Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι βγηκε νεα g rom την εβαλα αλλα μου εκανε σχεδια με το root και ετσι αποφασισα να την ξαναπερασω απο την αρχη!το προβλημα με το root ηταν οτι ενω πλεον ειχε μεσα κανονικα και το flyme account(κατι που ελειπε απο το προηγουμενο) κατω απο το security που ηταν τα root permissions οταν εκανες τις ενεργειες για να παρεις root εβγαζε σφαλμα οτι δεν μπορουσε να βρει τον σερβερ!περασα ξανα την rom οπως ειπα και ρουταρα με kingroot και ολα καλα!!φυσικα στο flyme account(global) λειπουν πολλα σε σχεση με την κινεζικη εκδοση αλλα και να τα ειχε παντελως αχρηστα ηταν!!!περισσοτερα για την μπαταρια σε μερικες μερες

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ένα πρόβλημα.

Χρησιμοποιώ για sms την εφαρμογή dosms. Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα (ένα samsung) είχε το πλήκτρο (capasitive) με το οποίο έμπαινα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Στο M1 πως θα μπω στις ρυθμίσεις?

Δεν έχει ούτε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά η εφαρμογή για να βγει καμία ρύθμιση.

Καμία ιδέα?

Sent from my m1 note using Tapatalk

Βγήκε καινούργια rom.

5160A. Μου ήρθε μέσω OTA και τη πέρασα.

Διαφορά πάντως δε κατάλαβα από τη 5150A

Βγήκε καινούργια rom.

5160A. Μου ήρθε μέσω OTA και τη πέρασα.

Διαφορά πάντως δε κατάλαβα από τη 5150A

Έχει βγει από την Τρίτη.

Όντως δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τελευταίος μήνας με το κινητό. Ύστερα από τεράστια απογοήτευση με δύο χαλασμενες οθόνες πάω για άλλα και ελπίζω καλύτερα.

Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν σε διάφορες ερωτήσεις και επίσης να ευχαριστήσω τον junglist που με έσωσε με τον οδηγό για το xposed.

Επόμενη στάση Xiaomi redmi note 3 pro.

Καλή συνέχεια.

:thanks:

Τελευταίος μήνας με το κινητό. Ύστερα από τεράστια απογοήτευση με δύο χαλασμενες οθόνες πάω για άλλα και ελπίζω καλύτερα.

Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν σε διάφορες ερωτήσεις και επίσης να ευχαριστήσω τον junglist που με έσωσε με τον οδηγό για το xposed.

Επόμενη στάση Xiaomi redmi note 3 pro.

Καλή συνέχεια.

Να σαι καλά.

Κρίμα που χάσαμε άλλον έναν για την ΧΙΑΟΜΙ.

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

https://cloud.tapatalk.com/s/575759595152a/Flyme.tools.2.6.6.apk

Flyme Tools 2.6.6 En

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

https://cloud.tapatalk.com/s/575759595152a/Flyme.tools.2.6.6.apk

Flyme Tools 2.6.6 En

Unleashed by my M1 NOTE

Τι είναι αυτό?

Όλα αρχίζουν με μια ερώτηση. :cool:

Τι είναι αυτό?

Όλα αρχίζουν με μια ερώτηση. :cool:

Ένα module του xposed framework. Με αυτό μπορείς να κάνεις αλλαγές σε πράγματα και λειτουργίες μιας ρομ ή κάποιων εφαρμογών και απαιτεί root.

Άσχετο το κινητακι μου έκανε νερά, κόλλαγε κλπ. Μου είχε βγει update από την προτελευταία στην τελευταία Α (stable). Δεν την πέρναγα, κόλλαγε και με το που αναβαθμισα όλα πάλι κυλάνε νεράκι. Σκύλος το Μ1!!!

Παιδιά γεια σας! Έχω ένα μικρό προβληματακι. Πριν από δυο εβδομάδες μου έσπασε η οθόνη σε όλο το πάνω μέρος του κινητού και λίγο πιο κατω πάνω αριστερά στην οθόνη. Δεν είναι κάτι τραγικό εαν αφαιρεσω το γεγονός ότι έσπασε στην μπροστινη κάμερα και οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές. Δεν με νοιάζει ούτως ή άλλως αφού σελφιομανης δεν είμαι. Το κινητό δουλεύει κανονικά αλλά σήμερα μου παρουσίασε ένα πρόβλημα και το πάνω μέρος της οθόνης δεν ανταποκρίνεται και χρειάζεται να έχω ενεργοποιημενο το SmartTouch για να πατήσω κάτι σε αυτό το συγκεκριμένο μέρος. Δεν με πειράζει ιδιαίτερα αλλά καταντάει σπαστικό ώρες ώρες. Έχει κανείς καμιά ιδέα-λυση εκτός από αλλαγή οθόνης;
"Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016

Παιδιά το adfree σας δουλεύει κανονικά ?γιατί σε μενα έχει σταματήσει τα update και οι διαφημίσεις στο chrome δεν φεύγουν (εννοείτε έχει δικαίωματα root)

Άκυρο το έκανα update στην 0.9.11 και ολα καλα

Edited by ypatios

Παιδιά γεια σας! Έχω ένα μικρό προβληματακι. Πριν από δυο εβδομάδες μου έσπασε η οθόνη σε όλο το πάνω μέρος του κινητού και λίγο πιο κατω πάνω αριστερά στην οθόνη. Δεν είναι κάτι τραγικό εαν αφαιρεσω το γεγονός ότι έσπασε στην μπροστινη κάμερα και οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές. Δεν με νοιάζει ούτως ή άλλως αφού σελφιομανης δεν είμαι. Το κινητό δουλεύει κανονικά αλλά σήμερα μου παρουσίασε ένα πρόβλημα και το πάνω μέρος της οθόνης δεν ανταποκρίνεται και χρειάζεται να έχω ενεργοποιημενο το SmartTouch για να πατήσω κάτι σε αυτό το συγκεκριμένο μέρος. Δεν με πειράζει ιδιαίτερα αλλά καταντάει σπαστικό ώρες ώρες. Έχει κανείς καμιά ιδέα-λυση εκτός από αλλαγή οθόνης;

Οτιδήποτε άλλο πέρα από αλλαγή οθόνης θα είναι ημίμετρο.

Κι εμενα το ιδιο. Μαλιστα απο kitkat 4.4 που ημουν μου εκανε δυο απανωυα updates καο με πηγε σε αυτην. Φαινεται να δουλευει καλυτερα ειδικα το gps me to google maps κλειδωνει αμεσως. Αλλα μου βγαζει συνεχεια ενα μηνυμα update google services error και επισης δεν μπορω να κανω sign in στο play store. Ακομα, εχει κατι κινεζικα που δεν τα θελω. Πως μπορω να παω σε μια εξισου γρηγορη εκδοχη αλλα να ειναι διεθνης χωρις τα κινεζικα? Ευχαριστω

Εβαλε κανεις την καινουργια beta σημερα?Αν ναι του ανοιγει η στοκ εφαρμογη της καμερας?Η εφαρμογη της μουσικης δουλευει κανονικα?

Το adaway το έχει κανείς?

Έχω root και supersu. Όταν πάω να το ανοίξω μετά την εγκατάσταση έχει μαύρη οθόνη και δε κινείται τίποτα.

Ξέρει κανείς γιατί?

Έχετε κανένα άλλο εναλλακτικό που να δουλεύει?

Edit: Εντάξει, όλα καλά. Ήταν θέμα popup του SuperSU. Δε το έβγαζε και δε προχωρούσε η διαδικασία.

Edited by geopip

Λοιπόν είχα να κάνω ένα wipe data , εδώ και ένα χρόνο, από τότε που πήρα το κινητό.

Πλέον, μετά από δεκάδες φλασαρισματα όλων των beta, είχε λίγο μειωθεί η απόδοση.

Πλέον, περνώντας κατευθείαν την τελευταία A beta, πετάει πάλι, όπως στην αρχή.

Amazon Fire stick 4k max

Λοιπόν είχα να κάνω ένα wipe data , εδώ και ένα χρόνο, από τότε που πήρα το κινητό.

Πλέον, μετά από δεκάδες φλασαρισματα όλων των beta, είχε λίγο μειωθεί η απόδοση.

Πλέον, περνώντας κατευθείαν την τελευταία A beta, πετάει πάλι, όπως στην αρχή.

ενα χρονο;;;!!!!εγω οταν περναω μια νεα ρομ κανω καθαρη εγκατασταση.ενταξει περνει καμια ωρα να ξαναγινει οπως το ειχα αλλα παντα εχω καθαρη εγκατασταση