eduardo Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας αλλα τωρα εχω σοβαροτερο προβλημα,πηγα να βαλω μια παλιοτερη εκδοση αλλα εδω και μια ωρα εχει κολληση στο λογοτυπο Flyme.Πατησα το power button και το volume up για να κανω hard reset αλλα τιποτα.εκλεισε και οταν ανοιξε παλι τα ιδια.Τι κανω?Το χανω το κινητακι? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας αλλα τωρα εχω σοβαροτερο προβλημα,πηγα να βαλω μια παλιοτερη εκδοση αλλα εδω και μια ωρα εχει κολληση στο λογοτυπο Flyme.Πατησα το power button και το volume up για να κανω hard reset αλλα τιποτα.εκλεισε και οταν ανοιξε παλι τα ιδια.Τι κανω?Το χανω το κινητακι? :( Δες παλιότερα ποστ πώς φλσαρεις μέσω pc. Δεν χαλάνε έτσι εύκολα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 το link για την 1η beta έκδοση του Flyme 6 http://flyme.cn/firmwarelist-8.html#3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 το link για την 1η beta έκδοση του Flyme 6 http://flyme.cn/firmwarelist-8.html#3 global είναι αυτη; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 beta κινεζική η global από Φλεβάρη μάλλον τώρα είναι σε closed beta φάση για αξιολόγηση από μερικούς χρήστες!το μεσημέρι θα την βάλω εγώ να δω τι πιάνει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 beta κινεζική η global από Φλεβάρη μάλλον τώρα είναι σε closed beta φάση για αξιολόγηση από μερικούς χρήστες!το μεσημέρι θα την βάλω εγώ να δω τι πιάνει!!! Αν έχεις χρόνο και διάθεση δώσε μας κανένα screenshot και πες μας καμιά πρώτη εντύπωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 το link για την 1η beta έκδοση του Flyme 6 http://flyme.cn/firmwarelist-8.html#3 Ευχαριστούμε, μπήκε. Μόνο αισθητικές αλλαγές βλέπω και δεν βρίσκω με τίποτα πού είναι το ροοτ. Καμία ιδεά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 παιδιά δεν την έχω βάλει ακόμα!ρουταρισμα με KingRoot λογικά θα κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) παιδιά δεν την έχω βάλει ακόμα!ρουταρισμα με KingRoot λογικά θα κανεις Kingroot δεν έχω ξαναπεράσει. Πώς το περνούμε; Υ.Γ. οκ το βρήκα. Για να δούμε Δεν δουλεύει. Όλο Failed βγάζει... Επίσης, υπάρχει το Root Permission κάτω από το Security στα Settings, αλλά δεν ενεργοποιείται το Οκ. Edited December 30, 2016 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 ακομα android 5.1 φοραει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 ακομα android 5.1 φοραει;; Ναι Μόνο αισθητικές αλλαγές Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Δεν ηταν να τρεχει MM;; καπου ειχα διαβασει και για nougat Οσο για το root το βρηκα, πας Settings->Security->Root Permission Edited December 30, 2016 by mimisnik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Δεν ηταν να τρεχει MM;; καπου ειχα διαβασει και για nougat Οσο για το root το βρηκα, πας Settings->Security->Root Permission Το βρήκα και Εγώ, αλλά το Οκ είναι γκριζαρισμενο. Την έβαλες και εσύ; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Το βρήκα και Εγώ, αλλά το Οκ είναι γκριζαρισμενο. Την έβαλες και εσύ; Sent from my m1 note using Tapatalk Ναι την εβαλα γιατι πιστευα οτι δεν θα τρεχει αυτην την καταραμενη την lollipop. Ναι για καποιο λογο δεν σε αφηνει να κανεις το ροοτ, δεν μπορω να καταλαβω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ναι την εβαλα γιατι πιστευα οτι δεν θα τρεχει αυτην την καταραμενη την lollipop. Ναι για καποιο λογο δεν σε αφηνει να κανεις το ροοτ, δεν μπορω να καταλαβω!! Όχι το ξέραμε ότι θα έτρεχε 5.1 Αλλά αυτό με το ροοτ είναι κουλό. Δοκίμασα ότι υπάρχει: kingoroot, oneclickroot. Τίποτα δεν δουλεύει. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) με αυτα που λετε εμενα μου φαινεται απατη το flyme 6 για το m1 note. Δηλαδη τι; Αλλαξανε ενα launcher και εκαναν τα update απο 5.6.11.1 ξαφνικα 6.6.12.30(συνηθως ξεκινας απο 6.0.1.1) γιατι ειναι το μοντελο με τις περισσοτερες πωλησεις και θα υπηρχε μεγαλο κραξιμο; Ας περιμενουμε βεβαια εως το φεβρουαριο μαρτιο και θα βγαλουμε πιο ασφαλη συμπερασματα. Edited December 30, 2016 by ypatios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Τελευταία σταθερή global ποιά είναι; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Τελευταία σταθερή global ποιά είναι; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή https://forum.meizufans.eu/topic/7165/flyme-os-5-1-12-0-stable-m1-note Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Αυτή https://forum.meizufans.eu/topic/7165/flyme-os-5-1-12-0-stable-m1-note Sent from my m1 note using Tapatalk Ευχαριστώ την πέρασα ήδη. Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 οδηγος του πως να κανεις root https://forum.meizufans.eu/topic/7247/how-to-root-flymeos-6-chinese-rom/2 αλλαζεις την γλωσσα απο αγγλικα σε κινεζικα και πας εκει που ειναι η επιλογη root και απλα κανεις root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Το βρήκα και Εγώ, αλλά το Οκ είναι γκριζαρισμενο. Την έβαλες και εσύ; Sent from my m1 note using Tapatalk Ναι την εβαλα γιατι πιστευα οτι δεν θα τρεχει αυτην την καταραμενη την lollipop. Ναι για καποιο λογο δεν σε αφηνει να κανεις το ροοτ, δεν μπορω να καταλαβω!! Λοιπόν βρήκα τρόπο να ενεργοποιήσουμε το ροοτ ,αλλά και πάλι το κινητό δεν φαίνεται σαν ρουταρισμενο σε όσες εφαρμογές το ζητάνε! Το ενεργοποίησα αφού πρώτα έβαλα γλώσσα του κινητού τα κινέζικα. Μετά σε αφήνει κανονικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Λοιπόν το ροοτ δεν είναι φουλ. Ψάχνω εδώ και 2 μέρες να δω τι φταίει, αλλά δεν υπάρχει λύση. Φαίνεται ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις του κινητού, αλλά Κανένα πρόγραμμα που θέλει το ροοτ, δεν βλέπει την συσκευή ως ροοταρισμενη. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Λύθηκε και το θέμα του ροοτ. Ξαναφλασαρα την Ρομ και στο καπάκι πέρασα το supersu και όλα κομπλέ τώρα. Εκοψα διαφημιστικά με το adaway και το exposed για τα υπόλοιπα. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 διαβάζεις meizufans?έχω ποσταρει εκεί ότι χρειάζεται να κάνεις clean install για να έχεις καθαρό ρουτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 διαβάζεις meizufans?έχω ποσταρει εκεί ότι χρειάζεται να κάνεις clean install για να έχεις καθαρό ρουτ! Διαβάζω. Ποιος χρήστης είσαι; Ο Vasilis-Vasiliou; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts