tsport Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Έχω στα χέρια μου ένα χαλασμένο Μ1 Note με κλαταρισμένη κεντρική πλακέτα. Αν κάποιος χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό ας μου στείλει inbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Έχω στα χέρια μου ένα χαλασμένο Μ1 Note με κλαταρισμένη κεντρική πλακέτα. Αν κάποιος χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό ας μου στείλει inbox Η οθονη σε τι κατασταση ειναι? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchartas Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Καλησπερα , καθοτι λιγο ασχετος , πως συνδεω το κινητο με το pc για να παρω τις φωτο ή να περασω καποιο update? Συνδεω το κινητο αλλα δεν μου το ¨δειχνει¨ στο file explorer, χρειαζομαι καποιο προγραμμα ωστε να μπορεσω να το συνδεσω?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Καλησπερα , καθοτι λιγο ασχετος , πως συνδεω το κινητο με το pc για να παρω τις φωτο ή να περασω καποιο update? Συνδεω το κινητο αλλα δεν μου το ¨δειχνει¨ στο file explorer, χρειαζομαι καποιο προγραμμα ωστε να μπορεσω να το συνδεσω?ευχαριστωs Όχι δεν χρειάζεται κανένα πρόγραμμα. Θα έπρεπε να το βλέπει αμέσως. Δοκίμασε άλλη θύρα usb ή άλλο pc. Δεν κάνει κανένα ήχο όταν το συνδέεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Νέα *6.7.3.14 beta Sent from my m1+note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchartas Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Δεν κανει τιποτα ! Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση απο το μενου του κινητου? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν κανει τιποτα ! Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση απο το μενου του κινητου? s Όχι δεν χρειάζεται κανένα πρόγραμμα. Θα έπρεπε να το βλέπει αμέσως. Δοκίμασε άλλη θύρα usb ή άλλο pc. Δεν κάνει κανένα ήχο όταν το συνδέεις; Δεν κανει τιποτα ! Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση απο το μενου του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 εχω την 6.0.2 stable το google maps φορτωνει την διαδρομη αλλα δεν αλλαζει θεση το στιγμα στην διαδρομη, με το sygic ολα καλα.Εχετε το ιδιο θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 εχω την 6.0.2 stable το google maps φορτωνει την διαδρομη αλλα δεν αλλαζει θεση το στιγμα στην διαδρομη, με το sygic ολα καλα.Εχετε το ιδιο θεμα; Την είχα πριν βάλω την τελευταία beta και δεν είχα κανένα θέμα με maps. Sent from my m1+note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Το είχα και εξακολουθώ να το χω το ίδιο θέμα με το gmaps βέβαια έβαλα το Here we go και ξεμπερδεψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Το είχα και εξακολουθώ να το χω το ίδιο θέμα με το gmaps βέβαια έβαλα το Here we go και ξεμπερδεψα Δηλαδή ούτε σε σένα κινουταν το στίγμα κατά την πλοήγηση στο gmaps? Πώς γίνεται αυτό; Αυτό δείχνει ότι δεν έστελνε καθόλου σήμα GPS το κινητό. Αλλά γιατί να το κάνει μόνο στο Gmaps , ενώ σε άλλες εφαρμογές να δουλεύει σωστά; Sent from my m1+note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Δηλαδή ούτε σε σένα κινουταν το στίγμα κατά την πλοήγηση στο gmaps? Πώς γίνεται αυτό; Αυτό δείχνει ότι δεν έστελνε καθόλου σήμα GPS το κινητό. Αλλά γιατί να το κάνει μόνο στο Gmaps , ενώ σε άλλες εφαρμογές να δουλεύει σωστά; Sent from my m1+note using Tapatalk Εχει προβλημα η εφαρφογη.Σε καποια νεα αναβαθμιση θα το διορθωσουν.Δοκιμασε καποια beta εκδοση απο Apkmirror. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εχει προβλημα η εφαρφογη.Σε καποια νεα αναβαθμιση θα το διορθωσουν.Δοκιμασε καποια beta εκδοση απο Apkmirror. Sent from my MX5 using Tapatalk Μα σε μένα δεν το κάνει. Για αυτό ρώτησα τα παιδιά. Sent from my m1+note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μα σε μένα δεν το κάνει. Για αυτό ρώτησα τα παιδιά. Sent from my m1+note using Tapatalk Ειναι προβλημα με τα google services.Αλλοι εχουν προβλημα ,αλλοι οχι.Τις περισσοτερες φορες εχει προβλημα στο Play store.Καποιες φορες δεν καθετε καλα.Καντε clean data,clean cache,απεγκατασταση.Και ξαναεγκατασταση.Δοκιμαστε 1-2 φορες θα φτιαξει. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ειναι προβλημα με τα google services.Αλλοι εχουν προβλημα ,αλλοι οχι.Τις περισσοτερες φορες εχει προβλημα στο Play store.Καποιες φορες δεν καθετε καλα.Καντε clean data,clean cache,απεγκατασταση.Και ξαναεγκατασταση.Δοκιμαστε 1-2 φορες θα φτιαξει. Sent from my MX5 using Tapatalk Αμφιβάλλω να είναι αυτό που λες, γιατί τα παιδιά δεν παραπονέθηκαν για πρόβλημα με το Store. Sent from my m1+note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Αμφιβάλλω να είναι αυτό που λες, γιατί τα παιδιά δεν παραπονέθηκαν για πρόβλημα με το Store. Sent from my m1+note using Tapatalk Και το προβλημα στο store απο τα services ειναι.Στην κινα οπως γνωριζεις δεν υπαρχει google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Ναι καμία επαφή το gmaps δεν ξέρω τι φταίει κατέβασα άλλο και έπιανε μία χαρά, σήμερα βλέπω έβγαλαν αναβάθμιση για το gmaps μπορεί να στρώσει, αφού εσύ δεν έχεις θέμα όμως αποκλείεται να είναι η εφαρμογή, παίζει επειδή μπήκα στην flyme 6 χωρίς clean install να μην έχει κάτσει καλά; Πιθανό το βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Ναι καμία επαφή το gmaps δεν ξέρω τι φταίει κατέβασα άλλο και έπιανε μία χαρά, σήμερα βλέπω έβγαλαν αναβάθμιση για το gmaps μπορεί να στρώσει, αφού εσύ δεν έχεις θέμα όμως αποκλείεται να είναι η εφαρμογή, παίζει επειδή μπήκα στην flyme 6 χωρίς clean install να μην έχει κάτσει καλά; Πιθανό το βλεπω Δηλαδή πήγες από FlymeOs 5 στην 6, χωρίς clean install??? Ε τότε παίζει σε μεγάλο βαθμό να έχεις θέματα για αυτό τον λόγο. Δεν έπρεπε να παραπονιέσαι για προβλήματα εφόσον υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην έκατσε Καλά,λόγω όχι σωστής εγκατάστασης. Sent from my m1+note using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το προβλημα στο store απο τα services ειναι.Στην κινα οπως γνωριζεις δεν υπαρχει google Και τι σχέση έχει αυτό ; Από την στιγμή που τα Google services και framework μπορούν να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν σωστά, δεν μας νοιάζει τι υπάρχει στην Κίνα. Sent from my m1+note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Δηλαδή πήγες από FlymeOs 5 στην 6, χωρίς clean install??? Ε τότε παίζει σε μεγάλο βαθμό να έχεις θέματα για αυτό τον λόγο. Δεν έπρεπε να παραπονιέσαι για προβλήματα εφόσον υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην έκατσε Καλά,λόγω όχι σωστής εγκατάστασης. Sent from my m1+note using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και τι σχέση έχει αυτό ; Από την στιγμή που τα Google services και framework μπορούν να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν σωστά, δεν μας νοιάζει τι υπάρχει στην Κίνα. Sent from my m1+note using Tapatalk Πηγαινε στο store-settings-device certifications.Θα καταλαβεις. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Πηγαινε στο store-settings-device certifications.Θα καταλαβεις. Sent from my MX5 using Tapatalk Και πού δεν είναι certified το κινητό, πού κολλάει με το πρόβλημα του παιδιού; Το καταλαβαίνεις ότι αν υπήρχε Γενικό πρόβλημα, τότε όλοι μας θα είχαμε πρόβλημα με το Gmaps? Οπότε μην ψαχνεις να βρεις φαντάσματα. Sent from my m1+note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiliop Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλησπέρα παιδιά πρώην κάτοχος m1, είπα να πάρω το m3 και έχω πρόβλημα δεν με ακούνε στο τηλέφωνο όταν μιλάμε , παραμορφώνεται ο ήχος , ακούγομαι πολυ βαθιά ή μία δυναμώνει η φωνή και μετά χάνεται. Το αγόρασα από Ελλάδα καινούργιο, τους το έστειλα να το διορθώσουν υποτίθεται και μου το ξαναεστειλαν όπως ήταν.. τι λέτε να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Και πού δεν είναι certified το κινητό, πού κολλάει με το πρόβλημα του παιδιού; Το καταλαβαίνεις ότι αν υπήρχε Γενικό πρόβλημα, τότε όλοι μας θα είχαμε πρόβλημα με το Gmaps? Οπότε μην ψαχνεις να βρεις φαντάσματα. Sent from my m1+note using Tapatalk Θελω να πω οτι προβληματακια θα υπαρχουν,αλλοτε γενικα και αλλωτε μεμονομενα. Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θελω να πω οτι προβληματακια θα υπαρχουν,αλλοτε γενικα και αλλωτε μεμονομενα. Sent from my MX5 using Tapatalk Σε μενα στην τελευταια αναβαθμιση πχ δεν εγκατηστουσε play store,το εκανα 10 φορες.Οταν το εγκατεστησε,δεν εμφανιζε εικονιδιο.Και αλλα τετοια πολλα στο παρελθον συνηθως με οτι εχει να κανει με την Google. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmathiou4 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Κατι που εχω παρατηρησει στην 6,0,2 ειναι οτι δεν κραταει τα default apps. δηλαδη ενω τα αλλαζω μετα απο λιγο επιστρεφουν στα default της meizu. εχτε βρει καμια λυση για το θεμα; αν σας το παρουσιαζει και εσας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Κατι που εχω παρατηρησει στην 6,0,2 ειναι οτι δεν κραταει τα default apps. δηλαδη ενω τα αλλαζω μετα απο λιγο επιστρεφουν στα default της meizu. εχτε βρει καμια λυση για το θεμα; αν σας το παρουσιαζει και εσας :p Πχ όπως ποιο; Sent from my m1+note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmathiou4 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Πχ όπως ποιο; Sent from my m1+note using Tapatalk ολα τα app γινονται default της meizu, μενα με ενδιαφερει κυριως το mail και ο browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Χθες παρατηρησα οτι κατι παιζει με την φορτιση, 8ωρες και δεν εχει φορτησει 100%!! ξεκινησε να το κανει απο χθες ετσι στο ακυρο!! να φλασαρω ξανα την ρομ? εχει παει απο το 39%-82% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts