derveni1969 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μίλησε με το GB πρώτα πες τους το πρόβλημα και κατόπιν άνοιξε υπόθεση στην paypal να γνωρίζεις ότι η paypal μας καλύπτει και για τις επιστροφές των αντικειμένων στην Κίνα, φυσικά να δείξεις και σε απόδειξη τον αριθμό αποστολής και πόσο κοστίζει θα σου επιστραφούν τα χρήματα από την paypal, γνώμη μου είναι να το επιστρέψεις και να ζητήσεις επιστροφή των χρημάτων σου. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Η οθόνη δεν γίνεται να έχει πρόβλημα. Αφού του έδειξε την εικόνα φόρτισης που βγάζει όταν είναι κλειστή η συσκευή. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ακριβώς αυτο που λέει ο φιλος απο πάνω.μπορεις να κανεις ανάδραση εφόσον δεν εχει περάσει το χρονικο οριο όπου η paypal κανει επιστροφη χρηματων δηλαδη 45 μέρες,και να παρεις τα λεφτα σου πίσω. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η οθόνη δεν γίνεται να έχει πρόβλημα. Αφού του έδειξε την εικόνα φόρτισης που βγάζει όταν είναι κλειστή η συσκευή. έστω.δε ξερω τι ειναι το προβλημα.αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν του στειλανε καινούριο κινητό.ειναι ελαττωματικό που ειχε σταλθει σε αλλον,και το επεστρεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ακριβώς αυτο που λέει ο φιλος απο πάνω.μπορεις να κανεις ανάδραση εφόσον δεν εχει περάσει το χρονικο οριο όπου η paypal κανει επιστροφη χρηματων δηλαδη 45 μέρες,και να παρεις τα λεφτα σου πίσω. Έχει αλλάξει και είναι 180 μέρες και όχι 45, αλλά όσο πιο σύντομα τόσο η πίεση μεταφέρεται σε αυτούς. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Η μπαταρία ήταν σε ένα κουτάκι έξω απο το κινητό και δεν είχε ταινία στους πόλους. Στην μια μεριά έχει και κάποιες μικρογρατσουνιές. Ο υπολογιστής θα πρεπε να το βλέπει κλειστό, την στιγμή που βάζω την μπαταρία πάνω του...το ξέρω γιατί έτσι γίνεται στο φλασάρισμα και το έχω δει σε 3 διαφορετικές συσκευές, ότι τα windows αρχίζουν να ψαχνουν drivers μόλις μπει πανω στο κινητό η μπαταρία ( με κλειστό το τηλ ). Λοιπόν, τελικά άνοιξε, αλλά δεν το θεωρώ φυσιολογικό, γιατί η μπαταρία ήταν στο 87%. Πιο πριν γιατί δεν άνοιγε; Το άλλο που πρόσεξα αλλά γι αυτό δεν γνωρίζω, οπότε εσείς πρέπει να μου πείτε, είναι ότι στις ενημερώσεις για αναβάθμιση μου λεει ότι είναι ήδη ενημερωμένο , αλλά έχει την έκδοση Z49W5_CQ_CUBOT_GJHW_S200_V01 . Νομίζω υπάρχει μέχρι και η V08; Δεν γίνεται μέσω wi-fi η αναβάθμιση; γιατί εμένα δεν με αφήνει όπως προείπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Έχει αλλάξει και είναι 180 μέρες και όχι 45, αλλά όσο πιο σύντομα τόσο η πίεση μεταφέρεται σε αυτούς. 180? μάλιστα.και γ@μώ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ήρθε και σας με τη μπαταρία εκτος κινητου? Εμένα απο banggood υπήρσε μέσα στο κινητό με ταινία.άμα ήρθε σε ολους μέσα στο κινητό με ταινια,τότε ειναι ύποπτο το οτι υπήρχε στον φίλο εκτός κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Άρα καλά είπα πως απλά δεν είχε ανοίξει η συσκευή. Στο gearbest μπορεί αφού δοκιμάσουν την σωστή λειτουργία να βγάζουν τελείως την μπαταρία. Καλύτερα κατά την γνώμη μου. Για να λειτουργήσει αυτό που λες χωρίς την μπαταρία στο PC πρέπει πρώτα να έχουν εγκατασταθεί drivers με ανοιχτό το κινητό αλλιώς δεν γίνεται. Πήγαινε στις Ενημερώσεις συστήματος και δες ποιο είναι το τελευταίο OTA update που βρίσκει και κάντο. Πως έβγαλες συμπέρασμα πως δεν σε αφήνει; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πατάω έλεγχος για ενημερώσεις και μετά απο αναζήτηση μου γράφει ότι είναι ενημερωμένο. Νομίζω όμως ότι υπάρχει αναβάθμιση. Πιο πάνω γράφω ποια έκδοση έχω. Ο υπολογιστής μου έχει εγκατεστημένους ήδη τους drivers αφου έχω φλασάρει κάποια κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εδώ σου λέει πως δεν υπάρχει άλλο νεότερο update; Τι σχέση έχουν τα άλλα κινητά; Ίδιους drivers έχουν όλα τα κινητά; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Έχει λύσει κανείς το θέμα με τη μπαταρία,που δείχνει οτι τελειωνει γρηγορα,και μετά στέκεται σε ενα ποσοστό για αρκετή ωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εδώ σου λέει πως δεν υπάρχει άλλο νεότερο update; Τι σχέση έχουν τα άλλα κινητά; Ίδιους drivers έχουν όλα τα κινητά; Οι drivers είναι ίδιοι για όλα τα ΜΤΚ65ΧΧ ,με αυτή την λογική το λεω. Στο σημείο της φωτο που παραθέτεις πηγαίνω και μου λεει οτι δεν υπάρχουν νεότερες ενημερώσεις. Το wi-fi φυσικά είναι ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Έχει λύσει κανείς το θέμα με τη μπαταρία,που δείχνει οτι τελειωνει γρηγορα,και μετά στέκεται σε ενα ποσοστό για αρκετή ωρα? Μπα... Και μένα κάπως έτσι δουλεύει. Από 100 ως 85 κατεβαίνει στο φτερό. Από 85 ως 15 περίπου πάει φυσιολογικά και κάτω από 15 το ξεχνάς. Μπορεί να πάρει ώρες μέχρι να μηδενίσει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι drivers είναι ίδιοι για όλα τα ΜΤΚ65ΧΧ ,με αυτή την λογική το λεω. Στο σημείο της φωτο που παραθέτεις πηγαίνω και μου λεει οτι δεν υπάρχουν νεότερες ενημερώσεις. Το wi-fi φυσικά είναι ανοιχτό. Κάνε τότε έναν κόπο και κατέβασε την V5 από needrom και πέρνα την. Μετά θα σου βρει την V8 μέσω του ΟΤΑ. Edited March 31, 2015 by Yngwiedis Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μπα... Και μένα κάπως έτσι δουλεύει. Από 100 ως 85 κατεβαίνει στο φτερό. Από 85 ως 15 περίπου πάει φυσιολογικά και κάτω από 15 το ξεχνάς. Μπορεί να πάρει ώρες μέχρι να μηδενίσει. Θα συνεχιστεί ετσι οπότε.Στην αρχη ηταν σπαστικό αλλα ειναι κομπλέ. Να σημειώσω (άσχετο με την μπαταρια) μου έπεσε με την οθόνη απο την τσέπη μου,κάνοντας αναπήδηση σε 3 μαρμάρινα σκαλιά,υψους 25 εκατοστά το καθένα.Νόμιζα οτι θα εκραγεί σε 1000 κομματια.Πως γίνεται να μην επαθε απολύτως τίποτα? Ούτε γρατζουνια. Τελοσπάντων.Βρήκα ενα θέμα για την μπαταρία που δεν ξερω αμα ισχύει,αλλά εγώ το απεγκατέστησα προσωρινά και θα δείξει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387284 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Αντέχει από ξύλο δηλαδή η συσκευή μας :) Λες να αντέχει όσο το ; :p Εσύ γιατί το απεγκατέστησες το Skype; Έχεις πρόβλημα με την κατανάλωση ή μήπως λυθεί το πρόβλημα με τα μη όμαλα ποσοστά; Edited March 31, 2015 by Yngwiedis Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μπα... Και μένα κάπως έτσι δουλεύει. Από 100 ως 85 κατεβαίνει στο φτερό. Από 85 ως 15 περίπου πάει φυσιολογικά και κάτω από 15 το ξεχνάς. Μπορεί να πάρει ώρες μέχρι να μηδενίσει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε τότε έναν κόπο και κατέβασε την V5 από needrom και πέρνα την. Μετά θα σου βρει την V8 μέσω του ΟΤΑ. Δηλαδή να αγνοήσω το ότι δεν βρίσκει τις αναβαθμίσεις απο την V01; Είναι φυσιολογικό αυτό; Εχει συμβεί και σε άλλους με S200 που ήρθαν με την V01; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αντέχει από ξύλο δηλαδή η συσκευή μας :) Εσύ γιατί το απεγκατέστησες το Skype; Έχεις πρόβλημα με την κατανάλωση ή μήπως λυθεί το πρόβλημα με τα μη όμαλα ποσοστά; Μήπως λυθεί το πρήβλημα.ΔΙότι ηταν απο τις πρώτες εφαρμογές που κατεβασα το σκάιπ,οπότε δεν εχω εικονα το πως θα είναι χωρίς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ποιο πρόβλημα; Με τα ανώμαλα ποσοστά; ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή να αγνοήσω το ότι δεν βρίσκει τις αναβαθμίσεις απο την V01; Είναι φυσιολογικό αυτό; Εχει συμβεί και σε άλλους με S200 που ήρθαν με την V01; Δεν γνωρίζω. Με V5 ήρθε το δικό μου... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ποιο πρόβλημα; Με τα ανώμαλα ποσοστά; ναι.Δεν ευελπιστώ αλλα ποτέ δε ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 ΟΚ. Δες το και αν αλλάξει τίποτα ενημέρωσε μας. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petama Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πήγαινε στις Ενημερώσεις συστήματος και κατέβασε το τελευταίο OTA update. Λογικά θα σου βγάλει την V8 και όχι την V5. στις ενημερώσεις συστήματος λέει ότι το σύστημα είναι ενημερωμένο. την V5 μου βγάζει να την κατεβάσω στο wireless update που ειναι απο κάτω ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Επειδή είναι του ανηψιού το κινητό ήρθε και το πήρε τώρα. Εύχομαι να μην του βγάλει άλλο πρόβλημα. Το αφήνω προς στιγμήν με την V01 και βλέπουμε. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μην κλείσει και δεν ανοίγει πάλι. Αν το κάνει θα το φλασάρω με την V05. Οποιος το πηρε απο gearbest και θυμάται, ας μου πει αν η μπαταρία ήρθε μέσα στο κινητό ή σε κουτάκι. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 στις ενημερώσεις συστήματος λέει ότι το σύστημα είναι ενημερωμένο. την V5 μου βγάζει να την κατεβάσω στο wireless update που ειναι απο κάτω ακριβώς. Μου αρέσει που ανέβασα και screenshot πριν μερικά posts... Αυτό το wireless update στα ελληνικά μου το γράφει Ενημερώσεις συστήματος. Αναβάθμισε σε V5 και μετά θα σου βγάλει και την V8. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή είναι του ανηψιού το κινητό ήρθε και το πήρε τώρα. Εύχομαι να μην του βγάλει άλλο πρόβλημα. Το αφήνω προς στιγμήν με την V01 και βλέπουμε. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μην κλείσει και δεν ανοίγει πάλι. Αν το κάνει θα το φλασάρω με την V05. Οποιος το πηρε απο gearbest και θυμάται, ας μου πει αν η μπαταρία ήρθε μέσα στο κινητό ή σε κουτάκι. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δες τι έγραψα ακριβώς από πάνω μήπως κι εσύ πας σε λάθος Ενημερώσεις συστήματος... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Υπάρχουν 2 διαφορετικές Ενημερώσεις συστήματος όπως βλέπετε. Η δεύτερη μας ενδιαφέρει που είναι το OTA update. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγώ(όπως κι αλλοι πιστευω) που δεν εχω κανει καθολου την wireless update απο τη μερα που το πήρα,να το κρατησω έτσι ή να την κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Υπάρχουν 2 διαφορετικές Ενημερώσεις συστήματος όπως βλέπετε. Η δεύτερη μας ενδιαφέρει που είναι το OTA update. Δεν μου έβγαζε δεύτερη επιλογή για ενημέρωση συστήματος. Ισως αν το γύριζα στα αγγλικά να άλλαζε κάτι, αλλά τώρα δεν έχω την συσκευή στα χέρια μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο και την βοήθεια σου. Αυτό που με ανησυχεί πάρα πολύ, είναι ότι το κινητό έκανε 45 λεπτά να ανοίξει την πρώτη φορά και μετά από πολλές προσπάθειες. Εύχομαι μόνο να μην ξανα συμβεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts