stvgrr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ας βοηθησει καποιος γιατι δεν ξερω τι να κανω 1. Δεν μπορω να κανω εισαγωγη επαφων απο το Gmail οπως κανω παντα σε ολα τα android τηλεφωνα που ειχα 2. Την αυξανομενη ενταση πως την απενεργοποιω, γιατι ειναι ιδιαιτερα απαραδεκτο Ευχαριστω ρε παιδια δεν υπαρχει καποια απαντηση για αυτα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 απ'οτι βλεπω οι εως τωρα αναβαθμισεις του m1 note ειναι Stable οντως, εγω απ οτι εχω δει ως τωρα στο mx4, το οποιο με την A παιρνει και τις stable καθε μηνα περιπου αλλα και τις developer εβδομαδιαιες (experience τις λεει η Meizu) αν δεις στο λινκ http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=8&type=1 εχει 7 stable και 11 experience ενω στο λινκ για την U εκδοση εχει μονο stable http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=9&type=1 αυτο λοιπον θα γινει και με το m1 note, η U θα βγαζει αναβαθμιση οποτε υπαρχει stable, και η Α θα βγαζει εβδομαδιαιες συν τις stable Μπορούμε άραγε να ζητήσουμε στο Vickmall να περάσει όποια Ρομ θέλουμε, πριν το στείλουν; Η Α είναι προτεινόμενη; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 θα μπορουσε να ποσταρει καποιος screenshot απο διαρκεια μπαταριας μια συνηθισμενης μερας του με τις εφαρμογες που χρησιμοποιει; επισης να ποσταρει καποιος να μου πει ποσα mb ram τρωει η rom; ευχαριστω πολυ.:D Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ρε παιδια δεν υπαρχει καποια απαντηση για αυτα???? αν το τηλεφωνο ειναι με την U ναι μεν εχει playstore αλλα δεν συγχρονιζει επαφες, πρεπει να βαλεις την Α ρομ και να εγκαταστησεις παλι τα google services. οσο για την αυξανομενη ενταση τωρα δεν μπορεις να το αλλαξεις αλλα θα γινει σε επερχομενο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 χθες ήρθε και το δικό μου (άφιξη στη χώρα προορισμού). Μέχρι Παρασκευή ελπίζω να το έχω.... Παραγγελια 11/02 εφυγε απο Σιγκαπούρη 13/02. Και σε εμένα τα ίδια για λογαριασμό του αδερφού μου. Άντε... Σκάσαμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 μετα απο εκτεταμενη ερευνα σε τιμη εως 200Ε μου φανηκε πως το m1 note με συμφερει πιο πολυ..η παραγγελια εγινε σημερα..καλο πασχα θα το εχω (θεου κινεζου θελοντος) πηρα το μπλε χρωμα 16γιγα και ζητησα να μου κανει τιμη παιρνοντας μια xiaomi external battery..ανταυτου η μικρη κινεζουλα Σελινα μου εκανε αντιπροταση δινοντας μου δωρο το tempered glass.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 μετα απο εκτεταμενη ερευνα σε τιμη εως 200Ε μου φανηκε πως το m1 note με συμφερει πιο πολυ..η παραγγελια εγινε σημερα..καλο πασχα θα το εχω (θεου κινεζου θελοντος) πηρα το μπλε χρωμα 16γιγα και ζητησα να μου κανει τιμη παιρνοντας μια xiaomi external battery..ανταυτου η μικρη κινεζουλα Σελινα μου εκανε αντιπροταση δινοντας μου δωρο το tempered glass.. Tempered glass για κινητό με Gorilla 3 εκατ τελείως άχρηστο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 αν το τηλεφωνο ειναι με την U ναι μεν εχει playstore αλλα δεν συγχρονιζει επαφες, πρεπει να βαλεις την Α ρομ και να εγκαταστησεις παλι τα google services. οσο για την αυξανομενη ενταση τωρα δεν μπορεις να το αλλαξεις αλλα θα γινει σε επερχομενο update Πέρα από αυτό με τις επαφές έχει κάποιο άλλο θέμα η συγκεκριμένη έκδοση; ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tempered glass για κινητό με Gorilla 3 εκατ τελείως άχρηστο. Γιατί; Είναι μια έξτρα προστασία, όλα σπάνε! Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Γιατί; Είναι μια έξτρα προστασία, όλα σπάνε! Δεν βάζεις το tempered για να μην σπάσει. Το βάζεις για να μην γρατζουνιστει. Και αυτόν τον τομέα τον καλύπτει μια χαρά το Gorilla. Θεωρώ μια θήκη ως δώρο πολύ πιο χρήσιμη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Tempered glass για κινητό με Gorilla 3 εκατ τελείως άχρηστο. ναι ενταξει.. ειχα και στο nexus 4 gorilla glass (δεν νομιζω να ηταν 3 βεβαια) και πρωτη μερα εκανε μια γρατζουνια .. ουτως η αλλως δινει θηκη δωρο μαζι με μια ζελατινα.. επειδη ειμαι υδραυλικος και το κινητο μου χρησιμευει και για φακος καπου καπου,η το ακουμπαω σε μερη που δεν πρεπει και μου πεφτει αρκετες φορες προτιμω να εχω tempered glass.. φαντασου στο nexus ειχα screen protector και σε μια εβδομαδα η ζελατινα ειχε γρατζουνιες. επισης ειμαι της προληψης..προσεχουμε για να εχουμε. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Πέρα από αυτό με τις επαφές έχει κάποιο άλλο θέμα η συγκεκριμένη έκδοση; ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί; Είναι μια έξτρα προστασία, όλα σπάνε! δεν νομιζω αν και δεν την εχω πολυδουλεψει, κατευθειαν εβαλα την A Μπορούμε άραγε να ζητήσουμε στο Vickmall να περάσει όποια Ρομ θέλουμε, πριν το στείλουν; Η Α είναι προτεινόμενη; το vickmall το στελνει με την U, πιστευω οτι μπορεις να ζητησεις να σου βαλουν οποια θες, γενικα παντως ολοι την A βαζουν στα τηλεφωνα που εχουν αγοραστει απο κινα επειδη ειναι Universal Edited March 10, 2015 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δεν βάζεις το tempered για να μην σπάσει. Το βάζεις για να μην γρατζουνιστει. Και αυτόν τον τομέα τον καλύπτει μια χαρά το Gorilla. Θεωρώ μια θήκη ως δώρο πολύ πιο χρήσιμη. Και από γρατσουνιές σε προστατεύει και από πιθανό σπάσιμο, ας υπάρχει! :) Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 δεν νομιζω αν και δεν την εχω πολυδουλεψει, κατευθειαν εβαλα την A το vickmall το στελνει με την U, πιστευω οτι μπορεις να ζητησεις να σου βαλουν οποια θες, γενικα παντως ολοι την A βαζουν στα τηλεφωνα που εχουν αγοραστει απο κινα επειδη ειναι Universal Φιλε μπορείς να δώσεις το λινκ από την Α που λες; επίσης το φλασαρισμα διάβασα είναι απλό. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Λοιπόν έριξα παραγγελία το 32άρι blue. Από Vickmall μόνο μία συγκεκριμένη Ρομ βάζουν και δεν μπορούν να την αλλάξουν. Πάντως εδώ βλέπω http://www.flyme.cn/firmware.jsp ότι έχει διάφορες εκδόσεις για το Μ1 ΝΟΤΕ: - Q - U - C - A η πιο πρόσφατη είναι η Q (28/2) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stvgrr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 αν το τηλεφωνο ειναι με την U ναι μεν εχει playstore αλλα δεν συγχρονιζει επαφες, πρεπει να βαλεις την Α ρομ και να εγκαταστησεις παλι τα google services. οσο για την αυξανομενη ενταση τωρα δεν μπορεις να το αλλαξεις αλλα θα γινει σε επερχομενο update Να εισαι καλα φιλε. Σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Φιλε μπορείς να δώσεις το λινκ από την Α που λες; επίσης το φλασαρισμα διάβασα είναι απλό. Διάβασε ποστ723 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5988548 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Διάβασε ποστ723 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5988548 ευχαριστω πολυ Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Λοιπόν έριξα παραγγελία το 32άρι blue. Από Vickmall μόνο μία συγκεκριμένη Ρομ βάζουν και δεν μπορούν να την αλλάξουν. Πάντως εδώ βλέπω http://www.flyme.cn/firmware.jsp ότι έχει διάφορες εκδόσεις για το Μ1 ΝΟΤΕ: - Q - U - C - A η πιο πρόσφατη είναι η Q (28/2) Ποσο σου βγηκε αν επιτρεπεται, σου δώσανε κανένα δωρακι? Σκέφτομαι να το τσιμπησω κι εγώ τώρα που έδωσα το coolpad f1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Διάβασε ποστ723 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5988548 Μπορούμε να το κατεβάσουμε απευθείας στο κινητό; Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ποσο σου βγηκε αν επιτρεπεται, σου δώσανε κανένα δωρακι? Σκέφτομαι να το τσιμπησω κι εγώ τώρα που έδωσα το coolpad f1! Μια θήκη ζήτησα. 240$ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Μπορούμε να το κατεβάσουμε απευθείας στο κινητό; Ναι μπορείς, απλα οι περισσοτεροι συστήνουν να το κατεβάζουμε απο υπολογιστη για σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 όσοι έχετε την έκδοση Α το δωρεάν cloud 1tb λειτουργεί κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδια να ρωτησω κατι σε αυτους που το εχουν στα χερια τους. Οπως ειδα σε σχετικα βιντεο οταν θες να πας πισω σε διαφορα apps πανω απο το Home button βγαινει κατω αριστερα ενα πισω μεσα σε μια ασπρη λωριδα. Ολη αυτη η λωριδα πιανει πολυ χωρο στην οθονη και γενικα ειναι σπαστικο ? Μπορει καπως να εφαιρεθει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδια να ρωτησω κατι σε αυτους που το εχουν στα χερια τους. Οπως ειδα σε σχετικα βιντεο οταν θες να πας πισω σε διαφορα apps πανω απο το Home button βγαινει κατω αριστερα ενα πισω μεσα σε μια ασπρη λωριδα. Ολη αυτη η λωριδα πιανει πολυ χωρο στην οθονη και γενικα ειναι σπαστικο ? Μπορει καπως να εφαιρεθει ? μπορείς να το απενεργοποίησης και να πηγαίνεις πίσω σέρνοντας το home button προς τα πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εδώ πως φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts