia texnologias. Exume ena trelo kathigiti pu miazi me pithiko. An ton eixe dei o darvinos tha eixe anaptyxei tin theoria tu poly pio grigora. Telos panton mas zitise 20-30 selides kai dn exw vrei akoma thema. An exete kamia etimi ergasia tha voithusate ypervolika poly alliws doste kanena kalo link. Gia thema skeytomun gia to CERN kai tus epitaxyntes swmatidiwn ti lete? Euxaristw http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=50205 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 po ki ego eixa kanei mia ergasia thimamai gia ta pc !! alla dustuxos dn thn exo krathsei!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 http://www.myphone.gr/forum/policy.php Δημιουργία Θέματος στο Forum Το μέλος που επιθυμεί να δημιουργήσει ένα νέο θέμα συζήτησης, οφείλει αρχικά να ελέγξει (π.χ. με την χρήση της αναζήτησης) αν κάποιο άλλο μέλος του forum έχει ήδη δημιουργήσει παρόμοιο θέμα. Εφόσον εντοπιστεί κάποιο σχετικό θέμα, το μέλος θα πρέπει να δημοσιεύσει το μήνυμά του στο ήδη υπάρχον και να μην προβεί στη δημιουργία νέου. Ο τίτλος ενός θέματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός και να καθιστά με απόλυτη σαφήνεια τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου θέματος. Για παράδειγμα, τίτλοι όπως «Επείγον!», «Πρόβλημα», «Βοήθεια!», «Ερώτηση» κ.α. δεν γίνονται αποδεκτοί. killing_you2 και iassael τα θέματά σας (που παρεπιπτόντως αποτελούσαν παράβαση των 2 παραπάνω Ο.Π.Χ.) ενώθηκαν με το γενικό για τις εργασίες. Παρακαλείστε να είστε πιο προσεκτικοί. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 δεν έχω να χάσω κάτι Ιωάννα, αν δε σου κάνει κόπο μάθε τα links. :) Τα links δεν τα έχει κρατήσει. Δώσε μου αν θέλεις το mail σου να σου στείλω ολόκληρη την εργασία :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 ta links θα μου ήταν ποιό χρήσιμα μιας και το Λεμόνι δεν είναι λαχανικο Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Λοιπόν παιδιά έχω τελειώσει μια εργασία και αυτό που μου έχει απομήνει είναι η μετάφραση μιάς μικρής παραγράφου. Αν και καταλαβαίνω πάνω κάτω τι λέει στην ακριβή μετάφραση κάνω αρκετά λάθη... Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει μιας και παραδιδω αύριο το πρωί..:O This story has been floating around the information technology industry for 20-some years. It's probably apocryphal, but for those of us in the business, it's entirely plausible. Why? Because episodes like this happen all the time. Last October, for instance, the giant British food retailer J Sainsbury PLC had to write off its US $526 million investment in an automated supply-chain management system. It seems that merchandise was stuck in the company's depots and warehouses and was not getting through to many of its stores. Sainsbury was forced to hire about 3000 additional clerks to stock its shelves manually. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Λοιπόν παιδιά έχω τελειώσει μια εργασία και αυτό που μου έχει απομήνει είναι η μετάφραση μιάς μικρής παραγράφου. Αν και καταλαβαίνω πάνω κάτω τι λέει στην ακριβή μετάφραση κάνω αρκετά λάθη... Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει μιας και παραδιδω αύριο το πρωί..:O This story has been floating around the information technology industry for 20-some years. It's probably apocryphal, but for those of us in the business, it's entirely plausible. Why? Because episodes like this happen all the time. Last October, for instance, the giant British food retailer J Sainsbury PLC had to write off its US $526 million investment in an automated supply-chain management system. It seems that merchandise was stuck in the company's depots and warehouses and was not getting through to many of its stores. Sainsbury was forced to hire about 3000 additional clerks to stock its shelves manually. Αυτή η ιστορία έχει επιπλεύσει γύρω από τη βιομηχανία τεχνολογίας πληροφοριών για 20-μερικά έτη. Είναι πιθανώς απόκρυφο, αλλά για εκείνους μας στην επιχείρηση, είναι εξ ολοκλήρου εύλογο. Γιατί; Επειδή τα επεισόδια όπως αυτό συμβαίνουν όλη την ώρα. Τον περασμένο Οκτώβριο, παραδείγματος χάριν, το γιγαντιαίο βρετανικό PLC λιανοπωλητών j Sainsbury τροφίμων έπρεπε να γράψει μακριά στις ΗΠΑ του την επένδυση $526 εκατομμυρίων σε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης ανεφοδιασμός-αλυσίδων. Φαίνεται ότι τα εμπορεύματα κολλήθηκαν στις αποθήκες και τις αποθήκες εμπορευμάτων της επιχείρησης και δεν φτάνω σε πολλά από τα καταστήματά του. Το Sainsbury αναγκάστηκε να μισθώσει περίπου 3000 πρόσθετους υπαλλήλους για να εφοδιάσει τα ράφια του με το χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Αν και είναι υποθέτω απο πρόγραμα, καλή η προσπάθεια φίλε μου!:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Άντε, επειδή είμαι στις καλές μου σήμερα, έχω μια εργασιούλα 12 σελίδων σε Ppoint με θέμα ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ. Τίποτε το ιδιαίτερο βασικά, γράφει για τους τύπους ρομπότ, τις εφαρμογές τους κλπ αηδίες. Τη θέλεις; Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Καλημέρα παιδάκιααααα!!!!Έχω αναλάβει μία εργασία με θέμα:"Ρήξη πρόσθιου χιαστού,πλάγιου μηνίσκου και πλάγιων συνδέσμων" αν μπορεί κανένας που ασχολείτε με ιατρονοσηλευτικά και μπορεί να μου δώσει καμμία παραπάνω πληροφορία πμ me!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Καλημέρα παιδία, έχω μια εργασία για μετά το πάσχα με τίτλο " ιστορία της νέας σμύρνης" Έχω googlάρει αρκετά αλλά δεν έχω βρει κάτι. :( κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlofa Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓK ΠΛΑΝ?SOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 production,marketing,finance anyone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouk1 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Αν ξέρει κανεις απο jasper κ multisim ας επικοινωνήσει. Ευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 οποιος εχει καμια πληροφορια σχετικα με το <ο υπολογιστης στον αθλητισμο> ας μου πει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Αν ξέρει κανείς καμιά καλή σελίδα για μια εργασία σχετική με Θιβέτ-Βουδδισμό ας εποικηνωνήσει μαζί μου μέσω πμ. thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 http://www.amfitheatro.gr/pages/ergasies.php exei merika xena link psakthria ergasiwn merika pay omws+ta downloads t site http://www.fititis.gr/modules.php?name=Browse&what=ergasia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Καλημέρα παιδάκιααααα!!!!Έχω αναλάβει μία εργασία με θέμα:"Ρήξη πρόσθιου χιαστού,πλάγιου μηνίσκου και πλάγιων συνδέσμων" αν μπορεί κανένας που ασχολείτε με ιατρονοσηλευτικά και μπορεί να μου δώσει καμμία παραπάνω πληροφορία πμ me!:rolleyes: μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη? υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να αναφέρεις σε τέτοιο θέμα.. θέλεις ας πούμε κάτι από συμπτώματα?θεραπεία? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας ... Έχω 2 εργασίες και ψάχνω άτομα που θα απαντήσουν στα ερωτηματολόγια που έχω (σε ηλεκτρονική μορφή).. 1η Ερευνα (μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας να έχω μαζέψει 10 ερωτηματολόγια.. ) Κατ'αρχάς απευθύνομαι μόνο σε φοιτητές που έχουν καταγωγή από Μυτιλήνη κ σπουδάζουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.. 2η έρευνα (όσα περισσότερα ερωτηματολόγια μαζέψω τόσο καλύτερο) Θέμα της έρευνας αυτής είναι η τηλεεργασία κ απευθυνόμαστε σε κάθε είδους εργαζόμενο/η από κάθε μεριά της Ελλάδας.. Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα που να περιέχει το mail του & σε ποια έρευνα ενδιαφέρεται να συμμετάσχει (δεν έχω σκοπό,πρόθεση,κτλ να στείλω ιό, αφήστε που δεν ξέρω!!) ώστε να του αποστείλω σε ηλεκτρονική μορφή το αντίστοιχο αρχείο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Σε περίπτωση που έχετε κάποιες απορίες για οτιδήποτε.. pm me!!!! Ευχαριστώ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 exei kaneis kamia ergasia pou na exei na kanei me sygxwnevsi etairiwn?kai pia t apotelesmata?i mporeite na mou peite kai 2 etairies pou na sygxwneytikan kai na mporw na vrw plirofories,giati aytes pou vrika den vriskw plirofories. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelFirepa Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Kalispera paidia!!!!Eimai foititis tis viomixanikis pliroforikis stin Kavala.Tha ithela na me voithisete an ginetai sto thema twn euruzwnikwn diktywn kai neurwnikwn diktywn.Exw ergasia stis psifiakes epikoinwnies!!opoios mporei as voithisei tha tou eimai poly eygnwmwn!!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts