mamian Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Υπάρχει καμιά πλέον πρόσφατη ψαγμένη και λειτουργική ρομ για το κινητάκι ; Θα βγει Miui 9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Φίλος ψάχνει για φθηνό κινητό και του το πρότεινα, μιας και το είχα και εγώ παλιότερα. Πώς σας φαίνεται αυτό; Είναι κάποιου μέλους μήπως από εδώ; https://www.car.gr/parts/view/10992360/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IceGtx Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Καλησπέρα, έχει στο 4pda καποιες ρομ που ειναι android 6, μηπως τις έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπερα, εχει και μενα προβλημα η πλακετα και θελω να το δωσω για service λογω οτι ειναι ακομη μεσα στην εγγυηση. εχω ομως το ΜΙUI 8 με root και δεν θελω να δουν οτι το έχω πειραξει για ευνοητους λόγους. Πως μπορω να το επαναφερω στις εργοστασιακές του ρυθμισεις? μπορει καποιος να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Έχω βάλει αυτήν τη Ρομ https://www.needrom.com/download/lineageos-15-1-lenovo-p70/ η οποία είναι Oreo 8 και είναι καλή μέχρι στιγμής. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ με ασφάλεια να αντικαταστήσω το kernel με το v15 πχ από τη miui και πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a16 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Καλημέρα Μια ερώτηση για το p70A θα ήθελα να κάνω. Υποστηρίζει 4G και στις 2 σιμ; Γενικά τι δίκτυα υποστηρίζει κάθε σιμ γιατί έχω μπερδευτεί λίγο . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IceGtx Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 (edited) Αν Χρησιμοποιήσεις 2 σιμ ταυτοχρονα τότε μόνο η μία θα είναι 3g ή 4g, η άλλη θα ειναι2g. Edited April 11, 2018 by IceGtx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Καλημέρα παιδιά. Έχει και σε εσάς χαμηλή ένταση ο ήχος κλήσεις και γενικά η συσκευή; το έβαλα εργοστασιακό λογισμικό με sp tools αλλά πάλι είναι πολύ χαμηλό. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leon Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Ψάξε εδώ μέσα να βρεις να δοκιμάσεις το dolby atmos ή το max audio. Παράθεση ΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IceGtx Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Έχω βάλει αυτήν τη Ρομ https://www.needrom.com/download/lineageos-15-1-lenovo-p70/ η οποία είναι Oreo 8 και είναι καλή μέχρι στιγμής. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ με ασφάλεια να αντικαταστήσω το kernel με το v15 πχ από τη miui και πώς;Πως πάει η ρομ τη δουλεύεις ακόμα; Εγώ βρήκα στο εν λόγο site μια miui 9 που είναι αρκετά καλη. εχει κάτι ελάχιστες εληψεις. Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Το κινητό το έχω πλέον σαν δεύτερο, δεν το πολυχρησιμοποιώ, αλλά εσχάτως είχα καταλήξει στην πειραγμενη από το 4pda μανίσια λολιποπ. Έχουν αφαιρέσει όλες τις έξτρα αχρειαστες εφαρμογές και της Google, και έχουν αντικαταστήσει το hosts αρχείο, ώστε να μην έχουν διαφημίσεις οι εφαρμογές κατά το δυνατό, χωρίς να χρειάζεται να είσαι ρουτ δηλαδή, το λογισμικό είναι παναλαφρο. Υστερει σε άλλα σημεία, πχ δεν έχει double tap to wake. Γενικά τέλεια ρομ όσο και να έψαξα δεν έχω καταλήξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IceGtx Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 (edited) Τώρα θα αλλάξω συσκευή και μάλλον πάω για xiaomi. Αυτό το miui 9 που έχω στο p70 μπορώ να πω είναι πάρα πολύ καλό, αν και δεν το έχω πολύ καιρό. Κάτι ακόμα αυτοί μαζί με τη ρομ δίνουνε divine beats για να φτιάξει ο ήχος. Στάλθηκε από το Miui P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 20, 2018 by IceGtx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xreiazetai8arros Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Καλησπέρα παιδια, μόλις το lenovo p70 που εχω έγινε τούβλο (bricked), οταν το συνδέω με τον υπολογιστή ανοίγει η οθόνη του σε Boot mode και δείχνει τις 3 επιλογές αλλά ο κέρσορας πηγάινει πάνω κάτω και δεν μπορεί υπακούει στις εντολές τις δικές μου. Όταν πάλι είναι εκτός σύνδεσης με υπολογιστή ή φορτιστή τότε δεν πηγαίνει καν στο boot mode, μήπως ξέρετε κάποιον τρόπο να το σώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Δεν μπορείς να του περάσεις μια ρομ με SpFlash tool ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xreiazetai8arros Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Δυστυχώς όχι δεν γίνεται τιποτα με spFlash το δοκίμασα να του περάσω την stock αλλά δεν αναγνώριζε το κινητό καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IceGtx Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Το κινητό το έχω πλέον σαν δεύτερο, δεν το πολυχρησιμοποιώ, αλλά εσχάτως είχα καταλήξει στην πειραγμενη από το 4pda μανίσια λολιποπ. Έχουν αφαιρέσει όλες τις έξτρα αχρειαστες εφαρμογές και της Google, και έχουν αντικαταστήσει το hosts αρχείο, ώστε να μην έχουν διαφημίσεις οι εφαρμογές κατά το δυνατό, χωρίς να χρειάζεται να είσαι ρουτ δηλαδή, το λογισμικό είναι παναλαφρο. Υστερει σε άλλα σημεία, πχ δεν έχει double tap to wake. Γενικά τέλεια ρομ όσο και να έψαξα δεν έχω καταλήξειΥπάρχει λινκ για αυτή τη rom τη μανισια την πειραγμενη που ελεγες; Από recovery περνιέται; Γιατί θέλω να παίζω ένα game και αν δεν είναι μαμά δεν παίζει με τίποτα. Τι δεν δοκίμασα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Με flash tool περνιέται, από recovery δεν ξέρω https://yadi.sk/d/9j2KPwHL3PqfZj/Lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IceGtx Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Με flash tool περνιέται, από recovery δεν ξέρω https://yadi.sk/d/9j2KPwHL3PqfZj/LiteΕυχαριστώ γιατί δεν έχω πρόσβαση στο ρωσικό. Αυτό με τα νούμερα μας έχει κάψει. Να πω την αλήθεια το λυπάμαι να του βγάλω το miui 9, Αλλά έτσι κάθετε άχρηστο το τηλεφωνακι, + ότι δεν γινετε για ένα game να φορτίζω συνεχεια. Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts