Miketsip Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλησπέρα, επειδή είναι η πρώτη φορά που λεω να τολμήσω να πάρω κινητό απο κίνα θα ήθελα να ρωτήσω για την παραγγελία θα πρέπει να τους πω να αφαιρέσουν τις κινεζικες εφαρμογες και να μου βαλουν το playstore? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Όσοι το έχετε στα χέρια σας αν μπορείτε απαντήστε μου στην προηγούμενη ερώτησή μου. Ευχαριστώ! ναι εχει το ιδιο software καμερας με το mx4, εδω στο λινκ θα δεις φωτο που τραβηξα με 5 sec κλειστρο, otg εχει κανονικα, και η ποιοτητα κλησης ειναι πολυ καλη, και σε ακουνε και ακους Γειά χαρά παιδιά! Και εδώ τα ίδια γλυκοκοιτάζω τον κινέζο! Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει γράψει κάτι κάποιος για την απόδοση του ήχου (με ακουστικά βασικά). Μπορεί κανείς να πει δυο λόγια γιατί με ενδιαφέρει πολύ. Οκ δε περιμένω πολλά αλλά να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές. Ευχαριστώ! P.S. Από reviews στο gsm είδα ότι τα υπόλοιπα της meizu είναι κορυφή στον ήχο. Παίζουν και σε άλλα λεφτά βέβαια! πολυ ικανοποιητικος ο ηχος τοσο σε ενταση οσο και σε ποιοτητα με τα xiaomi pistons που εχω, τωρα αυτα ειναι και γουστα, παντως στα αυτια μου μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Εγώ θέλω να σε ρωτήσω αν η κάμερά του έχει την επιλογή, όπως στο Meizu MX4, να μένει για κάποια δευτερόλεπτα ανοιχτό το κλείστρο ώστε να βγάζεις στο σκοτάδι πολύ καλές φωτογραφίες; Επίσης OTG υποστηρίζει; Ποιότητα ακουστικού και γενικά συνομιλίας καλή; OTG υποστηρίζει. Ποιότητα ήχου στη συνομιλία είναι μια χαρά. Τώρα σχετικά με την κάμερα που ρωτάς δεν βρίσκω να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για νυχτερινή λήψη (αν εννοείς αυτό) αλλά υπάρχει επιλογή manual ρυθμίσεων λήψης όπου σου δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης ταχύτητας κλείστρου από 10sec έως 1/5000sec (το διάφραγμα παραμένει πάντα σταθερό f2.2), ρύθμιση iso από 100 έως 1600 καθώς και χειροκίνητη εστίασης. Εδώ άλλη μια φωτογραφία με χρόνο έκθεσης 1/2sec, f2.2, ISO100 Ελπίζω να σε κάλυψα! άλλες τέσσερις φωτογραφίες 2sec, f2.2, ISO1600 5sec, f2.2, ISO800 8sec, f2.2, ISO400 10sec, f2.2, ISO200 Γενικά όλες τις φωτογραφίες μπορείτε να τις βρείτε και να τις κατεβάσετε όσοι θέλετε από εδώ: https://onedrive.live.com/?cid=2428F01590CF0E88&id=2428f01590cf0e88%21197 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 3, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ωραιος, με καλυψες απολυτα, ευχαριστω! Κατ' εμε το μονο που του λειπει ειναι το ραδιο τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueaegean Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 ενα ελαφρυ ζεσταμα ενιωσα μετα απο καποια ωρα αλλα τιποτα το ιδιαίτερο και ενα δειγμα νυκτερινης φωτο, με σταθερο το τηλεφωνο και χειροκινητες ρυθμισεις τι ρυθμισείς έχεις κάνει; Παράθεση Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02] Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 γεια σας παιδιά. είμαι ανάμεσα στην αγορά m1 note ή jiayu s3... στη meizu βάζω συν ποιότητα κατασκευής και sto jiayu τα λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά καθώς είδα συγκρίσεις των δύο που κυκλοφορούν στο νετ. Θα ήθελα και τη γνώμη σας εάν είναι δυνατόν. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Για το χρονο φόρτισης μην αγχωνεστε,καλιμπραρεται η μπαταρία ακομα ή έχει η meizu κανένα trickle charge feature να ρίχνει την τάση στο minimum όταν τελειώνει η φόρτιση.Αν το φορτισετε κλειστό θα δείτε πιο normal συμπεριφορα.Απο όσα διάβασα απο μερικά παιδιά παραπανω πάντως η αυτονομία μια χαρά ακούγεται και οι φωτο αξιοπρεπής.Αν είχε και radio θα το είχα παραγγείλει ήδη αλλά τώρα διχαζομαι μαμω τη τρέλα μου.Ειδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 τι ρυθμισείς έχεις κάνει; σε manual mode, ταχητυτα κλειστρου 5sec και iso 100, τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 σε manual mode, ταχητυτα κλειστρου 5sec και iso 100, τιποτα αλλο Ρύθμιση για το white balance δε βρήκα και το διάφραγμα είναι σταθερό f2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eduardo Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εμενα απο αυτα που ακουω το μονο που με προβληματιζει λιγο ειναι η αυτονομια της μπαταριας,αν δυσκολευεται να βγαλει μερα με μετρια χρηση ειναι θεμα.μην βιαζομαστε ομως να βγαλουμε συμπερασματα γιατι θελει 3-4 κυκλους φορτισεις για να στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Ρύθμιση για το white balance δε βρήκα και το διάφραγμα είναι σταθερό f2.2 ναι το διαφραγμα ειναι παντα σταθερο, και εγω ρυθμιση για white balance δεν βρηκα, αλλα παραυτα το software της καμερας ειναι πολυ καλο Εμενα απο αυτα που ακουω το μονο που με προβληματιζει λιγο ειναι η αυτονομια της μπαταριας,αν δυσκολευεται να βγαλει μερα με μετρια χρηση ειναι θεμα.μην βιαζομαστε ομως να βγαλουμε συμπερασματα γιατι θελει 3-4 κυκλους φορτισεις για να στρωσει υπομονη, το βραδυ πιστευω θα εχει τελειωσει η πρωτη φορτιση μου θα ανεβασω στατιστικα μπαταριας, ως τωρα τα παμε πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Σίγουρα παίζουν ρόλο αν έχεις μέσα 2 κάρτες ενεργές, αν έχει ανοιχτά data ή wifi, αν η επιλογή δικτύου είναι auto ή καρφωμένη σε ένα δίκτυο πχ μονο 4G, η αυτόματη φωτεινότητα, οι συγχρονισμοί που γίνονται στο background, κάποιοι extra launcher και πολλά πολλά ακόμη που ξεχνάω. Η ίδια η Meizu πάντως στο επίσημο site για το κινητό αυτό ισχυρίζεται άλλα πράγματα. 3140mAh Super Battery We understand that you have a life to live and don't want to miss any part of it due to a flat battery. To give you the longest battery time imaginable, we have fitted the MEIZU m1 note with a 3140mAh Sony/ATL battery and an intelligent power management processor fully controlled by Flyme 4. With this set up, you can focus on the day and not your battery. 12 hours-4G web surfing 15 hours-Video-playing 40 hours-2G call time 60 hours-High-quality music-playing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderGod Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Να ρωτησω κατι, γιατι το εχω χασει. Σε specs στο internet βλεπω οτι εχει ραδιοφωνο. Τελικα ΔΕΝ εχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Η κινέζικη έκδοση του κινητού έχει άλλο hardware και παίζει μόνο σε κίνα ή έχει μόνο άλλη rom? Εδώ πουλάνε την Κινέζικη (TD-LTE) έκδοση στα 165.99$. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note-TD-LTE.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Η κινέζικη έκδοση του κινητού έχει άλλο hardware και παίζει μόνο σε κίνα ή έχει μόνο άλλη rom? Εδώ πουλάνε την Κινέζικη (TD-LTE) έκδοση στα 165.99$. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note-TD-LTE.html απο εκει δεν θα αγοραζα ουτε λεπι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Η κινέζικη έκδοση του κινητού έχει άλλο hardware και παίζει μόνο σε κίνα ή έχει μόνο άλλη rom? Εδώ πουλάνε την Κινέζικη (TD-LTE) έκδοση στα 165.99$. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note-TD-LTE.html Μην την κοιτάς καθόλου, έχει κάποιο κλείδωμα στο bootloader και δε μπορείς να βάλεις τη ρομ ώστε να παίζει Ελλάδα. Αν το πάρεις θα έχεις μόνο 2G κάλυψη και δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Γιατι το λες αυτο , ολοι μας την κινεζικη εκδοση πήραμε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Γιατι το λες αυτο , ολοι μας την κινεζικη εκδοση πήραμε .. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html αυτη ειναι η δικη μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html αυτη ειναι η δικη μας Ώπα μισό γιατί χάθηκα κι εγώ τώρα. Στο link που έβαλες λέει πως υποστηρίζει FDD-LTE 800/1800/2600 Mhz. Υπάρχει τέτοια έκδοση του m1 note? Γιατί νόμιζα πως η "ευρωπαϊκή" έκδοση δεν υποστήριζε τα 800 Mhz. Πχ στο vickmall δε λέει για 800. http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html Τι ισχύει τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Έχω τα εξής θεματάκια: 1. Tο candy crush κρασαρει (λέτε να φταίει το όνομα :wacko:). Ξεκινάει να φορτώνει το παιχνίδι και τελικά δεν το ανοίγει ποτέ, ωστόσο το candy crush soda παίζει... 2. Δεν βρίσκω επιλογή ώστε να μου εμφανίζει αλφαβητικά τις επαφές μου με βάση το επίθετο και όχι το όνομα 3. Ο ήχος κλήσης έχει βαθμιαία αύξηση έντασης όταν χτυπάει και δεν βρίσκω την ρύθμιση ώστε να έχει την σταθερή ένταση από την αρχή όταν χτυπάει Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει... Υ.Γ. σχετικά με τη μπαταρία σήμερα μου έβγαλε 3h50min οθόνη με wifi, 4G και data συνέχεια ανοιχτά και οθόνη στο auto, αλλά δύο βράδια τώρα παρατήρησα ότι στις 6-7ώρες που εμένε standby έτρωγε 8-10% από τη μπαταρία και απότι διάβασα το ίδιο θέμα έχει και mx4. Αρα αυτό είναι θέμα flyme, ας ελπίσουμε ότι σε μελλοντικά update αυτό θα βελτιωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) λοιπον, πρωτη πληρης φορτιση, απο 100% εως 3% η χρηση που εγινε ειναι, καταρχην στησιμο του τηλεφωνου περασμα εφαρμογων κλπ. ελεγχος του τηλεφωνου για το αν λειτουργουν ολα κομπλε με οτι αυτο συνεπαγεται, τεσταρα τα παντα για αρκετη ωρα, ολη την διαρκεια ειχα wifi, δεδομενα πολυ λιγο ισα για να δω οτι δουλευει, κλησεις πολυ λιγο κανα 25λεπτο, αρκετο chat (facebook,viber,whatsapp),πολυ browsing, παιχνιδια σχεδον καθολου, κανα 5λεπτο ισα να δω αν παιζουν 2 παιχνιδια που παιζω, αρκετη φωτογραφικη, κανα μιασαωρο μουσικη, κανα μισαωρο youtube, αυτα σε γενικες γραμμες, με αυτα και λοιπον μου εβγαλε 1 μερα και 3 ωρες με 7 ωρες και 48 λεπτα οθονη, να συμπληρωσω οτι το βραδυ χθες σε stand by 7-8 ωρες εφαγε μολις 1% κοιμηθηκα με 57% και ξυπνησα με 56% (κλειστα wifi/data, ανοικτο το τηλεφωνο), πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλα Edited March 4, 2015 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 λοιπον, πρωτη πληρης φορτιση, απο 100% εως 3% η χρηση που εγινε ειναι, καταρχην στησιμο του τηλεφωνου περασμα εφαρμογων κλπ. ελεγχος του τηλεφωνου για το αν λειτουργουν ολα κομπλε με οτι αυτο συνεπαγεται, τεσταρα τα παντα για αρκετη ωρα, ολη την διαρκεια ειχα wifi, δεδομενα πολυ λιγο ισα για να δω οτι δουλευει, κλησεις πολυ λιγο κανα 25λεπτο, αρκετο chat (facebook,viber,whatsapp),πολυ browsing, παιχνιδια σχεδον καθολου, κανα 5λεπτο ισα να δω αν παιζουν 2 παιχνιδια που παιζω, αρκετη φωτογραφικη, κανα μιασαωρο μουσικη, κανα μισαωρο youtube, αυτα σε γενικες γραμμες, με αυτα και λοιπον μου εβγαλε 1 μερα και 3 ωρες με 7 ωρες και 48 λεπτα οθονη, να συμπληρωσω οτι το βραδυ χθες σε stand by 7-8 ωρες εφαγε μολις 1% κοιμηθηκα με 57% και ξυπνησα με 56% (κλειστα wifi/data, ανοικτο το τηλεφωνο), πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλα εβγαλε 7 ωρες οθονη ε? πολυ καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kantono_87 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Το μοντέλο που εμφανίζεται στο είναι αυτό που προορίζεται για την Ευρώπη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Όντως πολύ καλά!Επίσης να ρωτήσω αν έχει τα γνωστά σκαμπανεβάσματα του ποσοστού μπαταρίας των κινέζων η να μη κρατάει μετά το 15% προς το τέλος τους. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 εβγαλε 7 ωρες οθονη ε? πολυ καλα!! φιλε τι να σου πω, δεν το περιμενα, το τηλεφωνο σε καποια φαση εδειχνε να μην τελειωνει με τιποτα :p και το ελιωσα επιτηδες να δω τι κανει :lol: Όντως πολύ καλά!Επίσης να ρωτήσω αν έχει τα γνωστά σκαμπανεβάσματα του ποσοστού μπαταρίας των κινέζων η να μη κρατάει μετά το 15% προς το τέλος τους. οχι σκαμπανεβασματα δεν ειδα, αυτο που λες το να μην κραταει προς το τελος το εκανε μολις πηγε 5%, ισα που προλαβα να βγαλω τα screenshot και να το βαλω στην πριζα :p αλλα απο 100% ως 5% κατεβηκε πολυ ομαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts