Tr3LaRaS Δημ. February 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Γιατί δεν μπορείς να διαγράψεις προεγκατεστημένες εφαρμογές αν δεν είσαι rooted.οποτε μενουμε ετσι μεχρι να βγει root κανεις αλλο που εχει αγορασει αυτη τη συσκευη ? Edited February 22, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 υστερα απο πολλα κολληματα του κινητου και στη δαιχειρηση της ram και στο scroll μεσα στις επαφες και λογο μπαταριας και αλλων κολληματων εστειλα το lenovo a859 στην arvato και με ειδοποιησαν οτι εκαναν αλλαγη πλακετας και μπαταριας και αλλαξε το imei του κινητου παιζει τα κολληματα οντως να ηταν απο κει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Κανεις που να εχει αυτο το ρημαδι το κιν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zatara8 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλησπερα Εδω και περιπου ενα μηνα το συνδεω με υπολογιστες που το συνεδεα και παλιοτερα αλλα δεν το διαβαζει. Μόνο φορτίζει και δεν μου βγαζει και το παραθυρο για επιλογη μεταφορας αρχειων. εχει καποιος το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Καλησπερα Εδω και περιπου ενα μηνα το συνδεω με υπολογιστες που το συνεδεα και παλιοτερα αλλα δεν το διαβαζει. Μόνο φορτίζει και δεν μου βγαζει και το παραθυρο για επιλογη μεταφορας αρχειων. εχει καποιος το ιδιο προβλημα? έχει σπάσει καποιο πινάκι στη θύρα usb σου, πρέπει να το δει τεχνικός. Στείλε μου πμ αν είσαι αθήνα Edited May 22, 2016 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 εγω το κιν παιδια το εστειλα για αλλαγη και μου εδωσαν αλλη συσκευη και ησυχασα μια για παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts