ibiza2004 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 ναι βγηκε νεα g rom την εβαλα αλλα μου εκανε σχεδια με το root και ετσι αποφασισα να την ξαναπερασω απο την αρχη!το προβλημα με το root ηταν οτι ενω πλεον ειχε μεσα κανονικα και το flyme account(κατι που ελειπε απο το προηγουμενο) κατω απο το security που ηταν τα root permissions οταν εκανες τις ενεργειες για να παρεις root εβγαζε σφαλμα οτι δεν μπορουσε να βρει τον σερβερ!περασα ξανα την rom οπως ειπα και ρουταρα με kingroot και ολα καλα!!φυσικα στο flyme account(global) λειπουν πολλα σε σχεση με την κινεζικη εκδοση αλλα και να τα ειχε παντελως αχρηστα ηταν!!!περισσοτερα για την μπαταρια σε μερικες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Έχω ένα πρόβλημα. Χρησιμοποιώ για sms την εφαρμογή dosms. Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα (ένα samsung) είχε το πλήκτρο (capasitive) με το οποίο έμπαινα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Στο M1 πως θα μπω στις ρυθμίσεις? Δεν έχει ούτε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά η εφαρμογή για να βγει καμία ρύθμιση. Καμία ιδέα? Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Βγήκε καινούργια rom. 5160A. Μου ήρθε μέσω OTA και τη πέρασα. Διαφορά πάντως δε κατάλαβα από τη 5150A Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Βγήκε καινούργια rom. 5160A. Μου ήρθε μέσω OTA και τη πέρασα. Διαφορά πάντως δε κατάλαβα από τη 5150A Sent from my m1 note using Tapatalk Έχει βγει από την Τρίτη. Όντως δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Τελευταίος μήνας με το κινητό. Ύστερα από τεράστια απογοήτευση με δύο χαλασμενες οθόνες πάω για άλλα και ελπίζω καλύτερα. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν σε διάφορες ερωτήσεις και επίσης να ευχαριστήσω τον junglist που με έσωσε με τον οδηγό για το xposed. Επόμενη στάση Xiaomi redmi note 3 pro. Καλή συνέχεια. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Τελευταίος μήνας με το κινητό. Ύστερα από τεράστια απογοήτευση με δύο χαλασμενες οθόνες πάω για άλλα και ελπίζω καλύτερα. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν σε διάφορες ερωτήσεις και επίσης να ευχαριστήσω τον junglist που με έσωσε με τον οδηγό για το xposed. Επόμενη στάση Xiaomi redmi note 3 pro. Καλή συνέχεια. Να σαι καλά. Κρίμα που χάσαμε άλλον έναν για την ΧΙΑΟΜΙ. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ρε παιδιά... Γιατί δε βρίσκω δορυφόρους? Το gps status δε βρίσκει. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 στα δικαιωματα θα ειναι το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 στα δικαιωματα θα ειναι το προβλημα Δηλαδή? Που να το ψάξω? Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) settings/location services/location permissions δες την εφαρμογη και την κανεις allow κλασικα τριτη βγηκε και η 5.6.6.7 Edited June 7, 2016 by ypatios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 https://cloud.tapatalk.com/s/575759595152a/Flyme.tools.2.6.6.apk Flyme Tools 2.6.6 En Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 https://cloud.tapatalk.com/s/575759595152a/Flyme.tools.2.6.6.apk Flyme Tools 2.6.6 En Unleashed by my M1 NOTE Τι είναι αυτό? Όλα αρχίζουν με μια ερώτηση. :cool: Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Τι είναι αυτό? Όλα αρχίζουν με μια ερώτηση. :cool: Sent from my m1 note using Tapatalk Ένα module του xposed framework. Με αυτό μπορείς να κάνεις αλλαγές σε πράγματα και λειτουργίες μιας ρομ ή κάποιων εφαρμογών και απαιτεί root. Άσχετο το κινητακι μου έκανε νερά, κόλλαγε κλπ. Μου είχε βγει update από την προτελευταία στην τελευταία Α (stable). Δεν την πέρναγα, κόλλαγε και με το που αναβαθμισα όλα πάλι κυλάνε νεράκι. Σκύλος το Μ1!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Παιδιά γεια σας! Έχω ένα μικρό προβληματακι. Πριν από δυο εβδομάδες μου έσπασε η οθόνη σε όλο το πάνω μέρος του κινητού και λίγο πιο κατω πάνω αριστερά στην οθόνη. Δεν είναι κάτι τραγικό εαν αφαιρεσω το γεγονός ότι έσπασε στην μπροστινη κάμερα και οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές. Δεν με νοιάζει ούτως ή άλλως αφού σελφιομανης δεν είμαι. Το κινητό δουλεύει κανονικά αλλά σήμερα μου παρουσίασε ένα πρόβλημα και το πάνω μέρος της οθόνης δεν ανταποκρίνεται και χρειάζεται να έχω ενεργοποιημενο το SmartTouch για να πατήσω κάτι σε αυτό το συγκεκριμένο μέρος. Δεν με πειράζει ιδιαίτερα αλλά καταντάει σπαστικό ώρες ώρες. Έχει κανείς καμιά ιδέα-λυση εκτός από αλλαγή οθόνης; Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Παιδιά το adfree σας δουλεύει κανονικά ?γιατί σε μενα έχει σταματήσει τα update και οι διαφημίσεις στο chrome δεν φεύγουν (εννοείτε έχει δικαίωματα root) Άκυρο το έκανα update στην 0.9.11 και ολα καλα Edited June 12, 2016 by ypatios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Παιδιά γεια σας! Έχω ένα μικρό προβληματακι. Πριν από δυο εβδομάδες μου έσπασε η οθόνη σε όλο το πάνω μέρος του κινητού και λίγο πιο κατω πάνω αριστερά στην οθόνη. Δεν είναι κάτι τραγικό εαν αφαιρεσω το γεγονός ότι έσπασε στην μπροστινη κάμερα και οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές. Δεν με νοιάζει ούτως ή άλλως αφού σελφιομανης δεν είμαι. Το κινητό δουλεύει κανονικά αλλά σήμερα μου παρουσίασε ένα πρόβλημα και το πάνω μέρος της οθόνης δεν ανταποκρίνεται και χρειάζεται να έχω ενεργοποιημενο το SmartTouch για να πατήσω κάτι σε αυτό το συγκεκριμένο μέρος. Δεν με πειράζει ιδιαίτερα αλλά καταντάει σπαστικό ώρες ώρες. Έχει κανείς καμιά ιδέα-λυση εκτός από αλλαγή οθόνης; Οτιδήποτε άλλο πέρα από αλλαγή οθόνης θα είναι ημίμετρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 βγηκε η Flyme 5.6.6.14 beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Και εμένα μου έβγαλε τη πιο πάνω beta!Tην έχει δοκιμάσει κανείς?Έχει κάποια διαφορά? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 οχι δεν θα δεις καποια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Κι εμενα το ιδιο. Μαλιστα απο kitkat 4.4 που ημουν μου εκανε δυο απανωυα updates καο με πηγε σε αυτην. Φαινεται να δουλευει καλυτερα ειδικα το gps me to google maps κλειδωνει αμεσως. Αλλα μου βγαζει συνεχεια ενα μηνυμα update google services error και επισης δεν μπορω να κανω sign in στο play store. Ακομα, εχει κατι κινεζικα που δεν τα θελω. Πως μπορω να παω σε μια εξισου γρηγορη εκδοχη αλλα να ειναι διεθνης χωρις τα κινεζικα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Εβαλε κανεις την καινουργια beta σημερα?Αν ναι του ανοιγει η στοκ εφαρμογη της καμερας?Η εφαρμογη της μουσικης δουλευει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 ναι ολα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Το adaway το έχει κανείς? Έχω root και supersu. Όταν πάω να το ανοίξω μετά την εγκατάσταση έχει μαύρη οθόνη και δε κινείται τίποτα. Ξέρει κανείς γιατί? Έχετε κανένα άλλο εναλλακτικό που να δουλεύει? Edit: Εντάξει, όλα καλά. Ήταν θέμα popup του SuperSU. Δε το έβγαζε και δε προχωρούσε η διαδικασία. Edited June 25, 2016 by geopip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Λοιπόν είχα να κάνω ένα wipe data , εδώ και ένα χρόνο, από τότε που πήρα το κινητό. Πλέον, μετά από δεκάδες φλασαρισματα όλων των beta, είχε λίγο μειωθεί η απόδοση. Πλέον, περνώντας κατευθείαν την τελευταία A beta, πετάει πάλι, όπως στην αρχή. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Λοιπόν είχα να κάνω ένα wipe data , εδώ και ένα χρόνο, από τότε που πήρα το κινητό. Πλέον, μετά από δεκάδες φλασαρισματα όλων των beta, είχε λίγο μειωθεί η απόδοση. Πλέον, περνώντας κατευθείαν την τελευταία A beta, πετάει πάλι, όπως στην αρχή. Sent from my m1 note using Tapatalk ενα χρονο;;;!!!!εγω οταν περναω μια νεα ρομ κανω καθαρη εγκατασταση.ενταξει περνει καμια ωρα να ξαναγινει οπως το ειχα αλλα παντα εχω καθαρη εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts