panosfx Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Και εγώ με το ταμπλετακι παίδες 50f πολύ ικανοποιημένος ως ώρας Αν εξαιρεσεις την μπαταρια ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.Κι απο οτι διαβαζω στο xda ετοιμαζουν και cm13! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αν εξαιρεσεις την μπαταρια ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.Κι απο οτι διαβαζω στο xda ετοιμαζουν και cm13! Βασικά εντός σπιτιού το χρησιμοποιω οπότε η αυτονομία δεν με ενδιαφέρει πάντως ως ώρας δεν με έχει χαλάσει κάτι Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_gr3 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Και εγώ νέος κάτοχος του εν λόγω tablet εδώ και μια εβδομάδα. Όλα καλά όπως αναφέρονται από τους περισσότερους πέρα από την μπαταρία. Πήρε lollipop την ίδια μέρα και δεν ξέρω πως ήταν με την KK. Σήμερα από 100% το πρωί κλειδωμένο και με κλειστό WiFi είχε πάει το μεσημέρι που το ξεκλείδωσα στο 75%. Απαράδεκτο. Ούτε το G4 με το 4g και με κλήσεις δεν φτάνει τόσο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 γειά σας, αξίζει ακόμα σαν αγορά ; πόσο κρατάει η μπαταρία σε γενικές γραμμές ; ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 γειά σας, αξίζει ακόμα σαν αγορά ; πόσο κρατάει η μπαταρία σε γενικές γραμμές ; ευχαριστώ Αναλογως...Για 200 ευρω δεν αξιζει. Μπαταρια θα την ελεγα μετρια προς χαλια.Τωρα αν το βρεις κανα 100αρικο μεταχειρισμενο τσιμπα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Εγω που βρηκα με 120 σφραγισμενο το LTE σε κιτρινιαρικο χρωμα να το παρω η να τα φαω σουβλακια;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Εγω που βρηκα με 120 σφραγισμενο το LTE σε κιτρινιαρικο χρωμα να το παρω η να τα φαω σουβλακια;:p Για τοσα παρτο.Δε νομιζω οτι με αυτα τα λεφτα θα παρεις κατι καλυτερο. Αν και δεν ξερω τι παιζει απο Κινα μερια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 (edited) Για τοσα παρτο.Δε νομιζω οτι με αυτα τα λεφτα θα παρεις κατι καλυτερο. Αν και δεν ξερω τι παιζει απο Κινα μερια... Το πηρα με αποδειξη απο Cosmote πριν 10 μερες εντελως σφραγισμενο και κατα τυχη ο ανθρωπος ειχε ερθει στο σπιτι της γιαγιας του που ειναι 400 μετρα απο το σπιτι μου και το ειχε μαζι του. Το ευχαριστο ειναι οτι δεν ειναι κιτρινο αλλα ολο μαυρο ασχετα τι φωτογραφια εχει το κουτι απο εξω. Καμια λαστιχενια θηκουλα και κανενα γυαλακι για την οθονη που θα βρουμε; Edited October 29, 2016 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 (edited) Ωραια το πηραμε αλλα μου βγαζει αναβαθμιση γιατι ειναι στην 4.4 τωρα και δεν μπορει αν την κανει. Προσπαθησα το αρχειο να το κανω και update.zip και να κανω μονος μου την αναβαθμιση καποιο προβλημα εχει. Κατι για αυτο μου γραφει anyshare_row.apk Edited October 29, 2016 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ωραια περασαμε την LC αυτο που προσεξα ειναι οτι ο φορτιστης του ειναι για κλωτσιες γιατι αργει αν φορτισει ενω τωρα το φορτιζω με τον φορτιστη απο το HOMTOM HT10 και φορτιζει πολυ ποιο γρηγορα μαλλον δεν ειναι 2 αμπερ για αυτο δεν μπορεις να φορτιζεις και να δουλευεις ταυτοχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ωραια περασαμε την LC αυτο που προσεξα ειναι οτι ο φορτιστης του ειναι για κλωτσιες γιατι αργει αν φορτισει ενω τωρα το φορτιζω με τον φορτιστη απο το HOMTOM HT10 και φορτιζει πολυ ποιο γρηγορα μαλλον δεν ειναι 2 αμπερ για αυτο δεν μπορεις να φορτιζεις και να δουλευεις ταυτοχρονα. Για τα λεφτα που εδωσες μια χαρα ταμπλετακι ειναι. Τωρα το εχω πουλησει αλλα οσο το ειχα μια χαρα ημουν μαζι του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 ρουτ σε λολλιποπ εχει κανει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts