Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπεριζω την παρεα.πριν μια βδομαδα εγινα κατοχος της συσκευης την ειχα παρει στην γυναικα πριν κανα 2 χρονο και επειδη παλιωσε της το πηρα εγω. το θεμα που έχω ειναι οτι στο slot 1 δεν διαβαζει καθολου καρτα απο cosmote στην 2 θεση την διαβαζει κανονικα.Αν βαλω vodafone δουλευει κανονικα δοκιμασα την καρτα της cosmote σε αλλο κινεζο xiaomi και δουλευει κανονικα.βαζω αλλη cosmote και παλι δεν την βλεπει.

Τι παιζει ρε παιδια εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

η εκδοση μου ειναι 5.1.11Α

Είναι το Flyme 5.1.11.1A

Οπότε έχεις την κινεζική.

Έχεις το GMS installer περασμένο;

Αν ναι, ποια έκδοση;

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οπότε έχεις την κινεζική.

Έχεις το GMS installer περασμένο;

Αν ναι, ποια έκδοση;

gsm installer δεν βλεπω καπου στο κινητο που μπορωubνα το ψαξω οντως το κινεζικο πρεπει να ειναι γιατι εχει σειριακο¨:χχubbxxxxxx

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

gsm installer δεν βλεπω καπου στο κινητο που μπορωubνα το ψαξω οντως το κινεζικο πρεπει να ειναι γιατι εχει σειριακο¨:χχubbxxxxxx

οπα συγνωμη διαβασα λαθος ναι εχω βαλει την εκδοση 4.2

καλησπεριζω την παρεα.πριν μια βδομαδα εγινα κατοχος της συσκευης την ειχα παρει στην γυναικα πριν κανα 2 χρονο και επειδη παλιωσε της το πηρα εγω. το θεμα που έχω ειναι οτι στο slot 1 δεν διαβαζει καθολου καρτα απο cosmote στην 2 θεση την διαβαζει κανονικα.Αν βαλω vodafone δουλευει κανονικα δοκιμασα την καρτα της cosmote σε αλλο κινεζο xiaomi και δουλευει κανονικα.βαζω αλλη cosmote και παλι δεν την βλεπει.

Τι παιζει ρε παιδια εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

η εκδοση μου ειναι 5.1.11Α

Φίλε μου δεν πιστέυω ότι είναι θέμα έκδοσης. Είναι θέμα hardware.

Το ίδιο συνέβη με το δικό μου, άλλαξα το tray που είναι πάνω στη μητρική που διαβάζει τις σιμ και το πρόβλημα λύθηκε.

http://www.ebay.co.uk/itm/301772735040?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Το θέμα είναι ότι αφού ανοίξεις και λύσεις το κινητό, για να βάλεις το καινούριο πρέπει να το κολλήσεις με κολλητήρι.

Δεν είναι κουμπωτό το tray πάνω στη μητρική, οπότε το υπάρχον καμμένο το ξεκολλάς/ξηλώνεις.

όχι δεν μπορεί να εγκαταστίσει το GMSinstaller. Το είδα και τώρα και βγάζει ένα μήνυμα. Downloading failed. Unable to access the remote server

Ξαναπερνα την Ρομ.

Κατέβασε τη από : https://forum.meizufans.eu/topic/6828/flyme-os-5-1-11-1-stable-m1-note

Και πήγαινε να την κλικαρεις μέσα από την εφαρμογή files.

ΜΗΝ τικαρεις το wipe data, αφού θέλουμε να περαστεί από πάνω χωρίς να σβήσει τίποτα και προχωρά με την εγκατάσταση.

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε μου δεν πιστέυω ότι είναι θέμα έκδοσης. Είναι θέμα hardware.

Το ίδιο συνέβη με το δικό μου, άλλαξα το tray που είναι πάνω στη μητρική που διαβάζει τις σιμ και το πρόβλημα λύθηκε.

http://www.ebay.co.uk/itm/301772735040?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Το θέμα είναι ότι αφού ανοίξεις και λύσεις το κινητό, για να βάλεις το καινούριο πρέπει να το κολλήσεις με κολλητήρι.

Δεν είναι κουμπωτό το tray πάνω στη μητρική, οπότε το υπάρχον καμμένο το ξεκολλάς/ξηλώνεις.

καταρχην ευχαριστω για τον χρονο σου.

Στο θεμα μας το tray δεν πρεπει να ειναι γιατι αλλη καρτα πχ wind την διαβαζει και παιζει και 3g. Το να αλλαξω tray δεν ειναι κατι μπορω να το κανω ετσι και αλλιως ηλεκτρονικος ειμαι αλλα δεν αξιζει τον κοπο θα παω αν ειναι να βαλω μι vodafone η μια wind το παραξενο ειναι οτι συνηθως τα κινητα αυτα δεν παιζουν την μπαντα της wind για αυτο ποσταρα εδω για να δω αν εχει τυχει σε κανενα αλλον.

το εψαξα λιγο παραπανω το θεμα με τις μπαντες αλλα ακρη δεν εβγαλα.Μπηκα στο site της meizu εβαλα sn και imei και μου εβγαλε οτι το κινητο ειναι Charm Blue NOTE Unicom version που απο οτι βρηκα ειναι το μοντελο M463U.

Μετα μπηκα εδω http://willmyphonework.net/ εβαλα το μοντελο και μου λεει οτι παιζει σε ολους του παροχους και 4g. :wacko::wacko:

τι γινεται ρε ****το?

το εψαξα λιγο παραπανω το θεμα με τις μπαντες αλλα ακρη δεν εβγαλα.Μπηκα στο site της meizu εβαλα sn και imei και μου εβγαλε οτι το κινητο ειναι Charm Blue NOTE Unicom version που απο οτι βρηκα ειναι το μοντελο M463U.

Μετα μπηκα εδω http://willmyphonework.net/ εβαλα το μοντελο και μου λεει οτι παιζει σε ολους του παροχους και 4g. :wacko::wacko:

τι γινεται ρε ****το?

Το πρόβλημα είναι από τον πάροχο.Παρε ένα τηλέφωνο να στην ρυθμίσουν.Εχει ξερυθμιστει η sim σου.

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καταρχην ευχαριστω για τον χρονο σου.

Στο θεμα μας το tray δεν πρεπει να ειναι γιατι αλλη καρτα πχ wind την διαβαζει και παιζει και 3g. Το να αλλαξω tray δεν ειναι κατι μπορω να το κανω ετσι και αλλιως ηλεκτρονικος ειμαι αλλα δεν αξιζει τον κοπο θα παω αν ειναι να βαλω μι vodafone η μια wind το παραξενο ειναι οτι συνηθως τα κινητα αυτα δεν παιζουν την μπαντα της wind για αυτο ποσταρα εδω για να δω αν εχει τυχει σε κανενα αλλον.

Το πρόβλημα είναι από τον πάροχο.Παρε ένα τηλέφωνο να στην ρυθμίσουν.Εχει ξερυθμιστει η sim σου.

Σε ευχαριστώ πάααααρρααα πολύ! Έκανα αυτό που μου είπες και εγκαταστάθηκαν μια χαρα τα google services!!! Είσαι αστέρι!!! Χίλια ευχαριστώ και πάλι!!!

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τυ να ρυθμισουν πηγα στο Γερμανο και μου λεει το κινητο ειναι εβαλε αλλη καρτα δεν επαιζε τελος μου λεει....τι ρυθμιση χρειαζεται?

Παρε τηλεφωνο σου ειπα.Δεν σου ειπα να πας στον Γερμανο.

Sent from my MX5 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρε τηλεφωνο σου ειπα.Δεν σου ειπα να πας στον Γερμανο.

Παρε την cosmote να σου ρυθμισουν το 4g.Στο Γερμανο τι να σου κανουν.

• 2 weeks later...
Καλημέρα παίδες, κανένα νέο για flyme 6 global έχουμε ή απλά περιμένουμε; Επειδή κάτι είχα διαβάσει για Beta τέλος Ιανουαρίου αλλά τίποτα..
#never settle down

Παιδιά καλημέρα,

Έχουμε ένα M1 Note και κάναμε hard reset για να αλλάξει ιδιοκτήτη.

Δεν μπορώ νσ εγκαταστήσω τα Google Services.Βάζω το Google Installer από το Meizu Store κανονικά αλλά αυτό δεν κατεβάζει τίποτα.

Η ρομ είναι παλιά με 4.4 και Ελληνκά (Flyme 4.2.05A)

Τι κάνουμε;

Edited by anna2
Φιλικά.Γιώργος.

δοκιμασες και παλιες εκδοσεις; γιατι η τελευταιες googleinstaller ειναι για lollipop

Όχι δεν δοκίμασα.

Ξέρεις μήπως που τις βρίσκω;

Φιλικά.Γιώργος.

απο κατω ειναι καπου θα λεει older versions δεν μπορω να σου πω ακριβως γιατι το εχω ξηλωσει

Όλα στα κινέζικα είναι, θα το ψάξω ευχαριστώ.

Φιλικά.Γιώργος.

Παιδιά καλημέρα,

Έχουμε ένα M1 Note και κάναμε hard reset για να αλλάξει ιδιοκτήτη.

Δεν μπορώ νσ εγκαταστήσω τα Google Services.Βάζω το Google Installer από το Meizu Store κανονικά αλλά αυτό δεν κατεβάζει τίποτα.

Η ρομ είναι παλιά με 4.4 και Ελληνκά (Flyme 4.2.05A)

Τι κάνουμε;

Πέρνα την τελευταία ρομ που θα βρει και λογικά θα φτιάξει.

Amazon Fire stick 4k max

Πέρνα την τελευταία ρομ που θα βρει και λογικά θα φτιάξει.

Αυτό το ξέρω αλλά Ελληνικά γιόκ.

Φιλικά.Γιώργος.

Πέρνα την global, αν τόσο πολύ χρειάζεσαι τα ελληνικά.

Amazon Fire stick 4k max

Πέρνα την global, αν τόσο πολύ χρειάζεσαι τα ελληνικά.

Υπάρχει οδηγός για εγκατάσταση της Global;

Φιλικά.Γιώργος.

Υπάρχει οδηγός για εγκατάσταση της Global;

Εδώ είσαι.

https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Δεν το έχω δοκιμάσει.

Προτιμώ με Αγγλικά.

Amazon Fire stick 4k max

Εδώ είσαι.

https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Δεν το έχω δοκιμάσει.

Προτιμώ με Αγγλικά.

Λειτουργεί μία χαρά για m1 note.Το έχω δοκιμάσει.Σε mx5 έχει προβλήματα.