Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετα απο κανενα 6μηνο και βαλε πηγαινε ελα 2 φορες κινα με προβλημα οθονης εδεησαν(fastcaedtech)και μου στειλαν αλλη συσκευη.καινουργια δεν ξερω αλλα και πλεον δεν με νοιαζει.ο επιμενων νικα τελικα.μου ηρθε με 4.2.0.5 Α.απο οσο θυμαμαι παλια εκδοση μεν αλλα δουλευε καλα.παντως μου εβγαλε αναβαθμιση αλλα δεν θελω να χασω τα ελληνικα.αν και νομιζω υπηρχε τροπος αν δεν κανω καθαρη εγκατασταση κατι τετοιο!τι λετε να το αφησω ετσι?η αναβαθμιση?

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μετα απο κανενα 6μηνο και βαλε πηγαινε ελα 2 φορες κινα με προβλημα οθονης εδεησαν(fastcaedtech)και μου στειλαν αλλη συσκευη.καινουργια δεν ξερω αλλα και πλεον δεν με νοιαζει.ο επιμενων νικα τελικα.μου ηρθε με 4.2.0.5 Α.απο οσο θυμαμαι παλια εκδοση μεν αλλα δουλευε καλα.παντως μου εβγαλε αναβαθμιση αλλα δεν θελω να χασω τα ελληνικα.αν και νομιζω υπηρχε τροπος αν δεν κανω καθαρη εγκατασταση κατι τετοιο!τι λετε να το αφησω ετσι?η αναβαθμιση?

την κανω και...βλεπουμε.ε για καλο θα ναι :lol:

Παιδία εχω την 5.6.26 Beta και θελω να αναβαθμισω. Μπορειτε να μου πειτε αν εχει βγει και αν ναι ποια ειναι η τελευταια stable ?Ευχαριστω!!

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδία εχω την 5.6.26 Beta και θελω να αναβαθμισω. Μπορειτε να μου πειτε αν εχει βγει και αν ναι ποια ειναι η τελευταια stable ?Ευχαριστω!!

και επισης η τελευταια beta που βλεπω ειναι η 5.6.6.21, αυτη μπορω να την βαλω απο πανω η θελει wipe?

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και επισης η τελευταια beta που βλεπω ειναι η 5.6.6.21, αυτη μπορω να την βαλω απο πανω η θελει wipe?

5.6.26 δεν υπάρχει.

Η τελευταία είναι η 5.6.6.21 και αύριο θα βγει η 5.6.6.28.

Wipe δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά κακό δεν κάνει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εγω που ειμαι με 5.1.6 Α αξιζει να βαλω την τελευταια?και κατι ακομη μπορω να βλεπω τις ειδοποιησεις με καποιο τροπο στο flyme οπως ειναι στο miui της xiaomi?σε κλησεις,μηνυματα,facebook κτλ.δεν θελω να βαλω nova launcher ετσι ξερω οτι γινεται

βγηκε νεα stable Flyme 5.1.7.0A

http://www.flyme.cn/firmwarelist-8.html

πανω που την κατεβαζα απο εδω https://forum.meizufans.eu/topic/5688/flyme-os-5-1-7-0-stable-m1-note το ιδιο δεν ειναι?

πανω που την κατεβαζα απο εδω https://forum.meizufans.eu/topic/5688/flyme-os-5-1-7-0-stable-m1-note το ιδιο δεν ειναι?

την περασα αλλα δεν κατεβαζει απο google play!:(

την περασα αλλα δεν κατεβαζει απο google play!:(

Τι σου βγάζει;

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Τελικά φίλε junglist με την πρώτη μέθοδο έβαλα global να εχω και ελληνικά.Αλλά δεν γίνεται root με τον κλασσικό τρόπο.θέλει κάνα κόλπο;η αλλιως γίνεται;μου λέει σφάλμα πρόσβασης στον διακομιστή

Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by tolisfar

Τελικά φίλε junglist με την πρώτη μέθοδο έβαλα global να εχω και ελληνικά.Αλλά δεν γίνεται root με τον κλασσικό τρόπο.θέλει κάνα κόλπο;η αλλιως γίνεται;μου λέει σφάλμα πρόσβασης στον διακομιστή

Θέλει μέσω kingroot.

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Είναι εύκολο;οποιαδήποτε έκδοση ή κάποια συγκεκριμένη;

Είναι εύκολο;οποιαδήποτε έκδοση ή κάποια συγκεκριμένη;

Μία άλλη λύση που έκανα εγώ είναι η εξής: πάτησα meizu account apk download meizufans και το κατέβασα. Έκανα σύνδεση μου έβγαλε το ροοτ το έκανα και μετά το διέγραψα αλλά το ροοτ έμεινε :)

#never settle down

Μία άλλη λύση που έκανα εγώ είναι η εξής: πάτησα meizu account apk download meizufans και το κατέβασα. Έκανα σύνδεση μου έβγαλε το ροοτ το έκανα και μετά το διέγραψα αλλά το ροοτ έμεινε :)

θα το δοκιμασω τωρα φιλε μου.νομιζω κατι τετοιο ειδα στο youtube.σας ευχαριστω....

δεν τα καταφερα και με τους 2 τροπους.καμια ιδεα?μηπως το apk του mz account το εχει καποιος γιατι σαν να μου ζηταει πιο νεο αν καταλαβα σωστα

Edited by tolisfar

θα το δοκιμασω τωρα φιλε μου.νομιζω κατι τετοιο ειδα στο youtube.σας ευχαριστω....

δεν τα καταφερα και με τους 2 τροπους.καμια ιδεα?μηπως το apk του mz account το εχει καποιος γιατι σαν να μου ζηταει πιο νεο αν καταλαβα σωστα

Ξέχασα αδερφέ... Στην τελευταία global επειδή το έχει ήδη εγκατεστημένο, θα χρειαστεί να βάλεις kingroot μετά να σβήσεις το meizu account της ρομ και τότε να κάνεις εγκατάσταση αυτό που κατέβασες.. Μετά όπως είπαμε παραπάνω. Ελπίζω να βοήθησα

#never settle down

Ξέχασα αδερφέ... Στην τελευταία global επειδή το έχει ήδη εγκατεστημένο, θα χρειαστεί να βάλεις kingroot μετά να σβήσεις το meizu account της ρομ και τότε να κάνεις εγκατάσταση αυτό που κατέβασες.. Μετά όπως είπαμε παραπάνω. Ελπίζω να βοήθησα

κατεβασα την εκδοση 5.7.0 τρεχω το kingroot αλλα τιποτα.ευχαριστω για τον χρονο σου παντως.βασικα καπου κανω λαθος εγω και δεν μπορω να βρω το apk του mzaccount

Edited by tolisfar

κατεβασα την εκδοση 5.7.0 τρεχω το kingroot αλλα τιποτα.ευχαριστω για τον χρονο σου παντως.βασικα καπου κανω λαθος εγω και δεν μπορω να βρω το apk του mzaccount

Από εδώhttps://drive.google.com/folderview?id=0B5kG3WCXnqcAOGNPSXZxRVpWcmM&usp=sharing κατέβασε το και κάνε τα παραπάνω

#never settle down

Την τρέχω και μου βγάζει failed.Μήπως μαζί με τις κινεζικές όταν έβαλα την ΡΟΜ έσβησα και αυτήν;

Έβαλα από τον ίδιο πάροχο κάρτα στην 2η θέση και δεν την βλέπει.

Η ίδια κάρτα μόνη της παίζει μια χαρά στην πρώτη θέση.

Είναι ξεκλείδωτη πάντως. Τι φταίει;

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια εβαλα την 5.1.5.0Α μια χαρα ολα αλλα παω να κατεβασω απο gOogle play και δεν μ αφηνει. Λεει πρεπει να συνδεθω στο ακκ της google..καμια βοηθεια

Επισης με εβγαλε και την.νεα την 5.1.7.0Α ..λετε αμα.την.βαλω να διορθωθει?

δοκιμασε να κατεβασεις καποιο google play services για 5.0+

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/

ενος φιλου με 5.1.6.0Α ελεγε try again για συνδεση στο google play και δοκιμασα καποιο απο αυτα και δουλεψε

Edited by ypatios

Θέλει το google installer 1.44

Μάλλον το παιδί έβαλε την 2+ έκδοση.

Και φυσικά δεν είναι θέμα Ρομ.

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Έβαλα από τον ίδιο πάροχο κάρτα στην 2η θέση και δεν την βλέπει.

Η ίδια κάρτα μόνη της παίζει μια χαρά στην πρώτη θέση.

Είναι ξεκλείδωτη πάντως. Τι φταίει;

Unleashed by my M1 NOTE

Το έψαξα, αλλά δεν το βρήκα.

Υπάρχει τρόπος να κλείσουμε την 2η sim σε μόνιμο 2G?

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Το έψαξα, αλλά δεν το βρήκα.

Υπάρχει τρόπος να κλείσουμε την 2η sim σε μόνιμο 2G?

Unleashed by my M1 NOTE

Μα έτσι και αλλιώς η 2η δεν είναι 2G..?

#never settle down