Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα ειμαστε μεσα για το flyme 6..Απλα δεν ξερουμε αν αφορα το marsmallow η το Nougat. Για να λενε make 6 great again μαλλον το marsmallow εννοουν.

http://i65.tinypic.com/n4clqt.jpg

Edited by ypatios

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αθάνατο το κινητό μας!!

Μετά από 2 χρόνια σχεδόν! :D:D

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Η meizu σε αυτό το θέμα προς το παρόν είναι από τις κορυφαίες. Δεν είναι πολλές εταιρείες που θα υποστηρίξουν μια παλιά low προς midrange συσκευη τους για τόσο καιρό.

Από ότι συζητούν εδώ παίζει το flyme 6 για τη συσκευή μας να μην αλλάξει έκδοση Android και να συνεχίζει να βασίζεται στην 5.1 οπότε κρατάτε μικρό καλάθι...

http://forum.flymeos.com/thread-11912-1-1.html

Από ότι συζητούν εδώ παίζει το flyme 6 για τη συσκευή μας να μην αλλάξει έκδοση Android και να συνεχίζει να βασίζεται στην 5.1 οπότε κρατάτε μικρό καλάθι...

http://forum.flymeos.com/thread-11912-1-1.html

Πολλά σενάρια ακούγονται.

Να βγει στην αρχή σε 5.1 και μετά σε 6.

Ή να βγει σε 6 κατευθείαν.

Ή να βγει και να μείνει σε 5.1

Κανείς δεν ξέρει, οπότε υπομονή.

Sent from my m1 note using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max

Και 5.1 να μείνει, πολλά features του 6 παίζει να τα πάρει. Προσωπικά ό,τι και να γίνει, αν δω update σε flyme 6, θα βγάλω το καπέλο στη meizu.

• 2 weeks later...
Παιδιά έχω την 5.1.6 global και πάω να βάλω την τελευταία global αλλά όταν την περνάω μου βγάζει file corrupted!!! Γιατί το κάνει αυτό

Παιδιά έχω την 5.1.6 global και πάω να βάλω την τελευταία global αλλά όταν την περνάω μου βγάζει file corrupted!!! Γιατί το κάνει αυτό

Ξανά κατέβασε τη και δοκίμασε πάλι

Amazon Fire stick 4k max

Ξανά κατέβασε τη και δοκίμασε πάλι

το εχω κανει τοσες φορες !!το κατεβασα και απο τον υπολογιστη περναω μεσα το update zip το παταω για reboot για αναβαθμιση αλλα παλι τα ιδια file corrupted ειτε με wipe data ειτε χωρις παντα το ιδιο αποτελεσμα!!κατεβασα πιο παλια αναβαθμιση αλλα παλι τα ιδια δεν μπορω να καταλαβω πιο ειναι το προβλημα!!!???:worry: απο αυτον που το πηρα μου λεει οτι ηταν απο την αρχη με glaobal rom !!υπαρχει καμια εφαρμογη επισιμη της meizu για αναβαθμισης?/(οπως π.χ για xiaomi mipcuite)

δοκιμασα να κανω και ολικη επαναφορα αλλα τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια !!και κατι τελευταιο η εφαρμογη kingroot που εχει ειναι μεσα στην ρομ 5.1.6g??

το εχω κανει τοσες φορες !!το κατεβασα και απο τον υπολογιστη περναω μεσα το update zip το παταω για reboot για αναβαθμιση αλλα παλι τα ιδια file corrupted ειτε με wipe data ειτε χωρις παντα το ιδιο αποτελεσμα!!κατεβασα πιο παλια αναβαθμιση αλλα παλι τα ιδια δεν μπορω να καταλαβω πιο ειναι το προβλημα!!!???:worry: απο αυτον που το πηρα μου λεει οτι ηταν απο την αρχη με glaobal rom !!υπαρχει καμια εφαρμογη επισιμη της meizu για αναβαθμισης?/(οπως π.χ για xiaomi mipcuite)

δοκιμασα να κανω και ολικη επαναφορα αλλα τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια !!και κατι τελευταιο η εφαρμογη kingroot που εχει ειναι μεσα στην ρομ 5.1.6g??

Δώσε μας τα στοιχεία από το About phone.

Amazon Fire stick 4k max

Το kingroot δεν είναι από την ρομ.. Το εγκατέστησε αυτός για να πάρει δικαιώματα.. Κατά την γνώμη μου περιττό εφόσον πολύ εύκολα παίρνεις από τις ρυθμίσεις μέσω flyme.. Μήπως είναι σε έκδοση Α ακόμα ;
#never settle down

παιδια οκ σας ευχαριστω αλλα τελικα την βρηκα την ακρη !!!τελικα απο οτι καταλαβα ειναι κινεζικο μοντελο απλα εχει περαστει global rom!!

εκανα αυτο και τελικα εγινε η αναβαθμιση!!με τον 1 τροπο!!

Edited by manthosffvll

Κατέβασε Και δοκίμασε με ακριβώς την ίδια ΡΟΜ, 5.1.6G

Amazon Fire stick 4k max

δοκιμάζουν Flyme 6 με marshmallow επιτέλους !!!!λογικά αρχές του χρόνου θα έρθει και για όλους το update

δοκιμάζουν Flyme 6 με marshmallow επιτέλους !!!!λογικά αρχές του χρόνου θα έρθει και για όλους το update

Ωραίος!!!

Μακαρι, αν και δεν βλέπω το Μ1 στις BETA ROM του FlymeOs 6.

Εσύ πού το είδες;

Sent from mTalk

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Ωραίος!!!

Μακαρι, αν και δεν βλέπω το Μ1 στις BETA ROM του FlymeOs 6.

Εσύ πού το είδες;

Sent from mTalk

είναι closed beta που σημαίνει ότι το έχουν πάρει λίγοι ανά συσκευή και είναι κλειδωμενη η ρομ ανά imei συσκευής.31/12/16 βγαίνει η beta ROM για όλους και μέχρι 15 Γενάρη η global!!!

είναι closed beta που σημαίνει ότι το έχουν πάρει λίγοι ανά συσκευή και είναι κλειδωμενη η ρομ ανά imei συσκευής.31/12/16 βγαίνει η beta ROM για όλους και μέχρι 15 Γενάρη η global!!!

Πού τα έχεις δει όλα αυτά αλήθεια;

Γιατί στο FlymeOs forum δεν βρήκα κάτι.

Amazon Fire stick 4k max

Χρόνια πολλά παιδιά, έχει βγει από τις 23/12 5.1.1.12 την έχει δοκιμάσει κανείς;

Μόλις την πέρασα, είδα αλλαγή στην εμφάνιση του browser και νομίζω έγινε ταχύτερος

Edited by Helpmagkes
#never settle down

Χρόνια πολλά παιδιά, έχει βγει από τις 23/12 5.1.1.12 την έχει δοκιμάσει κανείς;

Μόλις την πέρασα, είδα αλλαγή στην εμφάνιση του browser και νομίζω έγινε ταχύτερος

Το κουλό είναι ότι βγήκε μόνο η Global και δεν υπάρχει ΚΙΝΕΖΙΚΉ.

Amazon Fire stick 4k max

Πού τα έχεις δει όλα αυτά αλήθεια;

Γιατί στο FlymeOs forum δεν βρήκα κάτι.

BBS.flyme.cn μπες εκεί αλλά να έχεις και έναν μεταφραστή ενεργοποιημένο για να μπορείς να καταλαβαίνεις τπτ ;)

BBS.flyme.cn μπες εκεί αλλά να έχεις και έναν μεταφραστή ενεργοποιημένο για να μπορείς να καταλαβαίνεις τπτ ;)

Και γιατί το κάνεις πιο δύσκολο τότε και δεν δίνεις απευθείας το link που μιλάει για το θέμα του Android 6 για το κινητό μας;

Amazon Fire stick 4k max

Και γιατί το κάνεις πιο δύσκολο τότε και δεν δίνεις απευθείας το link που μιλάει για το θέμα του Android 6 για το κινητό μας;

είναι πάρα πολλές οι δημοσιευσεις εεεε μην τα θέλουμε όλα στο πιάτο αχαχχαχ

Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους,εχω το κινεζικο m1 κ ειχα περασει μια παλια αναβαθμησει Α απο τοτε δεν ειχα ξανασχοληθει,τωρα τελευταια μου ελεγε συνεχεια να κανω αναβαθμηση και την εκανα την βλακεια.Απο τοτε χαθηκαν τα ελληνικα και το home button πηγενει σε ολες τις σελιδες πισω,οχι οπως παλια που εβγενες στην αρχικη οθονη και μου εχει σπασει τα νευρα,υπαρχει καποια λυση παιδια please.Να περασω αλλη αναβαθμηση?Η global τι ειναι?Συγνωμη για το κουραστικο κειμενο ειμαι λιγο πισω

Για Ελληνικά πρέπει να περάσεις την global. Όσο για το home button έχει αλλάξει η λειτουργία του και για να πας πλέον στο home screen κάνεις slide up στο home button.

Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους,εχω το κινεζικο m1 κ ειχα περασει μια παλια αναβαθμησει Α απο τοτε δεν ειχα ξανασχοληθει,τωρα τελευταια μου ελεγε συνεχεια να κανω αναβαθμηση και την εκανα την βλακεια.Απο τοτε χαθηκαν τα ελληνικα και το home button πηγενει σε ολες τις σελιδες πισω,οχι οπως παλια που εβγενες στην αρχικη οθονη και μου εχει σπασει τα νευρα,υπαρχει καποια λυση παιδια please.Να περασω αλλη αναβαθμηση?Η global τι ειναι?Συγνωμη για το κουραστικο κειμενο ειμαι λιγο πισω

Αν το πρόβλημα σου είναι μόνο το Home button, αυτό συνηθίζεται εύκολα, κάνεις slide up και επιστρεφεις στην αρχική οθόνη.

Για να περάσεις τη global rom πρέπει να ακολουθήσεις πιστά τον παρακάτω οδηγό

https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Εγώ το έκανα με την πρώτη μέθοδο και όλα πήγαν καλά. Την τελευταία global έκδοση την κατεβάζεις από εδώ:

https://forum.meizufans.eu/topic/7165/flyme-os-5-1-12-0-stable-m1-note