Jump to content

επιλογή κινητού με windows

giabritsos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η γυναικα μου εχει το Sony Xperia sp το οποίο μετα απο ενα χρονο δεν τραβάει άλλο και η κάμερα δεν ειναι όσο καλη όσο περίμενα.θελω να τις παρω κατι με 200 ευρώ μέγιστο ,σε Nokia windows phone και φυσικά να ειναι σε ολα καλύτερο και πιο γρήγορο απο το sp.υπαρχει κατι η πρέπει να δώσω παραπάνω;τι επιλογές εχω;

Νομίζω ότι το lumia 730 θα είναι μια οριακή αναβάθμιση. Μετά πάμε στο 930 (299 στη wind) όπου εκεί υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το sp.

το sp δεν βγηκε οπως το περίμενα και μου έλεγαν

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν ανέβω ακομα λιγο; μεχρι 230 240 το πολυ .δεν θελω 930 ειναι ναυαρχίδα και μεγάλο.

πριν αποφασισεις για windows phone μπες μια βολτα στο store τους κ τσεκαρε λιγο γνωστες εφαρμογες οπως το fb πχ

μην θεωρεις αυτονοητο οτι θα εχεις την ιδια λειτουργικοτητα με ενα android

στην θεση σου θα εψαχνα καποιο καλο κινεζικο

πχ Coolpad f2

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

οχι κινεζικό και πριν αρχίσετε να με πείθετε για android ...να πω οτι ειχα ενα χρονο android ενα χρονο windows.τωρα γύρισα σε μήλο που ειχα χρονια αλλα αν άλλαζα θα έπαιρνα windows και οχι android.επισηε να πω οτι το θελω για δώρο στη γυναικα .δεν ειναι απαιτητική ...λιγο περιήγηση και πιο πολυ φωτο.κινεζικο δεν σκεφτομαι.nokia windows θελω

Είναι μια πολύ καλή σκέψη έτσι όπως μας τα λες. Εγώ δεν θα έπαιρνα κινέζικο σε μια γυναίκα. ; Oμως η τιμή στο 735 εκτοξέυτηκε από τα 181 στα 240 ευρώ. Οπότε η περίμενε ή πάρτο από το best price που το βρίσκω στα 220 ακόμη. Τέλος το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν την αγαπάς είναι να της πάρεις το 830 που δεν παίζεται. Το 930 έχει hardware που σε smartphone με windows και όχι tablet δεν χρειάζεται και ούτε κάνει σπουδαία διαφορά από το 830. best price 269 και srkoutz 273

https://www.skroutz.gr/s/5536025/Nokia-Lumia-735-8GB.html?from=catspan

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.bestprice.gr/item/2154386226/nokia-lumia-735.html?qid=30RH4XjOXT5_43c2d&seq=1

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανέβηκε κι άλλο το *********

καλα πλάκα μας κάνουν;γιατι ανεβαίνει;

Από τα λίγα που αξίζει τα λεφτά του. Τέτοια specs σε τέτοια τιμή είναι ότι πρέπει. Αν έψαχνα σε WP (φτου πιπέρι) αυτό θα χτύπαγα.

Philips Twist, Sony Ericsson T18s, Nokia 3310, Nokia 6600, Nokia 8830, Sony Ericsson P800 for ever