Roid_rage Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Κερια και ηρεμια.. :p Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni71 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Τελικα το εφτιαξα το τηλεφωνο μεσα σε 20 λεπτα σε τοπικο καταστημα του ρεθυμνου . Αλλαγη ηχειου εγινε με 13 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μιας και είμαι κάτοικος Ηρακλείου δεν μας λες και πιο κατάστημα είναι αυτό; Αχρείαστο να 'ναι... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 οταν κανω εναλλαγη καμερας πισω-μπρος, κολλαει η φωτογραφικη μηχανη και μενει κολλλημενη...μονο με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων φτιαχνει... καμμια συμβουλη????το κανει συνεχεια...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni71 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μιας και είμαι κάτοικος Ηρακλείου δεν μας λες και πιο κατάστημα είναι αυτό; Αχρείαστο να 'ναι... Λέγεται metaphone στην οδό Γερακάρη 65 ακριβώς πίσω από το Δημαρχείο. Το τηλέφωνο όταν το πήρα δούλευε το ηχείο μετά από λίγο στο τέλος μιας κλήσης κόλλησε και του έβγαλα την μπαταρία. μετά από 2 ώρες σε μια κλήση που δέχτηκα είδα ότι δεν είχε ήχο πάλι. ξαναγύρισα στο κατάστημα και άλλαξε πάλι το ηχείο ο τεχνικός αλλά τζίφος . Μου είπε ότι άμα θέλω να ρωτήσουν για μητρική πλακέτα για να μου την αντικαταστήσουν και τους ειπα οτι λογικά θα το επιστρέψω πίσω στο gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) Ευχαριστώ για την πληροφορία. Κρίμα για το κινητό :( Καλά ξεμπερδέματα. Edited February 19, 2015 by Yngwiedis Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παραγγελία για λογαριασμό φίλου από vickmall στις 2-2-15 παρελήφθη 18-2-15!! Μπράβο τους! Είμαι στον έλεγχο και στο ψάξιμο Φοράει την V05, να κάνω το update στην V08; Root να του κάνω μετά την αναβάθμιση; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ε ναι μετά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wawz Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπερα. Ειμαι και εγω κατοχος του cubot s200 και εχω ενα προβλημα με το update της rom. Οταν προσπαθω να κανω το update μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Οποια βοηθεια σας ειναι ευπροσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Τελικά με το GPS δεν βρέθηκε κάποια λύση ώστε να δουλεύει καλύτερα έτσι; Είτε με google maps και δεδομένα ανοιχτά, είτε με MAPS.ME, ένα και το αυτό. Τρομερή απόκλιση, εκεί που πας σε κεντρικό δρόμο ευθεία λέει πως είσαι 4 στενά πιο κάτω. Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι θέμα hardware και φτηνιάρικου δέκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Τελικά με το GPS δεν βρέθηκε κάποια λύση ώστε να δουλεύει καλύτερα έτσι; Είτε με google maps και δεδομένα ανοιχτά, είτε με MAPS.ME, ένα και το αυτό. Τρομερή απόκλιση, εκεί που πας σε κεντρικό δρόμο ευθεία λέει πως είσαι 4 στενά πιο κάτω. Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι θέμα hardware και φτηνιάρικου δέκτη. Το χρησιμοποίησα εχθές για μια διαδρομή 30-40 λεπτά εντός Αττικής και ήταν τέλειο. Ενώ πριν λίγες μέρες σε διαδρομή πεζός ήταν απαράδεκτο!!! Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι άν το χρησιμοποιήσεις μερικές φορές στρώνει . Το προγραμμα που χρησιμοποίησα είναι το Here Edited February 20, 2015 by panosss567 προσθήκη πλρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Τελικά με το GPS δεν βρέθηκε κάποια λύση ώστε να δουλεύει καλύτερα έτσι; Είτε με google maps και δεδομένα ανοιχτά, είτε με MAPS.ME, ένα και το αυτό. Τρομερή απόκλιση, εκεί που πας σε κεντρικό δρόμο ευθεία λέει πως είσαι 4 στενά πιο κάτω. Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι θέμα hardware και φτηνιάρικου δέκτη. Δυστυχως οπως τα λες ειναι. Εκανα και την πατεντα απο το θεμα ΟΔΗΓΟΙ, αλλα δεν διορθωθηκε και πολυ. Αυτος ειναι και ο λογος που ψαχνω να το δωσω. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaslag Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εγω με τo gps δεν εχω θεμα,εχω περασει το here και τρεις φορες που το χρησιμοποιησα με πηγε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εγω με τo gps δεν εχω θεμα,εχω περασει το here και τρεις φορες που το χρησιμοποιησα με πηγε μια χαρα 2 μέρες χρήση στην Αθήνα από το πρωί ως το βράδυ 280χλμ περίπου δεν με πρόδωσε ποτέ με igo primo Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 για οποιους εχουν δουλεψει το HERE, ειναι δυνατόν να του δίνω Στουρναρα, κεντρο, Αθηνα και να μου δεινει ως αποτέλεσμα οδο στην μεταμορφωση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δοκίμασα σημερα να δω ξαι εγω το gps. και maps και navfree. με ανοικτα τα data η κατασταση δυστηχως αθλια. με εχανε συνεχεια. Μαλλον ειναι το μονο μελανο του σημειο μεχρι σημερα. θα δοκιμασω βεβαια και αλλα προγραμματα οπως αναφερουν και οι φιλοι παραπανω. Να πω οτι δεν εχω πειραξει καθολου ρυθμισεις. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εμενα με το sygic περασμενο δουλευει τελεια,πληρης ακριβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δεν δοκιμασα σε προγραμμα αλλα κλειδωνει σχετικα γρηγορα. κατω απο λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Και εγώ πριν το δώσω το είχα δοκιμάσει με Sygic και ήταν άψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Πέρασα το Sygic, έκδοση 14.7.2 όμως δεν πιάνει σήμα αυτή την στιγμή μέσα στο σπίτι. Θα το κοιτάξω μετά που θα βγω έξω. Θέλει δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Oχι απαραιτητα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 και εγω με το Sygic που το ειδα, εξαιρετικά ακριβες θα ελεγα. αλλα για 6km αποσταση μου καταναλωσε περιπου 20% μπαταρια !!!! γενικα μερες τωρα βλεπω διαφορα με την μπαταρια του. π.χ. μολις φτανει στο 20% πριν το τελος η καπου στο 15% παθαινει ξαφνικο θανατο οπως στο ποδοσφαιρο στην παραταση. ξαφνικα το βλεπω να σβηνει !!!! να πω οτι ειμαι και root και εχω τρεξει και 2 φορες το καλιμπαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Τα παιδιά εδώ λένε να μην το αφήνουμε να πάει χαμηλά για να κρατήσει περισσότερο η μπαταρία...Πάντως κι εγώ με gps που δε κατάφερα να το δουλέψω ακόμα, βλέπω την μπαταρία να πέφτει σχετικά γρήγορα. Πρέπει να φταίει η οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Τα παιδιά εδώ λένε να μην το αφήνουμε να πάει χαμηλά για να κρατήσει περισσότερο η μπαταρία...Πάντως κι εγώ με gps που δε κατάφερα να το δουλέψω ακόμα, βλέπω την μπαταρία να πέφτει σχετικά γρήγορα. Πρέπει να φταίει η οθονη... Ναι, η οθονη του ειναι ενεργοβορα.Αλλα και η μπαταρια του φυσικα δεν ειναι οσο λεει, πιστευω ειναι κατα πολυ μικροτερη. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Κάποιος ειχε πει οτι τη μετρησε και ηταν ok. Σημερα θα το αφήσω να σβησει και θα τη μετρήσω και γω. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts