Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ από την αρχή έχω παραγγείλει το λευκό 16g κ μου λέει ο Φιλος ότι τίποτα ακόμη και Ότι έκανε live chat και του είπαν "waiting supplier"

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρέλαβα και εγω απο vickmall παραγγελία στις 10/3, το στείλανε 13/3 και παρέλαβα σήμερα πρωταπριλιά :cry:!

Έχουμε και λέμε, το κινητό ήρθε αφόρτιστο τελείως και δεν άναβε καθόλου , επίσης το κουτί γράφει TD-LTE!Το έβαλα να φορτίσει, δε δοκίμασα αν πιάνει 3G αλλα με το που το άναψα έβγαλε 4G αν λέει κάτι αυτό, όμως παρόλο που φοράει τη U συγχρόνισα με τη μία τις επαφές μου του google.

To κινητό μου έκανε εντύπωση που είναι πανάλαφρο ,πολύ καλό στο μεγεθός του και δε φαίνεται να σκαλώνει πουθενά!Μένει να δοκιμάσω αν πιάνει 3G που δε νομίζω να έχω πρόβλημα με αυτό!

Edit: έβαλα μια κάρτα vodafone, μου έβγαλε σημα 3G και στις ρυθμίσεις μου βγάζει να επιλέξω και 4G , αλλα το μονο που είδα είναι 3G μέχρι τώρα ,βέβαια εδω που ειμαι δεν έχω καλό σήμα.Είμαι εντάξει με αυτο το θέμα?

Edited by boltsis
Xiaomi Mi Mix 3

Παρέλαβα και εγω απο vickmall παραγγελία στις 10/3, το στείλανε 13/3 και παρέλαβα σήμερα πρωταπριλιά :cry:!

Έχουμε και λέμε, το κινητό ήρθε αφόρτιστο τελείως και δεν άναβε καθόλου , επίσης το κουτί γράφει TD-LTE!Το έβαλα να φορτίσει, δε δοκίμασα αν πιάνει 3G αλλα με το που το άναψα έβγαλε 4G αν λέει κάτι αυτό, όμως παρόλο που φοράει τη U συγχρόνισα με τη μία τις επαφές μου του google.

To κινητό μου έκανε εντύπωση που είναι πανάλαφρο ,πολύ καλό στο μεγεθός του και δε φαίνεται να σκαλώνει πουθενά!Μένει να δοκιμάσω αν πιάνει 3G που δε νομίζω να έχω πρόβλημα με αυτό!

Edit: έβαλα μια κάρτα vodafone, μου έβγαλε σημα 3G και στις ρυθμίσεις μου βγάζει να επιλέξω και 4G , αλλα το μονο που είδα είναι 3G μέχρι τώρα ,βέβαια εδω που ειμαι δεν έχω καλό σήμα.Είμαι εντάξει με αυτο το θέμα?

Ναι είσαι εντάξει. Μην κολλάτε αν έχει αυτοκόλλητο TD-LTE κτλ. Αν αγοράσατε την FDD-LTE έκδοση από το site θα λειτουργεί 3G και 4G (εκτός αν έχουν στείλει λάθος από το site)

Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Χωρίς να φορτώσω καμιά Α Ρομ επαφές, 3g (4g δεν εχω) δουλεύουν μία χαρά. Το αφήνω ως έχει.

Το τηλεφωνο είναι πολύ καλό. Όπως το περίμενα.

Οι φωτογραφίες για τα δικά μου θέλω είναι μία χαρά. Η οθόνη επίσης.

:thanks:

Ρε παιδιά μόνο εγώ είμαι δηλαδή μ αυτό το πρόβλημα με το track number?σε κανέναν άλλον δεν έχουν αργήσει να δώσουν track?

Φίλε μου το μήνυμα waiting supplier που σου έστειλαν σημαίνει ότι περιμένουν τον προμηθευτή τους δλδ τη MEIZU να τους δώσει τηλέφωνα. Οπότε το κινητό που παρήγγειλες μάλλον δεν είναι σε στοκ και περιμένουν να παραλάβουν.

Φίλε μου το μήνυμα waiting supplier που σου έστειλαν σημαίνει ότι περιμένουν τον προμηθευτή τους δλδ τη MEIZU να τους δώσει τηλέφωνα. Οπότε το κινητό που παρήγγειλες μάλλον δεν είναι σε στοκ και περιμένουν να παραλάβουν.

Κ Πως γίνεται άτομα από εδώ μέσα που παράγγειλαν μετά από εμενα να πήραν προτεραιότητα?

Κ Πως γίνεται άτομα από εδώ μέσα που παράγγειλαν μετά από εμενα να πήραν προτεραιότητα?

Μίλα μαζί τους στο chat και θα σου λύσουν κάθε απορία.

Ερώτηση στους κατόχους. Θέλω να ενεργοποιήσω το κουμπί στις οθόνης που πάει πίσω. Γίνεται να το έχω ενεργοποιημενο όταν πχ είμαι σε μια εφαρμογή;

παιδια σορυ που ξαναρωταω αλλα με την αυξανομενη ενταση του ηχου κλησης βρηκε κανενας πως απενεργοποιειται;

παιδια σορυ που ξαναρωταω αλλα με την αυξανομενη ενταση του ηχου κλησης βρηκε κανενας πως απενεργοποιειται;

ειπαμε..δεν απενεργοποιειτε.ελπιζουμε σε μελλοντικο update να μπει.

εχει απαντηθει φιλε, δεν γινεται προς το παρον, θα γινεται σε επομενο update

Ερώτηση στους κατόχους. Θέλω να ενεργοποιήσω το κουμπί στις οθόνης που πάει πίσω. Γίνεται να το έχω ενεργοποιημενο όταν πχ είμαι σε μια εφαρμογή;

δεν καταλαβα ακριβως τι θες να πεις

εχει απαντηθει φιλε, δεν γινεται προς το παρον, θα γινεται σε επομενο update

δεν καταλαβα ακριβως τι θες να πεις

ναι δεν το διατυπωσα σωστα:lol:

μερικες φορες οταν πχ πας στα settings..κατω βγαζει την λευκη μπαρα με το βελακι που παει πισω..μπορω αυτο το βελακι πχ να το εχο και στο facebook η σε αλλη εφαρμογη;:worry:

ναι δεν το διατυπωσα σωστα:lol:

μερικες φορες οταν πχ πας στα settings..κατω βγαζει την λευκη μπαρα με το βελακι που παει πισω..μπορω αυτο το βελακι πχ να το εχο και στο facebook η σε αλλη εφαρμογη;:worry:

γιατι δεν στο βγαζει στο φεις; σε οποια εφαρμογη χρειαζεται στο βγαζει νομιζω, αυτην την μπαρα στην βγαζει επειδη το τηλεφωνο δεν εχει back κουμπι και κουμπι για ρυθμισεις, βασικα εγω το δουλευω με το smart touch και ειναι πολυ βολικο, για δοκιμασε το

Παιδιά το gearbest μας ξέχασε; Δεν βρίσκω πουθενά 189.99$.

καλά κρασιά! presale στα 230usd ,χωρίς να διευκρινίζει 16 ή 32....:lol:

μαλλον 16 ,γιατί έχει και το λευκό με 275??????????

γιατι δεν στο βγαζει στο φεις; σε οποια εφαρμογη χρειαζεται στο βγαζει νομιζω, αυτην την μπαρα στην βγαζει επειδη το τηλεφωνο δεν εχει back κουμπι και κουμπι για ρυθμισεις, βασικα εγω το δουλευω με το smart touch και ειναι πολυ βολικο, για δοκιμασε το

Ναι το βγάζει εκει που πρέπει. Ξέρεις τι γίνεται με το smart κουμπί; όπου και να το βαλω ενοχλεί.

καλά κρασιά! presale στα 230usd ,χωρίς να διευκρινίζει 16 ή 32....:lol:

μαλλον 16 ,γιατί έχει και το λευκό με 275??????????

φαντάζομαι πως αυριο μεθαύριο στο gearbestcoupons θα βγαλουν κουπονι που το πηγαινει στα 189.99...

Κάτι λιγακι offtopic: αν σας χάριζαν ενα εκ των meizu note και lenovo vibe x2, ποιο θα διαλέγατε?

Edited by aggeloszog

Τώρα είχα επικοινωνία με τον φίλο μου κ μου είπε ότι ενώ έκανε παραγγελία δεν του έχουν δεσμεύσει τα λεφτά..τι κάνω??

Τώρα είχα επικοινωνία με τον φίλο μου κ μου είπε ότι ενώ έκανε παραγγελία δεν του έχουν δεσμεύσει τα λεφτά..τι κάνω??

Κατι λαθος εχει κανει,αν δεν εχουν δεσμευτει τα χρηματα δεν εχει περασει η παραγγελια,πρεπει να μιλησεις εσυ με το καταστημα και αφου το επιβεβαιωσεις οτι δεν εχουν παραγγελια σου να την κανεις απο την αρχη.

φαντάζομαι πως αυριο μεθαύριο στο gearbestcoupons θα βγαλουν κουπονι που το πηγαινει στα 189.99...

Κάτι λιγακι offtopic: αν σας χάριζαν ενα εκ των meizu note και lenovo vibe x2, ποιο θα διαλέγατε?

Meizu γιατί το lenovo έχει τραγική μπαταρία. Θα πρέπει να πάρεις έξτρα θήκη με μπαταρία που έχει βγάλει για να μπορέσεις να βγάλεις μέρα

Καλησπερα,παρελαβα και εγω σημερα!Βλεπω Πρωταπριλιατικα το αποκτησαμε πολλοι!Καμερα πολυ καλη (για τις απαιτησεις μου),3G-4G ολα οκ (με την U),wifi ικανοποιητικο,οθονη πολυ καλη!Εχω ενα προβληματακι,θελω να περασω την Α αλλα οταν συνδεω το κινητο με το PC προσπαθει να συνδεθει κ μου λεει σφαλμα,το εχει αντιμετωπισει αλλος αυτο?εχω windows xp

Αρχίζει να γινεται καθήκον της meizu να μειώσει λιγάκι την τιμή. Οι ανταγωνιστές αυξάνονται μέρα με τη μέρα, μόλις είδα οτι το lenovo K3 που περιμέναμε ολοι μας να κοστίζει, 230+, το vickmall το δίνει στα 189.99$...Τα χαρακτηριστικά των 2 είναι πολύ όμοια, το μόνο που με κερδίζει και κλίνω προς meizu είναι η εμφάνιση και το flyme..

http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html

Edited by aggeloszog

Κατι λαθος εχει κανει,αν δεν εχουν δεσμευτει τα χρηματα δεν εχει περασει η παραγγελια,πρεπει να μιλησεις εσυ με το καταστημα και αφου το επιβεβαιωσεις οτι δεν εχουν παραγγελια σου να την κανεις απο την αρχη.

Δηλαδή το "waiting supplier" που του είπαν δεν έχει σχέση με τα λεφτά που δεν έχουν δεσμευτεί?? Sorry αλλά δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου!