st4vr0s Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 thanks!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Αν το κανεις μεσω του κινητου θα ξαναδημιουργηθουν απο μονοι τους. :) An den kanw la8os&se card reader na ginei to format otan anagnwristei apo to kinhto dhmeiurgei tus default katalagus...synxwreste me an kanw la8os :cry: Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 An den kanw la8os&se card reader na ginei to format otan anagnwristei apo to kinhto dhmeiurgei tus default katalagus...synxwreste me an kanw la8os :cry: Mολις εκανα φορματ την καρτα μου με card reader ,το κινητο την βλεπει σαν κατεστραμενη. Οποτε μετα φορματ απο το τηλεφωνο ,για την δημιουργια φακελων. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Mολις εκανα φορματ την καρτα μου με card reader ,το κινητο την βλεπει σαν κατεστραμενη. Οποτε μετα φορματ απο το τηλεφωνο ,για την δημιουργια φακελων. La8os ektimhsh :what: Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Mολις εκανα φορματ την καρτα μου με card reader ,το κινητο την βλεπει σαν κατεστραμενη. Οποτε μετα φορματ απο το τηλεφωνο ,για την δημιουργια φακελων. Εγω γιατι οσες φορες ασχοληθηκα με την καρτα μου,εκανα απλα ανασυγκροτηση η διαγραφη και ολα ηταν οκ ? Tweaked Mind......ταξιτζης ειμαι και εισαι πισω μου, η σε εβαλε η γυναικα μου να δεις τι κανω και που παω ??? :p :D :) Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 otan kaneis morfopoihsh diagrafontai ola??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 otan kaneis morfopoihsh diagrafontai ola??? μορφοποιηση=format ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 μορφοποιηση=format ;) a ok!!alla auto edw dld h morfopoihsh se ti xreiazete?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dal_kos Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 (τις πιο φθηνες rs-mmc μετα απο μικρη ερευνα ανκαλυψα πως τις εχει το multirama) τωρα εχω τις εξης ερωτησεις¨ 1)που μπορω να βρω ενα προγραμμα για να στελνω οτι θελω μεσω bluetooth 2)οι επιδοσεις στο jbenchmark2 δεν νομιζετε πως ειναι πολυ χαμηλες για κινητο των 350 ευρωπουλων? 3)τι αλλαζει με το νεο firmware 4)μπορει καποιος να μου δωσει το τηλεφωνο της νοκια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 a ok!!alla auto edw dld h morfopoihsh se ti xreiazete?? Οπως ξερω, πληρης διαγραφη σε ο,τι εχεις μεσα.Και μετα σε καθαρο περιβαλλον κανεις εγκατασταση(βαζεις)ο,τι θελεις.Ειναι μια πιο γρηγορη κινηση τουλαχιστον στην περιπτωση μας, σε σχεση με τις επι μερους διαγραφες.Γιατι οπως ξερεις το φορματ της καρτας απο το φορματ του υπολογιστη διαφερει σημαντικα. Αν κανω λαθος δεκτη η διορθωση ! Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 ναι, κανει την καρτα σαν καινουργια, αν εχεις καποιο προβλημα π.χ.. απλα απο το κινητο αργει πολυ απ'οτι ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 (τις πιο φθηνες rs-mmc μετα απο μικρη ερευνα ανκαλυψα πως τις εχει το multirama) τωρα εχω τις εξης ερωτησεις¨ 1)που μπορω να βρω ενα προγραμμα για να στελνω οτι θελω μεσω bluetooth 2)οι επιδοσεις στο jbenchmark2 δεν νομιζετε πως ειναι πολυ χαμηλες για κινητο των 350 ευρωπουλων? 3)τι αλλαζει με το νεο firmware 4)μπορει καποιος να μου δωσει το τηλεφωνο της νοκια? ευχαριστω Ειδες που οταν ψαχνεις κερδιζεις ? :) 1)Δοκιμασε το forward 1.21 η το advanced call manager 1.07 2)Και ο επεξεργαστης του μικρος δεν ειναι για να ζηταμε περισσοτερα σε σχεση με την τιμη? 3)Αν βγηκε νεοτερο ποιο ειναι?Γιατι το 3.0505.2 απο το 3.505.2 , δεν νομιζω οτι λεει κατι. 4)Μαλλον μεσω e-mail απο το site της θα ερθεις σε επικοινωνια. Θεωρει τον ευατο της.....μη γκομενα ,την στιγμη που πολλοι απο εμας ειμαστε ερωτευμενοι μαζι της και δεν δινει το τηλεφωνο της. :mad: :mad: :mad: Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playfm Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Για σας και πάλι! Αν και δεν μου απάντησε κάποιος στο προηγούμενο μήνυμα για το ποια έκδοση του λογισμικού υπάρχει για το 3230. δεν πειράζει όμως... θέλω να κάνω μια ερώτηση ακόμα, υπάρχει κάποιος explorer να μπορεί να στέλνει όλα τα αρχεία με Bluetooth εκτός από το profimail; Και αν υπάρχει που μπορώ να το βρω; Σας ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 lol ntanny An den kanw la8os mono o profiexplorer parakamptei afth thn apagorefsh Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 υπάρχει κάποιος explorer να μπορεί να στέλνει όλα τα αρχεία με Bluetooth εκτός από το profimail; Και αν υπάρχει που μπορώ να το βρω; Σας ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε file manager, αρκεί να αλλάξεις την κατάληξη του προστατευόμενου αρχείου ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Αν και δεν μου απάντησε κάποιος στο προηγούμενο μήνυμα για το ποια έκδοση του λογισμικού υπάρχει για το 3230. δεν πειράζει όμως... Επειδη βλεπω ενα παραπονο στο μηνυμα σου, σε πληροφορω οτι αν ειχε βγει νεοτερο ,θα γινοταν χαμος εδω μεσα με ρωτηματα τυπου¨Που μπορω να κανω αναβαθμιση,πως,ποσο κοστιζει κλπ.Οποτε μαλλον ακομα στην ΝΟΚΙΑ εχουν διακοπες.Υπομονη.Αλλωστε το κινητο κυκλοφορησε την Ανοιξη.Να μην θελουν καποιο χρονο και αυτοι να μαθουν τι θελει ο κοσμος,τι παραπονα εχει και να δωσουν λυση? Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playfm Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Επειδη βλεπω ενα παραπονο στο μηνυμα σου, σε πληροφορω οτι αν ειχε βγει νεοτερο ,θα γινοταν χαμος εδω μεσα με ρωτηματα τυπου¨Που μπορω να κανω αναβαθμιση,πως,ποσο κοστιζει κλπ.Οποτε μαλλον ακομα στην ΝΟΚΙΑ εχουν διακοπες.Υπομονη.Αλλωστε το κινητο κυκλοφορησε την Ανοιξη.Να μην θελουν καποιο χρονο και αυτοι να μαθουν τι θελει ο κοσμος,τι παραπονα εχει και να δωσουν λυση? Σε ευχαριστώ φίλε. Θα περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dal_kos Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 παιδια μηπως εχετε ιδεα που μπορω να βρω μια εφαρμογη για να φτιαχνω θεματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 file apo edw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 perasa to msdrive ab to lew kala gia na apothikeuso ta sms stin karta mnimis. twra omos mou emfanizi mono ta sms mou exw stin karta mnimis. ti na kanw na dw kai ta sms pou einai stin mnimi tou til.? to msdrive to ebgala alla pali tipota. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 perasa to msdrive ab to lew kala gia na apothikeuso ta sms stin karta mnimis.twra omos mou emfanizi mono ta sms mou exw stin karta mnimis.ti na kanw na dw kai ta sms pou einai stin mnimi tou til.? to msdrive to ebgala alla pali tipota. thanks Λιγες σελιδες πισω: ;) ;) :) Λοιπον. Βαζεις το προγραμμα. Το τρεχεις μια φορα. Θα κανει ενα νεο φακελο "μηνυματα" στην mmc. Θα πρεπει να κανεις παλι ολες τις ρυθμισεις για sms και mms. Τα αλλα μηνυματα δεν σβηνονται στην μνημη αλλα δεν μπορεις να τα δεις. Αν θες να εχεις παλι την μνημη τηλεφωνου τοτε βγαζεις της mmc και κανεις restart χωρις αυτην. Αν θελεις να εχεις παλι τα sms στην mmc τοτε τρεχεις παλι το προγραμμα. Ο φακελος που ειχες κανει στην αρχη στην mmc θα υπαρχει απο πριν και δεν χρειαζεται να κανεις παλι τις ρυθμισεις. :) :) :) :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelru Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Που ειναι αυτο το msv drivee; πρεπει να αποθηκευσω τα μηνυματα στην καρτα μνημης. τι κανει αυτο το προγραμμα; μπορω να το κανω χειροκινητα; (EDIT) Παιδια το βρηκα και τα ερωτηματα μου απαντηθηκαν :) Μια ερωτηση ομως. Πως το κανω οπως ηταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 1 MONO 1 POST ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!! Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Νεα λιστα με εφαρμογες στην ιστοσελιδα μου.Αντε και καλο κατεβασμα ! Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Νεα λιστα με εφαρμογες στην ιστοσελιδα μου.Αντε και καλο κατεβασμα ! Παιδια ακουω τα ευχαριστω σας για τον φιλο μας ntanny ο οποιος φροντιζει να μας κραταει παντα UP-to-date :up: :up: :up: ;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts