Yngwiedis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Μπορώ να πω πως η μπαταρία πάει όλο και καλύτερα... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Μπορώ να πω πως η μπαταρία πάει όλο και καλύτερα... μια χαρα...αν βγάλεις και το wi-fi ή περάσεις εφαρμογή τύπου ds battery saver θα πετάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το wifi δεν έχει κλείσει γιατί δεν βγήκα καθόλου από το σπίτι. Επίσης όλες αυτές τις εφαρμογές battery saver δεν τις προτιμώ. Πιστεύω πως περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Απλά είμαι λίγο περιεργίδης κι εγώ :) Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το wifi δεν έχει κλείσει γιατί δεν βγήκα καθόλου από το σπίτι. Επίσης όλες αυτές τις εφαρμογές battery saver δεν τις προτιμώ. Πιστεύω πως περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Απλά είμαι λίγο περιεργίδης κι εγώ :) Σε ξέρω από το νημα του Onda v975m :P Λογικά στο cubot θα καταλήξω μιας και τα κάνει όλα και συμφέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Σε ξέρω από το νημα του Onda v975m :P Οπότε ξέρεις τι περιεργίδης είμαι :p Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλα παμε απο μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Για τo μόνο που δεν πάμε καλά από την δική μου μεριά είναι το GPS. Τίποτα μηδέν. Βρίσκει συνδέεται αλλα μετα σε δείχνει όπου θέλει. Ξέρω οτι δεν συμβαίνει σε όλους αλλα συμβαίνει. Δεν ξέρω και εγω ποσα διαφορετικά apps εχω βάλει και τίποτα. Νομίζω κάποιου είδους calibration στο GPS δεν υφίσταται οπότε απλός το ξεχνάμε. Κατά τα άλλα το κινητό ειναι πολύ καλο σε όλα, οπως για πολλοστή φορά έχω πει για τα χρήματα του ίσως το καλύτερο. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gigenis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Για το GPS πιστεύω ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό φταίει η κεραία. Προσωπικά έβγαλα την κεραία που έχει και έβαλα με πατέντα μια από ένα παλιό ZTE που είχα στο στο συρτάρι και παρότι έχει μειωθεί λίγο η εμβέλεια του WiFi (είναι κοινή η κεραία) το GPS άρχισε να δουλεύει κι αρκετά καλά μπορώ να πω. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω γνήσια κεραία... ούτε από την ίδια την εταιρεία που τους έστειλα email. Από την Ελληνική αντιπροσωπεία μου είπαν ότι μπορούν να μου βρουν μόνο ολόκληρη την πλάτη στα 45€ (το τηλέφωνο το πήρα 75€ οπότε ούτε για αστείο) και από την Κίνα μου απάντησαν μια φορά και μετά εξαφανίστηκαν.... Edited March 17, 2015 by gigenis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Και τα δικά μου στατιστικά της μπαταρίας, με μέτρια χρήση. Edited March 17, 2015 by metalergr Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wawz Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπερα. Μετα απο πατατα που εκανα σε recovery mode το κινητακι μου βγηκε off. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων. Μου βγαζει σαν μηνυμα την εντολη no command και δεν κανει τιποτα αλλο. Δεν ανοιγει με τιποτα. Εχει συμβει μηπως σε καποιον?Φτιαχνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Για το GPS ....... ... και από την Κίνα μου απάντησαν μια φορά και μετά εξαφανίστηκαν.... Δηλ. έκαναν τους Κινέζους... :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπερα. Μετα απο πατατα που εκανα σε recovery mode το κινητακι μου βγηκε off. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων. Μου βγαζει σαν μηνυμα την εντολη no command και δεν κανει τιποτα αλλο. Δεν ανοιγει με τιποτα. Εχει συμβει μηπως σε καποιον?Φτιαχνεται? έβγαλες την μπαταρία ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wawz Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ναι. Την εχω βγαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Μπορεί κάποιος να κάνει ένα αναλυτικό review στο τηλ? Είναι μεγάλο το νήμα κ δυσκολεύομαι να βρω (ίσως θα ήταν καλό τα reviews να μεταφέρονται στην αρχή ή σε άλλο νημα). Το εξωτερικό ηχείο είναι δυνατό? Παραμορφώνετε καθόλου ο ήχος? Κάπου πήρε το μάτι μου πως κάποιοι αντιμετώπισαν πρόβλημα γι αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπερα. Μετα απο πατατα που εκανα σε recovery mode το κινητακι μου βγηκε off. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων. Μου βγαζει σαν μηνυμα την εντολη no command και δεν κανει τιποτα αλλο. Δεν ανοιγει με τιποτα. Εχει συμβει μηπως σε καποιον?Φτιαχνεται? Θα πρέπει να περάσεις ξανά την rom με το Flashtools. Μπες στο http://www.needrom.com/ κάνε εγγραφή και μετά ψάξε για να βρεις την rom του κινητού σου. Απ ότι είδα έχει 2 rom για το S200. Κατέβασε μία, κατέβασε και το Flashtools, πέρνα την στο κινητό και θα ξαναζωντανέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wawz Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Θα πρέπει να περάσεις ξανά την rom με το Flashtools. Μπες στο http://www.needrom.com/ κάνε εγγραφή και μετά ψάξε για να βρεις την rom του κινητού σου. Απ ότι είδα έχει 2 rom για το S200. Κατέβασε μία, κατέβασε και το Flashtools, πέρνα την στο κινητό και θα ξαναζωντανέψει. Το εχω κανει αυτο αλλα οταν παω να συνδεσω το κινητο με το pc οπως γραφει στις οδηγιες,αυτο αμεσως ανοιγει και μου βγαζει αυτο το μηνυμα.No command. Χωρις την μπαταρια συνδεδεμενο με το usb δεν ανοιγει καθολου. Οι οδηγιες ειναι αυτες: Install ROM: - Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe - Select a the MT6582_Android_scatter.txt in ROM - Wait file to be added into Flash Tool - choose Option->USB Model,click USB Model –> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed - Turn off your phone. - "Press F9 (hit Download button)" OR " if upgrade ROM Firmware->Upgrade " - and connect your phone into the computer via USB data cable. - The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow. - And green circles display - Finish ! - You can now safely disconnect your phone and turn it on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Οι driver είναι περασμένοι; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wawz Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Οι driver είναι περασμένοι; Ουπς. Μηπως ξερουμε απο που μπορω να τους κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ουπς. Μηπως ξερουμε απο που μπορω να τους κατεβασω. Όταν συνδεθεί το τηλ στο pc τι κάνει, το βλέπει; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wawz Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Όταν συνδεθεί το τηλ στο pc τι κάνει, το βλέπει; Οχι δεν το βλεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wawz Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Τελικα περασα τους drivers και ολα πηγαν μια χαρα. Το κινητακι μου δουλευει. Σας ευχαριστω ολους.:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπέρα, από που μπορούμε να το βρούμε φθηνά το συγκεκριμένο; Το κουπόνι του Gearbest στα 89,90$ δεν ισχύει μάλλον.. .. Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπέρα, από που μπορούμε να το βρούμε φθηνά το συγκεκριμένο; Το κουπόνι του Gearbest στα 89,90$ δεν ισχύει μάλλον.. .. http://www.geekbuying.com/item/CUBOT-S200-5-0inch-IPS-HD-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-Smartphone-Android-4-4-1GB-8GB-8-0MP-5-0MP-Smart-Wake-3G---Black-337208.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 http://www.geekbuying.com/item/CUBOT-S200-5-0inch-IPS-HD-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-Smartphone-Android-4-4-1GB-8GB-8-0MP-5-0MP-Smart-Wake-3G---Black-337208.html Ίδια τιμή με του Gearbest κοστίζει, 97$..... έλεγα να το βρω κάτω από 90$ ίσως. ... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ίδια τιμή με του Gearbest κοστίζει, 97$..... έλεγα να το βρω κάτω από 90$ ίσως. ... Δές στο νήμα του GearBest. Μου φαίνεται οτι πάντα κάτι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts