liopp Δημοσιεύτηκε December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 22, 2014 παιδια ειναι αξιοπιστο το sellphone.gr?θελω να αγορασω ενα κινητο αποε κει γιάυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 παιδια ειναι αξιοπιστο το sellphone.gr?θελω να αγορασω ενα κινητο αποε κει γιάυτο απου που ξεφυτρωσε αυτο?? εγω εχω αγορασει στο παρελθον απο αυτο cellphones.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liopp Δημ. December 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 απου που ξεφυτρωσε αυτο?? εγω εχω αγορασει στο παρελθον απο αυτο cellphones.gr τελικα πηρα το ρισκο και παρηγγειλα ενα xiaomi redmi 1s στα 132 ευρω.μετα τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν θα το στειλουν σε καμια μια εβδομαδα.αντε να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 τελικα πηρα το ρισκο και παρηγγειλα ενα xiaomi redmi 1s στα 132 ευρω.μετα τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν θα το στειλουν σε καμια μια εβδομαδα.αντε να δουμε... xiaomi απο ελληνικο καταστημα ψωνιζεις απο το wap5.gr θελω να πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα.και σε θεμα εγγυησης κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liopp Δημ. December 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 xiaomi απο ελληνικο καταστημα ψωνιζεις απο το wap5.gr θελω να πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα.και σε θεμα εγγυησης κλπ. φιλε τσιμπανε αυτοι λιγο τις τιμες γι'αυτο δεν πηγα εκει περα.αλλα ειδα καλες κριτικες στο bestprice και ειπα να παρω το ρισκο.ο χρονος θα δειξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Τελικά σου ηρθε εγκαιρα το τηλεφωνο; Ηταν σφραγισμένο κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liopp Δημ. January 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Τελικά σου ηρθε εγκαιρα το τηλεφωνο; Ηταν σφραγισμένο κανονικα; ναι μου ηρθε μετα απο περιπου μια εβδομαδα ολα σωστα ητανε μονο που δεν ειχε usb charger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Δεν ηταν δηλαδη σφραγισμένο το κουτι; Πως έλειπε ο φορτιστής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liopp Δημ. January 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 ηταν σφραγισμενο το κουτι φυσικα.ελειπε ο ανταπτορας φορτιστης αλλα αποτι διαβασα γενικα δεν το δινουνε μεσα στη συσκευασια πουθενα το προσθετουν αυτοι αμα θελουν.η rom δεν ηταν multilanguage (αν λεγεται ετσι) αλλα ηταν η chinese-english rom δηλαδη ειχε μονο κινεζικη και αγγλικη γλωσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Τι χρώμα το φέρνουν?καπάκια αλλάζει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liopp Δημ. January 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 το μαγαζι εχει επιλογης χρωματος μαυρο και λευκο.για καπακια λογικα θα αλλαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts